Faia se manaʻoga: aoga aoga pe faʻafefea ona faia saʻo

Anonim

E tofu le tagata ma miti ma miti. E mautinoa lava o tagata uma o le a fiafia i ai o le ai ai o le faamaneta ma mafai, pe a manaʻomia, mafua ai gina poʻo iʻa auro. E aliali mai e mafai ona e faia fua i nei mea uma, pe a e iloa lelei se manaʻoga faʻapitoa. Ou te fautua atu ia e faʻamanino mai le fesili i le mea lea.

Faʻafefea ona faʻatino le manaʻo?

Faʻafefea ona fai se manaʻo

I le faaiuga o le Tausaga Fou, i aso matagofie o le talita, i se aso fanau ma naʻo i aso uma, pe a tatou miti, faʻatupu ni manaʻoga tetele ma laʻititi. Ma ia manaʻo ia latou uma e avea ma mea moni, tusa lava pe le masani ona faʻavavau i le muamua o le vaai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea moni lava, e leai lava se mea e le mafai ona i le lalolagi. O le mea taua, e manaʻo e sili atu le tele ma mafai ona faʻatulagaina lou manaʻo. Sei tatou aʻoaʻo e fai ina ia tatou "manaʻo ai" na avea ma mea moni.

Tulafono mo le tapenaina o le manaʻoga

  • Pe a fai o le "Houndlist" o loʻo faia, e le mafai ona e faʻaogaina le "le" vaega. Aua ua leiloa ma ua tape lelei le mea tatou te le manaʻo ai.

Faʻataʻitaʻiga . Sui le faʻamatalaga: "Ou te le manaʻo e faʻaleaga" i luga "Ou te manaʻo e soifua maloloina (soifua maloloina)."

  • E taua tele le mafaufau i le faʻatinoina o lau manatu i le masani i le itiiti mai faʻamatalaga. O le mea moni, o le 80 pasene o le tele o le faʻataunuʻuina.

Faʻataʻitaʻiga . Oe miti o le taamilosaga-le-lalolagi malaga i le sami. Ae o le upu "Ou te fia alu i totonu o le taamilosaga-le-lalolagi aruta" e le saʻo. I mea uma, e tusa foi ma le iʻuga, o loʻo e iai i luga o le vaʻa, ae pei o le tagata tautua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mama.

O lea, ia faʻaalia le manaʻomia o lenei mea, "Ou te fia alu i le lalolagi malaga e malolo ...". Ia e mautinoa e faatalanoa le fuaitau ma isi auiliiliga, aua o le tele atu o le a i ai, sili atu.

  • Afai ua uma ona filifili o ia e faia se manaʻoga, o le a e manaʻomia le mautu ma le le faʻatagaina i le ala. I le lautele, o le faʻatuatua o le autu o le mamafa o le avetaavale i soʻo se amioga faataulaitu. A aunoa ma ia e leai se mea o le a aoga. O lona uiga, o le mafaufau i se manaʻo, aveese le paolo o masalosaloga e uiga i ona tomai.

E sili atu le saʻo - ia faia le manaʻo ma tuʻu ese mai le tulaga, faʻatagaina ai mai le poto faʻataʻitaʻi e alu i le lalolagi faʻaletino.

  • Uma manaʻo o loʻo faia faʻapitoa i le taimi nei, ae le o le taimi ua tuanaʻi poʻo le lumanaʻi.
  • Afai o lou manaʻo e faʻatatau i le autu o tupe, e tatau ona e taʻuina mea e te manaʻomia ai. O tupe na o se le tumau, pei o le ituaiga o le malosi o le tino, e le mafai ona avea i latou i le iuga iuga. Mafaufau i le mea e te manaʻo e te faʻaaluina ai tupe na maua.
  • E fautuaina e faʻamaumau lou manaʻo i luga o se laupepa pepa.
  • Ave se vaaiga. Taumafai i valivali pito sili ona lelei e sui ai le auala e mafai ai ona faʻataunuʻuina lou manaʻoga ma e mafai ona e fiafia iai i faʻataʻitaʻiga.

E taua le aʻoaʻo pe faʻapefea ona lagona lagona, e peiseai ua fai mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau faʻapea o loʻo i totonu le fale mautotogi o lau fale fou, o le ata o le taʻavale, pe a e savali i le matafaga o le sami, manava ma le ea ie mama. O le a televave televave le faiga o le i ai o le manaʻomia o le manaʻo i le olaga.

Aʻoaʻo e vaʻai saʻo

  • Faitau le lau ma lou manaʻo e masani ona mafai ona mafaufau i le mafaufau. Ma le isi, e mafai ona e faʻaaogaina faʻailoga faʻapitoa. Mo i latou, naʻo loʻo manaʻomia mo i latou.

FAʻAALIGA: "E tutusa aʻu ma mea o", "o aʻu o se mea ma lena" ma isi mea.

  • Aua neʻi faʻailoa mai le atulaulau, ma faʻapefea ona e iloa lou manaʻo. Talitonu mai ia te aʻu, ua atili manino lelei, pei o le a sili faapitoa i lou tulaga.

Faataʻitaʻiga. Sui le fuaitau "O le tane na te aumaia ia te aʻu se taʻavale fou" i le "Ou maua se taʻavale fou o se meaalofa."

  • Ioe, e taua le matauina o uiga tusa lava pe o au miti. Fesili i mea e te mafaia i lou olaga ma i le lata mai lata mai. A leai, o le faatinoina o nisi "miti" o le a tatau ona faatali mo le tele o tausaga, po o le sefulu tausaga.

Faʻafefea ona faia ni faʻamoemoega i ni faʻailoga zodiac

Ina ia faʻaleleia le lelei o le faiga e maua ai le iʻuga e sili atu faigofie ma vave, e tatau ona e amanaia le elemene o loʻo ia te oe le zodiac apamemea e patino.

  • Afi elemene (fai ma sui o faitioga a Aries, Leo ma Sagitirius). O lau fesoasoani autu o le mana o le afi. O le mea lea, a e faia se mea, ia mautinoa e toe malamalama moligaʻo ma faʻataʻitaʻi i lona afi.

E te miti e aveese se mea mai lou olaga? Tusi i luga o se fasi pepa ma susunuina. O le lefulefu e mafai ona lafoina i totonu o le faamalama pe fufulu i le pusa olo.

I le le tusa, e te manaʻo e tosina mai se mea? Ona ia tusi lea o le manaʻomia i pepa faʻapipiʻi ma faitau atili i le siata moligaʻo. Ina ua maeʻa ona le iloaina o le fatu, e mafai ai ona susunuina se laʻau ma ia mautinoa e faʻaali lau faʻafetai i malosiaga sili ona maualuga mo la latou fesoasoani.

  • Vai elemene (E aofia ai le faʻaaluina o le kanesa o le kanesa, ccorpion ma iʻa). O lau fesoasoani autu o le vai. Ole mea lea, e fautuaina foʻi tagata atamamai e mafaufau po o ai lau miti, ina ua latalata i faʻasao, saili i le nofoaga o lenei vai.

Tusi i lalo le manaʻo i luga o le pepa pepa, ona fai lea o se vaʻa i fafo ma ia tuʻu le tafe.

  • Lalolagi elemene (E aofia ai faʻailoga o le Taulasi, taupou ma Capricorn). O lau fesoasoani sili o tupe o tupe ma meaai. Manatua le manaʻo i le tupe ma fai faʻatasi ma oe lava seʻia oʻo i mea uma o loʻo i le olaga. I lea vaitaimi, e le taliaina le mafaufau i le tupe a se tasi. E mafai foi ona e lamuina se mea i le gasologa o le vevesi.
  • Anderal elemene ( faatusa i le faapuupuuga o masaga, fua ma le aquarius). O se kamupani fiafia ma ao o le a fesoasoani ia te oe. O le mea lea, e sili le aʻoaʻoina o le manaʻo na siomia e ala latalata i tagata. Ioe, o le mea moni lava e te mafaia, aemaise lava pe a na mananaʻo tutusa lava uiga.

Ma e fautuaina foʻi le mea na e te miti e maua, i luga o pupuni o le natura, ma fiafia i le vaaiga a le lagi ma ao.

Ao o le a fesoasoani ia te oe!

Faʻafefea ona fai se manaʻoga: Faʻaauau

O le a le mea o loʻo masani lava ona ia mafaufau pea i le faʻagasologa o mafaufauga o manaʻoga?

O tulafono nei e le masani ona taua, talu ai foi e faalagolago ia i latou ona o le taunuuga mulimuli.

  • E le mafai ona matua leaga i isi tagata. E taua na o se uiga lelei i au miti. Ina ia latou le afaina se tasi mai isi. Manatua o mea uma tatou te lafoina i le atulaulau e tatau ona toe foi.

Faʻataʻitaʻiga . Afai e te manaʻo e ave se tulaga maualuga, aua le mafaufau e uiga i le faʻatauga le tagata o loʻo i ai nei. Faʻatagaina le manaʻomia o loʻo manaʻomia, ma o ai e iloa, atonu e te ofoina atu e galue i se faʻalapotopotoga fou ma le sili ona lelei?

Vaʻavaʻai mo le moni o lou manaʻo. A e, mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻateleina le 160 senetestatersters o loʻo faʻalagolago lava i le galuega o se tagata pasi pasiketipolo.

  • Lafoai le suiga i uiga. E taua le taupulepulega a le tagata leaga o lau tagata. E leai sa tatou aia tatau e faʻaosofia ai le tau o se isi tagata (o le tuusaunoaga o tagata latalata ma naʻo latou iloa).

Faataʻitaʻiga. Sui le fuaitau: "Ou te manaʻo e alofa ia te aʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, o lau uo, o loʻo ou feiloaʻi i loʻu agaga."

Poʻo le "Ou te manaʻo ia Alexander Viktorovich e tausi aʻu i tulaga" i luga o le "Sa ou faia se tulaga fou."

Aua le fusifusia i mea faʻapitoa, ona e te le iloa le mea e oʻo mai ai le miti i lou olaga vave!

  • Aveese le tagata faatau. O le faʻagasologa o le faia o faʻanaunauga e matua fatufatu. Ia e tagaʻii lava i totonu o lona tulaga i totonu, ae o foliga faʻapena foi. E le o le sili ona lelei manatu - tusi lou olaga atoatoa, nofo i totonu o se fefe fefe poʻo se matatagofie paʻu.

Ia e mautinoa foi e faʻatau mo lenei tusi fou, manaia ma se tusitala lelei na teʻa.

Tau o se ata matagofie

  • Mafaufau i taunuuga. Mafaufau pe faʻapefea ona suia lou olaga pe a avea le manaʻomia ma le mea moni? E te manao moni lenei? Aʻoaʻo e mafaufau i le atinaʻeina o le tulaga o le tele o lumanaʻi.
  • Masalosalo! O le sili ona sese i le faʻagasologa o le faʻatupuina o manaʻoga e masalosalo. Upega i latou e le lapoʻa tele, talitonu i mea e te mauaina, o le a le mea e te fesili ai! Ma sili atu - mafaufau ua uma ona latou mauaina.
  • Talanoa i lalo ifo. E le mafai ona taʻu soo se tasi e uiga i le manaʻoga seʻia maeʻa! E masani ona le malamalama tagata, uma lava. Ia, pe sili atu o le a latou ata ia te oe, pe a fai o se mea e le o se mea e tusa ma le fuafuaga.
  • Uiga lelei. E manaʻomia le faia o se mea talafeagai, ma faʻapitoa i le nofoaga lelei o le Agaga. Aua le faia lenei mea pe a fai o oe i le atuatuvale lagona, latou te matua vaivai pe lagona le leaga.

O le mea moni o le manaʻomia manaʻomia malosi mo le osofaʻiga i le olaga. Ma le laititi o loʻo ia te oe, o le umi e tatau ona e faʻatali mo le iʻuga.

  • Aoao e tuu. Faia, o le a le mea e faia, tusi i luga o se fasi, faitau? Ia galo nei ia te ia! A leai, afai e te toe foʻi i taimi uma e toe foʻi ma le faʻamaoni i lou manaʻo, o le a latalata ia te oe, ma e tatau ona e lafo atu i le atulaulau.

Faʻafefea ona faʻataunuʻu o le manaʻo?

O le manaʻo e ono oʻo mai i le olaga ma le fesoasoani a auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, oe feiloai i le tagata saʻo, o le a noatia i mafaufauga saʻo.

O nisi taimi o fiafia ma le ofoofogia na tutupu, e masani lava ona o vavega.

Ma atonu o le a naʻo oe na o le a ofi, ma o loʻo e "puʻeina" se manatu tele e mafai ona taʻitaʻiina ai le tele o manuia. O le mea sili ona taua i lea tulaga, e le o le misia ai, i le taimi e uu ma ola.

O se tulafono, tagata i le tulaga o lagona lagona pe o loʻo latou feoai i le itu saʻo pe leai. Faatasi ai ma le fesoasoani a siosiomaga o totonu, o loʻo taumafai pea le loto ia faʻamalosia ai omiga e tuʻufaʻatasi ai lo latou mafaufau, ma mo le mea e te le manaʻomia ma ave ai.

O le a le mea e taofia ai le mauaina o le mea ou te manao ai?

O nisi taimi o tupu na mafua ai lana miti faʻatonutonu lelei na tusia, vaʻaia, ae peitaʻi mo nisi mafuaʻaga e leai se mea e tupu ... o le a le faʻalavelave i le iloaina o manaʻoga?

  1. Le lava o le faʻatuatua i lo latou lava malosi.
  2. E leai se malamalama e foʻia ai galuega fou e fesoasoani ia te ia e faʻaalia ai le fatu i le olaga.
  3. Le naunau e aveese fafo ma e le o toe tau talafeagai.
  4. Paie ma le musu e faia ni gaioiga gaioiga e suia ai lo latou tulaga.
  5. Le malamalamaina o lau oe lava-aloaia.
  6. Fefe i luma suiga i le mea, lea o le a tosina mai ai le faatinoina o le manaoga manaomia.
  7. ONON Malamalama i au mea moni i totonu.
  8. Talitonuga i lau oe lava le alofa.
  9. O le fefe i le puleaina o se ata fou o amioga.
  10. Fefe e amata ola i se auala fou.
  11. Le manaʻo e pipii i le sese, le aoga lou manatu o ona uiga.
  12. Le naunau e avea ma galuega mo lo latou olaga atoa ma atoatoa lava ia.
  13. Le mafai ona iloa le mea moni e le mafai e se isi e aafia ai o tatou olaga a o tatou e pei o tatou lava.

Faʻavaʻa mai le ata

A le aoga le isi faiga

  1. O le ituaiga manaʻo e le o faataunuuina i le faʻavasega "vavega" (toe faʻatu se tasi mai le vasega, e sui ai le foloa i luga o le gofie.
  2. O manaʻoga o le mafuaʻaga e mafua ai le amio le lelei o le ola mama poʻo le soifua maloloina i isi tagata e mafai ona aʻoaʻoina, Ae naʻo le lumanaʻi o le a e tigaina ai a tatou gaioiga.
  3. Ma e faʻapea foi, o i latou o manaʻoga o loʻo e setiina se sini e le o se mea i lou olaga - ia maua se aofaiga o tupe, ae le o taga i mea latou te manaʻomia. Afai e te manaʻo e faʻaleleia lau tulaga tautupe, faʻapipiʻi, o le a le mea e te manaʻomia ai le tinoitupe i le lautele poʻo se aofaʻi faʻapitoa? O le a le mea e te faʻaaogaina ai?
  4. O le vaega mulimuli o le le mafai ona manaʻo - o i latou e taulaʻi i le feteʻenaʻi ma lau kariam debic debits o lau misiona o loʻo e galue ai. I se aotelega, ae peitai, ae faatoa lava le malosi maualuga, e mafai ona mafai ona i ai se isi mea.

I le faaiuga

E mafai ona e taua faʻaiʻuga o lenei tusitusiga:

  • masani ona fausia le upu i le taimi nei;
  • Aua le manao i le leaga i isi;
  • Tapulaʻa lou manaʻo i le atulaulau;
  • Tusi talautue;
  • Ia e sauni e fai se mea e suia ai le tulaga;
  • Ma le mamafa e talitonu i le iuga!

Ma faaeteete i ou finagalo, aua e i ai so latou meatotino i nisi taimi o tala!

A iai ou aulotu atinae, ou te fuafua e faamatala e uiga ia latou i manatu i lalo o le tusitusiga.

Vitio faaiu:

Faitau atili