Maa Cheralsote - meatotino ma ia e fetaui

Anonim

O loʻo avea clarysorite o se mea ofoofogia tele minerale o loʻo maualuga le taua i le teuga tupe. Igoa « Chrysote » Ua fausia e upu Eleni anamua o le tala a Siamani "(auro ma" moli pou - maa. E mafai ona e faʻamalieina le key e faʻatau atu foʻi i lalo o igoa o Olivina ma Pertidot.

Chrysitis maa ata

Uiga chrysolita

O Chrysisis o se minerale compound, o le, o le orthisiote o le uʻamea-magnesium. Mo maa, o se lanu lanu samasama, gauaʻi auro, postchio, samasama pe enaena ata, e faʻaalia. I le avea ai ma se tulafono, o Cherallite e ese mai i Pallhery, e ui lava e mafai ona e feiloai i suiga maualuluga. E masani lava o le foliga o le taimane crystal.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Cherals e matua maa valea i le natura, o lea latou te le masani ai i tulafono, pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i tane. O le mataupu faavae, o le minerale e le faʻaaogaina i le teuteuga mo lima ona o le maualuga maualuga o le faʻaleagaina. Peitai ia i latou, isi ituaiga o oloa e gaosia - tautua, faʻamalologa ma maʻa.

Talafaasolopito o le tala faasolopito e uiga i maa

O le talaʻaga o chrysolite e matua umi ma tutusa ma le 6000 tausaga. I na taimi mamao, na lauiloa Gem mo le teuteuina o le Royal Starel, na faaaogaina pe a faamaea potu. Ma fafagu i latou e niko.

E i ai le manatu o le minerale ua avea e mafua mai i vevesi i luga o le teritori o le konetineta o Europa. Ma e i ai se tala malie tele. Na aumaia e le au Klenders cherallowers mai le savaliga sopo o meaalofa i o latou taitoalua, ma sa ia te ia se suiga o le mafaufau. O le mea lea, sa tuu ai i ava ona se tasi taimi e fiafia i ai.

O le taimi nei, e lei leiloa lona moni o Kim lona lauiloa. O le tau o le sili ona lelei kopi e sau i le 300 tala i le 1 carat.

Manaia faamatalaga. O Olivine o le na o le pau lea o maa e nao atu na maua i Mitiare. Talu Talu ai talu mai aso anamua, o Saterise oe o malosi faapitoa, aua sa auina mai i latou i tagata. O lea, sa faʻafeiloaʻi atu foʻi clayLOLLOfit i le vaega o upu faʻa-tusitusiga paia: tina tetele na faʻatino mai, latou te faʻaaogaina i totonu o sauniga.

Mea moni e uiga i le peritote

  1. E tusa ai ma faʻamatalaga faʻasolopito, o le masiofo o Cleoptama sa valea i Olivina. I le ala, na iloa ai e le muamua na maua ai le maa i Aikupito anamua. Ma le isi, o le faagasologa o matagaluega na faia soo sa faia i le po, ona latou te talitonu e le faia e le leaga lenei aso.
  2. O le isi tala ia talanoa talanoa e uiga i le Emeperoa Roma, o ai na vaʻai i se fana i Roma ma taua, o taua moni i chrysote.
  3. O lela o Pertioto na faaaogaina mo le fai togafiti o mea faitino o le Ekalesia, tomai ma lavalava.
  4. O le sili ona lauiloa o le faʻauiga e amata ona faʻaaoga le 19th seneturi i Farani i le 60s. O le taimi lea na amata ai ona salalau atu le tala, o Cherylite o oloa e faia ai tamaloloa ma le le mautonu o tagata alofa, faamaloloina feusuaiga.
  5. O le mea e mamāloa ai e oʻo lava i tusitusiga o le Tusi Paʻia e uiga i chrysol. O le Tusi Paia o loʻo taʻu mai e uiga i teuteu o maa fesaʻaga o pupula a faitaulaga sili.
  6. E le talitonuina le matagofie o Olivine o loʻo faʻaofi i totonu o le pale Rusia (o le teuina o le nofoaga o se taimane faʻavae).
  7. Pe a ma le 1000 peridot sa faʻaaogaina mo le teuteuina o le Ottoman Starler (teuina i le Istanbul).

Valivali lomiga o maa

Tele i le natura o loʻo i ai ni meaʻai a Greensol. Ole tele o mea taua e manino, eseʻese i se samasama. Iloa le pupula olivini faigata tele. O Clarysociate ua i ai uma toniga vali, ma e mafai ona e mauaina filifiliga ma faaputuga, sui. Manaia minerale - o lanu "pusi pu".

Paʻaga o le Green Greiavrines i ai ni faʻailoga:

  • Golden;
  • lanu enaena;
  • lanu enaena;
  • Olive;
  • lanu moli;
  • Lanu samasama.

O le aso o lenei faʻatusatusaga, e leai se faʻavasegaina o vaʻaiga o ituaiga eseese. O le maualuga o le taua o le maa e aafia ai lona lanu manifinifi. Ae i le tele o ana maso na mauaina cheroates - lanu lanumeamata, ae le taua tele. O le mea lea, o le tau o i latou i totonu o tapulaa mautinoa.

Malamalama lanumeamata maa e le taugata tele

O filifiliga nei o loʻo iloga e sili atu le taua tele:

  • Fetu (latou te fai mai pea "ma le aafiaga o le taupou");
  • Chrysol mesa.

Ma o loʻo iai nei le vavaeeseina o loʻo i ai i mataupu lelei:

  • Maa e mafua mai i Marche A. ua iloga i le lanu samasama-lanumeamata e aunoa ma lanu enaena;
  • Frand B. o loʻo faatusa i le papa o le paolo paolo, lea e vaʻaia ai le puʻeina o le manava.

O mea e tatau ona malupuipuia o maa tuugamau

Talu mai le taimi o lo matou matua matutua, na maua e tagata le malosi faʻamaloloina o claysol. Ma e ui lava o faasalalauga faaletonu tulafono le mafai ona faʻamaonia le aʻafiaga o maa i luga o le tino, e faʻaaogaina foʻi e le tino o Lathothrapition e faʻaola a latou tagata faʻatau mai le tele o tagata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ma Olivuna e moni lava:

  • Faateleina le vaʻai, fofo le ophthalmic paraony. Mo lenei, ua fautuaina ai le mafaufau loloto i le migao ai le migao ai.
  • Aveese siama, o faʻafou, meaola e tiga, malamalama lelei i le umu fana, tui;
  • malulu malulu, fiva;
  • faʻaleleia atili le tulaga o fatuina o fatufatu ma faʻamalosi tino;
  • faʻaititia nelociatia faʻailoga;
  • Taofi le osofaʻia;
  • masani i totonu o hismonal;
  • Anapogi e toe foʻi mai i le masani ai, o faʻamaʻi o faʻamaʻi;
  • faʻaititia le tiga i le fanauina;
  • Aveese le ulu tiga;
  • Faʻaleleia le moe, ma le saogalemu se moe lelei le po.

I le lameo, faʻaaoga se paʻu faʻapitoa mai lenei minerale. O loʻo faʻaaogaina uma i totonu ma i le ituaiga o suauʻu (mo le togafitiga o leoleo, pstomiazes ma isi paolo o paʻu).

Magic fai mea taua o maa tuugamau

Na talitonu tagata anamua e fiu le Ua maua e Charysolitis se mana faapitoa e mafai ona puipuia mai le le mafaagaloina o fafo mai fafo ma so o se le mama. Mo lenei mafuaaga, na tatau ona ofuina e taulaitu Atuleti ma Olivine. Ma ia faʻateleina ai ona agavaʻa o loʻo tusia e auro. O le Pertidot e matua malosi lava le malosi malosi.

O loʻo iai ni meatotino faʻalilolilo:

  • saofaga i le faʻatuina o fesoʻotaʻiga, o latou faʻamalosia, aemaise lava, faʻaoga fesoʻotaʻiga;
  • aveese le lotoleaga ma le popole tele;
  • faateleina le faʻaaloalo mai i lau pule e pule;
  • mafai ona toe faafoi mai le fiafia le fiafia o le ola, aveese le faʻanoanoa faʻanoanoa, moomoo ma memata moni;
  • Mafaufau ma le lona ono ma le uiga o le mafaufau;
  • o le a faʻatagaina ai ni fofo faigata tagata;
  • faafaigofie ai faiga tulafono;
  • Fesoasoani e mafaufau ma fai le soifua maloloina;
  • Puipuia faasaga i le afi;
  • Tuuina Atu Lē Mata o Loo Pule;
  • Felelei mai i le au uso matutua;
  • Avea tagata e sili atu le aulelei i le mata o fafine, faʻamalosia le le atoatoa.

Mama ma olivine

Fetaui lelei

O le maʻa maʻa, pe sili foi, o loʻo agavaʻa faʻatasi ma ia, e masani lava a taliaina mo le toetoe o faʻaputuga uma. Ae o tagata atamamai tufatufaina nisi faʻailoga o le Zodiac, o le mea e maua ai le sili ona aoga: iʻa ,ona, faʻamafanafanaga ma taupou. Ae mai le ofuina o le olivi o le oliving o le a faia e le au saofaga ia Mquaria, kanesa ma le ukumu.

O le a se ituaiga aʻafiaga o le maʻa i luga o faʻasologa eseese? Tatou saili.

I luga o le iʻa

O le a saofa atu i le vaetamaloina o le faʻataʻitaʻiina manatu, sili atu ma filifiliga saʻo, o le a puipuia mai feteenaiga. Ma le isi, o lenei atrik faia le mautinoa i ona lava avanoa, faateleina lo latou tauemuga. Ae e oo mai i le au faifaiva le sili ona malosi.

Luga o lviv

O leonaona afi o le olivini e fesoasoani e fai sao ai. O aga masani e valea e uiga i tagata lautele faʻamaoni ma manumalo lautele, ae o nisi taimi latou te le mafaia e le aunoa ma le le le lelei o pulega i totonu o le tino ma le faatuatua ia te oe lava.

I se faʻaopopoga, o le mea e lelei ai le sianoa i le chrysociate, ia maua ai le faʻaaliga o ona uiga sili ona lelei. Ma o le a le mea sili ona manaʻomia se leona mo le fiafia atoatoa? Ioe o le manatu lautele lautele!

Mo taupou

Virgo o se tagata aoga, ae matua manatu foi o ia lava, i isi. E tele taimi latou te manaʻomia le aʻoaʻoina o sina faʻamalologa o le taofi ma le itiiti ifo manaʻoga. I lea fesoasoani, o le a latou o mai ulufale atu.

Ma o le a faʻaleleia atili ai le amio lelei, faʻalogo ma manatua o le taupou. Ma, e leai se masalosalo, o le ofuina o le palapala ma le Kamupani faaopoopo i sui o le faaputuga o tagata uma le tosina, matagofie.

Luga o mamafa

O le faʻailoga o le Togafitiga o le Zodiac e tatau ona filifilia le chryliate mo ia lava e fausia sootaga a le tagata lava ia, e faʻaaloalo ai le olaga o le aiga. E le gata i lea, o le 'olo o le a faʻaititia ai le faʻalavelaveina mamafa o le popole, le atoatoa, fefe ma le fiafia.

I tala

O fagafao o Venus o se tasi tagata e mafai ona maua ai le lelei o minerale o minerale. O uiga ese mai le natura e le mafaatusalia ma manatu faapito. E matua faigata mo i latou ona faia tuʻutuʻuga i faʻalavelave faʻalavelave.

O isisia Fosu e avea ma taurus e sili atu lona agalelei i isi ma aʻoaʻo ia te ia e alu i fetuunaiga talafeagai.

Tautaliga ma olivine

Luga o masaga

Gemini o ni tagata e mautinoa lava lava le mea latou te manaʻo tele ai. O lenei faaputuga e ono sili atu le finauga i le atoa zodiac. E faigata ia teʻi faʻatasi ma se amio masani, o loʻo sifi o ia lava, ia le faʻaʻasia ai isi.

O le a faia e Cyrysol mo tamaiti o le Mercury moni pamu: Faʻaopopo le paleni i totonu, aʻoaʻo le naunau e sui e le masani ai.

Luga o Ovsov

Aries - sui o le malosi elemene. O le mea lea, e le o se mea e ofo ai ua latou tofo tele. Mai lea e masani ona faʻalavelave i soʻotaga o fesoʻotaʻiga ma isi. O Olivne o le a fesoasoani ia aveese le le mautonu le mautonu, finau. I se faʻaopopoga, o le a faʻateleina le talitonuina o le a faʻaopopo ai se talitonuina, faʻamalosia atili ai.

Muamua pe pepelo?

Perdit, e ui o se minera taua, e iloga i se tamaʻi mea. I le taimi lava e tasi, o mea pepelo na feiloai pea i faleoloa asoa. E aoga le iloa o tulafono o eseesega mai le muamua mai le kopi:

  1. Faaalu i luga o luga o le minerale ma se mea maai. I le tulaga o se pepelo mai ia te ia chips. E masani ona iai le itu o le siʻosiʻomaga e masani ai i le maualuga o le maaleale, o le a e le vaʻaia ni sese i luga.
  2. E televave le mamafa o le loloto nai lo mea masani a mea leaga, na o lona umi lava ina ia mafanafana. O se tulaga iloga o lenei chrysolite o se manaia manaia.
  3. Gauai atu i le o le olivine paramenei. O maa faalenatura ese e le tele tele.
  4. Meatotino uiga lelei mo PerIDOO: lanumeamata lanumeamata, maualuga le saoasaoa, faʻapitoa paolo, faʻalogo o le lanu samasama ma le tau o le suauʻu.

O lea ua e iloa mea uma o le vaega o maʻa lea, e fetaui lelei, ma e le talafeagai ai.

Ma le mea mulimuli, ou te fia ofo atu le vaaiga i le autu vitio:

Faitau atili