Senkleelete: Proterties Zodiac faailoga

Anonim

Senklete o se miyrale minerale, e o mai ma le susulu e tosina atu ai tagata ia te ia. Mai le taimi o lona mauaina, sa vave ona tupu ai le Skerilau. Ole mea lea, e masani ona faʻaoga i pulou ma paschics i a latou faiga.

I totonu o lenei mea na ou sauni mo oe o se auiliiliga auiliiliga o se sefulu maleelega ma ana uiga uma.

Stone seleni ata

Faamatalaga o tala faasolopito e uiga i minerale

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tioata, mai le mea na sau ai le lagona lilo, sa valaauina i le Faamamalu o Selena (i le olaga o Eleni anamua, o le o le uiga o le Lunar disk). Faʻamaoni, o le igoa "Senkie" Faʻatoatele aʻinist na o le 1817.

Seʻia oʻo i le taimi faʻapitoa i luga o le pale masani na lauiloa o le "Moon Sugi", Sasaʻe Apabaster poʻo Aikupito Stone. Maliu i le aso, o le igoa "Linapoa o le a puipuia". Ae mai le gagana Eleni "Senkleete" Faaliliuga muamua o le "lunny." E ui lava i mimiti, o faʻafiafiaga e taua tele - ia faʻalauiloa.

Manaia mea moni. O le igoa o le toafilemu e aafia ai le nofoaga na latou maua ai, ma le isi lanu eseese o le tofi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o maʻa na maua i luga o le matafaga o matafaga paʻepaʻe lea ua taʻua o Peors, ma e fesuiaʻi le paolo uliuli.

Moonstone maua se tala manaia o lona tupuaga. O lea, i sailiiko suʻesuʻe i le iʻuga o suʻesuʻega na maua ai le Senote, na faʻaaogaina i le 75 senituri i o tatou vaitau. Ona faia ai lea o ipu ma tino mama.

Ma le isi mea, e ofoofogia naua mineral aofia ai vaega i mea faamaneta amio. Aemaise lava, o Avalyara sa matua le mamalu o taulaga.

Faatasi ai ma le alualu i luma i le taimi, ua le maua fua e Gem lona taʻutaʻua, e pei ona folafolaina e le Nofoaiga a Tupulagaga o tausaga faalenatura. Sa latou taʻua le faʻaaogaina o fetafasi i le gaosiga o mea a le Ekalesia. A maeʻa ona iloiloina le tapoleni o ata o na taimi, e mafai ona outou matauina le tele o mea seleele faʻatasi.

O sina taimi mulimuli ane, i le afa lona lua o le 19th seneturi, o Adyur amata ona i ai i le manaʻoga i totonu o tagata o Lusia. Na iloa e le Snow-White ituaiga na maua i le eria o Perm ma na faaaogaina o se mea teuteu elemene o le taumalulu Palace (Aai o St. Petersg). Talu mai lena taimi, i le fale o le pagota ma le fale o le tagata, sa latou taumafai e iai se tamai stand o lenei maa ofoofogia.

Faasee mai seleta

Lea o le lakapi ua gaosia

Ana o tioata (Mekisiko) o le nofoaga o tupe teu o le sili ona tele o le laleni A o le anufe se vaega eseese, o se vaega o le fanua SPA, o nofoaga o lona faʻamavae, o loʻo iai uma papa o loʻo iai.

O le tau tele i le lalolagi o mea na e mauaina na "masina", lea na maua i SRIA LANKA.

E lava le numera o kopi eseese e mafai foi ona maua i le teritori o le faamaualuga o Lusia, abtpaly, kantada, le Iunaite Setete o Amerika, Genia, Vaves.

Valivali lomiga o mea taua

E masani lava le manlet, o se tulafono, e iai lona lanu paʻepaʻe manu. Ae peitai, i le natura, e maua ai foi i isi lanu eseese ma e mafai ona i ai piniki, lanumoana, agamalu lemoni. E seasea lava, ae na te iloaina ai le tioata o lanu meamata, ma le sili ona seasea o se lomiga o laleni uliuli.

Mafaufau i le fausaga o maa, e tatau ona matauina o ia tulaga ese ma lava le malu. I lea tulaga, o le Togafiti o Sennites e le o suia se faʻapitoa faʻapitoa: E faigofie ona olopalaina ma polesi o latou laufanua.

Manatua! I le tulaga o le Peresetene o le tagata atamamai, o le i ai o le sili ona manaia ma le le fiafia i luga o le lanu lanu (e sili atu le matauina pe a e tilotilo i le alt alt).

Faʻafefea ona faʻailoa mai le pepelo mai le uluaʻi

Secelete e faasino i le vaega o eseesega o minerale. I lo matou alofiga e tele naua nofoaga o lona nofoaga, i fesoʻotaʻiga ma lea o le tau o Adulyara e leʻi faaliliuina. E ono foliga mai e leai se mea e manaʻomia ai le taufaasese i se tala sili ona taugofie. Ae tusa lava pe i le taimi lava e tasi, e te ono afaina ai i le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻi o le toafilemu o laminani.

Synthetic SELELETE o se manogi tele, lea e iai mea leaga (talafeagai mo puipui pupunia, ina ia faamanatuina e le maʻa masani). Mulimuli ane, ua liua le toʻatele i le setete o se gasemal grastal, ona tutusa lea o le muamua e pei o le muamua, faʻamalosi i le gaosia ma le faʻagaioiga.

Afai e te le manaʻo e tamoe i se mea pepelo, faʻaeteete i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

  • Masalosalo maualalo tau - E ui lava o le mea moni o le seleni o le natura o le amataga o le amataga o le mea e sili ona taugofie, o le tau o le pepelo o le a masani ona malie (lea e tatau ona mafua ai le masalosalo o oe);
  • Faailoga o le malosi - O Lēlelonia na faʻailoaina e le malu, latou maʻa leaga ma le faʻamama ma le faʻaitete ma fao, e le pei o lana fanau mamani;
  • le tele - Ioe, e le mafai lava ona amanaia lenei faʻailoaina i totonu oa? Peitaʻi, pe a oʻo mai i le, faʻataʻitaʻiga, e faʻatatau i faʻasalalauga, e matu ¯ a, pe a taʻua e le tagata talaʻi atu le faʻatusa. I le tulaga muamua, e le mafai ona sili atu nai lo le 30 centimita (o le maaleale (o le maa fulii e le mafai ona faʻatagaina le tele o lomiga).

E mautinoa lava e gauai atu i le nofoaga o le faatauina. Aua le faʻatuatuaina ni mea leaga - maualuga maualuga e mafai ona tamoe i tagata le mautonu ma faʻatau i tagata uma e te manaʻo ai. Tua o teuteuga poʻo ni mea o le fili mai le Senonia masani, ia e faʻasaga atu i fale teu oloa aloaia (i latou, mulimuli ane i tusi faʻamaonia talafeagai, ma latou mautinoa le lelei o oloa).

Faʻamalolo ma seseʻe

O mea e tatau ona malupuipuia o le maa

O le faʻamaloloina o tomai o le lauega faʻauluuluga na lauiloa foi i faʻailoga o Eleni anamua. Na talitonu le ita le Mataupu o se maupese a tagata ona o ese mai, mai Atua. Sa taua o ia o le vaega "Crystal apollo" ma faʻaoga e tuʻuina atu ai se tagata i le olaga o le malosi, faʻaleleia lona tulaga o le soifua maloloina.

O auala Hindu ma le fesoasoani a Adulyamorov na togafitia moemiti, saunia o tagata o le lagi ma le fealofani ma le faaseeina o le po.

O lotoa ma ua leva ona saili i le taimi nei se fesoasoani mo Senkelete Crastals. E talitonu o le mea e sao i le mafaufau i le mafaufau, e tau atu i se mafaufau le malolo, aveese ososoni, ita ma faateleina le ita tele.

Manaia faamatalaga. E tusa ai ma mea tuai, pe a fai ua e tuʻu le laʻau i lalo o ave o le pouliuli o le pouliuli o le pouliuli, o le a amata ona faʻaaogaina loimata.

Maua le Stonder Senyite talosaga ma i le Tibetan vailaau. Ma, Lyncri ma le fesoasoani a crystals faia lelei le malosi, tuu le povi, fai i totonu o le malu. Ma latou foi na tausia le tino o le samasama bubble - o maa na aveesea mai ai.

I Aikupito anamua, o le gem-rejuanted efuefu na lauiloa i le tulaga o le powder. E faʻaaoga e le lalolagi matagofie i le paʻu o foliga ma tino ina ia faʻatumauina le leo ma le poto. Ma o tagata o le tama o le la ma le paleti o le paleti ma le toto.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le aso

  • Ua faʻaleleia e Lithotherapas le toe fuataina o le faʻatulagaina ma tioata, o loʻo latou faʻamaloloina;
  • Aveese le psycho-lagona ma le mafaufau loloto;
  • faʻaaogaina mo le togafitiga o le faʻaititia o faʻafitauli i fatugaʻo, blues;
  • Aveesea ulu ulu, faʻaititia le toto toto (vavaeʻese i le tulaga o le powder selenisi e fesoasoani i se faʻaititia i le vevela);
  • Afaina ai le maa i le gastroniniper
  • Fesoasoani e tuu i le faʻatulagaina o neura, faʻaumatia setete faʻanoanoa, vevesi, maua ai se lagona lelei o le lalolagi;
  • a se taimi umi e vaʻai ai i le tioata, o le foliga lelei o le a faʻateleina ai;
  • O loʻo fesoasoani pea BMm e faʻamalosia ponaivi ma nifo, faʻaleleia o le feʻaveaʻi o soʻotaga o soʻotaga ma le maʻimau o soʻotaga;
  • Faʻafefe oʻu maʻi o mama, faʻatiga, epilipeptic faoa.

I tua atu o mea i luga luga, Secelete Crading o loʻo togafitia e le paolo o le Faʻafanua o le Faʻafanua, aoga mo Anemia (Anemia). O le ofuina o oloa i minerale ma faʻateleina le tele o le mafaufau o loʻo faʻaalia.

Magic malosi o Lunar gems

Na masani ona talitonuina o le laleni na i ai se aafiaga i le folasaga vaivai. Na uma ona latou faʻamaonia lona aʻafiaga i sui o le malosi afa o tagata soifua. I totonu lenei mea, o lona malosi o le a ese mo le muamua ma le lua:

  • O teine ​​o le a foaʻiina toe faʻaleleia, faʻalelei;
  • Alii o le a faia sili atu le faatulagaga, lototele.

E ala i le filifilia o manulele, o se mama poʻo se filifiliga ma le naikinimi, o le ae tineia ma fefe mai lou olaga, atiaʻe le sili ona natia i luma o lena tomai.

Tautaliga ma sennitis

Tesly, i Initia, o le gasologa sa mafua mai lona uiga paia. Fai mai talitonuga anamua o le maʻuao na mafai ona ofuina ni ositaulaga ua faasaoina ai le aulotu (latou te fasiotia i latou lava i lalo o la latou laulaufaiva.

Ma i le masina atoa, o gaioiga faʻatino gaioiga, o le a le mamafa o le amataga o mea na tutupu. O vaʻaiga o faitaulaga Hindust ua faʻasao i o tatou aso ona o taumafaiga a le au faitaulaga.

O le nei o le aso nei e mafua mai i le gem o mea lilo o mea lilo:

  • Maa ma le ofuina tino e atiaʻe ai se malosi faʻamalosi tino.
  • Sellete o le Aelenale E Lelei Lelei: Faʻamalamalamaina lagona malu, faʻamaualuga i tulaga faʻafafa;
  • O loʻo avea ma tagata e pule i le sili atu le talitonuina, faʻailoga, miti;
  • Afai o le ofuina o se gary vanimonimo i le siliva, atiaʻe fatufatu, faʻamalosia mafaufauga ma fatufatu;
  • O leisi tioata e faia ai faʻamalosi sili atu tagata, lapataʻiina i latou e uiga i le gauai atu o mea lamatia;
  • Ua mafai ai ona e iloa pepelo ma i latou uma e i ai ni mamanu le mama.

SELENIELE O LE TUANA MATUA, ona faia lea o se manuia faapitoa ia i latou uma na oʻo mai i le malamalama o le masina atoa.

Fetaui lelei

O le tagatanuu o tagata e ana tagata e ave e tagata e sapasapaia o lo o tusia ai se lisi o mea leaga e afaina ai le tino o le tagata. E le o le mea e faia ai na iʻu ai loa ia seleni o le potu i lenei lisi (muamua na faʻasalalauina i le 1912).

O mea moni, o tagata atamamai ua faanatinati ua faanatinati e lapatai - o le tioata o le a aoga uma e le o ni faaputuputu zodiacal.

Minerale selena atoatoa talafeagai:

  • Leona;
  • Aquarius;
  • Kanesa;
  • Fanua;
  • Scorpanion.

Ia e aumaia foi le fesoasoani a soʻo se faaputugapi pe a fai o lona sui e faasino i le fanua o Aganuu / Ata. O le a aoga mo chargi.

Talu ai o lilensites e fesoʻotaʻi ma le Lunar disk, ona latou lelei lea mo le kanesa (mo le masina o se palone paneta).

O le faʻatauga o le Sellete Oloa e fautuaina ai i latou uma o loʻo tigaina i le leai o se tupe. O le araral e iai sona aʻafiaga i luga o le lalolagi vaʻavaʻaia o lona e ona, ma o le a ia taitaiina tupe mo le nofoaga lona lua. I le aluga o taimi, o le a saofaga i le auai o le lelei ma le manuia.

O se tagata e iloa e le mafai ona avea le na o le naʻo tupe mo le tulaga muamua i lona olaga. E alagatataulia iloa e tumau pea le faʻatauaina o le tauao o latou manatu i taua faatauaina, ae le o mea - o ai lava le loto o le a talafeagai ai.

O lea ua e iloa mea totino o le maa toafilemu, o le zodiac faʻailoga lea e sili ona talafeagai ai. Ou te manaʻo ia mautinoa, e ui lava o moli uila e sili atu le lelei ma mafai ona manuia le tino, e le mafai ona le amanaʻia ma vailaʻau ma le gafatia. Vaʻavaʻai lou soifua maloloina i auala eseese, sili ona taua, faia ma le mafaufau.

I le faʻaiuga, ou te ofo atu ia te oe e matamata i se vitio e uiga ia Senking:

Faitau atili