horoscope Slavic: vaaiga tulaga ese, faailoga ma faamatalaga

Anonim

aganuu tatou Slavic, na faavaivaia tu ma aganuu i le tele o mea i fafo. Le aluga o taimi, ua latou tuputupu ae toeititi lava io tatou olaga o le taimi nei ua le toe tatou vavaeeseina i latou, ona iloa o se mea e masani lava ia i latou lava.

Mo se faataitaiga, ua tatou iloa uma o le faailoga o le Sasae (Saina) horoscope, ae le o tagata uma e iloa o le horoscope uluai ai Slavic o se kalena zodiac aloaia o lo tatou aganuu Slavic. Atili e uiga ia te ia ou te fia talanoa i lenei mea.

horoscope Slavic i le aso fanau

horoscope Slavic e aso o le fanau mai: O le a le mea e tupu?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le Slavs lua lomiga o le horoscope Slavic manu:

  • O le mea muamua e faavae i le tausaga o foliga;
  • O le lona lua o le faavae o le fanau mai ma se masina o le fanau mai.

O le lomiga muamua - o se mataupu e ese mai i le e tuuto atu i le nofoaga i le horoscope Slavic mo le fanau mai. Ma o lenei o le a tatou taulai atu i le lomiga lona lua.

faailoga Slavic o le zodiac

O tatou tuaa ua Slavs pei lava o le Saina, na foafoaina ai ma faaaoga a latou horoscope o le ola i tagata. O le taimi o lona foliga o le aso anamua mamao lava e tasi.

E ala i le tala faatusa i le kalena i sasaʻe, i le tuai horoscope Slavonic foi na 12 manu. Latou aafia ai le uiga o le natura ma le amio a se tagata, e mafai ona o se vaega predetermine lona taunuuga.

Ma o nei meaola uma tatou te iloa lelei (faatusatusa i Eelam ma e tarako Saina), latou te ola i se tasi teritori ma i tatou. I le horoscope Old Slavic i le aso o le fanau mai, o le vaega e tupu i luga o le mataupu faavae lava lea e tasi e pei o le kalena malama i sasaʻe, - i tausaga taitasi o le faataamilosaga o malama patronizes lona meaola.

Sei o tatou amata i le suesueina o horoscope lava ia.

Molimau (Tesema 10 - Ianuari 9)

O le tuuina atu o se malosi, faailoga saua e le iloa le fefe, ae le faaali le faasausili. E ui lava na ia maua i le matafaioi a le tagata e ona o le vao, e le mafai ona avea le tupu o le malo o manu. Aisea? Uma o le sese o lona taciousness tele.

foliga tutusa o le amio: Alofa ma le vaivai, ua faaeeina atu i tagata uma o le na fanau mai i totonu o le vaitaimi ua faamaoti mai. Latou te le pei o se faatopetope, o loo latou faailogaese ai i le toafilemu, faapaleniina e le psyche, ma sili atu - agalelei ma patientity.

E moni, matou te le fautuaina i latou e faʻataʻitaʻi ia latou: E le o tagata uma e iloa, ae o le lapopoa bear e mafai ona atiaʻeina le saoasaoa. Ma o le a faia foi o ia i le moose ma o le a tuiina o ona lima o lona lima, na te ofuina le manogi o le isumu mumu mai le sili ona malosi o le lalolagi ma aveese le isumu sili ona lelei "mee".

Peitai, o le atigipusa maua le ulutala o le au e ona o le vaomatua e uiga ia le soifua ma lona malosi ma le amio. E ui lava e seasea lava ona maualuga e ia le mana - i le taimi e sili ona faigofie, faʻatamalaʻi, faʻasino i e e vaivai ai, ma e le faʻaaloalo i mea laiti. Ioe, ma o ia lava e manaʻomia tele mo le fiafia atoatoa: o se meli sili ona manaia, kuka mama o raspberries ma mafanafana Bergogius mo le taumalulu.

Wolverine (Ianuari 10 - Fepuari 9)

Wolveine mafua ai uiga o mea e uiga i isi manu, latou te le mananao e tuli ma ia. E fai ma faʻaʻofuʻoʻole faʻaosoina o le puipuia o lona teritori o tagata ma le malosi o loʻo tautua ia te ia, ma le faʻatagaina e nofo i lona fanua.

O tagata na tiga i numera faʻailogaina, sili atu nai lo isi faavae le lumanaʻi lautele i luga o latou. Latou te valea i lo latou aiga: o lo o usuina e le aiga i le tausisia oa latou tu ma agafanua ma aganuu.

Roomak e le fiafia i le olaga lautele, avanoa avanoa. E faʻaalia ai se uiga taua ia te ia, e masani lava ona iloa lava ia lava, e le o le faʻalagolago i le egosm poʻo le egencintrism. Ma e masani lava ona mataituina ma tatau ona pepe, foliga vaaia.

Wolverine e le fiafia, ae faaaloalo

O lenei meaola, e ui lava na te le i agavaʻa alofa, ae tausi lava o ia ia faʻamaoni ia te ia, na punou i lona mafaufau ma le faʻamalosi o ana tagata aʻoaʻo. Ioe, ma e le mafai ona e mauaina i le vao oi latou na latou iloa le toʻata: Afai uma, e galue i taimi uma lava luga o le tulafono o le mamalu, e le masani ona galue.

Raven (Fepuari 10 - Mati 9)

O Raven o se manulele poto, tele mea o le iloa ma malamalama. O i latou e fesoʻotaʻi i lenei faʻailoga o le tuai a Smovonic Horoscope i le aso fanau e mafai ona faʻasaʻo e foia ai soʻo se faʻafitauli taua. E ui o isi tagata e faʻaalu i luga o le fofo tele o malosiaga ma le taimi. E sili atu ona faagasolo le toʻatele o le toʻatele o le toatele o le tele nai lo le manatu faapito: Na te malamalama i mea uma o loʻo tutupu, ae le mafai ona faʻamanino atu faʻasauloga.

I tulaga mamao, o satauro malosi e avea ma faipule. E fuafua lava e le mea moni o le sui o lenei faʻailoga maua mamao vaʻai i le uiga o loʻo tupu, ua mafai ona valoia le faʻaalia o faʻafitauli eseese o faʻafitauli eseese o le faʻaaogaina o ni faʻafitauli eseese o loʻo mafai ona faʻafetaia. Ae ua avea le faʻaiuga o le tikeri o le matafaioi e le gata i lou tagata, ae faʻapea foi mo lou siʻosiʻomaga. Ma satauro e pei ona sili atu ona filifili mo aʻu, ma e masani ona ia feagai ma le le malamalama i le lautele.

O afea, e seasea lava, o le manu feoaʻi e agai atu i luga, ona aua e teʻena e le faʻaaloalo i ona faʻaaliga lea e le taliaina le valea.

I le tele o le tele o Raven o loʻo iai se mea tuai, o le toʻafilemu i totonu, e le fiafia i ai le fiss. O le a ia muai muavae mea uma e tupu pe a Ia manaʻo e fiafia i se apu, o le a lenati ai pe o le a le mea e faataatia ai iina, pe a taofi iina, ma o le a taofi iina.

Emmine (Mati 10 - Aperila 9)

O le le lelei o se tamaʻi manu ma se malosi tele i totonu. E tele ona na amata ona o ese atu. E tumu i manatu eseese, fofo, vilima. Na ia mauaina mea ua mamao atu le manuia, ae peitai e manaʻomia le soifua lelei mo le soifua maloloina mai lona siosiomaga.

Gornosta e le nofo i le tasi nofoaga, e tumau pea nofo i se tulaga o gaioiga. Ma e tusa lava pe na faʻafuaseʻi ona e mauaina i le fanua moni - o le faʻailoga lea o loʻo galue le manuʻaga i le mafaufau o manatu fou, fuafuaga, e foliga mai e faigofie lava.

O na tagata e vaaia mai le lotoa, i lo latou aia: Latou te le o faalavelaveina e loia ma tulafono o le lalolagi siosiomaga. Latou te talitonu o latou manuia le i le lalolagi, fesoasoani i isi, lea e masani ona moni. I se faʻaopopoga, sui o fetu e tuʻufaʻatasi o loʻo faʻamatalaina le meaalofa na faʻailoa ai. Latou te agavaʻa e usitaʻi i le faitau selau o tagata faʻateleina o latou manatu.

Faʻaaoga ia i latou ma le naunautai (o latou agafesootai, toto, faʻapea foi ma gaioiga faʻamaoni ma tamalii). Ae o le mea moni, o se pulega, o tagata na i lo latou natura ua le maua se tusi mulimuli, pe a talafeagai - o le a fesoasoani.

Toad (Aperila 10 - Me 9)

O le Lara Frogs, aua ua mautinoa, o le tagata sili ona ofoofogia i le atoa o le aravac o manu i le aso fanau. Ma atili ai - e mafai foi ona ia nofo i le vaomatua, i laau.

Faafetai i se fetaiaʻi faʻafetai lava, oi latou na vaʻai i le lalolagi i le taimi o laupapa o Toako e mafai ona matou filifilia mo i latou lava ma galuega maualuluga, e avea ma pule. Latou te tuuina atu foi i le malaia o le tusiata, tusi saienisi.

O le rane e fai ma mea e fanau ai, leai se mea na te fiafia ai ia te ia, e le pa'ū lava o ia i se tulaga o le faanoanoa. Ae o loʻo i ai foʻi le toe itu o le pine: o loʻo maua ai le mafanafana o tagata i soo se mea, ma e masani lava ona latou taumafai mo le lelei. I le loloto o le agaga, ua latou iloa ai ua mafai ona mauaina se manuia tele, 'ae tonu ai ia lelei le faʻamaoni o ia. " O le mea lea, tumau ai i le nofoaga e tasi.

Toto - tumau i le tasi nofoaga

O tagata o loʻo siʻomia e pei o tagata o tagata na o le latou matagofie o le agaga na natia i lalo o le unweded i fafo o le sakete. Ae o le fuʻa lava e le o naunau lava e faʻatele ma tagata fou, aua e te le talitonuina na mea ia latou. Sa masani ona ia faigaluega tele, ou te iloa ai i lagona, malamalama malamalama, moni, e le totogia mataga i isi, e maua ai le "paie gagana."

Southhopper (Me 10 - Iuni 9)

O le mulivae e sili atu nai lo isi o isi sui sui o le vaega sili ona vaivai, e le fiafia i lo latou vaivaiga, toilalo, faafitauli. Nai lo lea, o le a ia usuina pea, faʻaaʻeina lona fefaʻasega ma tapuaiga i lalo o ave.

O le vaomatua e mafua ai ona siʻosiʻomaga lagona lelei, e matua malamalama o ia i le siʻitia. Ma e tusa lava pe na te faʻasaʻoina lona nifo maʻoti mai osofaʻiga mai ai, o le a ia oso pea, faʻasaʻo lona apaau ma nofoaga fou ma mea fou.

Ioe, e sili ia te ia ua fusia mea uma fou ma lamatiaga tele: Noataga eseese, e mafai foi ona maua se vao mago, a o gatete. Sui o le faʻailoga kuznechik pei o lamatiaga ma le aliʻi mea uma le iloa.

Pe a ma le mea moni e fefe o ia, na te leʻi taʻuina i se tasi, vagana ai le siʻosiʻomaga lata ane, e masani ona masani - lona tina. O nisi o nei tamaloloa na masani ona taʻua o "Māmeticianth Withenthings." Ae latou te leʻi faaalia o latou aafiaga, toetoe lava e le mafai e se tasi ona taʻu maumaufa ia i latou.

Tagata iloa stehoppers e pei o le le faʻaeteete, fiafia mea fiafia e maua ai mea uma i le olaga faigofie, e aunoa ma le faʻaaogaina o taumafaiga faʻapitoa, maua ai le tele o uo, i faitatala.

I se faʻaopopoga, o tagata o lenei faʻailoga e iloga i le le auai i ai, faʻapaʻu le galue malosi, e masani ai, e masani ai, e masani ai, e alu i le iʻuga o vasega eseese e le o aumaia. I le isi itu, o le vevesi i luga o le palauvale e i ai le taimi mo le sili atu le faʻatulagaina o le comrades, ona o le tele o mataupu lafoaia mulimuli ane e manuia ma le manuia le taimi puʻupuʻu.

Hamster (Iuni 10 - Iulai 9)

O le hamster o se tamai manu ae matua malie lava: toetoe o 9 masina o le tausaga faʻaalu i se miti, ma o le taimi atoa e faʻaalia ai gaioiga sili.

Tagata auai i le faʻailoga o le hamster - mai le natura o galuega, o le a mafai ona aoga ma le 'aiga o le afiafi, ma nosno, e aunoa ma le suʻesuʻeina o le moe ma le alofa mutimutivale. E moni, e le masani ona tupu, faitalia taimi o gaioiga.

Ona paʻu ifo lea o latou malosi, ona paʻu, lea ua leaga le laulaufaiva, ma ua leva ona toe faʻaleleia. Taumafai mea uma e faia mea uma vave, faanatinati, pe a e vaʻai i le sini - latou te mananaʻo e o mai ia te ia i se taimi vave. Mo i latou, e taua le mauaina o se vave taunuʻuga i soʻo se ituaiga gaioiga.

O le siosiomaga mafua alofa ona o lo latou agalelei, filemu ma le natura lelei. A o le "tamaoaiga" e tupu, o le hamster alu atu i se isi vaega lelei tatau, ina ia o mai ia te ia lava. E galue o Ia e avea o se uo faatuatuaina, o le agaga o le kamupani, e sili ona lelei le tagata o le aiga, ae le tele tagata faigaluega lelei: E alofa mea uma e tolopo seia oo i le taimi mulimuli, ona taufetuli e pei o se valea.

Ravdals (po o sisi) (Iulai 10 - Aokuso 9)

E faailogaese ai i tulaga maaleale faapitoa ma le tomai e le agaga malamalama. lagona Ravril isi tagata ma o latou aafiaga, o se tulaga i totonu o le malosi.

E moni, ei ai foi a itu faafeagai o lenei supervisoryity: o le faailoga o le faailoga muamua tuuina isi uma, ona iloa ua ia tuua i soo se mea, ma e amata i le faasaoina o tauemuga i le lalolagi atoa. Ia e le malamalama e faapea ua na o lona manao e tuuina atu mea uma, ma isi tagata e manatu e ese ma amio ese.

Ona o lona faaleagaina altruism masani muamua i mea uma, o ia lava. E masani lava mafatia mai complexes ese, ma taumafai e "paʻu i lona tapu", na faaeteete vaavaai atu mai iina, ae le o le faia o so o se gaoioiga toaaga.

Ravrik - e masani ona lafi i totonu o lona tapu

E seasea ona, tagata-sisi fiafia e ola i le lalolagi illusory, lea latou te lagonaina e sili atu ona lelei nai lo le mea moni saua. Ae e fesootai faatasi ma i latou - o le fiafia le taimi nei! Ina ua maea uma, faateleina vaivaiga faatagaina i latou e faitau vave le tulaga o le latou protege, faaopoopo latou aloese mai le lē migao, ua e saunia i taimi uma e fesoasoani i se tulaga faigata.

I le faaopoopo atu, Ravbet o le poto, ae peitai, toetoe lava te maua i luga o lona atamai. Leai se tasi e mafai ona ia mafai ona fafauina se mea moni ona mafaufau, fantasize, e ui lava o le a avea masani lava o le faafitauli autu o sea tagata.

Loi (Aokuso 10 - Setema 9)

Atonu, atonu, o le na o le foafoaga o le le fefe o le faagasologa. E matuai le masani o loi i ai i se tulaga o le inaction. Tagata fananau mai i le taimi ua faamaotiina, aofia ai fuafuaga i taimi uma mo le lumanai, faaali le faapalepale enviable, i taimi uma faia mea uma ua latou to.

Pea le loi galuega, o le galuega, e oo lava i le tulaga pe ana taumafaiga o loo iloa i le tulaga o le feseseaʻi aimless. E le mafai lava e lagona ai le vaivai, saili e faia e sili atu ma sili atu nai lo le muamua. Faafetai i ia uiga o loo lisiina, o le sailia e se iloiloga maualuga o isi, faaaloalo, ae, i le isi itu, ua masani ona molia i le tiutetauave e tatau ona ia faia.

O e oo atu tagata a faaaoga e toso mea uma ma e toetoe lava le faitio. O le mea moni, faagaeetia le mafai ona filiga faalenatura iloagofie, e masani lava ona le Muravyov silafia o le taitaiga ma faateleina i latou i le tofi, lea e faatagaina ai i latou e fai se galuega lelei.

Khrushche (po o Me Zhuk) (Setema 10 - Oketopa 9)

E leai se ola o foliga ina metamorphoses le tele o olaga o Khrushch. I le taimi muamua ua fanau mai o se anufe, o le laueleele o aʻa, fafaga i aʻa. Ona ia avea o se pepe taalo, ma o le aluga o taimi pe a pa lona koku, talavou foliga Khrushch i le malamalama, e le mitamita taalo ona apaau ma lago i le la mafanafana.

e beetles sili o tagata uma-Me o le mea moni e leai se tasi e manao e faalogo i le latou fautuaga olaga, e le talitonu i ai. Ona o mea le tele o isi o loo siomia ai ma olaga o latou olaga atoa i le tulaga o le mafiafia anufe tauaso ...

Khrushch ia faia se lelei galuega, ae pe afai e le alu e vaai mo le upu moni, filosofia malamalama, e le fiafia i le lotu ma o le a lē vaavaai mo faitotoa o amioga lelei ma le tauleleia e le ola faamaoni.

I le aiga, tagata o se o lo o iloa e le tele e pei ona i Socyum: e faigata mo ia mo tiutetauave i le aiga, fesootaiga ma fanau.

Piva (Oketopa 10 - Novema 9)

Bobras - malosi ma pragmatic, ma sili atu le poto ma le faavae i le olaga. sailia o le manu ina ia ausia faatulagaga ma le filemu, ina ia aoaoina e fatu ai se faatanoa vai, le siitia o le tulaga o le vai i le vaitafe ma vaitafe. Ma ao le isi vaega o le foafoaga fetuunai i lalo o le tulaga o le tau, o le piva - fetuutuunai o le tau i lalo o ia lava, i lalo o le vaega o lona natura ma le masani o le olaga.

O sui o lenei faailoga o le horoscope Slavic-Aryan e aso o le fanau mai o mea uma ua faia lemu, ma le filemu o le mafaufau ma le mautinoa. Latou feagai masani matauʻa o isi, ae e le mafai ona ola tagata uma o le olaga ao latou. Ina ua maea uma, silafia ma iloa le tele o piva.

fetuutuunai piva le ola ia te ia lava

A o faasaoina uma le manu malo i le fefe mai thunderstorms po afi vaomatua, oso na Bobur i lona insidency vaipuna i lalo o le 'eleʻele, pe afai ei ai se mala moni mo isi.

Tagata ua i ai se faailoga o loo i ai se tasi tomai ofoofogia - latou faaauupegaina latou olaga ina ia tagata uma o loo siomia ai lagona le saogalemu, e tusa lava pe afai e tupu le Faaaliga. Moni, o le manu ma ua vaai i faafitauli o le aiga ma le faigofie lava.

Pine (Novema 10 - Tesema 9)

ua iloga ulo i le faamaoni ma le lē fefe. I le lalolagi i ona po nei, lea upu e masani ona le maua io latou uiga, na o le maile o le na o le tasi e tausia pea canons tuai o le mamalu, ua faaali mai ai le faamaoni i le Upu, e le osofaiga pepelo. Ma ia tuu atu ia te ia ona ata ia te ia ma faitioina mo lona matua-fashionedness, o ia lava o le a le solomuli mai lona lava mataupu faavae.

Mo uo, e manaomia le faamaoni tauaso ma e le i lalo o le aafiaga o le suiga, e leai se faalataina - o le a le tuu le talitonu i le tagata ma puipuia i latou. galulue tagata Taifau pei interlocutors manaia, o faufautua lelei. E mafai ona latou faatuatuaina soo: tupe, mealilo, e oo lava io latou olaga!

Puipuia o lana pele ma uo mai faafitauli, o le taifau a le fefe o se naifi po o le mana ma ua saunia e ositaulaga lava o ia lava, pe afai e lelei na mea uma faatasi ma i latou. PSAM e sili atu ona taua e galulue i luga o le mafaufau nai lo tausisi i tulafono - na o le aso ma le atoatoa taeao isi.

O se tagata faapena e le taumafai e faia se galuega, e ui lava e masani ona faatinoina e pei o se faipisinisi, politician, pule - uma, e oo lava o le faalauaiteleina le fili e uiga i ai.

Lea ua iloagofie ai tagata ola i le horoscope le faaaogaina o le aso o foliga vaaia. Pe ua e matauina e tutusa ai faatasi ma oe, o lou ita, amioga? Ia mautinoa e faitau le tusiga e uiga i le Horoscope Slavic mo tausaga i luga o le saite.

Ma faamaeaina le faitauina o le vitio watchmatic:

Faitau atili