Afi opre: Magical meatotino ma le talaaga o le amataga

Anonim

O se tasi o le seasea ma le mamafa o minerale o le firiry opral. Faʻafetai i ona foliga tulaga ese, e tele lona taua mo e 'umia ma le au ato. Ma o le fiafia o litone o Liothothrasists ma esorics i lenei maa e mafua mai i lana togafitiga ma maneta maneta. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻuina mea lilo o le a i ai o le fusifusia ofel, faʻafefea ona iloa ai le faʻaupuga masani mai pepelo ma mea e mafai ona ofuina.

Afi afi

Talafaasolopito o amataga ma fanua

Mo le taimi muamua, sa maua i Mexite Leoleo i Mekisiko, o Ia o Lenei Aso e taʻua o Mekisateko maa. O lenei migali na matua lauiloa tele i ai Aztecs ma Initia Maya - Mai i ai na te maua ni mea ma mea faalelotu. Tagata Faisau na talitonu o le afi ala lafumanu lelei fiafia lava, ma faʻatasi ma ia ma le manu feʻai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na faʻamalolo le umu i le tele o tausaga ona o le osofaʻiga o tagata spani, i luga o fanua Mekisiko. Naʻo le ogatotonu o le 19th seneturi, o tagata o loʻo nonofo nate na filifili e toe amata galuega. Talu mai 1835, na amata ona auai O atotupe i le tulaga o faletusi, lea na mafai ai ona maua ni teuga fou o le mineral. O le matagi sili ona tamaoaiga o le Mekisiko Highlands. O aso nei, o maa afi o le Instist American Nation na manatu o le sili ona taua, aua E tele a latou mea e sili ona mauoa ma se maualuga maualuga o le manino.

I le aluga o taimi, o tagata o isi atunuu ma konetineta ua a aoao e uiga i tamalii o tamalii. Na ia mauaina ma le lauiloa tele i Eleni, anamua Rome ma Initia, ma uma ona o le i ai o le magafagafa ma le sili. Tele talafatu ma tala ia tofia i lenei minerale na ausia o tatou aso. Mo se faaaʻoaʻoga mo Roma, o le faʻaloaloa o se faʻailoga o le amio mama, na talitonu ai o nonofo i le mea moni, ma o tagata Eleni o le upu moni .

O le aso, o auala tamalii o loʻo mieina i le tele o palagifanua, e aofia ai i Czech Reublic, Iapani ma le Iunaite Setete. O le tele o tupe teu na maua i Ausetalia. O iina na maua ai se maʻa i se faʻamaumauga mamafa o 5 kg. Lusia o loʻo i ai foi ni tupe teu, ae e laʻititi lava e aveʻesea le gaosiga o le maualuga o le tulaga. I le avea ai o se tulafono, o le fiery o maua i le mama maualuga avanoa i talaatu o isi maa taua.

Le tala o le fiery opl

Soifua Maloloina

O le fiery opl o se Amorphus minerale ma mo le tele o vaega e aofia ai le vai, o lea e le mafai ona vili e tausi ai. O le maʻa e mafai ona faʻaleagaina e oʻo lava i le lima, ma e lava le faʻaaogaina o se mea faigaluega mo le maeʻa. I se faʻaopopoga, ona o mea faʻaʻaisa i le vevela ma le faʻanoanoa i lona laga, o loʻo foliga mai ai le migao le faʻasoa ma le tausiga. Sa faʻatagaina e le lisi o meatotino, o le maʻa afi mo na o le gaosia o ninina o tagata uma ma ni fafo, ma e le fetaui ma mama.

O le tamalii o oprel e maualuga lona tikeri o le manino ma ofoofogia o le poto porl. E mafai foʻi ona maua ai le aʻafiaga o tuʻufoʻaga, pisia poʻo tauleleia. O le lanu o le maa fieni e faʻalagolago i mea e malosi e aofia ai i lona faʻavae. O ata sili ona taatele o mumu, moli, samasama ma enaena. Minerale e matua seasea lava ona maua i le manava, uliuli, lanumeamata ma lanumoana ma lanumoana. O le sili ona taugata o le tele o i latou o loʻo faʻaalia le lanu mumu.

Ua vaevaeina le afi i le 3 ituaiga:

  1. Afi o Opl o le sili ona taua faʻataʻitaʻiga o loʻo iloga e le aufaʻatau musturated filie o le mumu poʻo le moli.
  2. Prefire o se maʻa e tumu i foliga eseese o mumu, samasama, Teracotta ma moli, lea, e pei ona sa suia lona tulaga.
  3. Faʻatusatusa-Luza o se ituaiga o minerale, e taaalo i le eseese o lanu ma ata, tusa lava poʻo le a le tulaga ma moli.

O teuteuga ma le fife o Oprel foliga matagofie ma e toetoe lava a toetoe lava o soo se nardam. Ae e tatau ona maitauina e pei o le tele o elemene o loʻo faʻaaogaina mo le Inlay Products, ona O le maa gaosi e faigata ona faigata i le maualuga o le malosi.

O meatotino faaletino o le fiery opl

Tagata fai pisinisi

Mai lea taimi umi, o nisi o mea fai faafomai na tuuina atu i le firio fulil. Na talitonu lava e faʻamaloloina le Irio ma le le lelei, ma ia faʻatumu se tagata ma le mama ma le soifua maloloina. I le taimi muamua, o le faʻaseletonu na faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi loto, ae i le tele o taimi, ona umi faʻavaeina. E oʻo mai i lenei aso, o lenei maa taulelea e faʻaaogaina ma le manuia e taina ai nafusafu faʻapea:

  • Solia o le galuega o le cardiovascular polokalama. I lenei tulaga, e fautuaina e avatu se tagata mulimuli ma le fiie o fua, aemaise i vaitau e faʻateleina ai le faʻamaʻi poʻo le taimi o le matitiva.
  • Faʻafitauli ma le vaʻai ma le maʻi mata. Valivali Ople o loʻo i luga o le tele ma o lona malosi malosi o le malosi o loʻo i ai se lelei lelei i le vaʻai vaʻaia. I le avea ai o se togafitiga, o tagata atamamai na fautuaina i aso uma na teʻaina vavalalata i le minerale palu mo le 10-15 minute.
  • Faamalosia le Puipuiga Puipuifa. Fireteock fausia malosi puipuiga mo lona ona ma faʻamalosia ai le biofield, puipuia i lenei auala mai le le lelei afaina mai fafo. E fesoasoani e faʻamalosia ai le puipuiga o le e umia fua, ona o le teteʻe i faʻamaʻi eseese.
  • Tausiga o faʻamaʻi o le toe gaosia o faiga. O le mafaufau loloto o OPala e mafai ona faʻamaloloina tagata mai le le mafai ona suia, ia fesoʻotaʻi le galuega o le toe gaosiaga okenity, faʻamalosia le libIDo ma toe amata le penefiti muamua.
  • Faaletonu o le neura. Atuatuvale, neurosis, lagona o lagona - ma mea uma i le faigofie o le fiva afi. O soʻo se tasi o sauniga e mafai ona faʻatinoina i soʻo se taimi talafeagai, aua o le mea lea e te manaʻomia e ave se tulaga talafeagai, malolo, pe a fai i le mea e sili ona leaga ai.
  • Aveesea o le tiga o le Syndrome. A maeʻa le faʻaalu, faʻasolosolo, ae o isi faʻaleagaina ma isi faʻaleagaina nai lo tiga, o le afi afi e tatau ona faʻaaoga. E tatau ona faʻapipiʻi i le nofoaga o tiga, ma ua uma ona 10 minute e mafai ai ona e lagona le mapusaga taua.
  • Puipui le kanesa. O Suonothrapistics finau o le Malosiaga o le Friey opral swirates masani ai le galuega o le tino atoa, fesoasoani i le regenerations ma resues. O lea, o taualumaga, ua faʻasauā e sui, e aofia ai ma au fana, ma o latou foliga mataʻituina.

E talitonu e le mafai ona faʻatumuina lona tulaga o le soifua maloloina, o le aliʻi silisili, o lea na ia lapataia ai e ia e ona le faʻafitauli. O le mea lea, afai e fiafia le oloa i lenei mineral, ua mou atu lona susulu ma le taaloga masani o vali, ona tatau lea ona vave suʻeina suʻega mo le faʻailoaina o ata.

O le 'au a le tagata o le Fieer

Magicts meatotino

O le filie o Ople mai i aso anamua na tofia ai tomai faataulaitu, o lea na masani ona faʻaaoga mo ni tagata masani ma faia ni talimalo. Tele Talaʻaga ma Talifanua na oʻo i aso o aso nei. O tagata e talitonu o lenei leoleoga ma le le talitonuina malosi ma le malosi mafai ona faia mea ofoofogia.

  • Puipuia faasaga i le le lelei - leaga mea tutupu, faʻamago aafiaga, mata leaga ma faʻamaʻi.
  • Puipuia lana pule mai mala faalenatura ma ituaiga eseese o faalavelave.
  • Fetaui lelei mafai tomai ma o se meaalofa o le le faalauaiteleina.
  • Fesoasoani e malamalama i lona mafuaʻaga ma le tulaga masani.
  • Faʻalauiloaina le atinaʻeina o faʻalavelave ma unaʻia, ae maise fatufatu.
  • Faailoga le saʻo o fofo i tulaga le mautonu ma faʻatonu i le ala saʻo.
  • Faʻamalosia le malosi o le tagata ma tuʻuina atu le talitonuina o oe lava.
  • Saunia le lagolago i soo ni taumafaiga ma fesoasoani ia ausia sini.
  • Aumai Faamafanafanaga ma le filemu o le mafaufau na ua lata mai i se mea leaga ua leiloa ma le faʻanoanoa.
  • Fesoasoani mo le faasao alofa i sootaga ma le mafanafana o le loto o le aiga.

Pau le mea sese o le afi mumu o le mea e aoga ai i tagata uma e aunoa ma le fetuutuunai. Tusa lava po o le a le amio a tagata e agalelei pe leaga. Ae e tatau ona matauina o nisi tagata le tamalii pule e mafai ona afaina. O lona malosi mamana aumaia ai atamai i le olaga o le toʻafilemu, paleni uiga. O sea minerane e sili atu ona talafeagai mo se tagata malosi i lea tagata malosi, e teteʻe i tulafono ma manaʻo e tutumau ma le litaea lona iʻuga.

Soʻo se oloa ma le filie o Ogary e le gata o se mea teuteu sili atu le malosi, ae o se faʻatuatua malosi, na o lona malosi e faʻalagolago i le pito. Masalo na o auro ma ario le mafai ona faʻamalosia le faʻasesega o le minerale o lenei uʻamea, aʻo isi uʻamea mafai ona iloa lona malosi i se tele.

Maneta meatotino o le fiery opl

Faʻafefea ona iloa pepelo?

O le tamalii o Freel i se valivali maaʻautusa o ni i totonu o le tele o maa lauiloa, faʻapea foi e foliga mai e le gata i le maketi, ae pepelo foʻi. Ma o nisi o faapopoleva e lelei tele latou te iloa ai latou. Mo le gaosiga o le fatu o le fatu, o le tioata ma elemene elemene e masani ona faʻaaogaina, ona o le tele o mea o loʻo faia i totonu o le oloa e latalata i le fausaga o le tino

E i ai foi le isi itu faigata e fausia ai se maʻa afi, e aofia ai ma le faʻatupu ma faʻamio tuʻufaʻatasia ma le silika polo, lea e faʻatonutonuina ai faʻapitoa. O lenei metotia e mafai ai ona e gaosia le maualuga-lelei masani, o lea i le 1964 o le pateni na tatala i luga. Tele o Connosseours o lenei mineral malamalama ma le iloa lelei oloa o oloa, ona O latou uiga mai fafo e le maualalo i le amataga, ae i le taimi e tasi latou te le manaʻomia e tuuina atu tulaga faʻapitoa mo le tausiga ma le teuina.

Ina ia aloese mai le taufaasese pe a faʻatau e teuteuga o teuteuga ma le Friey o fua, e tatau ona e iloa le tulaga iloga o foliga masani.

  1. Muamua lava, e manaʻomia le asiasia o le maʻa i lalo o le la taumatau. Afai e le feteʻenaʻi le malamalama, peitaʻi e ui atu, ma le pisia tamatamailima o se tagata o loʻo uuina lanu pese, e saʻo le muamua.
  2. Valivali e tatau ona foliga homogenous tusa lava pe o le tulimanu o le malamalama.
  3. Taʻitasi laʻu mineral o loʻo iai masani tino e tutoʻatasi ma le le toe faia.
  4. Mafaufau i le maa i le natura malamalama, i totonu e mafai ona e maitauina se moli pepa. Afai e pogisa pe leai foi, ona ou o oe o loʻo i ai o loʻo e sese.

Faʻatau atu ni oloa sili ona lelei i totonu o le masani o le Forry Fool, ua fautuaina naʻo i mea teuteu e mafai ona faʻamaonia tusi faʻamaonia.

Teuina o Fiery opl

Tausia ma le teuina

Fiery Opre e manaʻomia le faʻaeteete teleʻa, ona E sili le maasiasi ma le le mautonu i mea le lelei o le siosiomaga fafo. Ina ia mafai e le minerale ona tausisi i lona matagofie ma le amiosaʻo i le umi e mafai ai, e manaʻomia le faia o le sao o le teuina tulaga mo ia ma faʻamautuina faʻaeteete. E fautuaina e e le au ana mea teuteu i tagata teuteu i totonu o maa vaneina, mulimuli i tulafono nei:
  • E tatau ona teuina i totonu o se potu ma se faʻaopopoina o le susu i le vai tane, e leai se minerale o le a faʻamamaina, ma faʻataʻavaleina o loʻo fausia i luga.
  • Molimau mai le susulu o le susulu o le la ma susulu malamalama.
  • Aua neʻi faʻatagaina fegalegaleaiga ma vailaʻau poʻo se aiga faʻamamaina.
  • O le mauaina o oloa o aiga, ia mautinoa e aveese le teuteuga, ona E mafai ona faaleagaina le maa e oʻo lava i le le mautonu poʻo le tuʻituʻi.
  • Teuteuga ma le polesi o teuteuga e tatau ona faʻapolofesa faʻaaogaina meafaigaluega faʻapitoa ma mea faigaluega mo lenei. I le fale, o le maa e mafai ona fufulu i vai mafanafana ma solo le ie vaivai.

O a faailoga o le zodiac e talafeagai?

Malosiaga o le fiery optal e matua malosi tele e le mafai e tagata uma ona feagai ma ia. E tusa ai ma tagata atamamai, o lenei maa e talafeagai mo i latou e malosi ae e te le o taofia le tulaga faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata ma e le mafai ona taofia i luma o faigata ma e le mafai ona taofia i luma o faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata ma e le mafai ona taofia i taimi uma faigata O le maoaʻesega o le a avea ma se fesoasoani faʻamaoni ma se faʻatuatua malosi mo nei faʻailoga zodiac:

  • O le a mauaina e Scorpio se auala e faʻailoa ai lona agavaʻa, o le a faʻateleina ai le faʻatinoina ma le faʻamalosia lona lava malosi.
  • Sagititaru o le a faʻaopopo sini, ma o le a maua ai foʻi le faʻatuatuaina puipuiga i faʻafitauli ma aʻafiaga ma le le talafeagai.
  • E le maua e le talitonuina le tumau o ia ma lona malosi, ia mafai ai ona ia maua se sili atu le ofoofogia i le olaga ma faʻatino ni fuafuaga.
  • O le a tuʻuina atu sou lagona i loʻu malamalamaagaga ma faaupuina, aʻoaʻo o ia e taofi o ia lava i ona aao ma taʻu atu se auala lelei e aveese ai le leaga.
  • A o le a aveese le le mautonu ma maua se malamalama manino i lenei e sili lona taua mo ia ma le mea na ia manaʻo e aumai mai le ola.

Tatou otootoina

  • Afi o Opre o se rare gem ma tulaga ese ma vailaʻau masani ma vailaʻau.
  • E masani ona agavaivai minerale, ae, ma iloa ona foliga, e mafai ona 'alo ese mai ai le pepelo.
  • Oloa ma le opal manaʻomia ni tausiga faʻapitoa ma le teuina o ni tausiga.
  • O le maa e talafeagai mo le tele o faʻailoga o le zodiac, e i ai le malosi malosi ma mautu uiga.

Faitau atili