O le a le miti a le fafine kamela

Anonim

Ina ia foia le miti o le kamela, ua lava lea e manatua ai le auala na vaai ai le manu ma mea na e faia i se miti. Toe faʻafoʻi le auiliiliga o le moe, ona faitau lea o le faʻauigaga o lenei tusitusiga, filifilia le sili ona talafeagai mo lou tulaga.

Muslim miti

O lenei tusi o loʻo iai valoʻaga o le Mosalemi Ancoyclopedia na faaliliuina mai le gagana Peresia anamua. Ae e moomia uma tagata ma Orthox_ Aredodox ma le Areosts, aua latou te le faia se uiga leaga ma i latou, ma le aiga.

o le a le miti a le fafine kamela

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻauiga:

  1. Afai e te miti o loʻo e faamaualuga i luga o le kamela, sopoia le toafa, o lona uiga o le a le o toe o mai i se malaga manaia. O le miti e mafai ona aliali mai i le afiafi o le tafaoga umi o le faatalitali. E mafai ona e toʻamalie: O le malaga o le a toʻafilemu ma e te maua ai le tele o lagona lelei.
  2. E leʻo se kamela e tasi, peitaʻi, e vave lava ona tau i lona le talitonuina ma le faʻatupuina o le maualuga o mea lelei. O le a avatu ia te oe le avanoa e vave maua ai le mauoa. Muamua ona teʻiina aua e te leʻi mafaufauina se agalelei faʻapena. Aua le misia le taimi!
  3. O se manu lemu ma le le lelei o le tusia i le pito i tua? Tausi ia oe lava i le olaga moni - o nisi leaga pepelo pepelo oe. Ae afai na e faʻaeteete lava, faʻafitauli o le a 'alofia ai, ma o mea uma o le a uma saogalemu.
  4. O le kamela e tulia na o ia o se uta mamafa ma tele, miti o le maʻi le fiafia o le a manumalo i le miti. O le a umi o le taimi o le a moe ai i le moega, ae o le a le lamatia lona ola.

Miti Miller

O nei mea o loʻo i ai nei mea o loʻo valoʻiaina o le lauiloa o le mafaufau o le mafaufau. Gustiv Miller talitonu o le moe na malaga i le faailo a le tagata e le malamalama lelei ma e leai se mea sese i miti.

O le a le miti a le fafine kamela 4391_2

O lona faauiga lea:

  1. Vaʻai se kamela i se miti o se faʻailoga lelei. Na ia fautua mai ua e onosai, finafinau ma agavaa mo mea sili ona lelei. O le a mafai ona e feagai ma se toilalo i lou olaga auala, tumu i le faamoemoe mo le sili. O le mea lea, o le laki faʻatasi ma oe i mea uma, ma manaʻoga uma e faigofie ona fasiotia.
  2. Afai o le kamela o le kamela e le i ai ia te oe, ona e iai lea o lau mafutaga lelei. O le mea e tupu e le gata e tumau tumau, ae faʻaleleia foʻi le taua. I se taimi mulimuli o lumanaʻi, o loʻo mafai ai ona faʻateleina le laumua ma ausia atoa le fou, maualuga tupe maua.
  3. Caravan of Sleeek, fofo ma soifua maloloina o manu e le lelei - o le moe lelei. Tusa lava pe o oe i le lumanaʻi mamao mamao faʻamolemole i se faʻaipoipoga, o le a vave ona e maua se fesoasoani. Finat fanafana ia te oe: auina atu tagata agavaa, avanoa mo le manuia ma atinae.

Tusi a Aiga

O lenei faʻauigaina e talafeagai mo tagata ua faʻasaoina ma ogaoga, ma aemaise lava ia na faia se aiga ma maua e se fanau.

Miti kamela

Afai e te faʻalatalata atu i lenei faʻamatalaga, faitau le uluaʻi faʻamatalaga:

  1. Camel o se manu faaletulafono, sili ma e matua leaga. O le mea lea, e mafai ona miti pe a e masalosalo i le filifiliga o le toalua. E foliga mai ia te oe lava paie, le le lelei ma "tuliathum". O se miti o loʻo iai ma mafaufauga ma mafaufauga, e leai ni valoʻia o le lumanaʻi na te le o iai.
  2. Afai i se miti na e nofo ai i luga o le kamela tietie uila ma alu ese, taia le sasa, ona o le sasa, ona o le ola moni e feagai ma nai faigata matuia. Ae e vave ona e faia ma le manuia ma ta fofo uma faafitauli, mauaina o le manumalo ona o se taunuuga.
  3. O nisi taimi e ono faʻatagaina ai e se miti se tolopo i le tulaʻi mai o mea na tutupu mo oe. Taumafai e faʻaali le onosaʻi ma faʻatali mo lou, i se taimi mulimuli ane nai lo le mea na e manaʻo ai.
  4. Afai, i le miti, o aano o kamela na paʻu i se miti, o le a le toe i ai se tau leaga i luga o ou fili. O le a e mauaina oe i se tulaga manumalo tele, ma e leai se tasi e toe faafoiina oe.
  5. Afai e te mitamita i le va o kamela humps, nutimomoia chin i luga, o lona uiga o le a e nofoia le maualuga tulaga i sosaiete. Faʻaaoga le pule ma le faʻaaloalo. O se miti na faʻaalia ai ua uma ona maua e le tagata le tele o le mea na ia miti ai. Tuu ai pea i luga.
  6. O le tele o kalama o kamela sopoia le toafa o le a miti o se fasi mea leaga o le laki. Manuia le manuia o le a alu ese atu ia te oe i gaioiga uma. Aua le misia se avanoa - faʻaaoga i le maualuga ma vave i le taimi e mafai ai. O se taimi lelei o le a umi lava.

Tane miti

O tagata nei o ni fogafale mo feusuaiga malosi. Ae o fafine e mafai foi ona latou faalogo ia i latou e musuia tagata e faalogo i ai.

Faʻauiga:

  1. O le miti a Camel o tagata e faigata ma tauivi. Latou te masani i le tele ma faigata ona galue, e aunoa ma le faanoanoa. Moe le manuia: ave oe i se taimi malolo taimi, a leai se taimi e afaina ai.
  2. A faʻaaoga e le kamela se mamafa mamafa, ona faʻamalieina ai lea o miti i le olaga nei. E masani lava ona mumusu atu i tagata e fesoasoani, ona o mea na te faia pea e le gata a latou lava, pei foi o isi tagata o tagata.
  3. O se manu e fiafia ai le bistizer 'ai suamalie nai lo le masani gofie - o se faʻailoga o le lotoleaga o loʻo feagai ma isi ia te oe. Aua le Sikoina lou Manuia, Faaafa Mea e Au Faalilolilo, a laʻititi le le tautau e mafai ona amata fausia se 'oti.
  4. O se tamai kasa, o loʻo taumafai e oso, pei o se solofanua, miti o se tagata e masani ona taumafai e faʻamalosi ma isi. E te le tau faatusatusaina tatou ma isi ma taumafai e sili atu i se tasi. Taumafai i aso uma e avea ai le sili sili ona lelei o oe, e aunoa ma se tauvaga ma soʻo se tasi.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le moe moe o le a faalagolago i le a le ituaiga o kamela na e vaai ai. Vaivai ma le fiu - i faigata, faafitauli ma toilalo. Mitamita ma setete - i mea lelei.
  • Mai le tele o faʻauiga, mata mafai ona leai se mea, ae aua le faʻavave e aumai ni faʻaiuga. Liliu le feeseeseaiga ma filifili le mea moni e latalata i lou loto.
  • Mo se iʻuga sili, manatua uma faʻamatalaga o le mea na tupu ia te oe i se miti. Aemaise le gauai atu i le tele o manu sa i ai i se miti, pei ona latou foliga mai, ua fesoʻotaʻi ma i latou lava.

Faitau atili