Nofoaga fanua: O le a ma le auala e faʻaaoga ai

Anonim

I le talaʻaga atoa o tagata, na faʻaalia foʻi lona malamalama i le poto ma ausia o faʻasaienisi. Peitai, o nisi faamatalaga lala mai lautele lautele, faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai ma meatotino o fanua lapisi. E tatau ona ou ausia lenei taimi i le saienitional tusitusiga, ae o le iuga na le malamalama la latou matafaioi i le olaga o tagata. Ia tatou malamalama faatasi.

Nofoaga fanua: O le a ma le auala e faʻaaoga ai 4455_1

Teraion fanua - o le a lea

O le lalolagi o siomia ai matou e aofia ai se mea ola ma e taugata i le vaaia pe le vaaia. O le tagata lava ia o se faiga faigata o loʻo ufiufi i le taimi o le tele o le vaʻa, o loʻo faia e le itu o le avanoa. O loʻo iai ma o tatou lagona i le 5 o tatou lagona o loʻo i ai i le 5 setete - o le tino mautu, suavai ma galugalu ma galugalu tulaga, tino tulaga ese.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le gasologa o le suʻesuʻeina o meatotino a le Vecuum, o se manatu o fanua o iai nei o se ituaiga fou, o loʻo taʻua le teteʻe, na tuʻu i luma o le Taʻaese. O fale mautotogi e tulaʻi mai o se taunuuga o le liliuga poʻo le mimilo (eli. Taaloga) o soʻo se ituaiga mataupu, lea e tau atu i le faʻavae o microvihrey. O le punavai e amanaia o se milo, o se filifiliga mo le taimi o le vevesi rotation.

Ona o aʻafiaga o vaega o le ituaiga, o le natura e aofia ai ma fanua, ma mea uma - olaola ma masani ai: ola ai lava fanua, o loʻo iai foi, o loʻo iai foi:

  • O se vaega o loʻo i ai se totogi e avea ma mafuaʻaga o le electromagonetic fanua;
  • O se vaega o loʻo i ai le tele o se mea o loʻo siʻomia lava o ia lava e se fanua o le spevitive;
  • O le vaega o loʻo taʻua i le taimi o le rotation (Spin) e fausia ai fanua.

O le hypothesis e uiga i le tino o loʻo i ai nei tino, gaosia e le rotation o le avanoa, muamua tuʻu i lalo le mathemacan i le 1913. O le faʻaseesega o le manatu o le taumatematega o le saienitisi na maua i le 1993, faʻavae i le i ai o le elive bosson Hisgs, e mafua ai le kalave.

Tulaga ese o mea o le lapisi fanua

Talu ai o mataupu ola e aofia ai electrons ma atomu, ua faʻamoemoe e suia le tino, o le tino o le tagata e potopoto faʻatasiga i le fanua o fafo ma totonu. I le matou sela taʻitasi, o loʻo teuina faʻamaumauga i luga o lona mafaufau ma le faʻamalositino na faia i lalo o le faʻafitauli o le laufanua o loʻo susulu.

Nofoaga fanua: O le a ma le auala e faʻaaoga ai 4455_2

O le tamaloa o loʻo tuiufia i fanua o loʻo i ai, o le moliga o latou nofoaga e le o vaʻaia o loʻo iai ma chakram. O le maualuga o le chakra i le tino, o le malosi tele o le malosi o le malosi o le rational telega faateleina. E tusa ai ma faʻasaienisi, o le fanua le amiotonu o se mea galue e faia ai le siosiomaga, salalau faʻamatalaga e uiga i uiga, ua mafai ai ona e faʻamatalaina latou i le vasega o faʻamatalaga.

E i ai le fautuaga o ni mea e lua o ni auala e lua:

  • O se tulaga sili atu le sogae o se tulaga lelei e fesoʻotaʻi ma mafaufauga lelei ma upu;
  • O le fausaga o se itu le lelei o loʻo i ai ni faʻafitauli o mafaufauga ma palauvale.

Na faʻamautuina faʻasaienisi e mafua mai i le atunuʻu o se tagata o loʻo faʻailoaina e le itu taumatau. O mataupu e tasi o le liliuga i le itu tauagavale e le aofia ai, ae o tagata e i ai le tomai e suia ai le tolopoina o le toega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fesuiaʻiga o le le ono o le manava e mafai ona ausia e ala i le suia o le faʻaleaga o le lautele o laufanua, ma faʻateleina le fanua malosi e faʻateleina ai le malosi o le fanua. O le faʻagaioiga foi o loʻo suia ai foi le fausaga o le tagata tagi, aliali mai, i le taimi e faʻatosina mai ai fafo atu o fafo.

O le a le tulaga ese o le vortx altwork:

  • mafai ona ui atu i ni mea se mea e aunoa ma le leiloa o lo latou malosi ma aunoa ma le lafoaʻiina;
  • ia e i ai le naunautaiga ia te oe lava, a o le i ai o le electromagontic fanua;
  • e masani lava ona iai i le faʻavaeina o electromagnetic fanua fausia e mea faigaluega;
  • Ia manatua manatua, mafai fula prolarivire, stapilizing lea;
  • O le lautele o le gafatia o le faʻafitauli o le crave o le rove e le fesoʻotaʻi ma le mamao i le mafuaʻaga o lona faʻaaliga.

Ua maeʻa ona faʻatuina o le hypothetical fanua o le itu taumatau o le itu taumatau taumafai i le faʻaleleia o le lelei o tagata e ala i le faʻaleleia o le fesuiaiga o le tino. O auala o le itu tauagavale o loʻo tuʻuina atu, saofaga i le faʻaleagaina o le soifua maloloina, o loʻo iai i luga o le teritori o laufanua gagenitic sone.

Nofoaga fanua: O le a ma le auala e faʻaaoga ai 4455_3

Mo le masini eletise eletise ma eletise, o le leai o se lagona o le lima. O le mea lea, e manaʻomia le matauina o le mamao e ala i le tuʻuina atu o mea faigaluega i totonu o le latou fale.

Tamaloa i le ogatotonu o le tosinaga o tagata talimalo

Mai le ogatotonu o le 20th seneturi, o le suʻesuʻeina o tagata palota o loʻo auai i Sovives Prestics of Theorenics G.I. Lafoav ma 4e Akimov, ae leʻi iloaina a latou mea lesona le ana meaaʻoga o loʻo valaʻauina e faʻasalaga faʻasaiepati, valaʻauina finauga o PSEUDUoWoE. Fai mai AkiMov, o se tagata e le o le maua se fesoʻotaʻiga o le tino ma le saʻo atoatoa ma le fesoasoani o se mea tulaga ese - tatalo. O Le Mea e Sili Ona Sili Atu I le Atua, ma se malosi faʻapitoa o malosiaga e malosi e tagata vorthth, o se tasi o tatalo o loʻo faʻaputuputu e le au faifaatoaga.

Nofoaga fanua: O le a ma le auala e faʻaaoga ai 4455_4

I se malamalamaaga faaonapo nei, sasa totoga gaosia e se nofoaga malolo o lona biopole o loʻo i ai faʻamatalaga uma e uiga i le tagata taʻitoʻatasi. I le le pei o se mataupu faʻatatau, o loʻo iai foʻi ia Arara, e mafai e tagata ona suia le taulaiga o latou biofields ma o latou lava manatu ma upu. O le a le fesoasoani o le au tekinolosi e faaaoga:

  • E 'ave ese le veli o le lumanaʻi;
  • valoia le taunuuga o se tagata i lana ata;
  • Saili le fiafia, malamalama i le uiga o le olaga;
  • maua le avanoa i fesoʻotaʻiga ma malosiaga maualuga;
  • Aveese faʻamaʻi, maua puipuiga.

O le tulaga ese o le tagata palota o le vortex tafe e le gata o se lelei, ae o se fuafuaga le lelei e faʻasaga i le talaʻaga o le sili ona maualuga agavaʻa na mafai ai ona tafiesea le laina o le malamalama ma mea faitino. I lalo o le faʻatosinaga o le mafaufauina o le leo leo, sui o le avanoa, o loʻo i ai le avanoa manaia tele i le mafaufau o le tagata saienisi, ma le faʻatuatua i le malosi maualuga.

Mo faʻailoga tibetana e masani ai i metotia o le fegalegaleaiga i le malosi o le malosi, na leai se mea e le mautu e faʻamalolo ai le tele o faʻamaʻi, e aofia ai ma le valea. Faʻafetai i faiga faʻaleagaga ma metotia o manatunatu loloto, faʻapea foʻi ma le aʻoaʻoga o malosiaga o malosiaga (Chakras), na faifai pea le mafai ona siʻitia ai le saʻo o le maʻi a le gasegase boloofped.

O le umiaina o tomai tulaga ese, e avanoa tele i le psychic ma clarisvoyant, sa faʻaaogaina e le faalilolilo ma i lo tatou atunuʻu. I le faaiuga o le seneturi talu ai, o Juna Dajatashvili o loʻo auai i ia faiga mo le faʻaaogaina o nofoaga o lapisi, o ana tautua na faʻaaogaina e le maualuga tulaga.

O le talaʻaga o tagata puipuia e faʻatinoina le tulaga ese o tagata, o leo o leo na amata ona amata nei le malosi ma malosiaga o le Silisili Ese. O taimi uma lava, sa taʻua o ni ave o le Atua, o Iesu Keriso, Mose, o Aperamo, Aperaamo, Mhalamela o ia. O uiga paia o malo eseese o loʻo i ai le tomai e maua ai faʻamatalaga tuʻusaʻo i luga o le tele o le tele o vaitafe o loʻo taliaina e le tagata o le taimi.

Afai ua faʻaititia le faʻafanua o le nofoaga o le tagata o loʻo maitauina, o le le fiafia e maitauina ma se fausaga tutusa o le mafaufau maualuga. E tau atu i le foliga mai o faʻafitauli o faʻafitauli o le mafaufau ma le tino i le mea moni. O le tagata e pa'ū i luga o le ava poʻo vailaʻau vailaʻau, feagai foi i le tele o faamaʻi, lotovaivai, e le tatau ona aofia ai le ita ma le ita. O mataupu ua masani ai e aunoa ma a latou manatu na liliu i totonu o pologa poʻo le paiokopi.

Nofoaga fanua: O le a ma le auala e faʻaaoga ai 4455_5

I taimi uma, sa i ai tagata i le maualuga o tomai i totonu o vaega eseese o le olaga. O le iʻuga lea o le faʻaogaina o le malosi uma o le malosi o le malosi. O le faasaʻoga o le nofoaga o loʻo maua ai se meaalofa poʻo se faʻamalologa o se mea mataʻutia e mafai ona o loʻo maua mai i le leo o le taimi nei. O le le lava o le malamalamaaga e uiga i mea lilo o le umiaina o tagata maualuluga maualuga e tau atu i le ogaoga o taunuuga (kiamic) mo le tagata, i le anura o loo gaosia.

O le faʻagasologa o le mimita o le tagata palota o le lalolagi, teuina faamatalaga, o lo matou iloa o mea lelei ma le tulaga o le lelei, o le mea moni o le soloia o mea leaga. O le teteega o le lelei ma le leaga na faʻaalia ai se tagata e le gata i lea ma le tino faʻaletino, ae o le lalolagi malosi, o le nofoaga o loʻo i ai nofoaga.

Tatou otootoina

O le manatu o le liua o le tafe o loʻo oso i luga o le mataupu e faia e foia ai faʻafitauli o le malamalama ma mafaufau e fatu ai se ata masani o le mafaufau o le lalolagi. O le aʻafiaga o le au lapisi o loʻo faʻamatalaina e ala i faʻataʻitaʻiga o mea tutupu i aso uma o le olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le douroumo e maua ai o le iʻuga o le mafuaʻaga o le tulaga ona o le malosi vortx na gaosia. Latou te tuʻuina atu ia te oe le manaʻoga manaʻomia i se taimi patino.

Aoao e faʻatulaga ou manatu ma faʻapipiʻi ina ia le faigata ona faigata le olaga e faʻatatau ai ou fefe. Ua iloa e le mafaufau o le mafaufau o mafaufauga o mafaufauga, o saienitisi ua uma ona malilie faatasi ma i latou, ma o le masani ai o le saienisi ma esoric o le a fesoasoani i le fuafuaina o aafiaga o lapisi fanua.

Faitau atili