Aisea e le mafai ai ona e moe faʻafeagai le faʻata - o a ni taunuuga

Anonim

Faʻata o mea a mea a mea a mea asoa, o le a le mafai ona fetuʻunaʻi ma faʻatupu vevesi. O se tasi o latou e le mafai ona o le faʻata o le faʻata i tafatafa o le moega. Aisea e le mafai ai ona moe faʻafeagai le faʻata ma mea e mafai ona faʻauluina i lenei mea, tatou o mai i fafo i lenei mea.

aisea e le mafai ai ona e moe faʻafeagai le faʻata

Aisea e le mafai ai ona moe i le faʻata: o le mafuaʻaga autu

E oo lava i aso anamua, na fiafia fomai i le faataʻoto mea, ma faailoa ai a latou tagata gasegase i le sili ona agai. O le miti syspitic e mautinoa e le masani ai ma le masani po malolo i le po, aua o mea uma e lua e ese.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le taimi nei, e toaitiiti lava tagata masalosalo e mafai ona aafia le uiga o se tagata i se tasi o le sui o le tagata lata mai o ia.

Afai e te moe i totonu o le potu na taufai ai e le faʻata, o le ae lagona ai se tasi o iai se tasi i totonu. I le setete o le afa autu, o lona atagia mai o le faiʻai e mafaufau o se phantom.

I le taimi lava na le fafagu ai, a auiliiliga tomai e matua faʻaititia lava. O le iʻuga, pe a uma ona moe i le potumoe, pe a iai faʻata o luga, o le faamaopoopo ma lagona o le mea moni o le a taofia.

O le polokalame polokalame ma i le faagasologa o le moe. E faigata mo se tagata e malolo atoatoa pe a fai o le "faaluaina" i totonu o le potu. Mo le tino, o le faafeagai ma le popole, ma toe fai faatasi i aso uma.

O lenei mafuaaga autu e le mafai ai ona moe i luma o le faʻata. Ina ia le amanaia faaiuga o saienitisi o saienitisi e sili atu le faigata nai lo le taumatematega o le masani. O le mea lea, e sili atu le le saʻo le tumau i luga o faʻata i tala atu o lou soona fai i luga o lau faʻateʻaina: o le toe faʻaleleia ma le malolo o le a tupu lelei ma malolo.

O le faʻata i le potumoe o le a faʻamatalaina ai lou moe

Faailoga e fesoʻotaʻi ma faʻata

O o matou matua, na iloa e matua matutua o le taʻele o le moe faʻafeagai ai le pito i luga. O meafale i totonu o le fale mautotogi na tulaʻi atu o tagata moe na le mafai ona vaʻai i latou lava, ma alu i le po faʻafaigaluegaina.

E masani ona le faʻapipiʻi sili le taua i le tele o le tele o le faʻamoemoega ma le le aoga.

Le isi, ou te manatu e faamasani ma le sili ona lauiloa o latou:

  • E le mafai ona momoe tamaiti pe a latou matamata iā latou ma atagia, ina ia puipuia i latou mai le mataʻu;
  • E le mafai ona e faʻataʻoto faʻata i le vaapiapi ma nofoaga faʻasaina, aua e faʻatafunaina ma manua;
  • O mea popole a le tagata e tatau ona faʻaleagaina le mafaufau lelei i luga o le potumoe, ina ia aua neʻi faʻaleagaina a latou miti.

I se faʻaopopoga lea, o sui taʻitasi o aganuʻu latou te maua a latou lava faʻailoga i lenei mataupu, ia tatou faʻamasani ma i latou.

O talitonuga talitonuga

O le toatele o seneturi e aoina ni faaupuga, ma pasia lea augatupulaga i augatupulaga. O le tele o le faʻata o le a pei lava o ia i nei mata, ma a o se ata i se miti, o o matou tuaa ua latou vaʻai i ai sili atu le siakiina.

Na latou talitonu e faʻata e faʻamatalaina e le itu, faʻapea foi ma o latou toega, o mea nei lava ia:

  • Vaʻavaʻai atu ia i latou, e lamatia le tagata "e matamata" o lana faʻasoa ma "solo ai" manuia le faʻalavelave;
  • O le agaga o le tagata e mafai ona leiloa i le va o le lalolagi o tatou ma le poto, ma pipii i totonu o tagata;
  • O maliu ma isi sui o le mana mama o le a le i lalo o le faʻata.

Sirror o se portal i le isi lalolagi

E mafai ona fai atu ma le mautinoa uma i taimi o lo tatou uiga alofa, o le uiga agai i le latou na matua maelega. E tofu le teine ​​ma lona faʻata, lea na le mafai ai ona sao i isi foliga. Faʻapea foi, o le faʻamalamalamaina o luga o luga o potumoe ma teu o latou ufiufi i la latou tele tele.

Masani Kerisiano

I le faa-Kerisiano, o le faanao o le faatalanoaga, o le a latou taʻitaʻia o ia i Siona paia, o le na ia taʻu mai i le igoa o le au tau amiotonu a Satani. I le faamautinoaga o le Faʻamatalaga Lona Lua, o mea moni tuʻuina atu e le mafai e le faʻaaloalo i se faʻavaeina o ni mataupu faa-Kerisiano.

Soo se mea, tusa lava pe faʻafefea ona vaaia e Kerisiano le faʻata, e talitonu o meatotino a le tagata lava ia i le potumoe e tatau ona toe vaʻaia. Ioe, o faʻata faʻatasili i le vaega o na mea. O lo latou uiga o le utliltarian (siaki e leai ni mea sese i ou foliga), pe agasala (ona o le agasala o lona tagata).

Tagata, e tatau ona talosagaina le faaKerisiano, e tatau ona fai i a latou faiaoga faaleagaga, pe faʻapefea ona feagai ma ni siʻomaga. Ae e manaʻomia le aua le i ai i totonu o se potu e tatau ona moe.

O le a le tala a Isalama i lenei?

A faʻatusa faʻatatau i Kerisiano, o le talitonuga faʻamaualuga e sili atu nai lo le malosi tele. Ae i Isilama i mea paia, e seasea atagia ai le mafaufau i mea o loo atagia mai ai mea. Mai le isi tulaga, e tusa ai ma le Qurʻan, e tatau i tagata ona teena ni sumers. Mai le isi itu ua matou vaʻai o loʻo tupu aʻe o le tele o mataupu Mosalemi e fesoʻotaʻi ma taimi muamua, na latou aveina tala fatu ma tala fatu o se faʻavae.

O le lauiloa lauiloa o aʻu talanoaga e uiga i le i ai o Ginov i lo tatou lalolagi. Ua soifua le itu i mataupu e mulimuli ai i mataupu (faʻataʻitaʻiga, o le moli, mama), ma tasi le tasi o nofoaga sili ona fiafia iai o le faʻata lea.

E talitonu o le aso o le aso o le aso e te vaʻaia ai Gina e le mafai, ma o le po ua natia ai i lalo o le faʻamalama. O se mea tonu lava ona sa i ai se talitonuga e faasaina ona foliga mai i luga o le mafaufau o le la pe a goto le la.

O le manatu o Esoerakov

O le tele o masani masani masani na faʻaalia ai se uiga faʻaalia i mafaufau loloto. Ua taʻua o le paie i isi faʻavae, o le le lava o agaga ma isi faʻamalosia o mea. Mo tagata alofa, i mataupu faavae, e le o le matua afaina lava lea. Ae o le moe lava e leai se puipuiga, aua o le mea e le taliaina e maua i totonu o le potumoe.

Moni, e le mafai ona faʻaʻoleʻole isi faʻamatalaga. Fai mai o ia o tagata ma le ogaoga o le malosi e mafai ona faʻaaogaina faʻata i luga o le penefiti mo latou lava - o le malosi o le tino mama. Ma manaʻo e faʻaaoga le faamamaina o lou mafaufau ae e te leʻi moe, e faʻatagaina e tuu se faʻata laʻititi i tafatafa o le moega. Ae e taua le le mafai ona e fetaui ma ou mata i lau aufaitau masaga. A leai, i se miti, e mafai ona e le tele naua lou malosi, lea e faitala i se isi itu.

E ave le malosi

E mafai ona moe faʻafeagai le faʻata i le fng shui?

O le lauiloa Saina faiaoga FNG Shui mauaina le faamalamalamaga o le tele o mea i aso uma. O le a se mea o le a faʻailoa i faʻata?

Atagia ai luga, e tusa ai ma le fng shui, faia se autu faigata tele. E faʻatagaina le suʻe i totonu o le potumoe, ae ae pe a oʻo mai ni tuutuuga. O le a tonu lava?

  1. O le faʻata e mafai ona tautau pe tu i totonu o le potumoe, naʻo le pau lea o le potu "ae" o le mea autu o le tagata e le o atagia i totonu o se miti.
  2. Le taliaina vavaeeseina i vaega eseese ma le faʻata.
  3. Faʻatau o se mea e atagia ai, taofi lau filifiliga i luga o le oval ma lapotopoto oloa.

Afai e te mulimulitaʻi i le lisiina o tulafono le mautonu, o le a le sili atu i le potu malolo.

Aisea e le mafai ai ona moe i le faʻata

E talitonu o le a atagia mai ai le tagata toʻatasi i le faʻata, o ia e faaluaina lona tuʻua naʻo ia. A o le paga, e mafai ona taʻitaʻiina le tulaʻi aʻe o tufuʻiga fou i o latou olaga i le faʻata i le faʻata, lea o le a afaina ai mafutaga. O le lamatiaga tele o le ofoofogia o le ofo o se taunuuga o sea tafaoga faamasani.

E le fautuaina le tuʻuina atu o se mea atagia se mea mai le ulu o le moega o le potu, e fai ai mimiti tioata - o le tulaga lelei o le moe o le a afaina ai, ma ua tupu le mafutaga.

E talitonu foi o le faʻata e faʻaata o le faʻata i totonu o le mea totino e ave ai le tagata malosi. Afai foi e te moe i ia tulaga, o le a e lagona le i totonu o le i totonu o le i totonu.

Faʻafefea ona faʻalelei le tulaga

Afai e te manaʻo pea e tilotilo i le faʻata i totonu o le potumoe, o le a le mea e fai ina ia aloese ai mai le le lelei? O se tasi o manatu e mafai ona vali ma le dyes o lena vaega o le mataupu lea e te mafaufau i ai i le po. Masalo, o le manatu e le o le leaga, ae e faigata tele ona momoli lona faʻatinoina aoga. Ioe, ma ituaiga o mea e afaina ai oloa.

Aua le lotovaivai, e iai nisi sili ona faigofie auala, igoa:

  1. Aua le tuu faʻataina o faʻata i tafatafa o le moega.
  2. Faʻaaogaina ie paʻepaʻe poʻo Tuller (Le a le pogisa (i le tele o lotu, e tele i le tele o lotu, e na o le vevela, pe a i ai le fale ua oti).
  3. Faatautau le mataupu sili ona maualuga ina ia e le o mafaufau i ai i le po.
  4. Saili le faʻata i se auala faigata e nana mai le prying mata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faitotoa o le Kapepene, ona le toe manatunatu le moega.
  5. Faaaoga lelei le mata.

Faʻaaoga le ie puipui mo le leoleo

Faatasi ai ma le fesoasoani a nei metotia, e mafai ona e tuʻuina atu meaafale i le auala manaʻomia, o lea e le o le solia tulafono mo le tuʻu i totonu o le potu.

Ma le isi mea e sili ona lauiloa ai leoleo. Faʻafefea ona nana le tioata i lenei mataupu? O le filifiliga ma le tioata vali mou atu mo mafuaaga manino. E mafai ona e ofo atu e faʻatau se pupuni o le Roma poʻo se matematika tifaga ma faʻaaoga mo le po malolo.

O lenei ua e iloa pe aisea e le mafai ai ona e moe i luma o le faʻata ma faʻafefea ona tuʻu lelei le laualuga. I le faʻaiuga, e aoga le vaʻaia o le lautele o le ata. Vatuto:

Faitau atili