Aisea Le Miti a le Bitles - Dream Book

Anonim

Ina ia sailia poʻo a mea e fanaina ai le beetles, taumafai e manatua lau miti i faʻamatalaga uma. Ae iloilo lelei le faʻauigaina o lauiloa miti miti lea na ou tapenaaina mo oe i lenei tusitusiga. Sauni mo mea uma o le mea e maua ai le saunia mo oe!

Tusi a Aiga

Beestles i le faʻauigaina o lenei ata o le ata o faʻailoga i se miti a tagata o loʻo siʻosiʻomaga i le olaga moni, poʻo nisi tulaga e mafai ona faia se taua taua i lona olaga.

O le a le miti beeles

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei faamatalaupu:

  1. O meaola laiti ma nisy, lea sa i ai i ni aofaiga tele na feosofi i mea uma, fana o se faʻailoga mo se miti. Fai mai o ia e mafai e se tagata ona fiafia i se kamupani leaga pe a fai o ia e faʻaauau ona talitonuina tagata. E manaʻomia ona ia aveeseina ni tala faʻapopoleina ma aʻoaʻo e vaʻai i uo fou pei ona iai.
  2. Ae a iai se moemiti tutusa i se tagata o loʻo i ai o loʻo aoga i galuega faʻatino poʻo galuega tusia, o lenei, i se faʻailoga lelei. Na ia faʻailoa mai o loʻo e mauaina ni avanoa lelei mo le tuputupu aʻe tau tupe ma le ola lelei. Maua le galu o le manuia!
  3. O le teine ​​e leʻi faʻaipoipoina foi o Bgs ua miti foʻi o se lapataiga, i lona siʻosiʻomaga e tele naua o latou au filifilia ma aliʻi e faʻamaligiina o ia. E manaʻomia ona ia gauai atu i le malosi ma le itiiti ifo - luga o folafolaga gaogao.
  4. Afai o iniseti o se lapoʻa tele sosolo i le lautele o le avanoa, agai i le moega, i luga o lavalava ma le tino o le miti, o se faʻailoga le lelei lea o le miti. O le mea moni, o le a e feagai ai ma se faʻasologa o ni faʻafitauli laiti, lea i se taimi o loʻo ofuina lou ulu.
  5. Afai na e maua i se miti o le tele ma "tino" Beeles, e faʻamoemoe o tupe maua tupe. E mafai ona e toe faafoi le aitalafu tuai, faʻaopopo totogi pe naʻo le ave o se tupe. Ma o le tele o iniseti sa i ai i se miti, o le tele o lau kash o le a iai.

Miti Miller

O uluaʻi foāua o lenei tusitala ua manatu o sili ona taua, o lea e tatau ona latou faʻasesgiina ai i latou.

Miti beeles mo le a le miti

O le faamatalaupu o Miller:

  1. Afai e leai ni isi tagata e tolotolo i lou tino, faʻafitauli ma tupe e mafai ona amata. Afai e te le feanu le taimi, e mafai ona e aumaia oe lava i lenei faʻafitauli tau tupe, ona lea i luma o le mativa.
  2. Afai na e fasiotia le Beetles i se miti, o le faʻailoga lelei lea. E le faailoa mai e le tusitala o miti le mea o le a ataata ai le miti i le miti. Ae i se mea e te laki, ma matuia.
  3. O le tele o le fiafia o le fiafia o le fiafia o le fiafia tele. Tusa lava pe o loʻo e nofo nei i le atuatuvale ma e le maua le faamalieina ma le olaga, se mea e tupu na mafua ai ona e iloa le Agaga.
  4. Green Greens ma le mama atigi ma Horns miti o nisi ituaiga o le le malamalama i mea o le a afaina ai le mea tau tupe o lou olaga. Atonu e fesoʻotaʻi ma taualumaga faʻauma. Manatua ou mea vaivai i lau galuega ma faasaʻoina i latou e puipuia mai ia faigata.
  5. Hordes o le fatufatu o le beatles manamea uma i o latou ala - o se faʻailoga sili ona lelei. Oti se miti e taʻu ai le maliu o se pele, faʻafuaseʻi ma maʻai. A le o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma lau tagata aitalafu e mafai ona tupu. O le tulaga i aitalafu, o le a manaʻomia ona toe foʻi mai.

Tusi a Miti Mitiitia

O tofotofoga o miti na aoina e o tatou tuaa, sa maitauina, lea na tupu i tagata na vaʻai ia tasi poʻo le isi miti. Ma e mafai ona faʻaogainaa foʻi tagata taupulega faʻaputuputu i luga o le seneturi, ma faitau nei faʻauigaga.

Miti pakete

Lenei ua:

  1. GRAI KENESE, maualuga i se tagata i le tele, miti o miti matuia mo se miti. O le a toe faia lava le olaga ia ou toe maua se lesona mamafa. Ma pe faʻapefea ona e pasiina, o lou lumanaʻi o le a faʻalagolago i ai.
  2. Lele matagofie matagofie miti o se faalataina o se uo vavalalata. O le ae mauaina oe i se tulaga faigata ma o le a faʻatali mo le lagolago, ae aua le maua. Ma i lena taimi lava e tasi, ma ona leiloa ai lea o le tagata e mautinoa e sili atu nai lo ia lava.
  3. Afai e te leʻi vaʻai i se fusi i le miti, ae na ou faʻalogo manino i lana a pisa, e tatau ona e faia lelei tagata. E le mafai ona talitonuina uma ou siosiomaga. Taumafai e matau ma aua le faʻasoaina au mea i totonu o loʻo i totonu ma soʻo se tasi.
  4. Tele, leaga ma faʻasolosolo lemu miti a le tagata o tagata o loʻo masani ona nofo naʻo ia. E pei o le lapataiga - Afai e te le amata mafaufau e uiga i le lumanaʻi, ua faʻafitauli. Manatua le tala e uiga i le tarako ma le loi ma fai ni faaiuga saʻo.
  5. O se tamai meaola mama, o se tele o miti lima, o se faʻailoga le lelei mo le mea moni. O lenei o le puipuia o le le iloa: O le mea moni e te le fiafia i ai i se tasi mai lau au talavou. E malosi o ia nai lo lou manatu, ae ono afaina ai oe. Ia mataala ma faaeteete.
  6. Afai o le iniseti i le tolotolo ia te oe, sauni e faʻalavelaveina sina mea moni i le olaga moni ona o sina faʻafitauli laiti. E moni, e te le tau mafuta pea i se taimi umi, ona e vave ona e tetee atu i le faʻafitauli ma ia faaauau filemu ma le filemu i ai.
  7. Ma afai na e fasiotia se bug i se miti, sosoo ai ma le olaga moni o loʻo e faʻatali mo polofesa oona ma le le fiafia i tupe. Aua neʻi e misia se mea laki o le laki - o le a umi, ma o le isi e tatau ona faʻatali mo ni nai tausaga.
  8. Na talitonu foi tusitala o lenei tusi miti o le iniseti o se faʻailoga lea o le galue malosi ma le faʻaaloalo. O le mea lea, o le moe atonu o lona uiga na o le mea moni ua toe fausia ma e mafai e le tagata ona malolo ma toe fuatai malosiaga mo mea fou ua ausia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • E mafai ona faʻataʻitaʻia lou moe i le faʻauiga mai miti eseese. Ae taumafai e filifili le vavalo e le fetaui - faʻalogo i le mafaufau. O le a fesoasoani ia te oe e filifili le mea mautinoa.
  • E masani lava ona avea le ma faailoga o le tupe, tulaga po o tagata. Ae le masani ai, ae o i latou o loʻo maua i le miti o se miti i taimi uma. O le saʻo le faʻaaogaina o le moe o le a fesoasoani o le a fesoasoani e malamalama i mea tonu e manaʻomia e faʻalogo ai.
  • Ave le miti download ma tusi i lalo au miti i aso uma, ina ia mafai ai ona aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaalia le vave faʻailoa mai. I le po o faʻaaliga, faʻailoga faalilolilo e masani ona natia e faʻalogo i ai.

Faitau atili