Stone Blue Topaz - Mea Maneta

Anonim

Blue Topaz e aunoa ma le masalosalo e mafai ona iloiloina le sui sili ona lalelei ma le iloga o le "Aiga" o Topazov. O le maʻa i le loloto o le agaga e mafua ai lona faʻamalosia o le lagi ma le fiafia ma le faʻata. O le a le faʻamalologa ma le faʻamalosiʻau o le lanumoana o le lanumoana? Ou te manatu e saili i mea nei.

Crystals Blue Topaza

Talafaasolopito o talaaga o minerale

E leai se tali mautinoa i le fesili: "O fea e sau ai le igoa o le gem?" E i ai lomiga eseese, ina ia le mafai le moni lea o le mea ua tupu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma se tasi o na, le upu "Topae" e faasino i le nofoaga na latou mauaina ai lenei lafu - i le motu o le Sappazius (fufuluina e le sami mumu). E leʻo le feteʻenaʻi galu ole faiaiga o le '' eseʻese ma le isi atunuʻu - o loʻo fesoʻotaʻi atu ai foʻi Sa ma loʻo fesoʻotaʻi ma sikafuia ma misa.

Na fai mai le isi tala o le igoa o le gem mai Sanskrit, i luga o le tapaa ua faaliliuina o le "afi".

Ina ua faʻaauau upu faʻasalalau i le nofoaga o tagata anamua i laufanua faʻatalavai, na maua ai e tagata suʻesuʻe ni oloa toPataz. O nisi oi latou na faʻaaogaina ae o ni faʻaiuga, ma isi na fiafia i ai i olaga i aso taʻitasi. E le gata i lea, auupega na faia mai lenei ituaiga.

I le vaitaimi o le fonotaga i lalo o le ituaiga o taimi na mafai ai e lea taimi, o se tamai lisi o tauao minerane na faʻatagaina ona e: aemaise le fiafia ma le fefe. E manino lava o le Blue Spaces sa i ai i le lisi faʻapitoa.

O teuteuga i nei mea ofoofogia lanumoana uliuli-lanumoana e le gata i le setete Europa, ae o le malo o Rusia. Mauaina o latou e faʻaigoaina o se tagata o le pule o se tulaga sili.

O fea o sui o le minerale o le malo

O lenei aso, mai le fanua autu o le ituaiga e mafai ona taʻua o tulimanu o le paneta Lalolagi:

  1. Ural mauga (Rusia Federation) - O maa autu e tautua i le maketi a le lalolagi. E le o se fesili aua o mea taua ua lauiloa o le "Ural taimane". I le teritori o le urarary, o le matua moni lava o le lanumoana o le lanumoana tpasaz ua maua, o lona mamafa e alu i le tele o sefulu o kilokalama. E maualuga a latou uiga ma le mama. E le gata i lea, o le faʻalumaina o loʻo i ai minerale o minerale e le gata lanumoana paolo, ae o isi foʻi lanu lanu: mumu-lanu enaena, lanu enaena, malamalama lelei.
  2. Volyn (Ukraine) - O se isi mea tele i le tele o le tele. O iinei na talia ai le ua o faamaumauga, o le tele lea na 117 kilokalama. Volync Ararals e mafai ona maua i le tele o tupe aoina ma falemataga o le lalolagi.
  3. Brazil - O le setete o loʻo tuʻuina atu foi nofoaga mauoa o le migala o mea taua o lanu moana o lanu moana o lanu moana e folasia foi. E iloga lava i lenei vaega na mauaina ai le sili tele topa i le lalolagi, o lona mamafa e sili atu nai lo 238 kilokalama.
  4. Sri Lanka.
  5. Afghanistan.
  6. Pakistan.

Stone Blue Topaz - Mea Maneta 4497_2

Malolo meatotino o maa

E uiga i le mea moni o le a faaeeina ia Tem i le faamalologa, sa lauiloa i le mamao o le poniminmin. O le mea lea, na la faʻaaogaina uma le puipuiga mai i eseʻese afu. Ma le togafitia foi ua i ai nei faʻamaʻi o loʻo i ai nei.

Ma i lenei aso, o le moli o moli o loʻo faʻaaogaina le malosi o le lanumoana Topaz e aveese le tele o faʻamaʻi, igoa:

  • Neuragus paolo (psycholosis, neurosis, o le moe moe - insomrian pe moemiti, manogi, faaletonu, faalavelave faaletonu);
  • Vaivai le puipuia (o le minerale o le lanumoana lanumoana e i ai se aoga lelei i luga o le faiga puipuia, faaopoopo se aoga lelei i le lautele o le tagata);
  • Fualaʻau o Olaga i totonu (ASI, SOFO faapea, faamafanafana ma isi);
  • faamaʻi faʻamaʻi (o le tele o fesoasoani uma i aʻupia);
  • Eseese Anolama Thenomenatu i le tino (fulafula o le mama, faailo, bronchial sela);
  • o le a aoga i le fafine ma le tane ma le tane i totonu ma isi solia o le reductivective pretere.

O mea tau faamaneta o le papa lanumoana topaz

E le gata i le faʻaaogaina i vailaʻau, o le gem e masani ona i ai i le manaʻoga i faʻataʻitaʻiga ma Mystics. O a ni mea e masani ai ona faʻatinoina i lenei tulaga?

  • Faataga oe e faʻapipiʻi le mea moni, ma o fea le pepelo . Atonu e te fetaiaʻi ma le manatu e mafai e le lanu moana o lanu moala e faʻasusu ai le aiga. O le mea moni, e ui lava mea uma, e manaʻomia le faia o se filifiliga lea o loo aumaia ai e le gemita ni tau taufaasese o le vai.

Ile tulaga lava ia e le fautuaina le faʻaaogaina o latou uma e ono manatu i le Poliksason, ae leʻi saunia mo se mea moni. Ae a uma, ao le mea lilo uma na vave ona avea.

  • Malosiaga e faatosina tagata . Se isi aafiaga o le tioata i le ola o lona pule. O le migali o le a faʻaopopo ai le faʻatuatua i lona lava malosi, e manaʻomia se faʻapitoa o taitaiata, aʻoaʻo ina ia faʻamalosiʻau isi. O le mea lea, i le MoPA gagana o le a avea ma moni maua se mea moni saili mo i latou uma e fia faia ni pe fou, e faʻasaʻoloto ai ma maua le faʻatuatua ia i latou lava.
  • Faia se tagata sili atu le malosi, e maua ai se mafaufau poto . Faʻafetai ia e talafeagai le pito i luga o le tootoo, ma faigata le puleaina o latou lagona faʻaosofia, e le mausali, pe o le mea faifai pea, e le o ni fofo e le o ni fofo.

O le a aoao le Crasta e mafaufau ai i ai ma le mafaufau, ae le o ni lagona, ae le o le tele o uiga lelei.

  • Faaopopo le toafilemu . Sili ona lelei blue topz e afaina ai tagata ma faalavelave faaletonu. E faʻamalosia le paleni, faʻataga oe e vaʻai i mea uma e tupu faigofie ma fiafia.

Faʻamalolo i le lanumoana Topaz

Tau mo nugget

Afai tatou te manatunatu i le gatete mai le tulaga o le tagata tomai faapitoa a Jeweeler, o lona uiga o le marmi-taua maa. Peitaʻi, i le lalolagi moni, o faʻaseeseao o loʻo aofia ai le faʻaaloalo tele, ina ia mafai ai ona e iloa toetoe a pei o se mea taua.

I le tau mulimuli o le oloa (pei o le tulaga o soʻo se taua poʻo se semi-taua mineral), 4 tulaga autu aafia ai:

  • lanu faailoga;
  • mama aʻiaʻi;
  • tipi;
  • Mamafa o le maa i le teuteuina.

Talanoa e uiga i lanu lanu, e tatau ona maitauina o le lanumoana o le lanu i le natura o le mauaina i ni ata. Ma o lona tulaga o lenei mea, e ese lava le tau mo i latou, e le taua tele le upu moni.

O le a le ituaiga lanu lanumoana o le minerale e mafai ona e mauaina?

  • Lonetona Blue Topaz. - Le sili ona lelei ma le taugata o le minerale. E i ai le lanu moana lanumoana. Lonetona-topaz po o Lonetona-lanumoana e tutusa i sina manumalo sili atu nai lo lona tutusa "startarts". A o le tau, e ese mai le lima i le sefulu Amerika tala mo le tasi carat.
  • Minerale swiss swiss blue - E iloga ona o le sili atu le tutusa o le lanumoana.
  • Lagi lanumoana - O lenei lomiga o le topaz ei ai le sili ona manino hue.

O le tau o lua ituaiga o ata e lua o maʻa faʻalagolago i le tau o le tipiina ma toe faʻafouina minerale. O lea la, ua suia le tau, ma i tapulaʻa lapisi.

Fetaui lelei

O ai e fautuaina e fai ni teuteuga ma mea taua i luga o le faailoga o le zodiac? O tagata atamamai e le mafai ona faaleaogaina i le scorpaon. O meatotino o le lanumoana Topaz ma lona uiga e sili ona lelei mo cuorpion. O lea, o sui o le aoina o le galuega, o le a sili atu ona filifili (o se vaivai vaivai lea o le faʻaputuputuina, ona o lea latou te masani ona mafatia ai).

E le gata i lea, e le mafai ona latou nonofo naʻo le lanumoana lafoa, ae o le tuʻuina atu i lo latou fiafia i ata uma o maa. Mo tamaʻi ato laiti, o le a aoga e faʻatumuina ai le poto o ola, lea e i ai foʻi se faʻalavelave.

E leai se mea lilo e aveʻeseina ai se tagata e matua faigofie lava aseti, ae o le ita na te mafaia ai ona le toe pule o lagona. I lea tulaga, o le a maua ai foi e le lanumoana tapasa, o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le mafutaga na leiloa i le vevesi, toeititi ma isi tagata.

O le maa e sau latalata atili faafesootai ma le malosi o le luko. Ona o lea ua ia faaosofia le sui o le vai elemene ia iloa lelei ai le mea fou, alualu i luma lona olaga faaleagaga ma faifai ma faatasitasi ma isi tagata.

Tele o sulugatiti scorpions

Alii o le afa o le faʻailoga, faʻaaogaina o le ato, o le a atili faʻatumauina ma atamai, ma fafine o le a faʻamalosia ai lona natura matagofie ma matagofie.

Ae, e ui lava o le lanumoana topaz ma sili atu nai lo mea uma, o le scorponion scorpion o loʻo i luga o le faʻailoga o le zodiac, toetoe lava uma faʻaputuga mafai ona apalai. Sei vagana ai ni tagata uma e tolu - Fua, povi ma iʻa.

  • fua - Itia le lamatiaga o le a tuʻuina atu i le malosi o le minerale i le feteʻenaʻiga, lea ua tumu i se lagona o le le mautonu i totonu.
  • Taulaiga - E tatau foi ona aua nei taofi lau filifiliga i se isi °, ona o lona faʻailoga e faʻafeagai ma le faʻaputuga o le afu.
  • Iʻa - Na latou iloa e le lanumoana topaz e le masani ai, e le mafai lava e afaina ai latou le tioata. O lea la, afai ou te lagona e uiga i le mulimuli, sefulu ma le lua le olo, e sili le taofiofia mai le ofuina o teuteuga ma topazazi. A leai, e mafai ona afaina ai le olaga o lou aiga.

Ae toe foi i ia faaputugavaga e mafai ma manaomia le sailia o se fesoasoani i Gem.

Nei sui o le afi faailoga Sagititrius. E faʻapitoa le minerale e faʻaalia i foliga o se itupa matagofie: Latou te atiaʻe foʻi uiga lelei: o le a latou atiaʻe uiga leaga, agaalofa alofa o le lalolagi, le fiafia.

E iloga ona matauina lea o tamaʻitaʻi o Sagitirius e mafai ona taofia la latou filifiliga i luga o le Topazh o soʻo se lanu, taʻitaʻia na o latou lava tagata. Boogoovolte Thatpaz ma tagata-to-fana: fesoasoani e uu ona uiga faigata, aʻoaʻo e sili atu le taofiofia i meaʻai ma 'ava.

I le taimi lava e tasi, o le tama ance semi e talafeagai mo le mapuea uliuli Vispenaina o le maa. Ua latou fesoasoani i la latou amio pulea, faʻaopopo ni tagata amiolelei, o loʻo iai ni tau tele i le Andu.

Aries ma leona e le mafai ona ulufale i feteenaiga ma lanumoana topazami. A o lo latou tulaga, o le maʻa e le toe aʻafia le onosaʻi nai lo mea lelei. O loʻo tele nei faʻamaumauga, pe a fai o loʻo latou mananaʻo e fai ni topaz, e tatau ona filifili mumu ma auro auro, ae le lanumoana. Ma le alofa tele e fetaui lelei ma le malulu lanu e nofo i luga o le maa o lanu viole.

Blue Toppases gaioiga atoatoa i luga o le Twin Tamaitai: Aveʻesea soʻo se faʻafitauli o faʻafitauli ma vave suiga o lagona. Faʻapea foi, o le faʻavae e fesoasoani i le faʻatamasino o le malosi ma le mafaufau.

O le lalolagi surborn ma de dest tatau ona filifilia Lilac, lanumeamata ma manino suiga o maa.

E talitonu tagata atamamai o le tikeri o le le mautonu o le lanumoana Topaz, faʻaopoopoina e le faʻatosinaina o le faʻailoga o le Ccorpio, o loʻo mafai ona fafaguina ai le mea na natia muamua mai le areto muamua. Ole a fesoasoani lea i le malosi faʻapitoa o le maʻa.

E le o le teʻi o le lanumoana tapaa na faʻaalia ai se fiafia i le scorpaon. Ma o tagata fanafana i le Zodiac o loo i ai i tafatafa o le muamua faaputuga. O le mea lea, e manino lava o le lanumoana lanumoana e sili ona fetaui ma nei faʻailoga e lua.

O ia, o ia, Charimistic ma matagofie lanumoana topaz.

E te iloa atili e uiga ia te ia? Ona suʻesuʻe lea o le ata o loʻo mulimuli mai. Seti:

Faitau atili