Tatalo mo le leleiga ma Pele

Anonim

Ou te fautuaina lava oe e faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani a le tatalo i taimi. E mafai ona ia faamafanafana atu, ma lagolagoina, ma ia amanaia mafaufauga leaga. O nei o le a ou taʻu mai ai pe aisea e fesoasoani moni ai i le tatalo ia i se malosi ma se pele, aisea e faʻaumatia ai le faʻaolaina.

Mana o Tali Tatalo

E iloa uma e tagata o tatalo o se seti o upu. Peitai o le upu, ona e silafia lava, i na o se auupega malosi tele, o le a latou "fasiotia ma liusuavai". E amata i upu uma a latou upu, e fetaui ma i latou. E talitonu e oʻo lava i mataʻitusi i le alafapefa o loʻo i ai se malosi faʻapitoa, lona lava fanua. O le mea lea, o upu leaga e ave ai le malosi le lelei.

Tatalo mo le leleiga ma Pele 4601_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E taua le amio lelei, agalelei i taimi uma e mafai ona feoaʻi solo i le tagata, ona ia filemu lea o ia ma le filemu. Malosiaga, o fetufaaiga i le Upu tatalo, o se faatuatua lea e faʻasalalau e ala i avanoa. O tatalo i totonu o nofoaga paia, o loʻo i ai le malosi sili o le malosi, o kanesa, manupaʻu, malumalu. O le loto i ai, e mafai ona e lagonaina le mana le atoatoa ma le malosi.

Tatalo ai, e lafoa e se tagata ni auala faʻapitoa malosi i le vateatea. Afai e leʻi mauaina e se tasi le fesoasoani, na o le uiga o le mea lava na te le o auina atu ai se malosi mai ia ia lava. O le mea lea, ma e leai se mea e tosina mai ai le mafaufau - e leai se tasi e iloa ai lana taga e le susulu. I ni isi upu, o le a fesoasoani le tatalo pe ae talitonu i ai. Fesoasoani o le a oʻo mai i mataupu o loʻo latou fesili ai ma faʻatali.

Faamanuiaga Tatalo

O penefiti ma le mana o tatalo e le se leo gaogao, ae o se saienitisi na faamaonia mea moni. Ua tatalo tagata o loʻo soifua i tulafono a le Atua o to Ekalesia ma malumalu, ia tatalo faifai pea, e mafai ona latou masani ma mama mafaufauga, e i ai le faʻateleina ma mama mafaufauga.

E i ai le tele o tatalo o tatalo eseese: mai i maʻi, mo tamaiti, mo matua, tatalo i le ala, aʻo leʻi faia se suʻega ogaoga. O iai nisi e toʻalua fai mo se 'ia e pele.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O foliga mai iinei o lenei - e misa-tootoo. E faapitoa lava lenei mea taua o talavou tele i tausaga amata o le faaipoipo. E faʻapea lava pe a naʻo le lua o le faʻasalaina. Ae sa le masani ai ona le le taua ni tamaiti - tagata matutua-mama, inosia poʻo tuaʻai, uo ma matua o faʻaigoa. Upu mo le Upu, fai talatala, ni tala, ma talavou mamai. Ma o nisi taimi latou te le masalosalo ma le malamalama pe aisea.

O se tasi e sili atu le soona fai o le a fai mai e leaga. Na tulau mai se tasi, i se tasi itu, o le a tusi i lalo o mea uma i faʻafitauli o le atunuʻu ma e popole i aso taʻitasi. E tele taimi e feʻeseina ai feteenaiga i luga o meaola o aiga e valavala i le tetea. Talavou e tele ina le mafai o le mafuaʻaga o le valavala. O nei atugaluga e le gata i le taitoalua.

E pei ona e iloa, o lagona a se tagata ua mama ai le malosi e pei o le upu. O se mafai ona soona eseese i latou, ma e mafai ona latou - taua. E mafai e le le lelei ona mafua ai le tele o faʻafitauli, amio lelei, i le isi itu, o loʻo tufatufa atu i fafo atu.

O tagata taʻitasi ua fuafuaina ina ia na te iloa i taimi uma le lagona o leisi tagata. Na te le mafai ona faʻamatala, ae e le faʻapea e leai ni manatu. E foliga mai o se tagata na pa'ū i lalo o lagona le lelei a se tasi, e le tu i fafo e se mea, ae o mea uma e masani ai. Ma i mataupu ma misa - na o le aoga o le felelei atu muamua o fala, ua leva ona le mafai ona taofi. E lofituina e tagata le le lelei ma o lenei tagata e le mafai o le vaitafe o vaitafe o Tosotia i mea uma i lona ala. Seasea ona taofi ma alu ese i le taimi o le misa.

Tatalo mo le leleiga

I le taimi o feteʻenaʻiga, e taua tele le ave oe i le lima ma le le leoa ma le leoa, avatu ia te oe lava le manava. O le tatalo o le a matua aoga tele. O le a fesoasoani o ia i le tootoo manatu e faʻaputuputu faʻatasi, toʻamalie le loto faʻamafanafana ma le toʻafilemu o lagona.

Tatalo Faamaoni e tatau ona fesoasoani, ma e talitonu le tagata talitonu o le a maua se fesoasoani mai. Le Au Paia, afai o tatalo e vasee ia i latou, faamafanafana i latou lava, o le a latou maua ai le filemu tatau ma le mautinoa o le a finagalo mea uma, pei ona finagalo ai le Atua.

Le Auala e Saunia ai le Tatalo

E le tatau ona manatu i le tagata pele tatalo o le a vave ona o mai le tagata pele, ma e vave atu foi ia faatoese. E mafai ona iai le fesoasoani a le Atua ma le Au Paia i le tulaʻi mai o soʻo se manatu fou, o le ituaiga tiga tiga, o le saʻo upu.

Tatalo mo le leleiga ma Pele 4601_2

O le mea moni, o aliʻi na agafelagaina o la latou fafine e sili le faigata o le alu i le sitepu muamua agai i le leleiga. E le gata i lea, e sili ona latou ole atu i le fesoasoani a le Atua i lenei vaega. Le tamā, i lona amio e ala i ana amio, e le mafai ona faaalia ai ona lagona, peitai e le mafai foʻi ona afaina ai foʻi. Ona amata loa lea ona ia faanatinati. Na o le tatalo e mafai ona ou le toʻafilemu, faʻalogo i le mafaufau ma lafo i le itu saʻo.

E tatalo

E masani ona tupu o le a fiafia le tagata e tatalo, ae le iloa pe faʻafefea, e le iloa poʻo ai e tatau ona tatalo. Afai tatou te mafaufau faapitoa i se auala i le va o le alofa, o tatalo e tatau ona faia e Ana, o le Matutua o le Moscow, o le taupou sili, Peteru.

  1. Nikolai Mouwork o se tasi o le Au Paia Silisili Ese i Orthodoxy. Mo le au faʻatuatua na faʻailoa atu ia te ia i tulaga sili ona faigata ma ia mauaina le aʻoga, faʻamafanafanaga ma le lagolago. Ua talitonu o NIOSI Uretradr Fesoasoani tagata faimalaga, fafine manaʻomia e faʻaipoipo, pagota ma le le faʻamaoni, faʻapea foi ma i latou na fefinauaʻi i le alofa. Nikikia O Le Mafaufauga Faʻatinoina ana vavega i se olaga faʻalelalolagi, aua ua faia e ana tatalo le malosi faalelalolagi. O le tuʻua i le lalolagi faʻalelalolagi, sa taumafai Eleni Nikoi mo tagata, Faʻagafoga i le Atua ia i latou e manaʻomia fua lava. Ina ia mafai ona faʻalogo i nicholas, le tele o vali ata puʻe, na o le lava le tele o taimi - pe o le Lotu poʻo le fale poʻo le fale poʻo le fale. O le tatalo faamaoni ma le faifai pea i le pele, o le a le mafai ona tumau fua i le au pele.
  2. O Peteru ma Feurona o se ulugaliʻi faʻaipoipoina faʻaipoipo, i luga o faiga matapeʻa o loʻo ni faʻailoaina faʻatasi, e le o pei o le au paia orthodox. I luga o foliga, latou te masani ona faia e tagata matutua, ma ola ai e fai, ona tatau lea ona latou vave suega. LOMANE MA SE SILI LELEI LELEI LELEI O SE MEA LELEI, E foliga mai, e le mafai ona tutusa, Ona o alii talavou, o le perenise o loo sailia se tagata vaivai lea e mafai ona faamalosia o ia, ma na o le Fetali na ia toe malosi mai, ma faaipoipo ia te ia. Prince, o le a manaʻo e aveese le faamaʻi ae le o le faʻamaʻi. Peitai, sa le tuleia ana upu, ma na toe foi mai foi le faamaʻi na toe sau. Na o le taimi na ia toe foi ai mo Fevronia. Ae e le o i ai iina: o faletua na maua e faletua na le fia vaai ia te ia ma le faletua. O le fiailoa na mananao mai ia Peteru, ina ia na o ese ma lona toʻalua, ae peitai o ia na folau faʻatasi ma lona vaʻa, lafo mea uma mo le afu o Mauro. O lo latou Steam o le faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga pe faʻapefea ona pasi suega - faʻatasi ai, lagolago ma fesoasoani i le tasi ma le isi, ma ia faʻatali mo le Atua. Na soifua le Au Paia e agai i luma tausaga ma maliu i le aso sa ou tanu ai foi i le tasi oka. O nei tagata paʻia e fesoasoani e faʻamalosia ai aiga, alofa, tuputupu aʻe tamaiti lelei.
  3. O le tina na a le Atua Fesoasoani i tagata uma e aunoa ma le Tuusaunoaga fesili, e aofia ai ma tagata o mananao ma le faamaoni e feoaʻi ma latou pele. E i ai foʻi le "leleiga faʻapitoa" ikona, ua i ai i le tatalo mo le toe faʻaleleia. O lona autu autu o loʻo fesoasoani i feteenaiga o aiga, o se suʻega fetuʻunaʻi. Na latou fai mai le tina o le Atua, e mafai ona fesoasoani i soʻo se mea e oʻo i le teteʻa.
  4. O Iesu Keriso o le faamafanafanaga o tagata uma e fesoasoani i tagata uma e le tagolima. Le Alii, pei ona e silafia, i tou tamaiti uma e fesootai ma le onosai lava e tasi, alofa ma le malamalama. Liliu ia te ia i le tele o lele ma se pele, e mafai ona e mautinoa o le a le fiafia le toafilemu. E oʻo i tulaga e oʻo ai i malosiaga pogisa poʻo tagata leaga, lotoleaga pe ita i le aiga poʻo le mafutaga.

E faigata tele, ae le talitonu ia oe o le a le faalogo i ai i le Matua Paia. O le mamalu e uiga i le toe fua mai o ana tatalo ua iloiloina i tala atu o le Lurandia. O tagata e tigaina talu mai le tele o maʻi, tamaʻitaʻi ua leiloa le faʻatuatua, i le mea na tupu ai le Atua i se mea na manaʻomia ai tina ia. E fesoasoani:

  • ma le tagofia;
  • Orphans;
  • tagata tuai;
  • le atoatoa;
  • Faasee ma le auala moni.

O tagata e fai ma fesauila foi ona apili foi i ai. E talitonu e fesoasoani atu i le loto i le loto i ai, e leai se tasi na mafua ai lona mafaufau i ai. Talosaga i le Matua o tatalo - O le mafaufau poʻo le faʻaupuga, ae o talosaga faʻamaoni muamua o le a faʻafofogaina.

Tatalo mo le leleiga ma Pele 4601_3

O le mea sili ona taua o le mea lea na tupu aʻe i se fatu mama, aunoa ma mafaufauga agasala, ma na afaina ai isi tagata. O le Talosaga "Matrontushka" e le naʻo, ae ia faʻafeiloaʻi - ma ia fiafia foi - Na ia fiafia tele lava - sa fiafia foi o ia i lea filifiliga o lona igoa. O tagata o lo o tatalo mai i ana matamea poʻo ni aikona e taʻu mai ai o loʻo toʻafilemu, e tasi ma i le taimi e tasi - ua lagona o le mana e latalata i mau o loʻo lisitia.

Faaiuga

  1. E le tatau ona e manatu i le fesoasoani a tatalo ia i latou e o ola i tulafono a le Atua, ma latou te le amanaʻia ai le puapuaga o tagata e faʻatatau i tagata o latou tagata e faʻaaloalo i isi tagata poʻo meatotino a tagata.
  2. O le Au Paia o se aia i le va o le Atua ma tagata, o le o lea ua masiʻi mai ia latou e i ai le faʻamalosiʻau. E liliu tagata i le tufuga i se taimi faigata pe a leai se malosi e tuʻufaʻatasia ai naʻo ia, ole atu mo se fesoasoani ma le faʻatogafale i luma o le Atua.
  3. O alii ma tamaitai - e leai ni nimbina ma le Atua, e mafai e tagata uma ona fesoasoani i leleiga ma lana pele.

Faitau atili