23 Lunar Day: uiga o le luasefulu-tolu masina masina

Anonim

O le sili atu le malosi o le aso o lona malosi. A o le malosi e e maua i tagata mai le masina, e ui lava e matua malosi, ae le o le lelei. E mafai ona malosi, mamafa, ma e aʻafia ai amioga a le toe foʻi o tagata uma.

Lua sefulu tolu Lunar Day

Uiga ma foliga o le aso:

  1. Atonu e i ai se lagona o tagata e le naʻo le faʻaosofia e le malamalama, ae peiseai o loʻo latou sailia faʻapitoa lagona le lelei. E mafai ona latou tali atu ma le saua i lau mea e sili ona leaga. O le mea lea, e taua tele le mafaufau lelei ma le faʻaeteete mafaufau i upu uma.
  2. Ma o loʻo e lagona foʻi le manaʻo e faʻafefe, vevela, maʻai faʻaalia lau manatu, e aunoa ma le mafaufau i lagona o le fili. E manaʻomia le tausia o oe ma aʻoaʻo e tausisi i totonu. Manatua o oe o o tatou mafaufauga ma lagona e te fatuina ai le moni e siomia ai oe, o lea - laʻititi.
  3. O le malosi o le malosi o vampires e faʻagaioia, lagona le faʻaaloalogia lotovaivai o malosi. O le a latou taumafai ma o latou malosiaga uma e faʻaputu ai le malosi "foaʻi" - pupula ma lelei tagata o le a oʻo atu ia i latou.

Astrologer Fono: Ia e i luga o le mataala ma aua le faatagaina le le lelei e fasi oe. Ua lapataia ua e lapataia e uiga i le malosiʻaga o le masina, ma o lea, ma faʻaleagaina ai.

Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga

I aso o aso nei e sili atu le le alu. E sili lea ona moni i ulugalii ua uma ona maeʻa ma ua feteʻenaʻi. O le fonotaga e mafai ona faateʻaina le tulaga, ma i le lumanaʻi o le a e mauaina oe lava leai mafai ona foia le faʻafitauli.

23 Lunar aso

O se aso mataʻutia lea: O tagata e mafai ona mafai ona faʻamalosia tino poʻo le amio o le tino. O lea, e mafai ai ona e matua tigaina, pe a e ulufale i le matala matala. Ina ia le liʻoleʻole tulaga, e tatau ona e faafofogaina lagona, faataʻitaʻi le loto maulalo ma tetee mai feusuaiga.

O lagona e mafai ona taʻalo ma oe o se amum gikes, o le mafuaʻaga lea e fautuaina ai e le au atamamai. Lelei, pe a fai o lau feusuaiga malosi e te oso atu i fatufatuga pe foia galuega taua mo oe.

E sili le faigata tele atonu o le lona lua afa o le aso. O tagata i lenei vaitaimi ua tumu i le lotoleaga, lotoleaga, na faatiga ai i le trifles ma faʻaalia o latou fai mai o latou tagi ona o le faʻaseseina.

Taumafai e le faia se tasi. Aua neʻi e faʻasoa mai ou manatu ma lagona, ona e tele le lamatia o le le malamalama lelei i ou manatu.

O lenei aso o le taimi lena o le leiloa o le paleni faʻamaoni faaleagaga, e mafai ona tuʻituʻi mai le olo so o se tamai faalavelave. Taumafai aua neʻi vaivai atu i le faʻalavelave i le faʻatupuina o tulaga, ma e, e laveaʻi oe mai i ituaiga uma o puapuaga.

E leai se tasi e fia alu i luga i lenei aso, e fetuʻutuʻunaʻi, ae o le osofaʻiga na faʻaleagaina ai lava.

O se mea manaia: Afai e te faia se teteʻa i aso uma o le aoauli, i le lumanaʻi e te faaipoipo ai ma le toʻalua muamua.

Astrologer Fono: Fai i tagata faatofa i tagata, pe a uma ona fesoʻotaʻi ma lea e te lagona le leaga ma le le mautonu. Faatasi ai ma i latou e faitio, e le talitonu ia te oe ma musuia ituaiga uma o faigata.

Soifua maloloina

O tagata atamamai e fautuaina e faagaloina le vavalalata sootaga i lenei aso. Afai e masani ona faʻaopopo faʻamalosi tino, i le aso, i le isi itu, e foliga mai e tele naua mea. Ae mo taʻaloga, e fetaui lelei le masina.

O le a le mea e mafai ai, ma o le a le mea e le mafai ona faia:

  • E le mafai ona faʻatagaina oe i lagona le lelei o lagona le lelei, 'ai' ai ma le inu pia.
  • E le mafai ona tipiina ou fao.
  • E le fautuaina le faia o gaioiga ma isi tagata faʻafomaʻi faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le toto.
  • Lelei, afai e mafai ona e malolo, toe faʻafoʻi le malosi ma aumai le paleni malosi i le masani ai. Tausi lelei faamalositino mo le pasi ma le tui, faʻamalosia le coucle corseret.

O tagata atamamai e fautuaina i le matelaina ma faʻatino ai le faʻatatauina o le toe faʻaleleia o le malosi o le malosi o le mafaufau.

Pisinisi, faigaluega, tupe

O aso o 23 conter i aso e 23ar e le talafeagai mo ni mataupu e fesoʻotaʻi ma tupe, galuega ma pisinisi. O le masina o loʻo i ai i se tulaga le lelei mo vaega o tupe, o lona uiga e sili le faia o se mea taua, ae o le faia o vasega masani.

23 Lunar Day uiga uiga

Soʻo se feutagaiga ma feuiaiga o le a le manuia. O le a latou le aumaia penefiti, ae faaopoopo faafitauli. O vali e sili ona mafiafia i le afa lona lua o le aoauli.

O le siʻosiʻomaga o le a manaʻo e siaki pe faʻafefea ona e faʻataunuʻuina au matafaioi, o lea ia mautinoa e galue atoatoa. A leai, pe o se uo uo, po o le pule o le a mautinoa lava i le mauaina o le mea e maua ai masei.

E mafai lava ona lafoai soʻo se mataupu ma faaleaogaina au sini, manatu. Mafaufau pe afai e te alu, e te manaʻomia ni fetuunaiga i totonu o le pisinisi, lea e mafai ona faia e faʻalauteleina ai le galuega a le galuega.

O le taimi lelei lea mo le solia o pisinisi pisinisi na leiloa le aoga. Ma i lenei aso, e mafai ona e tapunia se kamupani le faʻatamala, ona e faʻaaogaina lea o se avanoa mo se manuia pisinisi fou.

Fulufulu, vali, magafagafa

O le mata i luga o lenei aso e mafai ai ona afaina le soifua maloloina, i le tino ma le mafaufau ma le mafaufau, ae e sili le laulu ina ia mafai ai ona savali i le osofaʻiga i le isi aso.

E mafai e vali ai lauulu, ae ae pe a na e talitonu atoa i le tagata o le a faia, ona o lona malo malosi o le a lafoina atu ia te oe.

I se taimi o mafuaaga, o le umi o le umi o le fao e mafai ona faʻaititia i le maualuga o le tau mimimete, e le tatau, ma e le aoga le valiina.

Monh

O le le lelei malosi faʻaputuputu i le 23rd Lunar aso o le a taumafai e saili se galuega i au miti. O le mea lea, o le moemiti e mafai ona miti, mea leaga moni o le a tuua i tua atu o se mea le fiafia i le tausiga. Ae e le tatau ona e aumaia tele le taua - e na o le tuʻufaʻatasia o le malamalama i lagona leaga.

23 Lunar Aso

Afai e te faʻaalia se miti saʻo, e mafai ona sili atu lou iloa ma malamalama ia te oe lava. O loʻo e iloa o mea le lelei na latou maua ai i latou lava, ma malamalama, o fea le itu e faʻagaioi ai ma faʻalelei lou olaga.

O aʻu miti o se faʻailoga o le auai i le tulaga o se feteʻenaʻiga i totonu o le Lipoti e manaʻomia le ave, e le mafai ona e amanaʻia nei faʻailoga e foia ai le faʻafitauli i le taimi e fofo ai le faʻafitauli ile faʻavavau.

Faasologa mo 23 Lunar Aso

O le aso lenei o le iloa o ana galuega a ana karimo. Taimi pe a mafai ona e iloa le mea e taofia ai oe mai le alu i luma ma fiafia i le olaga. E fautuaina e Astrologers ni mea faʻapitoa ma faiga o loʻo fuafua e faʻamamaina le mafaufau o le mafaufau, mafaufau loloto ma le dynamic.

O se faʻataʻitaʻiga, ou te mafai ona ofoina atu se aʻoaʻoga e taulaʻi ai i le faʻamamaina ma le faapaiaina o le fale. O lenei sauniga e mafai ona faʻatinoina le faʻaaogaina o le afi (moligaʻo), manogi o suauʻu ma masima. Ua lava le malamalama o le moligaʻo ma alu atu i tulimanu uma, e faitauina ai lelei faʻamaoniga.

Lenei o le a fesoasoani e aveese le faʻaputuputu malosi ma faʻatumu le va o le sili, malamalama, mama ma malamalama malosi malosi o le alofa.

Mo Garden ma Gardener

O le lalolagi i lenei aso na mauaina se tele o le malosi o le masina, ma o laʻau o le inu ma mea moni, ma i le lumanaʻi o le a latou aumaia fua lelei. E fautuaina ai le toto o laʻau fou ma siteki terasitila i lenei vaitau, o loʻo faʻatautaia ai laufanua o laufanua o le laufanua, faʻapea foi ma le tausiga o le eleele vaega o soʻo se laʻau.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Faaiuga

O le aso 23rd o se tasi o le sili sili ona ogaoga i le ogatotonu o le aoauli. O lea la, e tatau ona latou pulea i latou ma a latou faʻatuatuaga oi latou 'ua latou manatu, o latou manatu ma lagona, ina ia le afaina ai pe o isi.

Faaiuga:

  • Afai e afaina ai e se tasi oe pe le taua, aua le manatu i le loto. I tagata ua latou fai mai toomia malolosi malosi malosi, latou te ono le malamalama i le mea latou te faia. O lea ia lē fiafia, ona ua e iloa le faʻamaoni.
  • Tusa lava pe fia le mea e te manaʻo e nofo i le fale ma le toʻafilemu o le faigata o le aso na o aʻu ma aʻu, e le mafai ona maua ni mea lelei. O le taimi lenei ona o le galue malosi, ae e taua i totonu ia faʻatumauina pea le toʻafilemu o le toʻa.
  • O le vaitau atoatoa lea mo le faʻaalia, salamo, faʻamagaloina ma le faʻamamaina ma le faʻamamaina o aga faaleagaga. Afai e tuai, alu i le lotu pe loka.

Faitau atili