O le a le miti a se solofanua o se tamaloa - miti miti handse

Anonim

Ina ua fesiligia aʻu, o le a le miti a le solofanua a se tamaloa, ou te manatua vave laʻu uo, o le na ou te fesoasoani ai i le miti. Ma na taunuu mai oʻu fonaue! Faitau le faʻauiga ma oe malamalama i faʻailoga o loʻo lafo ai oe i le po i le po.

Miti Vangu

Le sili sili ona lilo i taimi uma ua uma ona tuua lona faamatalaina.

O le a le miti a le solofanua a le tagata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a se solofanua e mafai ona miti o se tamaloa i lona manatu:

  1. E ala i le faʻaopopoina o tupe - faʻamoemoe o se tau tupe poʻo se mea totino. E mafai foi ona e faʻatau se pepa faʻatau tele, ma atonu e te laki. Ma Genene Aoao, o lenei faʻailoga o se faʻailoga lea na e pa'ū ifo i le tafe o meaʻai ma tamaoaiga. O le a oʻo mai pe e te aʻoaʻo e fiafia i le ola i ona faʻafanua uma.
  2. Afai na e vaʻai ia te oe lava i le tulaga o le tiʻetiʻe, oso i totonu o le lagolago atoa i luga o le paʻepaʻe solofanua, o le faʻailoga lelei lea o le laki. Fai le taimi nei.
  3. Afai o le solofanua ua palapala, manifinifi ma le lelava, o lona uiga, o lona uiga e i ai le tagata e ataata i lou mata i lou siʻosiʻole i tua o lou pito i tua ma faʻateʻaina.
  4. Afai o le solofanua o se manu, pe a folafolaina i soo se polovu ma mea taua. E le mafai ona ou malamalama lelei i mea e te le o faia le mea e musuia ai oe, ma maua ai ni galuega sili atu folafolaina.
  5. Na folafola mai e le solofanua solofanua uiga lelei o tulaga alofa, lea e iu ai ina ono taʻitaʻia le tele o tupe pe aumai nisi o penefiti.
  6. Na fai mai solofanua i le tulaga e popole ai ia te oe o le tele o le a foia i le sili ona lelei auala mo oe.

Miti Miller

Ae o vaʻaiga o le isi suʻega o le miti lauiloa. Vaavaai mo se faʻamatalaga talafeagai, ma faitau le faʻavae.

Oka ni miti solofanua

O le a le miti a le solofanua:

  1. Afai na e lagona le faamalieina i se miti, e te oso i luga o se solofanua matagofie ma matagofie, o lona uiga, o lou alofa sili o le a faataunuu. Afai e leai, na amata ona sau!
  2. Afai o loʻo taumafai se solofanua e sola ese mai ia te oe, o le faʻailoga lea o se tasi mai i ou pele.
  3. Maitaga solofanua miti o faafitauli i le galuega. Lapataiina - O lona uiga o faaauupegaina, taumafai e aua le faia ni mea sese, faʻaleleia au tiute masani.
  4. O le lafu atoa o solofanua solofanua fautua mai ai o lou toalua o le le fiafia ia te oe. Na te le lagonaina le faamalosi atu, na te le malamalama foi i lou mafanafana ma le maoaʻe. E mafai ona amata le lotoleaga ma faaosofia feteʻenaʻiga pe a le suia le tulaga.
  5. Afai i se miti e te opeopea i luga o se solofanua i luga o le vai, o le lelei lea o le faʻailoga o molimau manuia i mea tau tupe. Taumafai malosi mo le faʻatinoina o manatu ua leva ona tausia i le ulu.
  6. Afai e afaina le solofanua ma e le lagona le leaga, o lona uiga o lau uo filifilia o puapuaga na te le tautala. Na te manaomiaina lau fesoasoani, fesili i ana mea.

Igilisi miti

Solofanua i se miti

Vaavaʻa o miti Igilisi e uiga i solofanua e pei ona taua i lalo:

  1. Afai ua oti le solofanua, o se faʻailoga lē lelei lea, o fea e le fiafia ai, ma matuia. Sauni e faʻalogo i tala le fiafia, pe a maeʻa le auala e mafai ai e lou olaga ona suia.
  2. Afai i se miti, e pa'ū atu le solofanua ia te oe i le eleele, o lona uiga e i ai le fili i lou siosiomaga, lea e mau ai ma fofoa fuafuaga mataga mo oe. Faaeteete - ua mafai ona afaina tele o ia.
  3. A pa'ū le solofanua i se miti, o lona uiga e sili atu le le alu i aso i le lumanaʻi ma le le feiloaʻi i fafine. Maualuga maualuga o le a teena oe.
  4. Afai e le usitai le solofanua ma le usitaʻia, faʻatali mo suiga o le olaga i le olaga mo le sili atu. O le a tuʻuina atu ia te oe le taunuʻuga mo lenei mea.
  5. O se solofanua faʻateʻa, o le a le mafai ona feoaʻi, fautua mai o le Black Band o le a o mai i lou olaga vave. Sauni e feiloai ma ou te feiloai ma faafitauli ma foia faafitauli, o lenei vaitau e tatau ona o ma le faʻaaloalo.
  6. Afai e te le tietie i se solofanua i se miti, ma na ona matamata i ai, o se faʻailoga lelei. I le lumanaʻi i le lumanaʻi, e mafai ona e feiloai i se fafine o loʻo faʻafesoʻotaʻi lou iʻuga. Ia maua se uo lelei.
  7. O tuuga o le a alu ese i le paʻepaʻe paʻepaʻe i le olaga, mo se taimi umi o le a e o faatasi ma le laki. Aua le popole ia te ia, faapena lava na matua leaga lava.

Miti Khasse

O se tusi sili atu miti faaonapo nei pe ae ana e taunuu foi ana tapulaa.

O le a se solofanua e mafai ona miti:

  1. Afai e te faʻailoa i ai, o le a e le o mai se taimi o le a ou sau i lou olaga. Ae e foliga mai o le a latou faʻauʻuina oe, aua e tatau ona latou le faamaoni. Mafaufau pe ae manaʻomia se tamaoaiga o se tau.
  2. Afai o le miti o le a e oso ai i solofanua, ma e tele fafine o siomia ai outou, fai mai e te le iloa le mea e te manaʻo ai. E manaʻomia le vave ona filifili i ou manaʻoga ma aʻoaʻo e faʻatautaia ai tulaga, ma e le o flotot i totonu.
  3. O le solofanua aiga na seleseleina i le taʻavale o le a miti o le alofa tele. Ae o le mauaina o le a ia faigofie ona feagai ma a faafitauli. Afai e te filifilia latou, o le a e fiafia. A leai - o le a e tumau le tuuatoatasi umi.
  4. Afai e te telegese i solofanua, ma o lona uiga o le mauga, o lona olaga o le a iai se avanoa e maua ai se suiga e aunoa ma le faʻaopopoina o tupe maua. E taua tele le matauina o lenei avanoa ma faʻaaoga i le taimi atoa.
  5. Afai o loo ia te oe ma le mauga, i se taimi ese, alu ifo i lalo, ona o le tulaga lea o le faafeagai. O se mea e tupu e mafai ona tupu e tuʻu i lalo le tulaga masani-maualuga. E iai foi le tulaga lamatia o le leiloa o le pule i au uo ma faaaloalo i le pulega.

Ua ou faalogo i ou lagona i se miti - o le sili atu le lelei, o le tele o faafitauli e aumaia le ola moni. O le sili atu le fiafia, o le tele o oloa o le a pa'ū i luga o lou ulu.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • I le tele o tulaga, o se solofanua i se miti o se faailoga lelei. E mafai ona faʻatumuina uma le taunuʻu mai o tupe ma le manuia i le taimi poʻo mafutaga. Ae pe a na o le solofanua e maloloina ma gauai ia te oe.
  • Ae o le leaga o le solofanua e foliga, o le tele na ia vaivai, ua vaivai ma le fiafia ma le malie, o le mea leaga lenei.
  • Taumafai e faʻailoa le miti, faitau e le gata i le vaʻaiga o miti, ae faʻalogologo i le leo o faʻalavelave - ona o le vavalo lea o le a sili ona sao.
  • Ma ia manatua - tusa lava pe leaga le faʻamoemoe, ua suia mea uma i lou malosi. I se miti, o le mea e maua ai na o oe na o le tele o mea tutupu o mea tutupu. Ae afai ua e lapataia, e mafai ona e liliu tulaga i le itu e te manaʻomia.

Faitau atili