Venus i Capricorn i le alii ma tamaitai

Anonim

Venus i Capricorn i se tamaloa - Faailoga o ia o Ia toeitiiti atoa le tane ma le tama. I totonu o se fafine: o ia o se natura faʻamanu, ia e sili ai le galuega. Faitau le tala e sili atu le iloa o foliga o lenei lomiga o le horoscope.

I se tamaloa

O lenei alii se foliga foliga faavavau lava o se agelu, o lea e le mafai ai ona taofi le heand lona toalua. E faʻaalia lelei lona alofa ma fegalegaleaiga, e aunoa ma le faʻalauteleina i tala leaga. O taimi uma o loʻo faimalaga ai pea ma faifai pea le teine ​​o le na faʻatautaia lona loto.

Venus i Capricorn i se fafine

O le a le uiga o se tamaloa ma se Venus i Capricorn:

  1. O lona mafutaga faaleoga e mafai ona ou vevesi ma aunoa ma se fagaʻai faʻapitoa, ae ia ua le mautonu. Na ia taumafai moni, e ui lava e le mafai ona iloa le alofa ma le alofagia ma lagona alofa ao latou tusia i le alofa tala.
  2. Ae o ia lava i le silafaga ai se uo lelei: Talitonu, faamaoni, taupolaga. O le a le tuʻuina atu fugalaʻau i aso uma ma taʻutino atu i le alofa. Ae o le ae mataala ai o tagata o le aiga ua saunia ia mea uma ma sa matou nonofo i fafo atu o lona maa i tua.
  3. O le tamaloa-soifua-moni. A filifilia lona lua, taimi lava lea, e tele lava, o le a nonofo faatasi ma ia ma lona olaga umi ma fiafia ile matua matutua. Afai o lana filifilia o le a alu ese mai le lalolagi i ona luma, e mafai ona matua leiloa le uiga o le olaga.
  4. E masani i tagata mo se taimi umi. Soʻo se laina o fegalegaleaiga o loʻo maitauina o se mafatiaga, ina ua mafai ona ia faanoanoa i se taimi umi i tamaitai i mataupu. O le vanu ma se ituaiga mala, e faʻapea, ua fai o faʻamalolua, o loo i ai e tutusa le faigata.
  5. E alofa tele o ia ma faaaloalo i fafine, ona ua latou sao atui i latou. E tele ana uo teine ​​i totonu o le sui o le feusuaiga lelei. Ma o lona filifilia, ua na o le na o le alofa naʻo le pau lava le alofa, ae faʻapea foʻi ma le tele o faʻamalosiʻau - o se taʻiala i le olaga.
  6. E taua mo Ia le foloina e le fafine lana lalolagi i le vanu ma vaaiga. I totonu o se paga ma se tagata faapena, paʻaga e tatau ona i ai ia tutusa sini, fetaiaiga ma mea e iloa ai. Ia o le a oʻo i se mafutaga faʻavae e le gata i luga o le agamalu, ae o le tatou augani moni moni faʻaleagaga, faʻatuatua ma malamalama.
  7. Sa masani ona filifili se fafine sili atu nai lo le olaga, ua avea ma o le poto masani ma le poto, e le maua ai se teine ​​talavou. E mafai ona amata se tala ma le pule o loʻo sau lelei ma tuputupu ae i se faʻaiuga e faʻamalieina le tulaga o le filifilia.
  8. Matina I se paga, muamua o tagata uma, faʻamaoni le poto ma le lē talitonu ia te aʻu lava. E taua tele ia te ia lagona ia te ia e talitonu o se tagata mautu, faʻamaoni, o le a le faʻaseseina, o le a le faʻalatatia ma e le mafai ona fesuiaʻi i se isi pati aoga.
  9. E manaʻomia ai le maualuga o manaoga, taumafai e atiaʻe pea ma faʻaleleia. O le tutusa o loʻo faʻatali mo le lona lua afa. O la latou faatasiga e mafai ona naʻo se aiga, ae o le fatufatu poʻo se pisinisi foi e faʻatasia, mautinoa lava e manuia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Venus i Capricorn i se tamaloa

Fono ATTROGEGE: O sea alii e tatau ona faia ni sini manino mo vaega uma o le olaga. Aua neʻi faatali mo le iʻuga iinei ma le taimi nei, ae na agaʻi pea i le miti, ou te laʻititi laʻasaga laiti, ae e le aunoa.

I le fafine

O se fafine faapena e mafai ona matua fiafia lava i se toese. Na ia taumafai e iloa i le galuega filifilia, ausia le manuia ma mea lelei. O nisi taimi e lavea ai lana mailei: na te aveina atu le tele o tiutetauave nai lo le tino malamalama e faia. O le mea ua tupu, sili atu ma le mautonu.

Venus i Capricorn

O le mea lea, o le galuega autu a sea fafine faapena o le a setiina sini ma le ausia ia i latou, ae le pikiina se tele tele o matafaioi, lea e le mafai ona faia.

O foliga o se fafine o se fafine o le fafine e pei ona taua i lalo:

  1. E tatau ona ia faʻatonutonuina se vaega o le malosi mai le galue i se olaga. Ona ola ai lea o le paleni o le ola. A leai, e mafai lava ona nofo toatasi mo lou umi, ma seʻi uma ona faataʻitaʻia le laʻasaga uma ma sini tau tupe.
  2. E talafeagai foi ma le ita i le atoatoa. Sa faʻaalu foʻi, i le 'auʻauna, i le faʻamamaina o le tino tele o le fale mautotogi, tuʻu atu i lou tagata. Faamama e pei ona faia i le potu e leai se suʻesuʻega, ae e le na te maua le fiafia, ae lelei lagona lelei.
  3. O le paaga e masani ona ou le mafanafana ma le popole, ona o se tamaʻitaʻi faapena e manatu i le faʻaalia o lagona e sili atu le maualuga. E aoga tele ma talafeagai. E tatau ona ia galue atili i ona uiga masani: Atiina ae le manogi, faʻamaualuga, aʻoaʻo e malolo ai, faʻasoa atu i isi ma tufa isi i le lalolagi.
  4. Malolo ia te ia e sili ona faigata. Na ia masani i le mea moni o lona olaga o le anoanoai o sini, o se tuuga mo penefiti ma le matata. O le tempro e mafai ona i lalo o lona soifua maloloina, i le tino ma le mafaufau. O le mea lea, e tatau ona e tatalaina se faʻatonuga tumau taimi faʻatulagaina soʻo se taimi e malolo ai.
  5. O lenei fafine na te iloa le auala e fafaga ai o ia lava. E masani ona foliga foliga lelei ma ma le matua o le tiga o tiga, e peiseai ua uaina lelei. E masani lava ona foliga talavou nai lo ona tausaga.
  6. O mafutaga ogaoga e mafai foi ona amata tuai, ua e le mautonu le poto masani ma le poto, avea ma tagata matua ma malamalama. Ua amata le aiga, pei o se tulafono, a uma lava ona malamalama i le le aumaia lava o ia i le fiafia, lea na ou miti uma lava.
  7. E mafai ona avea ma se malosiaga afaina o le alphony, ina ia e tatau ona ia ona ma le faaeteete ma le mafaufau latalata i le filifiliga o se paga.

Astrololo Fono: ia mautinoa o le malologa e leai se faʻasologa manino, e mafai foʻi ona fuafuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Aso Sa e tolu na o lou tuʻuina atu o oe lava, pele, faʻamaea ai le telefoni faʻatau ma le Initaneti.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Teine ma Venus i Capricorn e tatau ona aʻoaʻo e malolo ai ma taofi le faia o se galuega i le ogatotonu o mea uma. Afai latou te le mafai ona faʻavaivaia le lima o le a vaivai ai, e mafai ona nofo naʻo ia pe avea naʻo oe ma avea ma tagata ua afaina i le alphonse.
  • O le tamaloa i le faʻailoga lava lea e tasi i le faʻafanua o Nati ma le Oddnoub. Ua leva le maualuga ma le faigata ona saili le lona lua, ma o le a maua - e le vaeluaina - e le vaeluaina i le iuga. Vaega o manatu o se faʻalavelave moni, aua e nonoa tele i le tagata alofa.

Faitau atili