O a miti o se atopau i se miti

Anonim

Seatcases ma isi mea tutusa auala i lenei miti tusi - o se faʻailoga e taumafai miti mai ia i latou o loʻo siʻosiʻomaga o mea na tutupu, gaioiga poʻo lagona.

O le lona tolu o le ola e faʻaalu e le tamaloa i se miti. O le moe o se aso punavai ma se faamaoniga o le lelei lelei. I se miti, e malolo le tino. Tele gaioiga lemu. Ae ui i lea, o ni vaega o le faiʻai i se miti e sili atu le malosi, auiliiliina o faʻamatalaga na aoina i le aso, e ulufale i isi itu o le faiai i foliga o ata.

Afai e te faʻataʻitaʻi lelei nei ata, e mafai ona e iloa faʻafitauli o loʻo gatete, ma ou te valoia le lumanaʻi. Na faia le atopau? O le a le uiga o lenei mea?

O a miti o se atopau i se miti 4438_1

Sili ona lauiloa miti

O miti lauiloa:
  • Miller;
  • Freud;
  • Vanga;
  • Isalama -

I auala eseese e faamatala ai le miti lava e tasi.

E malamalama lenei mea:

  • Psychologist Mincler na faia lana miti tusi (2125 faamatala o miti) luga o le faavae o le tele o tausaga o le poto masani i tagata gasegase.
  • O le Psychannonalyst freud, i lana lauiloa galuega "faʻauiga o miti" faʻaalia ni miti o ni miti faʻalilolilo o le miti.
  • O le WOG ua faʻamalieina miti, faʻatusatusa olaga o tagata ma le talaʻaga o atunuʻu atoa. O lana miti tusi o loo i ai 79 faamatala.
  • Islamic Dream tusi e atagia mai ai le fegalegaleaiga o le natura o le natura ma le lalolagi i totonu o Mosalemi. I lenei miti faamatala 149 faamatala.

Mafaufau pe o le a le foliga o se atopau i se miti o nei miti lauiloa.

Ato i Miller

Amerika fomai mafaufau faasolosolo faamatala lenei ata o le lua.

I lona manatu, e ia te ia se miti:

  • Faigamalaga, umi auala;
  • Ono mafai ai faʻalavelave i le tautua, le fiafia ile alofa ma le faʻauoogao.

Afai e iai le miti i se miti, ua faʻatafunaina ai se atopau, ma e leai foi se mumu ma filemu, o le a umi ma faʻafiafia le ala.

O le faʻagasologa o le taoto e o faʻatasi ma le popole ma le le lelei, ma mea e le paʻu i le faʻasologa saʻo, o le a puʻupuʻu le faigamalaga, malosi ma le le mautonu.

O a miti o se atopau i se miti 4438_2

O se atopau gaogao o le faʻafefeteina le fiafia i le alofa poʻo le faʻaipoipoga.

O le atopau ma le faʻalavelaveina o le tele o miti e faʻaalia ai se mafai ona misa ma le faʻaaloalo pe faʻafeiloaʻi.

Afai o le atopau o se seti o mea tuai pe le aoga, ona le manaia lelei le talanoaga ma se tagata lelei o loʻo faʻamoemoe.

O a miti a le ato freud

Faasaolotoina i le ata o le ata o le le lelei vaega o freud. O lenei faʻailoga o se faʻafitauli, o le faʻafitauli, se isi solitulafono i se pele. Ma faʻalagolago i le gaioiga, o le faia o se miti, o le tikeri o le faʻaleagaina suiga:

  1. Faʻatau e se atopapa faʻaalia se manaʻo e fesili atu i se uo e uiga i le fesoasoani i se mea faigata, lea na iai miti.
  2. Faʻamau le atopau - O se sauniuniga faʻamalosi mo se fefinauaʻi ma se tagata vavalalata, i le taimi e tele ai tagi o le a faʻaalia.
  3. O loʻo faʻaalia lelei a ototo, o loʻo faʻaalia ai le seti o faigata ma faʻafitauli e matua faigata ai le olaga, ae o le miti na lafi ai i tua o le tapuni tapuni.
  4. O le paʻu paʻu o le ato o le atopau, o le faʻataʻamilomilo o atopau o le mafaufau o le mafaufau o le miti na oʻo mai le mea mataʻutia.

O a miti o se atopau i se miti 4438_3

Tape i le ata o le vaivai

E talitonu Vanga o le atopau o se tulaga o le lumanaʻi suiga.

O se atopaʻai mama e tautala ai o loʻo maua ai le mauaina o faʻamoemoega, mamafa - e uiga i taua, e le mafaamatalaina suiga i le olaga o se miti.

Afai e alu se tagata i mea i se atopau, ona Ia salamo lea i ana gaioiga i le olaga moni, ua ia filifili e suia nisi o ana gaioiga.

Afai e tatalaina e le miti le atopau, ma e leai se avanoa, e i ai le le fiafia i se fegalegaleaiga alofa i luma.

O a miti o se atopau i se miti 4438_4

E faʻafefea e le decypts le ata o le atopau islam (Mosalemi) miti

Seatcases ma isi mea tutusa auala i lenei miti tusi - o se faʻailoga e taumafai miti mai ia i latou o loʻo siʻosiʻomaga o mea na tutupu, gaioiga poʻo lagona.

O lenei miti o se lapataiga o se mea lilo e mafai ona manino, e tatau ona e faia uma auala e faʻasaoina ai le mea lilo.

O se aotelega: O le atopau, i le manatu o le au tusitala uma o miti, o suiga o le taunuʻuga e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻaputuputu. O le ata o le atopau i se miti lapatai se miti e uiga i le ono leiloa i le va o mafutaga.

Ina ia sili atu ona lelei le togafitia o lenei miti, e tatau ona e iloa atili auiliili, i le te i ai ma o le a miti lava.

O ai e moe le atopau

Tagata e masani ona faimalaga

A faʻapea e siaki ma le faʻaeteete le malaga a le More Griela i luma o lana auaunaga pisinisi malaga, o loʻo taoto lelei, ona faʻatali lea o le tautua. O le taʻitaʻi o le a le o toe vave talisapaiaina ona saʻo ma le atoatoa.

Afai o ia miti o le atopau e laiti ma e le tutusa mea uma, o loʻo folafola mai e ia o ni miti uma na folafola e ia le taumafaiga.

Teine le faaipoipo

A faʻapea e miti se tamaitai talavou o se atopau sili ona pele i le moni paʻu, na tosina ai lona mafaufau o se tagata mauoa.

O ana taumafaiga e tatala se atopau sa le faapaleniina ma le manuia - filifilia o le a le amanaiaina i ai.

Afai e mafai ona ia tatalaina le atopau, o lona mafaufau o le a tauia.

Afai o le a vaʻai se teine ​​vaʻai i se tasi, o lona filifilia o le alofa ma aiga alofa, e sili atu le aloese mai ia te ia.

O a miti o se atopau i se miti 4438_5

I totonu o le atopau okaina, o mea e sili ona piilima - o le tagata filifilia ua sauni mo se taimi umi o le alofa.

Afai e le mafai e le teine ​​i se miti ona loka lana atopau, o lona uiga o le a le mafai ona faalavelaveina o sootaga alofa.

Fafine

O se ato tapuni tapuni ma se ki leiloa e mafai ona talanoa e uiga i mea lilo e aliali mai i le toalua.

O se tamai suti suamalie e mafai ona nana ai se mea lilo le manaia, e le manaʻo ai le fafine e faʻalogo i aiga ma aiga.

O le malaga ato-ato i luga o uili e mafai ona lapataia e uiga i suiga e fesoʻotaʻi ma aiga vavalalata.

Afai e mauaina e le fafine se atopau, e le o toe umi se tina.

O a miti o se atopau i se miti 4438_6

Tagata valea

Faʻatau o se atopau folafolaga e iloa lelei i le lumanaʻi i le lumanaʻi ma se tagata ese le masani ai. I le lanu o atopau, o ni miti e ono mafai ai ona faʻapea o le a: Blonde, Bruntte poʻo le Redhead.

O a miti o se atopau i se miti 4438_7

O le fulufulu mata vaivai e talanoa e uiga i le alofa malu o le filifilia, faigata, ma maai pito - e uiga i lona tulaga moni.

O se atopaʻu lea e matala mai i lima o se miti ma o fea o pa'ū ai mea, lapataʻi i mea le lelei o ia e vave ona ia vave ona filifilia. E mafai ona aoga lea o se lapataiga e uiga i le manaʻoga ia e iloa lona pele.

Faaiuga

E mafai ona faʻasino ma le masalosalo i faʻauiga o miti. Peitaʻi, o lo tatou faiʻai e mafai ona puʻeina se mea se tasi, o se vaega sili ona laititi o faʻamatalaga, e uiga i le mea moni o le a ioe i ai. I lea mea e paʻa ai, o nei faailoilo e taofia e le isi, o le tele o faʻamatalaga taua e mautinoa ai le malosi o le tino.

I le vaitaimi na aʻoaʻoina ai e le faiʻai i le po i le va o ni faʻailo- malosi ma aumai ia i matou ni ata matou te vaʻaia o le Natata.

O a miti o se atopau i se miti 4438_8

Masalo o tagata uma i le olaga na tupu "perofeta" miti. O le na o faʻamaoniga e tatau ona e faia le tele o faʻafitauli. Ma faʻafefea ona faʻamatalaina i latou, o le a le tusi miti e filifili ai, faʻamasino le miti tele. O le mea taua e le tatau ona popole, tusa lava pe, i miti uma, o se miti e faʻailoa ai suiga le leaga i le tau.

E le o se avanoa e miti o miti o tali i fesili tatou te le o fesili ai i le olaga moni.

O lea, atonu e sili atu le sauni mo ni suiga, saili ana miti?!

Faitau atili