3 masina o le masina: uiga o le lona tolu Lunar aso

Anonim

3 O le aso o le aoauli i lona itu malosi o se aso malosi, o lona elemene o le laʻau. Mai Iʻuga Faʻamanuiaina O maa na valaʻauina ai le ao: Jespiles, Rubies, Pyrites, Payrugy. Vaiga o One: Lanu samasama, auro, AMBER, Saffron ma paolo o lago. Faailoga o le aso: Leopard ma pa, o loʻo sauniuni mo le osooso. O Mea Limaliki i Mea 3 Aso: Sargo Tagata.

3 aso faailoga: Leopard

Tulaga lautele o 3 Lunar aso

E i ai le faʻatulagaina o mafaufauga i le lalolagi faʻaletino. O le aso e iloga i le gaioiga: E mafai ona e manaʻo e galue i fatufatuga poʻo isi gaioiga. I le taimi lava e tasi, e mataituina ma le totoʻaina lou lagona, faʻapea foʻi ma lagona - e i ai le tulaga lamatia o leiloa le pule o loʻo leiloa ai latou pule.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Malosi na ala i le ala saʻo i taimi uma e maua ai le taunuʻuga. O lea taumafai e galulue ma le mafaufau, aveese mafaufauga le lelei mai lou mafaufau, faʻapea foi ma le faʻavavau faʻanoanoa, ita poʻo le ita.

3 Laun Day uiga o le aso talanoa e uiga i le fafaguina o fatuina o fatufatuga. Lenei, i le taimi nei, na sao i le le masani ai, ae manuia tali atu o tulaga faigata.

E sili atu le saʻo o le faʻataʻitaʻi o se gaioiga malosi i lenei aso. Ae afai e te galue e galue, ma i le taimi lava e tasi o le a maua ai le tele o lagona le lelei, o le a le faʻafiafiaina oe poʻo isi tagata. Taumafai e nofo faʻatasi ma le faʻaaloalo o le Agaga, faʻalogologo i fautuaga a isi. Aua le avea le e oe ua tuulafoai.

Uma le lelei o imeli o le 3 masina o loʻo faʻateleina pea i le tele, faʻaleagaina, muamua lava, ia te oe lava. O le iʻuga, e mafai ona amata mai le mafaufau lelei i le tino, le atuatuvale, le tulaga o le le mautonu o mafatiaga ma isi mea.

Musu e faʻailoa faʻamatalaga mai le faʻaaliga o le faia o mea ua pueina ma aganuʻu, pei ona latou i lalo o le faʻasa pologa! Mafai ona faaleaga lou tino. O lenei ua tuʻuina nei le tagata i le malosi o le malosi ma le malosi, e tatau ona faʻaaogaina mo le manuia o ia lava ma le lalolagi o loʻo i ai.

Afai e le faia lea mea, o le a vaʻai ese le Etura o le a vaʻai ia te ia i fafo, o le a paʻu i taunuuga leaga. O le mea lea o le 3 aso o le Lunar Calenda e le faʻatagaina e faʻaalia le paie. Naʻo taga, gaioiga ma toe faʻatinoina gaioiga!

Faaali le maualuga le gaioiga i le aso

Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga

E mafai lava ona filifili i le faʻaiuga o le faʻaipoipoga i le aso na o le taimi e te manaʻo ai e faʻatumuina lou olaga faʻaipoipo ma le fiafia, masani ona cronings, e le ogatasi ma tagata ofo. O le mea lea, afai e te le o tapena mo sea gaioiga, faʻaseʻe le faʻaipoipoga i isi aso malie.

I se faʻaopopoga, o se sauniga e le masani ai faʻaipoipoga o le a faʻamanuiaina i le 3 masina. I se tulaga lautele, o nei se aso e sili ona lelei mo tagata uma le masani ai ma le ogaoga.

Soifua maloloina

O loʻo faʻaalia le faʻamaoni o le tagata lava ia, e faʻatatau i lona tulaga autu (galuega), o lena mea i le atunuʻu ma faʻamalositino. I le 3 aso o le masina o le masina, e tatau ona sauni e sauni le lipoti, ma faʻavasega le faʻamamaina o lou fale, ma ia auai foi i avega malosi.

E galue foi i le po o le a le afaina le soifua maloloina. O le taimi e sili ona lelei e aofia ai au i totonu o le tino i luga o le tino atoa. O le mea sili ona taua o le lava lau faʻamalosi ma leai ni masalosaloga e uiga i gaioiga faʻatino.

O le aso nei o le aso e matua malosi lava, pe a fai e te le faʻaogaina uma nei le malosi, o le a afaina ai lou ola maloloina. A aunoa ma le mauaina o se auala i fafo, o le a ia muatu i ai, lea o le a faʻaleagaina ai le manuia.

Afai e te tatalaina nei fautuaga, ae le o le faia o gaioiga galue, ma o le aso atoa e paie pe momoe - pe a e ala i luga, ona maua le vaivai, maua le vaivai ma le lelava.

O le ā na molimau atu ai lenei? O lena malosi taua e le mafai ona pasia e ala i auala malosi, na te leʻi faʻaleagaina i latou ma lona malosi faʻamalologa, ae o loʻo liliu atu i totonu o se "aau", sili atu le taufaʻatau. O le iʻuga, e mafai ona e feagai ma faʻafitauli masani i totonu o le toto toto, o loʻo i le fua o totoga.

O lea, o le faʻaaliga manino - sili atu le saʻo i le aso lona 3 o le tuputupu aʻe o le masina i Recycle, e sili atu nai lo "Faa-

Pisinisi, faigaluega, tupe

O lea ua tele le gaosia o le gaosia i inters o le ola, aemaise lava, pisinisi. Lelei e faʻatino i le faʻatinoga o le "Faʻavavaliina Meaʻai, Alu i Tulaga Fou, e tusa lava ma tulaga fou, ae le o le loto i ai.

E pei o leisi atoa, i pisinisi i le lona tolu aso e tatau ona fai se gaioiga. O tupe i lenei taimi o le a asiasi i uāua e naʻo latou e faʻaaogaina ni taumafaiga e mauaina ia mauaina, taumafai ma galue, ae le naʻo le tele o latou miti.

Fulufulu, vali, magafagafa

Mo le mataina o le afa, o lenei aso e faifai pea, peitaʻi e sili le loʻotele o taimi uma ma le puʻupuʻu o le laulu.

A o le pisia, e faʻatagaina, ae naʻo le faʻaaogaina o ni afiafi faʻalenatura. Ma o le a lelei foi - le paolo e suia nei aso o le a maua ai le tuputupu aʻe, o le a fesoasoani e faʻatuina fegalegaleaiga ma galuega faigata.

E mafai ona valiina curls

Tauivai fuafuaina ma pedicure.

Monh

O le vaʻaiga vaʻai, vaʻai i le aso i le po, ua fuafuaina e faʻailoa ai pe o loʻo tatou faʻaaogaina le isi itu avanoa na saunia mo i tatou. O le auala tatou te iloa ai lo tatou malosi totino faʻataʻatia i tatou mai le fanau mai o i tatou.

O le mea lea, o miti e mafai ona ave mo se faʻailoga ua faʻaalia ai le "malosi" pu o loʻo tafe ai le taua. Totogi ia i latou pe a e manaʻo e faʻateleina lou malosi i taimi uma e lava le malosi e faʻatino ai mea uma o loʻo fuafuaina i le olaga.

I se faʻaopopoga, o le lanumeamata i le 3 masina o le masina e masani ona faʻaalia ni auala e foia ai galuega faigata, aveese isi faigata faigata i. Ae ia faamatala ia i latou, o le a fai atu le faʻagasologa o le liliuina o le malosi o le masina.

Faasologa mo 3 Lunar Aso

O le aso e mafai ai ona e mafai ona fai i le aga e uiga i le le fetaui faamamaina. O le a fesoasoani e aveese ni lagona le lelei. O lea la, afai e te lagonaina o nei lagona le lelei, pei o le fefe, tauivi, ma le ita, le mafaufau, manatu, na faia ai oe i le 3 aso o le masina kalena.

Auala e Faia ai:

  • Faʻatulaga le nofoaga o aʻoga i lou tino o spasms (faʻaʻi, fatafata, limatupatu, mafai ona faʻaalia i foliga o vevela, vaitafe);
  • Puleaina le lagona le lelei - pe a e matamata ai, e amata ona pala ma mou ese atu.

Manatua e le taofia o tatou lagona, ma faʻaosoosoina i latou lava ma le iloaina o na o aʻu faʻatasi ma latou, e le masani ai O lea na e faasolosolo malie ai oe lava. O faʻaaliga o le fefe e le mafaufau ma le le talitonuina i le fatugavale, ita - i luga o le 'aiga, ma gaʻo ma le lotoā tele mo le loto ma le matagofie.

Mo Garden ma Gardener

O le taimi lelei lea e totoina ma soloia le fuga o le susulu o le susulu o le susulu o laʻau, aemaise lava, o latou e le naʻo le eleele.

I le aso tolu o le aoauli taamilosaga, tulaueleele ua fautuaina:

  • laulaʻau fualaʻau;
  • fuaina o fuata oloa;
  • E faatusa;
  • kukama;
  • Fugalaau ma vailaau o fualaau.

E fautuaina foi e auai i galuega e aumai ai faʻaiuga aoga i aso nei:

  • faaleleia le eleele;
  • fusi
  • Fafaga ni laʻau ma le laʻau faʻa-feeletise.
  • tapeina fana le mafaufau;
  • Saunia ni togi;
  • totoina ma maua ai le tele o ituaiga o laau;
  • Aoina fualaau.

Togalaau o le a avea ma mea e fai

Faaiuga

Ioe, o aso lona tolu o le lua ua tumu i ituaiga uma o lamatiaga ma popolega. Peitai e le aoga tele mo lenei tupe faʻaalu: Ua i ai i le masina se malosi agamalu ma le malosi, o le a ia puipuia le leaga i lou olaga mai le pipine.

Peitai, e moni lava, ma le pau lava le tulaga o le a e faaaogaina ai le sili agalelei, amio lelei i le filemu ma isi.

I lea aso, o le aoauli taamilosaga o le a taalo ai le tagata lava ia. O le mea lea, ia avea i luma o le faʻata ma amata ona ou taʻuina atu ia te oe le ituaiga o atamai, agalelei, malie ma lalelei. Ona iloa lea e isi tagata, ma le faaeteete.

O le aso ua talafeagai le tuuese ai le faaaliga o le ita, le toʻata, e le tatau ona fesoʻotaʻi ma tulaga faʻalavelave. A leai o le ae mauaina se ulu tiga, isi talitonuga le fiafia ma e mafai ona e savali i le motusia o le motusia. Ia faʻaeteete i lou soifua maloloina, e manaia le faʻaalu o le taimi i le natura, alu aʻe i luga o le ea fou ma malolo mai le uroba ma pisa.

Ae e le mafai foi ona tausia lagona le lelei. O lea, a tutulai ai le manaʻo o Anese ipu, aua neʻi e faʻatamaina i latou.

Faʻamaeʻa le 3 Lunar aso e sili ona siosiomia e tagata vavalalata. O a lava mea na faia e le aso, i le afiafi, faʻaputuputu ma oʻu aiga i tua o le Laueleele a Aiga, na talanoaina le mea na tupu i le aso ma le, ia aua neʻi galo lau pusi pele.

Ma i le faaiuga o le autu, ou te fautuaina oe e vaʻai i se manaia vitio. Vatuge:

Faitau atili