O a miti o sukalati - harm tusi

Anonim

Faʻafefea ona faʻataʻitaʻi le a le miti sukalati? Muamua, manatua lau miti i mea laiti. Lona lua, faitau le tala lea na ou aoina ai le sili ona faamatalaina le sili ona lauiloa o le fiafia miti tusi.

O le tusi miti a le mea

O nei faʻamatalaga o le a fai atu ai e tofo i tagata e le fiafia e eli i miti tuai, ae ia e fiafia i mea uma oona.

E i ai sukalati i se miti

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O ni valoaga nei:

  1. Afai e te ala i luga i le taeao ma manatua sa latou vaaia sukalati i se miti, taimi i le aso o lou manuia o le a faatiga ai lou manuia. Tausi oe lava ma aua le popole. Lelei, afai e mafai ona e faia le faaiuga o le vaiaso i le galuega ma faʻaalu se taimi i se malologa ma le filemu ma le fefe.
  2. Faʻatau o le sukalati paʻu o miti o tupe leiloa. Mulimuli ma faʻaeteete i le atotupe, e te leiloa. E sili le tuua o tupe i le fale ma aloese mai isi feuiaiga tautupe.
  3. Afai i totonu o le sukalati chip na e 'ai, tele o nati ma timuga, o lona uiga o le paaga na te fiu. Na fasiotia e oe lagona, sauni i se vaega ma auai sootaga fou ma se isi tagata.
  4. Afai na e sukalati lole o se meaalofa, ona e masani ai lava ona alu ese mai miti, ona o le mea o e nofo ai i le amioletonu. Afai e te le amata ona faʻatino gaioiga faʻatino, o le a le mafai ona faʻatino le manaʻo.
  5. Afai o le sukalati na liusuavai, o lou afa lona lua o le a faia ai se Frank Accounts o le a le fiafia ia te oe. Masalo o le a ia faamatalaina ia Messon, ma o le a tatau ona e ola i lenei faalaleua.

Tusi a Aiga

O le faʻauigaga o lenei miti e talafeagai mo tagata e le agalelei i faʻailoga masani, faʻasao ma solofanua o amio mama.

O le a le miti sukalati

Folau:

  1. O le miti a le Whiteng Chocaul fai mai o oe e sili le soifua maloloina. I le taimi, o lou malosi malosi e matua afaina ai, latou te mafai ona faigofie ona ausia a tatou sini. Faʻaaoga lenei malosi e tatau ai.
  2. Afai o oe ma se sili atu le manaʻo 'aʻai' aina tele lole o lole, o loʻo i ai i le olaga moni e te le maua lagona ma lagona. E i ai sau lagona fiaaai o loʻo e taumafai e faʻateʻaina meaʻai suamalie ma faʻafiafiaga. Ae o le mea moni, e te manaʻomia lagona mai lou tagata pele.
  3. Tele lole miti o se faʻafuaseʻi o le mauaina o tupe e te leʻi mafaufauina. Sauni e maua se mautu mautu i le galuega poʻo le mea moni o le a tuʻuina mai e se tasi ia te oe se mea taugata.
  4. O le Interrictute sukalati o se tulaga le masani ai o le a alu ese i se aso manuia, o le a faia i se tulaga le masani ai. O le ae mauaina ni lagona lelei ma e manatuaina lenei fonotaga mo se taimi umi ma ataata.
  5. Afai e te fefaʻasoaaʻi ni suamalie ma isi, ona o le ola moni, o le a e mauaina le faʻamoemoe faafetai mo le tagata muamua. O le tagata na e fesoasoani i le taimi ua mavae o le a filifili e tauia oe mo. E mafai ona totogi le totogi e mafai ona avea ma mea uma e lua ae leai.
  6. Afai o le miti miti o le tautoulu, o loʻo faʻatali mai ai oe le telefoni vave. O le a e masani i se tagata o le a faʻatumu lou olaga i tuʻinanau ma lagona malamalama. Masalo o le a oʻo mai suiga o le a oʻo mai i isi fanua.

Miti freud ma sukalati

Fread latalata atu i le faʻauiga o miti mai le manatu o le manatu o le psychotherapy.

O a miti o sukalati - harm tusi 4445_3

O ona uluai nei:

  1. Afai i se miti na e 'ai sukalati ae le o oe, ae na latou togafitia se tasi, o lona uiga e sili ona e aulelei mo le isi itupa. O loʻo e oso ai e le tele o le le fiafia o le fefaʻasoaaʻi i se paga. E oo lava i le sili ona manaʻomia se tagata, o le a e mauaina se auala ma mafai ona faʻatoʻilaloina lona loto.
  2. O le miti sukalati vevela o se faʻailoga: E te le o faamalieina i lau feusuaiga olaga ma tuuaia oe lava. Peitai e tatau ona taofi le taofiofia, aua o Uafu mo le le mafai pepelo i luga o lau paga. E tele naua ou faafitauli i le galuega, ina ia le mafai ona ia faaaogaina le talitonuina ia te oe.
  3. Afai na e susunuina i lalo sukalati vevela, o le faigofie lea o le saini. Na ia folafola mai se mea manaia ma le manaia o le tagata ma se tagata sili ona mautu. O le a mafai ona ia musuia oe ma uunaia i ausia ausia.

Miti Miller

O a miti i sukalati:
  1. Afai e fai ma fiafia le sukalati, na e fiafia ai, pule i ai, o le faailoga lelei lea. Oe mafai ona faʻaleleia lou tulaga tautupe e aua neʻi naʻo oe, ae latalata i tagata e manaʻomia lau fesoasoani. Faʻaaoga foliga o loʻo siʻosiʻomia oe ma avea ma se tagata manuia tele.
  2. O lole o sukalati o le a miti o galuega o galuega. O se tasi mai le aumea o le a fesoasoani ia te oe, ma o le a sili atu lou lelei tulaga. Asiasiga o se miti folafola folafolaga o tagata fou o le a fesoasoani e faʻalautele le pisinisi ma faʻateleina tupe.
  3. E i ai le le mautonu, faʻaleagaina poʻo le oona sukalati i se miti - o se faʻailoga le lelei. E ia te ia o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi poʻo se mafatiaga faʻanoanoa i se tagata vavalalata. E tatau ona e faia ni fua mo le puipuiga ia tausia le soifua maloloina i le lelei.
  4. Vevela sukalati miti na o le lelei. O lenei ua e fiu i faʻafitauli na pa'ū i lou ulu, ae e le o toe iai se tulaga o le a suia, ma o le a e maua ai se galu moni o le manuia. O le laki o le a faʻatasi ma oe i mea uma.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Tusi a le Miti

O le au tusitala o lenei miti e vaʻai i se mea lilo i faʻailoga taʻitasi.

Nei o latou fofoga:

  1. Ou te fiafia lava e 'ai sukalati laupapa - i se olaga fiafia ma le manuia, o le moli o le manuia o faanaunauga. O le a avatu ia te oe se mea le aoga, o le mea e te manaʻomia e faʻaaoga tatau ai.
  2. Vevela sukalati inul - e faaleleia ai mataupu i le galuega. O le a tupu se mea e tupu e fesoasoani ia te oe e te alu ai i le galuega a le galuega.
  3. O le sukalati na faʻatau atu miti o se faasologa o faʻafitauli laiti o loʻo sasaa atu ia te oe, pei o mai le taga e tele. Ae e le mafai ona faʻaitagi mai ai oe, e vave ona e taʻitaʻia faafitauli uma.

faaiuga

  • E tele taimi e masani ai le sukalati o le sukalati o se faailoga lelei. Ua folafola mai ia te ia le manuia i le mataupu, poʻo le faʻaleleia atili i le olaga lava. O le sili atu suamalie ma le tofo, o le manogi o le sukalati kolose, o le sili atu uma ituaiga o aoga lelei.
  • Ae vete ma le le mautonu sukalati o le sukalati na o faafitauli. Ae e foliga mai e te ono taulimaina ma i latou.
  • Iloilo lau moe ma filifili le sili ona talafeagai faʻamatalaga ina ia faʻatuatuaina.

Faitau atili