O a miti Hamster: Faʻasaʻo lenei miti saʻo

Anonim

O le moe o se tulaga tulaga ese o le tino o le tagata, o loʻo tupu lava i isi itu, faʻapea foi ma ni faʻaaliga mai le maualuga o malosiaga. O miti e masani lava ona lapataia ai tagata e uiga i le faʻamataʻuina o lamatiaga, tuleia i le itu saʻo o gaioiga pe faʻamalosia i tulaga faigata o le olaga. O a miti hamster? Tatou saili.

Vaʻai Hamster i se miti, Aisea o le a ai?

O le a le miti Hamter i se miti?

Hamsters faatusaina o oloa, faaputuputu. Ua ou tipiina i se vaʻaiga mamao, e mafai ona ia valaʻauina oe i le faʻaaliga o uiga o mea taua i Ana uiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le lautele, o lenei miti e le o se mea le lelei ma lamatiaga. I le isi itu, e masani lava o le osooso o le olaga lelei i le olaga. E ui lava o lea e tatau ona e faʻauigaina le moe e faʻatatau i ona vaega, foliga o le lauʻeleʻele ma lagona lanu.

Faʻauiga o manu i miti eseese

O isi mea ou te manatu e maua ai le uiga o se hamster faʻailoga i miti a le au tusitala eseese.

Miti o freud.

O le sili ma le malosi sili ma malosi o le sigmund ua fai mai o se miti, o le flufffy doggena e iloa ai lou faigata. Ma o ata o hamsters e fesoʻotaʻi saʻo ma le vaetamaina o fanau. Pe le itiiti ifo o se tagata ua i ai lona manao malosi e amata ai tamaiti.

Fai mai Freud, nuu i tulaga uma o ni faʻailoga o le manuia i le tagata lava ia, alofa ma le fealofani. Matou te manatu o le mea lelei o le a tupu o le a tupu i se taimi lata mai i le lumanai. Ia faaeteete ma aua le misia lau manu o le fiafia o taeao.

Miti Miller

O le faʻamalamalamaga lelei o lenei miti o loʻo i le fonotaga o miti Miller. Ia te ia, Hamster, ua vaʻaia i le po, folafolaga e faʻatupu ai se tagata i le olaga laki ma fiafia.

Afai o le manu o loʻo lokaina i le pa, ona e iloa ai lea ma le iloa o au mea le lelei ma fai taumafaiga e faʻasaʻo ai.

I se miti, na e tuli manu? Faatali, manuia le a e asia oe i se taimi vave!

Afai e na ona matamata i manu, o le miti na malamalama lelei ma manaia, o le a ave e lau fanau le sami.

O se meaola o le moe moe na folafola e faaleleia le lalolagi o mafutaga patino.

Miti Vangu

Ae o le lauiloa o le tauaso na i ai sina tau masalosalo i le po o le po o le tagata o hamsters. Ma, i le tasi itu, i lona manatu, o nati o meaola o loʻo taʻua moni lava le laki lelei, latou te tautala foi e uiga i lau amio toaga ma le saʻo.

Ae i le isi itu, talu ai o se ituaiga faailoga lea o le a vave ona afaina le lotofuatiaifo ona o le aso na muamua atu.

Na fai le faaaumea, i se tulaga manaia "? Ona iloilo lea o lou olaga ma ia mautinoa ia maeʻa mea uma ua amataina. Ma se maualuga maualuga, o le a e manuia. O le isi lava moe e taʻu ai se tala fiafia.

A o iai le meaola i totonu o le sela, o lona uiga o ou manatu uma ua fuafuaina e taunuu.

Hamster tamoe i totonu o le pa

Moega - faʻamatala le malamalama i ou vaivaiga ma loʻu manaʻo e galue ai ia i latou.

Hamster i se miti tamoe ese mai ia te oe? E aoga le faʻataʻitaʻia o latou olaga ma amioga. Masalo, e te le saʻo le togafitia o ituaiga vasega o loʻo mafai ai ona e ausia le manuia.

Miti nostradamama

Leai se mea e sili atu ma le poto o nostradamus (pe ae, o lana miti na faʻauia) togafitia ai hamsters o le faʻataʻitaʻiga o teuina, sona, nofoaga e matapeʻapeʻa.

O se tasi o faʻauiga, o le faʻatauga o le manu na folafola moni lava e masani ai i le faʻamalosiʻaga ma sili ona malu faʻapitoa. Moni, e ui lava o le a e i ai i se mafutaga faauo, o le ae le iloa foi le mea na fesoasoani ia te ia (o ia) ia maua ai le manuia.

I se faʻaopopoga, o Brostradam na tusia e faʻatatau i le vave suiga i lona tulaga e nonofo ai e nonofo ai ma i latou uma na maua se togalaʻau, E ui lava na te leʻi mauaina i lona olaga.

Miti Khasse

Tutusa ma le muamua aoina o miti, o le hase rodent e fesoʻotaʻi ma le faʻaputuga ma le manuia. I se miti, na vaʻaia le manu, o le tamaʻi koek tau le tau? Atonu o se faʻailoga ua e matua le lava ai, o nisi taimi e liliu ai lenei lagona i Mania. O le moe e fautuaina le toe faitau i lona malamalamaaga i le ola, ma ou te alu ai foi i le fale.

Afai na e puʻeina le manu ma tuu i le falepuipui, o lona uiga o mea uma na taumafai e pulea au gaioiga, faʻapitoa, o le a le manuia.

Ae i luga o le miti e tasi, o se mea e sili ona amio lelei o le a avea ai ma se mea manaia foi o le a avea ma se tagata fai pisinisi ma manuia le tagata lava ia.

Miti faʻauigaina lofā

Destir Loff i lana miti tusi fai mai o Hamsters o mea e tupu i le fale. Ma o le tele foi na e vaai ia i latou i se miti, sili ona lelei.

Peitai, pe a solia le meaola mai ia te oe, e iai le avanoa e maua ai le manuia lelei. O se miti tutusa e telefoni mo nisi mataala.

Hamteter nofo i totonu o le pa, Lofā o se faʻailoga o le sili sili ona lelei manuia, e ono asiasi atu ia te oe mo le tele o masina luma.

O le mea leaga le faʻailoga o le manu ua oti, o le a e luʻi i se miti. Ma, e foliga mai lava nei, o le mea moni, sau e alu atu iina ma tupe leiloa, e le i iloa foi.

Miti Souno

Tatou liliu i le aso mulimuli i le aso - uafu. E tusa ai ma ia, o le hamster i totonu o le pa ua faamauia e pei ona taua:

  • Pe afai o se manu aulelei ua nutimomoia, o le a avea ma faʻailoga o suiga sili ona lelei i lou olaga;
  • I le aotelega, o lenei ata, e tusa ai ma le miti a le umi, e galue o se faʻailoga lelei o le faʻailoga o ni suiga lelei.

Hamster i se miti o se lelei faailoga

O ai na maua le hamster?

E aoga foʻi le utagia uiga o feusuaʻiga a se tagata na vaʻaia miti. Ma matou te malamalama i le mea o le hamster ma le hamster ma se fafine pe o se tagata o eseese tausaga ma agafesootai tulaga o le fana. Se tala faʻapena ia e saʻo ai ona talafeagai.

O lea la, o atu i le faauigaga:

  • Grazunnov aiga o le 'aiga o le miti o le miti i le fesoʻotaʻiga ma faʻafitauli o loʻo latou tuuaia ai. E foliga mai, o faigata e popole ai tamaloloa. Ma hamsters na folafola atu le foliga i le olaga o le tulaga auvier.
  • I se faʻaopopoga, o le miti faʻaalia le mauaina o le mauaina o le mauaina o gaioiga e masani ona faʻatino gaioiga (teine).
  • Ina ua iloa e se fafine i se tulaga i se miti o manu feʻe, o lona uiga na ia ave le uta o faʻafitauli, popolega ma le fiafia tele, ae e le o vave atoa mai. O le miti na fai e aua le faia le mea ua tupu tele i le fatu.
  • O se malosi feusuaʻiga sui o sea miti e iloa ai faigata ona o lona soona aisi. E taua le taʻu atu ia te ia pe a e manaʻo e maua le manuia.
  • O le ulugalii poto e pa'ū le avanoa e amata ai se olaga fou. O le a latou feagai ma suiga taua e le tatau ona le amanaiaina.
  • O i latou o loʻo latou pisinisi, o miti faapena folafolaga e faia ai se feʻau tele.
  • Ae afai o le manu na lavea i lou tino, ona tutupu lea o mea na tutupu e sili atu le leaga nai lo le mea lelei. Faaali le faaeteete.

Faʻauiga i le lanu

Manatua poʻo le a le ata o loʻo vaaia i le manu, aua o le sili atu le atoatoa faʻamatala o le moe.

  1. Uliuli - O le a ia taʻu atu e uiga i le lata mai feteʻenaʻi ma lona siʻosiʻomaga vavalalata nofoaga, scandal pe o se mea matuia tele.
  2. White - o le talafafo na alualu i luma tulaga ma tupe. E masani lava, o le ata o rodent o le a taʻuina i ai le tuputupu aʻe o malo, mauaina o se aoga le fuafuaina, o se tupe foaʻi poʻo se tofi.
  3. Mumu poʻo le Redhead - Sauni mo le suiga mo le sili atu. Atonu e te ofo ia i latou, ae i totonu o soo se nofoaga e le popole ai.
  4. Efuefu - O faʻafitauli i le galuega e le aofia ai, ae o le a vave ona mavae.
  5. O manu o loʻo faʻaalia ai le faʻaofuina o faigata i le ausiaina o le manuia, e feagai ma aiga ma uo.
  6. O le manuʻai ma le auro auro o le tagata faʻatauvaʻa o le tele o le olioli, masalo e uiga i le autu tau tupe.

Faʻamolemole vaʻai o le i ai o le toto o elemene i le miti e faʻailoa ai le tele o faʻafitauli. A osofaʻia oe e le papa ma oʻu ofu i le toto, o puapuaga uma o le a faʻasauaina e au lava gaioiga.

O lenei ua e iloa le mea ma o a tulaga o lenei manu laiti aulelei o miti. Ma le mea mulimuli, ou te fautua atu ia te oe Vaʻai manaia oloa oloa:

Faitau atili