6 Lunar Day: uiga o le ono o le pona

Anonim

6 Lunar aso ei ai le malosi o le malosi, e faasino i le metallic elemene. O minerava tele o le aso e mafai ona faʻaigoaina: Triney Latou, Cylands o piniki ma maamora. O fugalaʻau fiafia o le aso o eseese suiga o lanumoana: Laʻitiiti lanumoana, indigo, unramoc pardes, cornflower ma sapphired.

E tele tagata mo le 6 aso: o le autu o ao, faʻapea foi ma le crane ma le faʻalilolilo manulele o le ivikk. Angolililigelia o le aso o le aso: o le Elar (faia le po o le po o le po, malepelepe o faigata).

6 O le Aso o le Lunar, o lana faailoga puipuia

Tulaga Lautele o 6 Lunar Aso

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le ono o le aoga o le aoauli na te folafola atu e alu i le toʻafilemu, fuaina o aga. Auā o aso uma, o le siosiomaga o le fealofani ma le mafaufau e faasaosia. O le aso nei e le tatau ona faitauina i mea faʻafouga. O le tulaga foliga mai e le tumau le tumau.

O tagata tomai faʻapitoa o le tagata atamamai valaʻau i lenei aso o se avanoa mo se tagata, faʻamaumauga mo le mafaufau o suiga uma na tupu i le amataga o le masina. O nisi tagata e faigata ona iloa le mea fou, latou sa feagai ma le tatau ona malamalama i tulaga o lo ola. O le mea lea, o se aso faʻapitoa ua tuʻuina mai e fetuunai, toe vaʻai ma iloilo mea uma na tupu.

O moli moli e faʻasaina i le 6 aso o le aoauli taamilosaga e alu i malaga. E iʻu lenei i le mea moni e aumaia e le auala lelei i taimi uma faʻamanuiaga, tafaoga faamasani. Ma o lenei e tatau ona e malolo lelei, ave se mea toʻamalie. Lafoina le mafaufau o le mafaufau e le lelei e lelei i le aso nei o le a faaosofia ai le faasalaga i totonu.

Fautuaga o le fale 6 aso: lafoai ni malaga.

E le tatau foi ona ave e faʻaaoga isi tagata ma a latou lava mea. Tusa lava pe matou te talanoa e uiga i aiga vavalalata ma uo. Faatasi ai ma le mea o le a tuua uma le vaega o lou mafaufau filemu ma manuia.

Oe lelava galuega gaioiga, o e miti o le manava? Faia nei ua fautuaina nei! Na o le faʻaputuputu mai mea uma o loʻo tupu ma pipii i le le mautonu tulaga.

Afai e mafai, aua e te mafaufau i se mea. Faʻafilemu lou mafaufau mai mafaufauga le aoga, soʻo se olaga mea ma faʻafitauli. E taua le tali tutusa a outou mafuaʻaga ma lou vaitafe lemu. E mafai i le taimi lava e tasi e mafai ona e tatalaina lona moni mafuaʻaga poʻo na mea moni na le avanoa muamua.

Ioe, o mea lilo uma a lo tatou vateatea e te le foia, ae e mafai lava ona e taʻu mai se ulugaliʻi o se ulugaliʻi o mataupu o mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo e fiafia e iloa le alofa moni o lagona o lou tagata pele poʻo uiga ia te oe mai se uo / uo. I le 6 le lua aso, o oe e aunoa ma le tele taumafaiga e iloa ai le moni mai pepelo.

E ui lava o le malosi o le ao ma ua pasi atu, e le faʻapea o le mea lea e tatau ai ona palagi nei aso nei. Ioe, 6 Lunar aso uiga o loʻo fouina i luga o se taimi filemu, ae e manino lava e leai se tasi o le a faia ou tiute i le galuega ma le fale mo oe. O le mea lea, ia sili atu le fia fai lima, sili atu ona taua, e le o le popole, aua le sailia le sootaga ma tausia le filemu i totonu.

O le asō e taua le toʻamalie i totonu

Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga

O tagata atamamai ua fautuaina e auina atu i lalo o le maota o natia o loʻo sailia e fai le filemu, fuaina o le maʻua ma le loto faʻaipoipo. Afai, e ala i le natura o ulugal, e le maua fiafia, aua neʻi maua ni tafaoga mai le tele o kamupani o le pisa ma le malologa faʻatasi, o le a lelei le aso e faia ai le faʻaipoipoga.

I se faʻaopopoga, ao uu ia lava e le Uzami Gimenta i se aso tuuina mai, o le a e tuʻuina mai i lou tulaga le atamai ma le alofa mo le tele o tausaga. O ulugalii faapena e nonofo lelei, ma o latou tagata auai o loklelima o lo latou tasi. O le teteʻaga tetea i totonu o latou o se tagata le tele.

Soifua maloloina

I le 6, o le numera o le Lunar taamilosaga e tatau ona nonoina e le tulaga o okeni e iai se fesoʻotaʻiga ma vai ma le ea ea. E leai se mataupu e le mafai ona faʻaalu lou leo ​​i le ponaivi, talu ai e te ono afaina ai se "leo". Afai o lau galuega e fesoʻotaʻi ma le manaʻoga e fai atu, taumafai e aloese mai le umi o talanoaga.

Aua le taumafaina foi le malulu o meainu, tusa lava pe vevela le auala i luga o le auala. Ma vaavaai pea i le tulaga o fatuga: E tatau ona latou tausisi ma le mafanafana, e le mafai ona i ni tusi ata.

I le taimi lea, ua amata ona faatino le toe faaleleia o pulega pule. O masoga e aumaia le manuia tele, ma e mafai ona e filifilia se ituaiga o i lou lava manaʻo. Aua le faʻatapulaʻaina le faigofie.

Fautuaina Massage Custosition

Pisinisi, tupe tupe

I pisinisi o le olaga e manaʻomia mo le aso ono e fai ai se tamaʻi malolo. O le lamatiaga e aumaia ai le sili atu ma le galueaina. O le ala, e te afaina ai se faʻatiga i le tulaga o lou soifua maloloina, o le a mafatia ma lau pisinisi. Teena nei mai gaioiga malosi e faʻaleleia atili ai lo latou olaga tautupe, i le isi itu, e sili atu i gaioiga.

O le aso, o le faʻatau ma le faʻatauina o se mea e matua le lelei. O le manatu o le faʻatau atu i luga o lenei aso o le a faʻatupuina ai le tele o mea sese o le a amata "o le a lamatia o ia i le pito i lalo. Ma le taimi e le talafeagai ai le vaitaimi e toe faafoi ai aitalafu.

Fulufulu, vali, magafagafa

E le i fautuaina i le 6 aso i le 6 aso. A leai, e mafai ona tafefea o le tulaga o le tino puipuia ma le lautele.

Ma le isi, o le aso e le manuia ina ia mafai ai ona suia le masani o le paolo. O le iʻuga, ei ai le solia o le paleni o le malosi natura, o le auala lea e tuʻuina atu ai feteʻenaʻiga le talafeagai, feeseeseaiga ma latou tagata matutua i le galuega.

O le mea lea ma le Pedacure i le faasologa e faatagaina.

Monh

O faʻaaliga na tuʻuina mai i lenei po e manatu o ni mea. Tusa lava pe i se miti na ou miti i se mea o se upu aniri e leai se uiga, o loʻo faʻateleina ai pea o ia. I le miti, saʻo pe le mafai ona sili atu nai lo le sili atu nai lo isi gaioiga o loʻo nana.

O lau galuega taua o le faamatalaina o le po o le po. I le taimi lava e tasi, aua le taumafai mo le sili ona faʻasoasoaina o faʻaupuga, taumafai e ave se faʻailoga ua le toe aoga i luga o se mafaufau loloto, ae i na lagona na e oʻo i le vave oso ai.

Faasologa mo 6 Lunar Aso

O le aso ua faʻaalia e faʻatino ai uiga faʻapitoa ma faʻaupuga i le autalavou a le tino. Tele faʻataʻitaʻiga o na faiga masani e ofoina i faʻasalalauga o Sytin ma Leʻa Hay. E ui e faʻatagaina le tutoʻatasi o le faʻamaoniga o le faʻamaoniga. I lea tulaga, e te faʻamuamua lou agaga i totonu, o lau feʻau o le a faʻamuamua, o le a fesoasoani e maua le sili ona lelei.

Le isi, ou te ofoina atu ia te oe faataitaiga o le lelei toe faaleleia o faamaoniga:

  • Ou te fiafia i loʻu tino ma lou lalolagi i totonu.
  • Ou te aveese atu soʻo se popolevale ma le popole, ua ou faʻatagaina aʻu ou te oti ai.
  • Faʻavasega e tatalaina aʻu i se tafe faʻamaloloina malosi malosi malosi.
  • Ou te faigofie ma e aunoa ma le tele o taumafaiga ou te mauaina uma mea e te manaʻomia, ou te le o lagona.
  • O mea ou te fiafia i ai ia e tulafono a le Atua.

Soifua Maloloina faʻamautu mai Luise Hay

Mo Garden ma Gardener

O le aao tiute o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe o togalaau o loʻo faʻaauauina i le lua o le ao. O mea taua uma o loʻo i totonu o loʻo toe faʻatuina mai i aʻa i le stalk, maua ai meaʻai i ni mea ma fualaʻau.

O lea, o loʻo faʻaalia i nei aso e faʻaputu ai le seleselega. O Fua e te maua, aemaise, e matua, e matua i le maualuga o le eleele, e tele vitamini ma togi elemene. Ae o aafiaga faʻamaloloina o iʻuga o laʻau na aoina nei.

I se faʻaopopoga, o le maualuga vaega o le masina e fetaui ma totoina ma le faʻasoaina o laʻau. O fualaʻau uma e te totoina i nei aso o le a tupu malosi ma foaʻi mai ai se mamafa mamafa.

Lelei foʻi i le aso 6 o le auala, na te tatalaina i ai, O le mataʻutia tele i le vai, tui, aoina fatu, e aoina fatu, e aoina fatu, tofa fatu.

Faaiuga

E mafai ona otooto mai o le taimi atoatoa o le taimi nei 6 aso e toʻafilemu ma le lelei. Matou te manatu ia te oe lava i tulaga feteenai, ma foia uma faʻafitauli i auala tuʻufaʻatasi. E taua le faʻaaogaina o fautuaga a Tibetasi ma isi uiga mama o loʻo faʻatautaia ai le fealofani.

Aua neʻi e soona fai lou malamalama i le foia ai o faʻafitauli eseese o mataupu ma faigata taua. Tuu i le a oo mai i fesili faaleagaga a le lalolagi fesili a le lalolagi.

Ma afai na e laki na lava ma ua e puʻeina se tala faʻapitoa i le lagi, fai taumafaiga e uuina ai. Aua le taumafai e suʻe i totonu o se pa, o lea e te le mauaina le iʻuga manaʻomia. Naʻo le ola i le taimi ma faʻatumuina le malosi o le iva o le lua o aso.

Faailoga o nei aso - ao. Na fautuaina e Astrologers e taofi, fai se taofiga mai i vasega uma ma ua matua fiafia i le lagi mamao. Tumau ia Se Tamaitiiti, Faʻaimea Lava Oe Lava Mai Olaga ma Tagata Matutua Ese ma ia maua le matagofie o le lalolagi o loʻo siʻosiʻomaga.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le lautele vitio. Vatuge:

Faitau atili