29 Lunar Day: uiga o le luasefulu iva iva

Anonim

29 LE ASO TINA O LE VAEGA I LENEI MALOSI O loo galue malosi, e faasino i vaega o le lalolagi. Mai minerale aso tufatufa: kiliva, uliuli penina, penina. Manuia le aso fiafia: mumu, mumu ma uliuli. Faʻailoga luasefulu iva o le pouliuli aso o le tino e aunoa ma le faʻamalosiʻau: osofaʻiga, Octopus ma Hydra. Angolic Punon Wee: Osvaya (pule i le pito i tua o le masina).

Octopus - tasi o le mataʻitusi 29 masina

Tulaga Lautele 29 masina Aso

O lenei aso ua leaga le lauiloa. E mafua mai i le mea moni o le sili lea o le le lelei o faʻaputuputu i le lautele o le avanoa. E atili ai ona malosi le mafai ona aafia ai se tagata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nisi aoga e leai se aoga e tatau ona tofia le igoa mataʻutia "aʻi le" Iapani "i le aso 29 aso. O se tulafono, o le aso mulimuli lenei i le masina masina. Na o sina vaega itiiti o le taamilosaga e aofia ai 30 aso.

Faʻafefea le amio i se tulaga faigata tele? I luga o fautuaga a tagata atamamai, e pulea lelei ou lagona, e le faʻavaivai i faʻatoʻiga mai le itu. Manatua o nei aso faigofie faigofie ai ona tupu, ae o le a faalavelave ona foia ia.

O lea, o le fautuaga autu o le aso, e le tatau ona ave ni mea vavalalata. Ma faʻapea foi - taumafai e aua neʻi faitio i tagata o loʻo siʻosiʻomaga. Ae ui o lea, ona o le aso o le a e ola ai e leai se tasi tulaga le lelei, tali atu ia i latou ma le lava ma lava. Usuina lau psycho-lagona setete!

Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga

Lafoaia le avanoa o se mamalu mamalu e pei o le faaipoipoga, o le a le aso. A leai, o sui e faitala lava ona tau mo le nofoaga o le Taitai i le aiga, o le soʻoga o le paga e le aofia ai.

Sau, ua mou ifo mai le tau i le malo o le Dunar i le taimi o le faia o le faamasinoga. I lea tulaga, e mafai ona e talanoa e uiga i le ogaoga o le manatu, lea o le a le muta i se mea lelei.

Soifua maloloina

E pei ona taʻua muamua, o le le lelei le malosi o loʻo avea ma faʻavae i le lalolagi. I lenei tagafuapa, e manaʻomia le tuʻuina o oe lava o ni avega laiti pe a mafai, aloese mai le faʻanoanoa tele. Afai o loʻo e galue i gaioiga faʻamalositino, ma le faaeteete i le faʻagasologa o galuega, talu ai le maualuga o le afaina ma eseese faʻaleagaina ma faʻalavelave.

29 LUNUAR uiga uiga o le aso talanoa e uiga i le faʻaalia o le tele o le tele o le lautele lautele. Atonu sa ou manatu foʻi e umi le taimi na ia aveese ai latou, ae ua iloa, o mea uma e le atoa. O le tino e faʻaputu ia te oe se faʻailoga o loʻo iai pea se polokalama o le pathoty i totonu ma tatau ona tape. A leai, o le maʻi o le a toe foʻi atu ia te oe pe a uma le isi taimi.

aso sili ona talafeagai mo faafiafiaga

Pisinisi, tupe tupe

Fono mo tagata fai pisinisi mo le 29 Lunar Aso: Matau Mautu mai. O le maualuga maualuga o le mafai ona feololo fesootai ma pisinisi. Masalo o le lafoga lafoga o le a faʻafuaseʻi ona sau ia te oe. I le lautele, e taofia lelei gaioiga uma mo le vaitaimi maoti. O le mea moni, o tagata asiasi e mafai ona asiasi ia te oe ma i le isi aso, aʻo i ai nei, o le latou asiasiga o le a toeititi lava uma 100% ma le tele o leiloa.

Faafou foi e faʻatau / faʻatau oloa. Aua le sainia konekarate, aua le usitaʻia, i lalo o le faʻasa i faiga fou, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga pisinisi ma mea uma i se auala. Oi latou uma o le a taʻitaʻia e le leai o se tupe manaʻomia, ae naʻo mea leiloa.

Fonotaga, lima minute, aoina o tagata faigaluega - na o mea uma i le luasefulu iva aso o le lunar kalena e le mafai. O mea na tutupu aoina mea na tutupu ua leaga malosi.

Fulufulu, vali, magafagafa

Alu i le autu o le lalelei. E te miti o le lauulu o le lauulu ua tupu lemu, ma o le fou haistyle taofia lona foliga mo se taimi umi? Ona foia lea 29 i le 29 o le aso e sui ai le ata! Lelei nei ma naʻo le tuʻinanau, ma tipi le alafau - i le lautele, tagata uma o tagata e faapuupuuina le umi o le "pynes".

Peitai o le manoa sa faia, i le Lvesorate, o le a vave ona vave alu atu. E te le fesoasoani foʻi i le faʻatelega faigofie - faʻapena tutusa, o le muamua faʻavae o le a leiloa.

Aua le valiina au curls i aso nei leai vailaʻau poʻo isi mea masani dyes. Soʻo se mea e suia ai le paolo o le a faʻaosoina ai le malosi o le iʻuga. Valivali o le a le amanaiaina ma chapel i le taimi puʻupuʻu taimi.

MONI, O nisi tamaitai tamaʻitaʻi i totonu o lenei meaʻai lelei - e mafai ona faʻatino se faʻataʻitaʻiga ma se foliga fou o lauulu, ma afai e le fetaui, o le a vave ona fetaui.

O le asō e le mautonu mo le tausuaʻi ma pedicure.

aso le mautonu mo le vevesi ma fao

Monh

I le po na faafaigaluegaina ai le po nei i le ituaiga o faʻailoga o faʻailoga, eseese "ata" o loʻo faʻaalia ai gaioiga o ou uiga. O le faʻafanua faʻaalia - I le luasefulu tolu aso, o le a mafai ai ona tatou vaʻaia le "isi itu o latou lava." E le mafai ona e manatua savali mai lou agaga, o lea e tatala le ata tuʻimomomoia o miti ma amata ona faʻataʻitaʻia lau po vaʻai.

A o le tulafono, miti o loʻo taumafai nei e faʻailoa ai na faʻafitauli e te le manaʻo ai e le manaʻo e matauina. Ma ua latou faʻaputuputuina faʻapolopolo i lau malamalamaaga, pei o se kiona tele i ai, ma taofia oe i le tulaga o soʻoga voltage, mafatiaga. O le mafuaʻaga lena latou te le fautuaina ai le le amanaiaina. Maua ata o lau moe, ma e mafai ona e faʻafetaui i le faʻafitauli, ua ia fatuina oe lava mai le le lelei o taunuuga.

Faasologa mo le 29 Laur Aso

O le masani masani a le aso o le faamamaina o lona fale.

A tele ni taimi e tele ai le le lelei i le siosiomaga siosiomaga, e taua tele le inu lelei o se nofoaga talafeagai e mafai ai ona e malolo mai i fafo.

Ae i le aluga o taimi, o le leaga foi e amata ona e ao i le fale: na pa'ū mai le auala, e aliaʻe mai le iʻuga o misa ma faʻamaʻi. E taua le faʻatinoina o le faʻamamaina o le fale i le taimi ina ia mafai ai le puaa i totonu, ma o tagata nofoia o loʻo soifua maloloina ma fiafia. O isi mea e lelei ai le faʻamamaina o le faʻamamaina, talafeagai mo le luasefulu iva-iva aso o le masina taamilosaga, ua fuafuaina.

A o leʻi faia, e tatau ona e matala pe tatala uma faamalama ma faitotoʻa, e okaina uma mea e tuʻua ai le fale, ona o le a e faia lona faʻamamaina. O le gaioiga e amata ile ulufale ole ulufale atu i le falefaigaluega ma faasolosolo ona pasi i potu uma i le fale.

O le a le mea e fai?

  1. Avea ma Feuta ma se Publit Uptan Store, Otootoga i se tuugalamepa malu (lima taumatau) 3 taamilosaga uati foi). Lima agavale i le taimi lava e tasi o loʻo siʻomia ai ma mea manogi poʻo Juniper Incenseses.
  2. Faʻatumu ma le moligaʻo ma mea manogi mai le ulufale atu i potu uma foi i le itula o itula, fai mai: "Ma fufulu loʻu tino, ou te faamamaina loʻu tino o oʻu matua matutua."
  3. O tulimanu o fale o loʻo faʻamamaina e le malosi o le afi. O le moligaʻo e tatau ona faʻaalu i luga o le fola i le totonugalemu seia amata ona ulaula ma gagau.
  4. O le faʻamamaina o faitotoʻa ma faamalama e tupu ma le fesoasoani i le 3 liʻo i le ea poʻo le 3 onā i le ulufale ma le 'au o potu. A faafuaseʻi, i le taimi o le konafesi, alu aʻe ai le moligaʻo, muga mai le malamalama o le isi moligaoa ma faaauau pea ona mama.
  5. A maeʻa le faʻapotopotoga, e tatau ona e fealuaʻi i le faitotoʻa i le fale ma faʻamamaina foi le faitotoʻa foi 3 liʻo pe 3 sopoia. Ona tuʻu mai lea o le tou nonofo, Alu ia i tua atu o ana tapulaʻa ma faʻaauau le faʻamamaina o le faitotoʻa mai fafo.
  6. I le faaiuga o le Rite na matua faaalia ai le faafetai i le sili atu malosiaga mo a latou fesoasoani.
  7. O le moligaʻo i le iuga e le gaoi, ae tumau le tatau ona ogatasi. O mea na afifi i le pepa ma lafo i le vai o loʻo i ai nei i le itu tauagavale o le itu tauagavale. E mafai ona e faia i totonu o le faleuila.
  8. Ona aau atu ma le faaeteete le foloa i totonu o le fale mautotogi. Ma e taua le amata mai i le pito mamao i le pito mamao ma sifi i le ulufale atu i le fale. Sat o le a alu i se fasi pepa ma ua ave i fafo atu o lapisi latalata.
  9. I le pito i luga, afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻapipiʻi uma tulimanu o fale. Ona taʻe lea o faʻamalama matala ma faitotoʻa ma fai le fuaitau: "Ou te valaʻauina ai oe agaga lelei i lou fale, ma ou te leʻi faʻatagaina le leaga e sau iinei."

Fautuaina i le fale tapena le sauniga

Faʻamolemole ia matau o le taimi sili ona talafeagai e faʻamamaina ai le fale i le taeao lava. Ae afai e te le maua se avanoa faapena, aua le faavave e ita. O le mea autu o le mea lena e te mafaia e faia ai se gaioiga maneta seia oo ina o mai le la.

E mautinoa lava, i le taimi o le le mautonu, ia mautinoa i totonu o le potu i totonu o le potu atoa. E le tatau ona e faʻalavelave ia te oe, talu ai i se isi itu o le mea e tupu o le a otometi faʻaitiitia i le zero. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le moligaʻo, ma paraffon masani. Tumau i luga o samasama, lanumoana ma lanu viole.

Mo Garden ma Gardener

O le a le ituaiga faʻatoʻaga ma le faʻatoʻaga o loʻo faʻaalia e faia ai i lenei aso?
  • Mo le 29 aso, o le taamilosaga o le masina ma le manuia pasi le faauiga o laau. Aveese ma le faaeteete mai le nuu mai lala mago, faaleleia o ona foliga vaaia ma aiaiga lautele.
  • Faalauteleina foi lelei ma viliina laau. O nei taualumaga e tuuina atu se taunuuga lelei. Laveaʻi mai vao, o le eleele e tele okesene, ma o le faʻamamaina o mea e mafai ai ona aveese faʻatafunaga sauaga ma aveese eseese.
  • I lena taimi lava e tasi, aua le faia vave fanua; aua le aina le fale e fafau ma le le fafaga fatu.
  • E le tatau ona suotosina le lalolagi: O le gaioiga faʻapitoa o le a le manuia i aso o aso nei.

Faaiuga

I le faaiuga o le tusitusiga, e mafai ona e otootoina:

  • 29 O le Lumar aso e lava le mamafa "o Jedac" malosi. E tatau lava ona taofi ma le faaeteete ona lagona tiga lava ia, ma o ai ou te le ofi i feteʻenaʻiga.
  • Aua neʻi taʻitaʻi se faʻaipoipoga poʻo se faʻataʻitaʻiga i aso nei.
  • Taumafai e faʻaititia soʻo se avega i luga o le tino.
  • I le pisinisi o le pisinisi latou te malolo ai.
  • Lelei faʻataʻitaʻi 29 masina o le aso o le faʻamamaina o le fale mai le le lelei malosi.

Ma ane, e pei ona masani ai, ou te manatu e matamata i le lautele vitio i luga o le autu:

Faitau atili