Magic faitiga Kaometova Obsidian

Anonim

Stone Woodidian - E oʻo lava i lona igoa lava ua uma ona faʻamalosia i se siosiomaga o se mea e le masani ai, matagofie. E tele tala o loo tutupu mai i lona amataga, o ia uma o loofai o le maota tele i le mea lilo. Sei o tatou sailia ni tomai lilo e i ai se mea lilo, o le mea sili e fai ai ni nifo ma ia.

Stones Opsidin ata

Faamatalaga o Tala o Upu Faʻavae

O lalolagi taʻitasi o le lalolagi, o mea latou Lepege e iloa e uiga i le faia o le tagata oʻopia. Ma o se faataʻitaʻiga, i le tranfaicaslia, o tagata ua talitonu atu i se auala e ita tele ai le Tiapolo, ma o le loloto o seoli i le tafega i le eleele.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sa ia totoina se mafatiaga mataʻutia i tagata, sa latou talitonu i le faʻamaoni i le auala lea na saili ai e Satani i le lalolagi. Peitai, o ana taumafaiga i taimi uma e le o faapaleina i le manuia ma na matauina e esea oe i luga o le fogaeleele, ma avea ma uliuli ofuvae.

O tagata Amerika na talitonu o le Obsidian o loimata o fafine o loʻo faʻanoanoa o latou taitoalua. Na tupu lenei mafua mafua mafua mai le mea moni sa teena e tagata i le maliu o tagata o le au leoleo ma lafoai le togi ma le ola. Ma loimata o lo o tuʻimomomoina e a latou ava, ma taimi na ou avea ai ma ni loʻu uliuli uliuli, le lanu o le faʻatusaina o le oti ma le vaeluaina o le oti.

Tagata nonofo Aikupito na maoioi faatasi ma le malo o the ua maliliu. Sa manaʻomia ona tuu i le tuugamau ina ua maasiasi le tagata ma tanu.

O le mea moni lava, o le amataga o le tala o le tala o le tala lea, o loʻo faʻaalia ai: O le Obsidian o loʻo faia mai i le magmatic papa, o loʻo i le faiga o le faʻaʻaisa e tumau i le pogisa. O le mea moni lava, o le isi ituaiga lea ituaiga o volonic.

O le igoa o le maa e sau mai le upu Eleni "o Omecscis", matou te faaliliu o se "vaaiga". I aso anamua, na faʻaaoga e tagata se mea na tupu pe a faia faʻata.

Ioe, o le faʻamino mineral milē i le le mafai ona faia lenei mea e ala i le aʻafia o le faʻalilolilo e aunoa ma se tala fatu. Sa ia faamatala le maa o le maa.

Fai mai ia te ia, na alofa le fitafita fitafita a Roma anamua ma le aufaipese-uliuli mumū, ma le malosi na ia aumaia ai i le malo o Roma. I le mamalu o lana ata o le ata autu ma maua ai se igoa ia.

Po o le a lava le aso, i le aso, o teuteuga ma mea lilo o tagata e tosina atu i latou lava ona o le malosi tele. O le mafuaaga lena i le asoa asoa o ia oloa e sili ona lauiloa.

Minerale fanua

O lenei vocanic ituaiga e maua i nofoaga o loʻo latou gaioi ai pe ua uma ona faʻaalia le mauga. Aemaise lava, latou te mauoa: Aitiope, Turkey, iunaite setete. Ae o le sili ona teu tupe o Mekisiko.

O le sili ona matagofie suiga o ata maa o loʻo maua i Kalefonia (Vaitafe o Mississippippi). O le minerale ua mauaina e ese mai i ona o ana faaupuga, e i ai le manino nai lo o tagata obosons mai isi setete.

E tusa ai ma le Fetaiau a le Rusia, o lea nofoaga o le laufanua o loʻo tu i le itulagi o transcacassia, Siberia, faapea foi i le Korharovsk Teritori.

Tautaliga ma le ata o le Obsidian

Valivali lomiga

O tagata obsidian o loʻo maua i le natura i le tolu tele lanu - uliuli, efuefu ma mumu-drone-drone.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e valaʻau se isi suiga e tolu o le faʻafefiloi lanu o le minerale:

  • Snow Wintiadians - O ia maa e lanu uliuli ma laiti paʻepaʻe, e tutusa ma kiona;
  • O Peanuts - I le pito i luga o loʻo iai ni spushes foliga pei o ni uafu uati;
  • Rainbow - mafai eseese mai le mumu, lanumoana, lanumeamata i lanu moana lanumoana. O le taufaasese ua fausia o le gem ua tumu i lanu uma o le nuanua. Rainbow Obsidians i luga o le latou tipi foliga tutusa le suauu. O maa o lenei ituaiga e sili atu ona o le natura, talu mai le natura latou te le tele.

O mea totino o le Obsidian Stone

Sili atu i lo matou mamao vave, ona talitonu o le taua tele ma semi-taua minerals e mafaia ona faamalolo mai ni faʻamaʻi eseese. O lea la, sa taʻua i latou e tusa ma lautele o faʻamalologa o faʻamalologa. E le o se mea e ofo ai e le o tuusaunoaina le Obsidian Osen i lenei tulafono.

O le Lepari o le taimi ua tuanai na mafai ona fesoasoani ai le maa e feagai ma le malulu malulu. Ile iuga, na fautuaina o ia e ofuina i foliga o asoa, tagata taʻitoʻatasi, faʻamalologa poʻo fusi ma mama.

I se faʻaopopoga, o le faʻailoga na faʻailoa mai o le tele o faʻamalologa gafatia:

  • talitonu o lona manuia e aveese ai le gastroninstenonsentipel gethology;
  • Sa faia ma togafitia o latou fua;
  • taitaiina o le toto toto i lea
  • faaaogaina e aveese ai rheumatism;
  • faaaogaina e fai ai se tagata paleni sili paleni;
  • Aveesea o latou tagata patologies tulai mai ona o le supercooling.

I le faʻaopopo atu i mea uma o loʻo i luga, e masani ona mafai ona faʻamaloloina a latou tagata e ona o tagata o loʻo umiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteu ma maa faapena o le a aveesea ai faʻalavelave faʻalavelave, faʻanoanoa, fefe ma le phobias.

Ma le fesoasoani a le Black Blackcanic Bar, e moni lava ma e aunoa ma le faavavau e ave faamalosi mafaufauga mataga mai loʻu ulu, e masani ona ou asiasi ia te oe. E leaga mea uma a le Gem i mea lelei.

Teuteuga ma papa uliuli

E mafai ona e faʻaogaina le malosi o maʻa ma puipui faʻapitoa. I se mea patino, e fautuaina ai o loʻo tagi le tautala mai le Obsidian. E mafai ona suia le mafai ona suia i asoa, fasi po o faigofie sauniga.

O mea tau faamaneta o le maa exsidian

Tagata iloa e uiga i le malosi o le malosi o le maa faamaapuga volcanic ituaiga mo se taimi umi. O pepa faʻasolopito o loʻo talanoa e uiga i le faʻaaogaina o tagata o loʻo avea ma tagata Upsirins i le lalolagi i le faʻagasologa o le faʻatautaia o ni gaioiga faʻapitoa eseese. Ae o fea la na avea ai ma mea na sili ona taua o lenei tala? Masalo e moni lava lona uiga i se tulaga sili ona fetuʻu pe a toʻatele tagata na mafai ona matauina?

Mo se faʻataʻitaʻiga, na faia ai e Sumeria anamua le taua o le malosi o tolu o le selesitila, elven ma Uranus, e fesoʻotaʻi i maʻa. E le gata i lea, o lenei ituaiga sa avea o se faavae lea mo le fatuina o faʻata, faʻapea foi ma polo magiʻe, lea na latou taumafai ai lava e vaʻai i le afio mai.

O a isi meatotino paranormal o se uiga o le Obsidian?

  • O le maʻa e i ai le malosi malosi e mafai ai ona faʻatino lelei ni miti sili ona lototele i le olaga. O le uunaiga faifai pea o oloa ma o le a fesoasoani i le ausiaina o sini o lo o tapuaiga i o latou luma. Ioe, afai o e faia pea se isi mea, ae le naʻo le nofo ma faʻamoemoe.
  • Mayral o le a aoga ia i latou o loʻo galulue i galuega suʻesuʻe. Ole a fesoasoani ia i latou e feagai ma faʻafitauli ma faʻateleina le faʻaogaina o le gauai. I le aotelega, o tagata laiti e maua ai ni aʻoaʻoga malosi, malosi ma faʻamaoni.
  • O le Amulet ma le a mafai ona fesoasoani e puipuia ai le malosi le lelei, e puipuia ai ni faalavelave. O ia, pei o le faʻata, o le a atagia mai ai le leaga o le aʻafiaga. O aoga aoga faʻapitoa o le a aumaia tamaiti, e sili atu nai lo tagata matutua, faigofie ona faʻaalia i fafo atu.
  • Afai o loʻo e galue i taimi uma i faʻataʻitaʻiga faufautua, o le a aoga tele lava oe i le asoa ma lanu uliuli. I lenei tulaga, o le a ia ave ese manatu mai le ulu.
  • E i ai le manatu o tagata o Oblidia e fesoʻotaʻi vavalalata i lalolagi o loʻo fesoʻotaʻi ma oe e vaʻai i mea na tutupu i le lumanaʻi. Saunia faifai pea fesoʻotaʻiga ma e tatau ona avea atili pea ma gauai, ia maua le avanoa e tupu ai gaioiga a isi.
  • A e afai e soifua lou olaga i le tulaga o oe ua matua faamalieina, e musu e fesoasoani i lenei migafale. O le maa e ono lamatia e tosina ai ni suiga matuia e le mafai ona e sauni.

E sili atu le saʻo o le tuʻuina o le Obsidian i le ario. I le tulaga lea, o mea lilo o le a atoatoa atoatoa. E ui lava o le faʻaaogaina o ata o papa, e le i filifilia e se tasi o faʻaupuga ma e mafai.

I totonu o meaola asoa e ofoina atu mo le faʻatau atu o ni mea fou a le au aʻi: Obsidian taulima, asoa, faʻamau, faʻamau, mama, mama, mama ma isi mea. O oloa taʻitasi e mafai ona liliu i lau tali o lau tali.

Ma afai e te le manaʻo i isi tagata e matauina le i ai o le maa ia te oe, faʻaaoga le laititi le paʻu-pei o tagata mulimuli ane i luga o le au o lote - latou te faigofie pe a tatau ai i luga o lavalava.

Faamolemole matau e le aafia ai lona lapoa o le maa lona tele lona aoga. E oʻo i le laititi o le bearcher o le a tutusa foʻi le aʻafiaga e pei o le tele o lopa.

Sili ona ofuina obsidian i le siliva

O ai e talafeagai mo le zodiac faailoga

O le fea o le zodica o loʻo faʻaaogaina e tatau ona sailia se fesoasoani i faitioga faʻauluuluga? Ma o ai e sili atu le faaeteete ma tuulafoai ai tagata o Onosa i lalo?

  • Ario E le tatau ona tatou ofuina oloa i le maa i le mea i le taimi atoa, oe mafai ona e faʻaaogaina lona malosi, ae naʻo le faʻatapulaʻaina o le mea. O le mea moni o le mea moni o le ani o loʻo i lalo o le gaioiga o mea taua e avea ai ma faʻamalosiʻau tele, loto maulalo ma manatu faapito. I le avea ai o se Atutlet o le a fesoasoani e foia ai tupe o tupe ma faʻaleleia o latou galuega.
  • Tala I le avea ai ma tulafono, aua le faauo i tagata Epela, e mafai foi ona latou ofuina i latou i taimi uma. E ui lava o le maʻa ma ou te fiafia i le tusi o sui o lenei faʻailoga e faʻataunuʻuina ai ana sini, ae o le isi itu, e faigata ona suia, ma o le taurus e faigata ona suia, ma e le faʻapipiʻi ma le aano o le Obsudian.
  • Masaga Faaopopoina le aoga maualuga mai mea taua. Faafetai ia i latou, o uiga e mafai ona avea e sili ona mautinoa ia i latou lava, aveese uiga tau le le amanaiaina o o latou olaga mo le sili atu. Pau lava le faʻaputuputu e mafai ona ofuina se faʻaputuga ma le maʻa i taimi uma.
  • Raki. - Liththoutrapets e le fautuaina latou e ofuina lenei mea. O le mea moni o le kanesa o lo oi totonu o lo latou natura ma le faaeteetega, talafeagai, latou te filifilia i taimi uma le tulaga ma mafaufau e uiga ia latou lava gaioiga i totonu. O loʻo lisiina i le au totoʻa o le Obsidianrophester uiga ma lamatia liliu le Lunar Crayfish i Paranods!
  • Leona - O tupu o le Zodiac ma le fesoasoani a se minerale o le a maua ai le tatau ona faautauta, aveese le televave ita, o le a atili filemu ma taulai. Leona e mafai ona mafai ona ofuina ni mea teuteu teuteu ma le uliuli ituaiga.
  • Taupou - E tatau ona latou matua faʻaeteete i le taulimaina o le maa. I le tasi lima, o le a ia faateteleina lo latou faatuatua, saofaga i le faatupuina o le ola patino. Ae o le isi, o le a faʻateleina ai se leaga lelei ole uiga ole tauto, pei o le le atoatoa o le olaga.
  • fua - O nei tagata ua afaina e aʻafia faʻaituau - Aua le aumaia ni mea se tele na afaina ai, ae aua le faʻailoaina atoa lo latou malosi. Le mafai ona mamafa e ulufale i se atoatoa aafiaga i gem.
  • Scorpaons, Faʻaaogaina oloa ma minerale, o le a sili atu le toʻafilemu ma le le mautonu faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o le minerane e fesoasoani ia i latou e faʻamautu ai se olaga faʻaleta. Peitaʻi, o le scorpio e le taliaina e ave i taimi uma - a leai, o le a vave liliu i totonu o se taʻutaʻua au evorist.
  • Sagitsev o le a maua le lagolago mai ofoofogia mea leaga i le ituaiga o le faʻamalosi o le mafaufau. I le tele o taimi, e le afaina ai le maʻa o le auspittius.
  • Capricorn O le a mafai ona faʻamalosia o latou uiga lelei ma teuteuga o le au mea a le toto, faʻapea foʻi ona faʻaititia le le lelei. Ma le isi, o le a maua ni latou olaga lelei. O purictorps e fetaui lelei ma le malosi o le minerale.
  • Aquirius Faigofie ona faia ni uo ma se maa. E fesoasoani ia i latou e faʻaalia tomai taufaamataʻu, ma o le a maua ai foi fesoasoani i mataupu uma.
  • Iʻa E mafai ona mafai ona faʻaaoga laʻu minerale, ae i lea taimi. O le mea mulimuli Zodiacal faʻapipiʻi e le mautonu, le malosi o le maa o le a sili atu ona mautinoa ia i latou lava, a afai tatou te seleseleina i latou lava, pei o le iʻa o le a avea ma le matamuli ma faalavelaveina.

O lea ua e iloa le faʻamalieina o meatotino a le tagata ese o loʻo ia te oe. I le faʻaiuga, ou te manaʻo e ofo atu oe e te masani ai ia te oe lava i le sanatic vitio mea:

Faitau atili