Sheptolialmnia: Tusitusiga o le tatalo i Rusia, o numera o le Salamo, Faʻafefea ona Faitau

Anonim

Ou te manatu o le onotolia o se vaega taua o le tautua a le Ekalesia, o loo i ai i nisi o salamo. Ou te faitauina nei tusitusiga i aso uma ma e te fautuaina. O le aso o le a ou taʻuina atu ai foliga o nei tatalo ma a latou tulafono Faitau.

Shepstopiallia i le tapuaiga

O aso uma i le taeao o sauniga i totonu o malumalu o loo faitauina e E ono foliga o le faitau na malamalama i ai i le avea ma galuega lautele a le Ekalesia, e mafai ona fuafuaina i le aufaitau a le ekalesia, leo ma faia ni siosiomaga ogaoga. I totonu o le ekalesia, o loʻo pupuni faitotoʻa faitotoʻao le tupu, o moligaʻo ma le moli, e taulia uma e au Iutaia, o loo taʻua manino mai i le Olaga faasolo i le oomiina o le malumalu. I nei upu, o le tatalo o le tiga, o le salamo ma le faamoemoe e pupula mai.

Sheptolialmnia: Tusitusiga o le tatalo i Rusia, o numera o le Salamo, Faʻafefea ona Faitau 4505_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le HESTOPOLZIA ua maeʻa ona faʻatonuina le Tapuaʻiga mo le Tapuaʻiga, E tumau i le tausaga atoa, ma le eseʻesega o le vaiaso o le Eseta. O lenei mea moni e tautatala i le tele o le taua o Shepstapmonia. E maga e atagia mai ai o le atagia mai ai o le mea sili ona taua i le olaga o tagata - o le afio mai o le Alii i le lalolagi.

I le taimi nei foliga, Shestoppismathia ulufale i le tautua o le 7th seneturi. O le taʻua o lenei e mafai ona maua i le faʻalauiloaina o meaola ma faʻamaumauga o le tele o ositaulaga o lena vaitaimi. E tusa ai ma nisi faʻamatalaga na talitonuina o se tulaga o le bestOPitolia e mafai ona suia atoa le agaga. Seia oʻo i le taimi nei, e mautinoa e leʻo le iloa na faʻapipiʻiina o iʻa. Ma e le o silafia foi mo nisi mafuaaga e aofia ai le ono Salamo e le lua. Ae ui i lea, o le mea moni o latou o le autasi e se mea o le mea moni.

Faatulagaina o le ShestOPitopia

E tasi le mea e mafai ona faamaonia e le tasi mea: E le o le masani a Baosmallia. O tusitusiga ia na aoina faʻatasi, e masani lava ona latou "milo", fausaga ma eseesega. O nei foliga e aofia ai:
  1. Plmems mo Shestoppilia o loʻo filifilia lava mai ona nofoaga eseʻese. O lea, ua faamalamalama mai ai o loo foliga mai e fai ma sui o le tusi paia uma.
  2. Uma Filifilia uma Faamasino e aofia ai le ola o le tupu o Tavita ma auai i lea vaitaimi o lona olaga.
  3. O le leo ma le anotusi o nei salamo e tusa o le tutusa. E sau lava ia le tata i mea nei: O e amiotonu e tuliloa na o ia o fili, ma e manuia o ia i le Atua.
  4. 3, 37, 87 ma le 142 - Pet of Laveaʻiina mai Fanua, ma le 62 ma le 102 - Faʻafetai mo lenei matagofie matagofie.
  5. E talanoa uma mai le po ma le taeao, o le mea lea na latou faitauina ai i le sauniga o le taeao.
  6. E i ai se suiga manino o faanoanoaga o faanoanoaga (latou te tutu ai i nofoaga) ma fiafia (faʻapitoa, i luga o le tulaga ese).

Soifua o le Tupu o Tavita i le Shepstopia

O faamatalaga na tusia ai o le Filisi o nei Salamo o le Tupu o Tavita, o ia o le au a Solomona ma le perofeta. O le vaitaimi o lona olaga o le 1000 tausaga aʻo lumanaʻi ai le faʻatuina a Keriso. I le au Salamo, o le mea lenei o Tavita mai talavou mai talavou sa i le faaosoina o fili o fili, na faasolo atu i mea leaga, faaosoosoga ma le faanoanoaga.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ua taʻua ai o Tavita e leʻi faʻamanuiaina lava le faʻatuatua o le Atua, e oʻo lava i taimi o lamatiaga tele. I le taimi lava e tasi, e sili ona tumu le tupu - o le leo o le autu mo le ono Salamo uma. Le faatuaoia talitonuina ma le faamoemoe mo le Alii ou te savali i laina uma.

  1. I le 62nd - vaitaimi ina ua maua e David Yeylum mai le fili i le toafa faa-Iutaia. Na matauʻa lenei fili iā Tavita ma tetee i lona nofoalii - o le Tupu o Saulo. E tusa ai ma ni faʻamatalaga, e faʻatatau i ai lenei faʻaeveloga a le Alo o Davicamma. O le taʻutaʻua ¯ a na manatu i ai Tavita e fai ma faasalaga a le Alii. O lea, na ia le iloa ai le mafaufau taumatau e faʻamalosi ai le fouvalega o le tama faʻaʻoleʻole e malosi, ae ua saunia mea uma i le lotoifale o le Alii. O le mafuaaga lea, ou te le aveina ai ana 'autau faasaga i le Alo, ae le o le leai o se lototele pe mai le leai o sotele. I lea tulaga i lea tulaga, na vaʻaia e Tavita se tasi e mafai ona 'ia - ia sola ai.
  2. I le 37 Salamo, ua sili ona manino a matou faalogo e fai uma. I le taimi o le tusitusi o lenei tusitusiga, o le liʻo o Avissaloama na saunia.
  3. O le 87th e latalata tele i mea muamua. O lona tusitala o Eman Isaraelu na fai ma tagata na faia e Tavita le pule o latou aufaipese. Sa afio mai Eman i le siʻosiʻotia o le olaga lata ane o Tavita, sa ia mafaufau lelei o ia ma le fiafia i le olaga atoa o le tupu. O mea uma ma maua ai se faʻaaliga i lenei salamo.
  4. 3 ma le 142 92 PSMS o loʻo faʻatautaia saʻo ia Agrasaclom, ma faʻamatala ai le matua, e faʻafefea ona tuliloaina e le atalii le tama taupulega ia te ia. O le tusitusiga atoa e na o loo faʻamauina i le mafaufauga tele - Ua tuʻuʻaina e Tavita le finagalo o le ALIʻI, ae leʻo lona lava malosi o le nuʻu.
  5. 102 O le Salamo - E tatau i Peru o le Tavita lava, ae e faasino i se vaitaimi mulimuli ane, ina ua ia ulu atu i le toeaina. O lenei tusitusiga e mafai ona faʻailoa atu ai faʻafetai i le Atua mo le faʻasaoina o Papelonia le nofo pologa.

Tutusa o le Salamo 28

E leʻi tupu, e faitau atu le faapaologa ma moligaʻo ai, i le taimi na oʻo ai le tafao mai i le taeao. O loʻo faʻatusa mai ai le suiga mai le Feagaiga Tuai i le MogaeGliclic. Ua uma ona taʻua o le autu o le po ma le taeao na maua ai le faaeeina i sala a le anona. E manaia ona o ese ese mai, ma i le iuga - le faʻamoemoe lelei o le alofa mutimutivale o le Atua.

Sheptolialmnia: Tusitusiga o le tatalo i Rusia, o numera o le Salamo, Faʻafefea ona Faitau 4505_2

I se faʻaopopoga, o le faʻailoga o solo ma mea o loʻo faʻatautaia. I le fa vaifametau o le autu e vivii i le Atua, o le tusitala e fai tatalo, ma e faafofogaina i latou e le Alii. Faʻamalosia Faʻamalosia e sau mai le leotele lemu o le upu "faʻalogo". Mai lea mea o loʻo iai le lagona o le tatalo, faʻapea foi ma lona faʻaalia moni lava.

O le mataupu o sauaga o loʻo vaʻaia foʻi i le tele o agsms shestumamlia. E matauina e uiga i fili o loʻo i ai le toʻatele o tagata na iai a latou tupu a Tavita.

O mea uma na tutupu - o le ita o le Alii. O lenei sili ona faamanatuina e le tusitala i tusitusiga. E talanoa atu Tavita i le aumamaa i le Salamo - 37 ma le 87. O lona faaliliuga o ona toe lelei uma. Peitaʻi, o se suiga o le lagona o Tavita o loo iloa: Afai i le taimi muamua e ia te ia, e le talia o ia e le ita o le finagalo o le Atua.

Faʻamoemoe o le Atua o le autu autu, e alu i le atoaga aloga ma le faʻamafanafana o le totoa. O le manatu e le afio mai i le faamasinoga tonu, ae o le alofa mutimutivale. O le Salamo e 102 e taʻua ai e le Tama Faalelagi e sili atu le tausia o ona atalii nai lo le lalolagi. Na te silafia pea auala e fai ia sili ai nai lo lana fanau.

Faafanua o loʻo iai

O foliga taua o:
  1. O le ShestOPizie e aofia ai vaega e lua, e pei ona faʻaaogaina se fesoʻotaʻiga o se tau o le tau o le tau i ni vaega laiti.
  2. O le faʻaaliga lea o le fiafia ma le faʻanoanoa salamo (i nisi faʻamatalaga, ua taʻua o le taeao ma le afiafi, toʻatele). E le gata i lea, o le tumutumu o le fiafia e pa'ū i le pito o se mea tele o le triad, ma le faʻanoanoa - i le ogatotonu o le. Mai lenei, tusa ai ma tagata suʻesuʻe, o le tulaga lautele tatau i lea ma le onosefulu valenitia e faʻalagolago i le tagi.
  3. O le Settert-Pt le faatusatusaga faalataina o le muamua ma le mulimuli o ana salamo e sili atu nai lo se isi lava mea.

O se uiga taua e faia e le faʻaofiina o upu i le va o salamo, e ui lava o le faʻamatalaupu e le faʻaititia o le manaʻomia o le mea taua. E le gata i lea, latou te uunaia uma le tuʻufaʻatasia o ia lava ma le uiga masani o Shestoimonia. O nei upu o le fusifusia soofaatasi a latou aufaima. E latou te aumaia le aga ma le ono-pine, aisea e liliu ai i se tatalo faifai pea.

Uiga Faaleagaga

E tusa lava poʻo le suʻesuʻeina atoatoa o le tala faasolopito, mataupu ma faʻavaeina o Pisellia, pe le mafai ona malamalama vave i ai uiga faʻaleagaga. E faʻapea foi i le Salamo, e lua faatonuga autu o le iloiloina faʻale-agaga ua maitauina:

  1. MEDIANC TLACE.
  2. Vaega o uiga lelei faaleagaga.

O autu e masani ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi. O le autu o le Mesia: o le Tupu o Tavita, o se perofeta, na "i lona olaga atoa, o lona atua tupu ese.

Sheptolialmnia: Tusitusiga o le tatalo i Rusia, o numera o le Salamo, Faʻafefea ona Faitau 4505_3

O i latou uma o salamo na vaeluaina o loo i ai nei le valoaga a le Mesia. E pei o se isi solomuli o se uiga faavaloaga, o le lavelave i le taimi nei i tusitusiga o passe. I se mataupu faʻaleagaga ma le amio ma le amio faʻaalia, o loʻo faʻaalia ai lea e le faisalamo i le lalolagi o se tagata Kerisiano i le totoa.

Faitauga Tulafono

E pei ona taʻua i le amataga na amata ai, o Shopitopial e manaʻomia se aga faʻapitoa e faitau. O le faitau i le ogatotonu o le malumalu e aufafaga e fai saofa i le Foafoa o le sili ona naunautai ma le naunautai. O le mea foʻi ia e mafai ona taʻu atu e uiga i moli ufiufi, fusiina. E tatau ona fesoasoani le The Tualu i le au talitonu e ati i le ulufale i le faitauga e faitauina, puipui le faʻaitiʻia mo mea e aʻafia ai mea. O mea fou e le mafai ona faʻasaʻo ai le aano o le mea o loʻo tupu ma o nisi taimi e tumau i nisi taimi i le taimi nei - o loʻo faia uma nei pule vaʻa. Ma faasolosolo malie lava, o le a latou oʻo atu foi i uiga lilo o nei gaioiga uma.

E tusa ai ma le tusi pe a faitauina le ono-pine, o le faʻaaloalo faʻapitoa e tatau ona faʻaalia - Leai se isi gaioiga, musumusu, e le taʻua le talanoaga. E talitonu e tatau ona faitau atu e pei o le aano o ia e pei o tatalo, ae le o ni vai.

E faʻatagaina le fale faitau le ono-pine, e mafai foi ona faʻalogo i ai ile au aʻoga.

Faaiuga

  1. Shestousmothia - le ono Salamo, tuufaatasi faatasi.
  2. O le Asosi o Salamo e le o se avanoa - e iai lona uiga.
  3. O le faitau tusi faitau tusi e tatau ona maitauina.

Faitau atili