Alofa faʻailoga: Vaʻaiga lautele o le sili ona lauiloa filifiliga

Anonim

O le alofa e le mafaamatalaina faʻasao faasaienisi o loʻo avea ma le tata o le fatu i talaane o le faʻataʻitaʻiga o le viʻiga, ma le agaga aumaia le fiafia moni mai lenei faiga. Faatusa o le alofa fesoasoani faʻaalia se lagona pupula ma faʻateleina ai pe tosina i lou olaga.

Faatusa o le Alofa

E tafao mai, e tele uiga eseese maoae ua iloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le galuega sili ona taʻutaʻua: fatu, ose paga o faʻaipoipoga mama, pea oloa (totigilima, seevae ma isi).

o fea le uiga o le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le alofa e faʻasino malosi e faʻaaoga faʻamalosi i luga o pou, i le faʻagasologa o le tapenaina mo le faʻaipoipoga, o se aso fiafia. Ma lava ma le sini o le faaalia o se pele pele, i le vaitau lea o ia.

Na ou fuafua e feagai ma alofa alofa faapenei o faatusa, vaevae i latou i le vaega.

Faaipoipoga Faaipoipoga

E fiafia tele le gagana alofa i le tele o faʻailoga o le alofa ma le faʻamaoni. Mafaufau ia i latou.

Loto

O le a le ata vave oso i luga i le taimi lava e sau ai i le alofa? Ioe, loto! O le mea na latou te le usitaʻia: meaalofa kata, faia i lona foliga o Valentine, faʻaaogaina mo le fale e fai fale, lavalava mea ma isi mea.

O le loto o se faatusa o le alofa ma le fiafia. E mafua ai le faatasi o se fegalegaleaiga ma lagona loloto. O le a le tala o lona amataga? Masalo na e maitauina o le mea masani le malamalama o le loto e mamao ese mai le tutusa ma le tino moni.

E tusa ai ma se tasi o tala, muamua o le faʻailoga o le alofa i le faiga lata mai amata i Eleni. O tagata Eleni e masani ona ia lava le tino o se uiga faʻapitoa, ma 'ai i totonu o le lotu. Ma ua tuuaia e Eleni anamua, o loo i ai se faʻailoga o le fatu o onapo, o le sini o le mea e paʻi atu i le fafine lalelei ass. E leai se faʻamaonia saienitisi o lenei manatu, ia e talitonu i ai pe le talitonu - o loʻo i ai lava oe lava lau pisinisi.

Manaia faamatalaga. O le fatu o le tino aupito tele o le tagata, e le iloa e le aso malolo, po o le po. Aua neʻi o se afi le vaivai o le avea ma faʻailoga o le olaga, e faʻamamaluina o se teuga o le agaga o le tagata.

Swan

O pe naʻo lenei, ae o le ulugaliʻi e faia se isi faʻailoga masani e mafai ona faʻamatala mai ai i le alofa e faʻavavau ma tuuto i le tasi.

E le o le mea e ofo ai na amata ai ona fai e Swans le lagona matagofie ma le matagofie: O manu nei e faia se tasi paga mo lo latou ola uma. Tausi lelei e uiga ia te oe lava ma a latou fanau.

O Brands Conconding Sceding Swans e matua malosi lava pe a fai o se tasi o manulele maliu, o le lua tumau na o le manatua o le alofa ua maliu. Ae, o se tulafono, e le o toe ola le Swan e aunoa ma se ulugaliʻi - o ia o toe setiina mai le papa, aumai tala ma le umi e afa.

Swans - o se faatusa o le alofa

Lupe

O le lupe o le suafa o "manulele o le lalolagi", ma o ni nai luega e faia se isi faailoga o le alofa. I isi vaega o loʻo tatou maua ai le faʻailoga o manulele eseese ituaiga o lagona. O lea, mo nisi, o loʻo faatusa mai ai ma latou faʻailoga le popole i le vale, manatu feusuai. Ma o se isi tagata, latou te fegalegaleai ma faʻataʻitaʻiga a le tamaʻitaʻi, alofa o le autalavou.

O le a le ituaiga tulaga taua oe lava ave lupe, e le afaina. O le mea autu o nei manulele laiti e tutusa lava ma le paga pele. Na o le matauina o loʻo latou faia ma le tasi ma le isi, latou te paʻi atu i le sili ona mama, mama pine o le isi. E le o le ui e faapea o "luelue" e masani foi ona fai atu e uiga i laua.

E i ai le manatu e leai se mafuaʻaga o lupe e taʻu ai le alofa. Sa latou fiafia tele i le aphrodite (o le atua fafine e nafa ma le olaola o lagona, faalogo o tagata uma na alofa).

Faamalomuina o mama

Colepko - o se isi uiga malie. I lona tulaga, latou te foliga mai i le suiga e faavavau o le taimi. Ma a o fafie tele i latou lava i le faaipoipoga o le fata faitaulaga, latou te fefaʻatauaʻilia ma te maua le 'aʻai o le mama, ma faʻamaoni i latou i le fasefulu.

E le gata ia o ata o faʻaipoipoga e tatau ona ofuina i luga o le lima tamatamaʻi lima i lona lima taumatau. Mai mea uma, e mai lenei tamatamailima e sau sao i totonu o le fatu.

Kani

O le atua o le alofa i le kapoti foi e ulufale ai lava i se lauiloa alofa autu. Laititi le sili ona leaga o ipu ma asini teuteu pou ma taavale o mea fou. Poʻo fea lava e te vaʻaia ai lenei ata, ia malamalama vave o loʻo tatou talanoa e uiga i se lagona matagofie.

Tamaiti

O tama o le foafoaga o le alofa ma le fiafia o loto e lua i le alofa. I le mea sili ona atiaʻe ai mea na tutupu, o le pepe e aliali mai i le tulaga pe a manaʻomia e le alofa i le va o tagata e lua, e mafai ona tuʻuina atu iai.

Afā

O le ata masani o se faʻalavelave o loʻo tautua i lona tapunia. E tusa ai ma le talitonu, o vaitafe e faʻaogaina ai le ala ole fanau mai o le tamaititi, ma latou te faia le mafutaga a matua talavou fiafia ma lelei ai.

Mumu rosa

O lea o le manava mumu o le mumusu i le faitau selau o tausaga na faia o se faʻailoga o lagona malie, alofa. O lona lanu e faʻasino atu i le naunautaʻiga, faʻatoa i ni nai fiafia.

Mumu mumu i le flask

O fea na sau ai le rosa mai le auala e fai ai le alofa, e le mafai ona talitonuina. E tusa ma le tasi faʻamatalaga e iai lona talitonuga o lona tupu o se mea na tupu i Aikupito anamua. O iina na manatu ai o laau o Iss - o se atua fafine e nafa ma le alofa, tina, aiga ma fafine aulelei.

O le isi tala pepelo e maua ai atuu rosa o se manatua e uiga i le alofa loloto o Venus ma Avonis. Vonus o le atua fafine o le alofa, ma na ia maua le avanoa e ola ai i se lagona malosi - i le taulealea talavou vessis. Na faʻaalia e Adonili le fouvalega i le atua fafine, ae leʻi umi ae maliu o ia, o loo tuli i luga o le manu feʻai. Ina ua taofia le tuugamau, sa tupu lava le tuugamau e fugalaau o le tutusa mumu pei o le toto o se taulealea. Na latou fai ma se ata e faavavau le alofa o Venus.

Phoenix

E matua le manaʻomia, e faʻatasi le alofa ma faʻapitoa i mea faʻaletino ma mea moni. E mafai ona aʻoaʻo e ni meaola mai tala fai mai, talafatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaʻi meaʻai a Phoenix.

Ia faitau e le finafinau o le manu e sau mai le Eseesena ia lava ia. Ma lona malamalama i totonu ma le mafanafana, o le a mafai ona toe faʻafoʻiina aisa i loto o le sili ona faigata. Ma o latou apaau, o le lauiloa Phoenix e le gata i le tino ola pea o le ola pea, ae e avea foi le alofa lautele.

Fafie

Atonu na e faʻalogoina i lena aso o le faʻaipoipoga e tatau ona e nonoa se lipine faʻaipoipoga i se laʻau pe toto se laʻau. I le lumanaʻi, o lagona i totonu o le aiga o le a faʻateleina e faʻaopoopo e tusa ai ma le tuputupu aʻe ma le mana o le laʻau.

I le taimi lava e tasi, o ni "alofa laʻau" ua taʻua: 'Ai, o aso, Ronain, Kaluna, Habthorn, Habthorn, COWthorn, pine, o Kaluria, o Kalur, Pea

Amur faatusa o setete eseese o le lalolagi

I le faʻaopopoina o le amui, fatu, fugalaʻau ma le potumoe ma faimealua, e iai foʻi le atunuʻu alofa. Tatou talanoa e uiga i ai i auiliiliga.

  • Aikupito. I le taimi o le nofoaiga a Farao, o Aikupito alofa o faʻailoga mumu, faʻapea foi ma minerasi; rhinestone ma emeraldeness ma Emera.
  • Tagata nonofo o Roma anamua O le uiga o lagona maualuga e talitonuina ai maa puavi ma safiri. Nei mea leaga ma i lenei aso e moni lagona loloto. O le mea lea, latou te faʻaaogaina e avea ma faʻafefeteina e ogatasi o latou paga.
  • Iapani ma Saina E i ai foi le faʻailoga o le alofa - o le pepe lafu. E le gata i lea, o le faʻatusa o le tasi tautaliga fautuaina mai o foliga talavou na oʻo mai i le alofa ma e leai lava se taimi e tau ai lona pele ia te ia. O mafutaga na o le atiaeina. I le taimi o le ata o ni nai feololo, e mafai ona e talanoa e uiga i le agaalofa alofa. Latou te faia o se olaga se aiga.
  • I Saina E le gata i le pepe, e fesoʻotaʻi foʻi le alofa ma se tane taʻo. E talitonu o le tele o fua e fai ai se mafutaga sili atu le fiafia. O se ulugalii o Clarine-Tangaines i luga o tu masani o loʻo tuʻuina atu o se meaalofa i tagata fou o se faʻapolopolo o le agamalu.
  • Tagata Farani O le Royal Lilia e faamamaluina i luga o le alofa fanua. E i ai le tulaga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu e le faʻatoʻaga faʻaipoipo i ona tuafafine i aso uma e le tasi lili.
  • Auka Na fausia lau alofa alofa - O le brooch o le brooch "Lacenbut". Na te faia pea lava le ofu faaipoipo o le teine ​​faaipoipo.
  • Mo tagata nonofo o Peretania Tele Gotuspa o le faamaoni ma le tuuto i lona lua afa o le oti.
  • Lusia. I le Marsian Marsiation, tulaga faatauaina o aiga ma lagona e mafua ai le le toʻa faatagata o le le-on - daisies. E ui ina faigofie e faigofie tele, ae tumu i ni faatusa loloto. O lea, o le paʻepaʻe paʻepaʻe e taʻu ai le mama o le manumatai, le vaivai, ma le samasama ogatotonu e atagia mai ai le fale fatu. Ogiks - o loʻo taofia ai faʻailoga o aiga uma o loʻo potopoto faʻatasi.

Mulimuli ane, o loʻo vaʻai le vitio:

Faitau atili