O le a le itu o le itu - o le a le afaina o le ola o tagata

Anonim

Ua aoaoina i tatou talu mai le tamaititi o le a leaga, ma o le a le lelei, o lea e te mafai ona e amio ai, ma e le mafai. E i ai le lelei ma le leaga, upu moni ma pepelo, alofa ma le ita. Tele mea taua ia tatou faʻamaoni i le faʻataʻitaʻiga o tagata faʻasaga, valivali ai le lalolagi o le tamaititi i le uliuli ma le paʻepaʻe.

O gaioiga uma o loʻo iloiloina e saʻo pe sese, ma oi tatou lava e lelei, ona leaga lea. A o le lalolagi o iai ni fasi lanu, e manaʻomia le faʻaititia o mea uma i pou? Sei o tatou faʻataʻitaʻia poʻo a faʻaiuga ma pe o le filifiliga e faʻavavau i le va o le pogisa ma le malamalama.

O le manatu o le tino maliu

O le vaiaso faʻamaʻi, o loʻo vavaeeseina le faʻalelalolagi, taʻaʻese faasaga i le faʻafeagai. Latou te fai mai matou te nonofo ai i le lalolagi o teteega: Ua sui le ao i le po, ua manumalo le mafanafana, e malulu le vevela. Ua matou faia i se tasi o pou o le tasi lea e te manaʻomia e taumafai ai, ma aʻoaʻo e vaʻai i le mea o loʻo tupu mai i lenei tulaga. Matou te talisapaia isi ma o matou lava, taumafai e faatusa mea uma i nisi o nei aʻiaʻi, ae e moni?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le au tetee i totonu o le mafaufau o se tagata. I le natura, o le taofi i le lototele, e na o mea na tutupu, ma o le tele o iloiloga o le tagata. Wolf 'aina o le hare e lelei pe leaga? E lelei le luko, o le sai lava e le o lona tino, e na o se gaioiga ma ona taunuuga.

O le a le itu o le itu - o le a le afaina o le ola o tagata 4432_1

O le pogisa e fesoʻotaʻi ma le leaga, malamalama - ma le lelei. Ae peitai, afai e leai se pouliuli, o le a leai se malamalama, talu ai e le mafai e se tasi pole e aunoa ma lona lua. Atonu o pou o vaega silisili ese o tatou tala faatatau o le mea ua tupu. O faʻafitauli e faʻailoa mai i taui masani, ae o loʻo tutusa ma latou le faʻavae e tasi, ma o le manumalo o le tasi i le isi e le mafai.

O le iloiloina o soʻo se mea e tupu. O le gaioiga lava e mafai ona iloiloina eseʻese: O le a vaʻai se tasi i se faʻaalia o le lelei, o le isi - leaga, o le a le faʻataʻitaʻia le mea na tupu i lalo o pou. O le lona tolu tulaga o le saʻo lea, aua o loʻo faʻailoa mai ai le faʻamoemoe vaʻai i mea.

Lelei Faamoemoe

Na faʻalogo tagata uma o le lelei faʻamoemoe na faʻafefeteina le auala i seoli. O se tasi lena o faʻaaliga o feteenaiga peʻa o tagata e manaʻo e fai se gaioiga lelei. E masani lava, i lenei tulaga, o nisi manatu lelei o loʻo i luga o le ulu o le tulimanu, ae o tulaga moni ma ono mafai ona faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le manaʻoga e faʻaau ai le aiga ma lona toʻalua o tamaiti ia o tamaiti e iai le tamā, e oʻo i le mea moni o tamaiti e tupu i seoli. . Ae o le manatu o le lelei!

Soo se lelei lelei, lava o soʻo se mafaufauga saʻo e mafai ona aumaia i le valea pe a leai se afaina mai le, tasi le afaina. Lea i le taimi o suesuega, toʻatele fafine Faʻamamaina na susunuina ma faʻamuina, ma i le suafa uma o le Faaola, i le sailiga o le mama.

E faʻapefea ona aʻafia le ola o le olaga faʻalelalolagi

Eseesega ola mausali i o tatou ulu talu mai le i le aoga. Iloiloga o mea uma na tutupu mai le tulaga e lelei - leaga i mea uma e le fesoasoani e fausia ai se olaga masani ma fai se mafutaga lelei ma tagata. A uma mea uma, o gaioiga uma o loʻo valiina i papaʻe papaʻe pe uliuli. I lenei tulaga, o le tulafono lava e tasi e ono mafua mai i tulaga ese. E le mafai e le vaega o loʻo iai le avanoa e le mafai ai ona vaʻai i le ata atoa, fai se tagata e manaʻomia lona manaʻomia ma faʻatapulaʻaina i ou manatu.

O le a le itu o le itu - o le a le afaina o le ola o tagata 4432_2

Mafaufau i nisi o faailoa mai o le lua mea:

  • Naunau e fai mea uma. E peiseai e leai se mea sese i lena mea. Ae o le suʻesuʻega o soʻo se gaioiga mai lea tulaga ina ia taialaina ai e le masani ai ona talia le teuina e le talafeagai. Naʻo lenei manaʻo, na faʻailoa ai le fefe i le le o ni tagata, fefefe e le taliaina le tiute o la latou filifiliga. Lenei foi pepelo, le loto naunau e ave ai lava lea mea e mafai e latou "tulafono" ono le saʻo.
  • O mea sese e leaga. O le taʻutaʻuga foʻi na faʻatafusi mai i lalo Talu ai o ni tamaitiiti mo le faia o se tamaitiiti: O le faia saʻo - lelei, leaga - leaga. O nisi e mataʻu i mea sese e tupu i le manaʻo e faia se mea, aua neʻi faia ni mea sese. Ae ua tatou aʻoaʻoina tele. E le gata i lea, e le mafai ona vavaeeseina le mea sese mai i suiga mulimuli ane o le olaga. O se faʻaipoipoga 'i le faʻaipoipoga e mafua ai le teteʻa o se mea sese tele, ae o se tamaititi e te fiafia i ai ona o lenei mea sese? E te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o mea uma i lalo o le uliuli ma paʻepaʻe faʻaumatiaga, e tatau ona e fetuʻunaʻi ma iloa mea na tutupu.
  • O loʻo i ai ni uiga lelei, agalelei, agalelei, faʻaaloalo, mafaufau lelei, e leaga, loto maʻalo, ma maʻaʻa, loto maaaʻiai. Peitai, o le mataupu e le i uiga lelei lava oi latou, peitaʻi o le faʻailoga o latou faʻailoga ma tulaga na latou faʻaaogaina. Ma, o le tagata loto maaa na mafai ona aumaia oe i le osofaiga, ma puipui i lona itu. A o le a ia mapu atu foi i lana sini ma o le a faaalia ai le faamoemoe, e moni lava, e tutusa lava le maasiasi. O uiga moni e mafai ona fefaamagaloaʻia tagata, lagona le matagofie, mauaina i latou i fatufatu, ae mafai ona sili atu leaga upu pe o se taimi umi e feagai ai ma nisi mea na tutupu.

O le a le mea e fai i le fiafia i lou ulu

E masani ona iloa e le tagata le afioaga. Mo ia, e i ai le tasi o pou, ma e le tosina mai ai i le lona lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata e manaʻo i le saʻo le saʻo. Ae o lona le aoga, o loʻo i ai le laina lona lua - le saʻoloto. O le malosi lea, e saili le tagata i le saolotoga, o le tele foi na lagona le le masani ai. Aloaia, o le saolotoga e sili ona tatou manaʻo i pologa i mea uma lava, ae leai foʻi se mea e sao ai e mafaufau i le saʻolotoga, o loʻo ia te ia. E fafaga e le ua fiaai. O ai e mafaufau i le tamaoaiga - Ua ia lagona le mativa. Afai o loʻo i ai le manaʻomia malosi o se mea, o loʻo i totonu o le pou lona lua.

O le a le itu o le itu - o le a le afaina o le ola o tagata 4432_3

O lea faʻaaliga o le faʻafiafiaga e masani ona faaaoga lea lotu, taitai lautele, o loʻo tosina ai tagata ia latou itu. I le taimi lava lea e tasi, o se tasi o laina na fausia i le tulaga o le matua lelei, tele lo latou talanoa e uiga i le manaʻoga ina ia mafai ona lagona e le tagata. E faatauaso ma ia faia ai o nisi taimi faigata faatino i le igoa o le manatu lelei.

Ina ia aua nei ulufale atu i se mailei, e tatau ona e iloa e uiga i le afioaga o foliga mai ma ia mafai ona e galue ma i latou. Saoloto mai le faʻatosinaina o faafeagai ma faʻasaga i le lalolagi o le a fesoasoani ia te oe:

Fai atu au fesili:

  • O le a se mea taua ia te aʻu?
  • O le a le mea ou te manaʻo e suia i le olaga?
  • O le a le mea ou te manao ai?
  • O le a le mea ou te fefe ai?
  • O le a le mea ou te mafaufau ai ia te aʻu?
  1. Faailoga le mea e sili ona taua mo oe i le taimi nei. Mo se faataitaiga, ia mauoa. Lenei o se tasi o pou talafeagai ia te oe tolotolo.
  2. Piki i luga le pou lona lua. E tatau ona avea ma faafeagai o le muamua. I la la tatou mataupu, o le a fai ai ma le matitiva. Pe mativa. O filifiliga e ono ese, e tatau ona e faʻalogo i ai e mafua mai i le tasi e mafua mai i lagona sili ona malosi i totonu. O lea e i ai lou malosi "e mauoa - ia mativa."
  3. Talanoaga e masani lava ona auina atu i faʻamalosi e faalavelave i le ausiaina o sini. Ile faʻagasologa o le galue ai, o le tele o faʻamatalaga ma Faʻamanatuga o loʻo faʻaalia, e foliga mai e leai se mea e fai i nei pou, ae na e manaʻomia foi ona e faigaluega.
  4. E mafai ona e galue ma le mafaufau loloto uma ma ma se faapitoa. O le galuega tutoatasi e aofia ai le tusia o lisi o mea faafeagai, mafaufau loloto, mautu faamautuina ma isi faamalositino.

Faaiuga autu

  • O le tino o loo i ai i le tatou ulu. I le lalolagi, o mea uma e fesoʻotaʻi, ma mea e masani ona vaevaeina i le uliuli ma paʻepaʻe.
  • Le suʻesuʻega o le lalolagi mai le tulaga "lelei-leaga" e mafai ona taofia le tali lelei e tali lelei ai i le mea o loʻo tupu ma faʻatapulaʻaina o tafagata o le tagata.
  • O le tutusa uiga lelei e mafai ona iloiloina o se lelei pe le lelei, fuafua i le tulaga ma le manatu o le vaaiga.
  • Mo se iloiloga o le lalolagi, oe manaʻomia le sailia o feʻai foliga i lou ulu ma galue ai.

Faitau atili