Venus i Taurus i se tamaloa ma fafine

Anonim

Venus i le ata i totonu o se tamaloa liliu o ia i totonu o se hedonist ma le sailia o fiafiaga agaalofa, o se fafine - faia ai se tina lelei, ava ma talitane lelei. Sa ou saunia mo oe o manatu o tagata atamamai i luga o lenei tala ina ia mafai ona e iloa lelei.

Venus i Taurus i se fafine

O le tuʻufaʻatasiga sili lea ona lelei mo se fafine e faʻatagaina o ia e faʻaalia lona uiga i le atoatoa. O le talenia lea, matagofie ma matagofie ma matagofie tamaitai ma tamalii tamalii. Latou te fai mai e uiga i ia - "fafine pele."

Venus i Taurus i se fafine

Atonu latou te faia ni nai miliona miliona, ona o lona ia iloa le faila o ia lava, lava soʻotaga sili ma aloaʻia ai le tulaga maualuga o aganuʻu. E i ai lona tofo matagofie i mea uma. Na te mafaia ona faliina le aiga o le tamaloa-tama tama i se sitaili sitaili lelei, ofuvae ma o lo o taua i le avanoa o ia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le fafine atoatoa lea, tina ma le ava mo se tamaloa e talafeagai mo le aiga filifiliga "o Tina o loo galue, o Tina e matagofie." E ao ona ia avatu ia te ia se tulaga maualuga o le ola, ia maua faʻamanuiaga aoga ma faʻamama le manaʻoga mo taugata.

E fiafia tele i feusuaiga ma isi fiafiaga ma mea uma. Ou te iloa ou te ofo se tamaloa ma nonoa o ia ia lava ma le tautaliga o fafine sipela. Na te le manaʻomia se laititi o aʻoaʻoga, e foliga atoatoa o ia e pei o le faʻatonutonuina o tamaloloa ma faigofie ona taliaina mai ia i latou mea na manaʻo iai.

I tafatafa ane o ia e le gata i tamaloloa, ae o isi fafine foi e te manaʻo e faʻaalu i le tele o le taimi e mafai ai. Na te silafia le faʻalogo ma faʻalogo, o le a lagolago pea, o le a lagolago pea, ma le poto e avatu ai le fautuaga saʻo pe na o se faʻamafanafanaga.

Venus i tala

O na teine ​​"faatūina pea" i le talavou, o lea i le matua ua matua i laʻua, o se Tusi, ua leva ona faʻaipoipo ma maua ni tamaiti. O le lelei o lona toʻalua, tina, fafine, pe na o tamaloloa uma, ae o le a sili atu ona lelei o ia ma agavaa.

E leʻo se mea fiafia tele, ae i le faaiuga o mea uma o se avā a se tagata saogalemu, aua o aliʻi sili ona leaga ua na o se fefe e o mai ia te ia. I ni tulaga seasea, atonu e faaipoipo ma mo le "tagata pepelo", lea, faafetai vave i lana fafine matua, o le a vave avea ma moni.

Na masani ona ia fai mai: "Ioe, o oe ma loʻu toalua e laki!" Na malie o ia, ae e malamalama atoatoa o ia e lelei e sili lona lelei. Afai sa ia faaipoipo i se Jaster, o le a leai sona avanoa i sina taimi, ma o le a tupu foi i lana tupe maua ma tulaga.

O nisi taimi e i ai se lagona na ia paʻu ifo ai i totonu o lo tatou lalolagi mai le seneturi mulimuli, pe a fai a tamaʻitaʻi talavou aulelei i Palata, ma na faia e le taʻavale feots. E leai se tasi o le a finau atu i lena taimi o le a ia fanau mai o le masiofo. E i ai le tele o vailaau, tuʻuga ma le mafai ona tausia oe lava e mafai ona faʻamemeia tagata uma o loʻo agaʻi i totonu o le avanoa lata ane.

Venus i le taurus i se tamaloa

O lenei alii o se Human Humanist o loʻo sailia le fiafia i mea uma ma e te iloa ona oʻo i ai. O lona olaga e tumu i lagona maoae, e na te faamau le faamafanafanaga i taimi uma o lona olaga.

Venus i le taurus i se tamaloa

O le a le tala a tagata atamamai:

  1. O lona faaosofia o se mea e ausia ai i le olaga o se malamalamaaga o le fiafia e nana mo ausia. Ma o loo te sailia o ia i mea uma ma i soo se mea.
  2. O le mafuaʻaga lena o se fafine na manaʻo e fiafia ia te ia, e tatau ona tatou fiafia i lenei fiafia, ona Ia alofa lea ia te ia ma le faʻamaoni, e faʻavavau ma e faʻavavau.
  3. E alofa tele o ia i teineigā ma le lūlū pepa ma foliga masani foliga. Soʻofaʻatasi e manaʻo e vaʻai i uiga lelei, usitaʻi, o le agavaʻa e faʻalogo ai, feusuaiga, faauo ma le malosi
  4. O lana te filifili tatau ona matagofie le taua o le malamalama. E le tatau ona ia talanoa e uiga i faʻafitauli ma popolega - E vave le vaivai.
  5. E fiafia o ia e 'ai ma se mea suamalie, o le ala i lona loto e taoto i le manava. Teʻi o le faʻaulu faʻaululuga - ma o le a e tulaʻi atu i luga aʻe o isi faʻailoga.
  6. E tele mea e te taumafai i mea uma i mea uma, o lea i se mafutaga ma ia e manaʻomia ona e foaʻi tele faʻamalosi, alofa ma mafaufau. Na teʻaina e le va o le paʻi, o le faʻafesoʻotaʻi mo ia e taua, o lea o le sili sili ona lelei e foia ai ma ia o se feeseeseaiga - kisi, fusi ma faia se maso. E le mafai ona ia teena le feusuaiga, aua o se tasi o ona manaʻoga autu.
  7. O le leai o se feusuaiga olaga i le faʻaipoipoga e mafai ona tuleiina ai o ia i luga o le genoan. Afai e le faʻamalieina e le anoanoaʻi o le avā, o le a vave ona ia maua se sui sui i le itu, e aunoa ma le mafaufau loloto faʻanoanoa.
  8. O lona faaleaga foi o le faʻavavau lea amata mai le fasifuainumera "fafine tatau". I le taimi lava e tasi, e na te lē manatu ia te ia lava i mea uma ma o le a fiafia foi pe a iai ni mea tutusa e manaʻomia.
  9. E fiafia tele o ia ma siomia ia te ia lava. Na te le alu i le savaliga ma se faleie, e fiafia e tusi se tagata o loʻo taugata ma felelei i tafaoga pisinisi vasega. Masalo e le mo le le moga.
  10. Latina, e le fiafia e taʻalo taʻaloga ma mafatiaga i le olaga. Nai lo le faletaalo o le a alu i le faʻaaliga o taugofie ata poʻo le fale mataaga.
  11. Na te le manaʻo i se faʻamalosiʻaga ma le naunautai, ma le agaga faʻamoemoe lelei. Na te manaʻomia le le sao e tasi, toʻafilemu ma sē vaivai le matagofie, o le a faʻaalia ai le alofa taugata ia te ia ma faʻamamafa lona tulaga maualuga.

O nei tamaloloa e masani lava ona iai ni puao matagofie o se fesoasoani, e aunoa ma le feagai ai ma lagona faʻapitoa i le teine.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Venus i le Taurus, o se fafine e mafua ai le malamalama o se masiofo moni. O se fafine moni lea, le tina lelei atoatoa, ava ma le talie. O loʻo i ai lava ia lava lelei, o loʻo iai le sili ona lelei ma o se lagona tutusa o le tofo. E masani ona vave faaipoipo le tulaga ma le mauoa.
  • O le tulaga lava lea o paneta i le faʻafanua o le tamaloa fai mai o ia o le hedonist ma le alofa o le le fiafia lagona. E taumafai tele o ia mo le faʻamafanafanaga, o loʻo siosiomia ia lava i mea taugata ma filifili fafine sili ona lelei. O ia o tulaga taua, o Ia pea taumafai e sili atu le manuia ma le mamafa nai lo isi. O le faletua filifili o se lalelei lelei, atonu o le pule malosi ma se egoist i se mafutaga.

Faitau atili