Faʻafefea ona aveʻesea le paie ma aumai lou olaga i le masani ai

Anonim

O le a sou manatu o le a le mea sili ona taua i le matafaga o o tatou taimi? Oe lava, ou te talitonu e mautinoa lava e paie. Seʻi manatu i se minute, pe faʻapefea ona suia lou olaga pe a fai e te taofi le paie: E fia lau aoga e mafai ona e faia i lea tulaga!

O lea, le fesili "Faʻafefea ona aveese le paie?" O le aso e sili atu le talafeagai. Ou sauni ou te le sailia mo lau faaiuga i lenei tusitusiga.

Na faʻapefea ona faʻaleagaina lou faʻasinomaga

O le a le paie

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le valea e faia ai le musu e galue ma faia ni gaioiga eseese i taimi lata mai. Mo tagata paie, e iloga i le lafoina o galuega taua uma seia oʻo i le taimi mulimuli, pe latou te mananaʻo e aua neʻi ave uma. Ma e leʻi mou atu le pavivale e oʻo lava i le galuega mo i latou e taua ma e manaʻomia e faʻataunuʻuina ai mo a latou lava lelei.

Ia faʻamaonia ai lau paie, na faʻatupuina e se tagata alofaga ma, o le avea ma pule, e te le manatu o se faʻafitauli matuia. E ui lava o mea moni e ese mai mea uma: o le le lava o gaioiga faʻaleagaina uma, e seasea maua avanoa ma mafai ona oʻo atu i le faʻaleagaina o le tagata.

Faʻafefea ona aveʻesea le manaʻo mo "leai se mea e fai" faʻatasi ai ma le faʻavavau ma suia lou lumanaʻi mo le sili atu? Tatou tagofia.

O mafuaaga tonu mo le mea moni e le mananao le tagata e fai se mea, satia i totonu. Masalo i nisi itu na ia sau ai i le iʻuga o le a faigofie i mea uma ma sili atu ona manaia pe a fai e te paie. Ioe, e mafai ona e laveaʻi oe mai le manaʻoga e faʻatino faʻamalosi, faia le tiute mo le faʻatinoina o filifiliga taua. O lenei mea, e moni lava e taua tele i le ola ai, ae o le mea sili ona malie iai? E le o se mea.

Pe atonu o le faigata e mafua mai i se faʻafitauli o le mafaufau pe a na o le tagata na mafai ona maua se vailaʻau e mafai ona maua i se tulaga faigata i totonu.

Fiafia, ae i le tagata mafaufau, o manuʻa uma e iai le fesoʻotaʻiga ma le tasi ma le isi, malosi le tuu o le tasi o le isi. O le mea lea, o le mea masani lava e feagai ai ma le tasi faʻafitauli, e manaʻomia le faia o lona loto manumalo i le aganuʻu. O se fofo o le a oʻo i le faʻafitauli o le a manaʻomia.

O auga ma le le lelei aafiaga

E faʻapefea ona avea le lagona le lelei ma le mea o loʻo faʻatumuina mo le tatou fomaʻi?

O faʻailoga autu (ma i taimi lava e tasi iʻuga) o le aʻafiaga o le masani ai masani, o loʻo tuʻuina atu nei:

  • E le fiafia se tagata i le mea na te faia, Na te le Fsiofoina o musumusuga a o ia.
  • Tagata ulufale i le paie olaga;
  • atuatuvale mai le le lava o le malosi, o loo i ai i se tulaga o le stignation;
  • E leai saʻu manatu faʻapitoa (poʻo) sini o le olaga.

E aliali mai faapena, lava gauaʻi i le manaʻo e paie, ua e tosina atu i se tulaga leaga tele, susuʻi le loloto. Na ou avatua le mumu o aʻu, sa ia tofanau lava ia ma le faʻatau atu o se gaioiga, i le lumanaʻi o le ae feagai ma lea foi.

Ona o le faifai pea o le malosi, e le faʻaitiitia ai lena mea, ogatasi, e faʻatupu ai le manaʻo e faia se mea. Afai e le tautala i le taimi ae le amata suia le tulaga, e mafai ona e faʻasaga i se vanu o fualaʻau, lea e sili atu tuʻufaʻatasiga ma e manaʻomia le ola manaʻomia ola.

Apathy - le mautonu e faia se mea

Ma i sea saoasaoa, e le o mamao atu o le faʻanoanoaga faʻa-agaga, pe a tatau ona e sailia se fesoasoani faʻapitoa. Ae e mafai ma na ona iai.

Mo lenei, muamua, o se faafitauli e tatau ona iloa. A e faʻamaoni na e fai atu ia te oe lava: "O loʻo ou paie foi (paie), e faʻaleagaina loʻu olaga. E tatau ona e faia se mea ", Ona tuʻu loa lea o le sitepu muamua e faʻamalolo ai. I mea uma, e taua lava le matamata i le moni ma mafai ai ona maitauina ou tauvaga.

O le isi laasaga o le auiliiliga o le faafitauli. E tatau ona e iloa mea tonu na mafua ai le mafiafia o le paie. E i ai nisi o latou o i latou, ou te manatu e iloiloina atili.

Aisea tatou te faʻatagaina ai oe e paie?

E toatele tagata na musuia e le tele ni mea sese latou te paie mai le natura. Ou te manatu e leai se mea e tatau ai ona faʻamatalaina o se faʻamatalaga o loʻo i le Root sese. O le le mautonu o le a le lelei afu, ae le o se laina taua.

Aua le faʻalagolago i tala o soʻo se tasi o loʻo mautinoa ai latou taumafai e faʻatoilaloina lenei osofaʻiga, ae o loʻo ia te i latou. Ma naʻo le faʻaalia o le alualu i luma o se lagona le lelei.

O le mea moni, o le naunau e galue o se tali i le tino mo le manaʻoga e faʻataunuʻu ai le mea e le o iai lona fiafia. Mafaufau, o se faataʻitaʻiga, o le faataʻitaʻiga, o le tulaga lea na ave ai oe i le galuega o le lipine o fale ma isi pōs i isi. Ae e le mafai ona e faapaleina fugalaʻau, ma le mea faapena e le musuia ai oe.

Ua amata ona e mafaufau e uiga i lenei misiona faigata, ma o le faiʻai o loʻo tuʻuina mai se manatu laveai mo lona faʻavae: ia e faʻaosofia le auiliiliga o mea i totonu o le kapoti, pe o le taumafai uma lea e "e moe ai" i le fale mautotogi, pe o le taumafai uma e "e moe ai" i le fale mautotogi, pe o le taumafai uma e "ia aloese mai ni gaioiga.

O le mea moni, e le mafai ona iloa e lenei tagata se 'alofaga, talu ai e le faʻatagaina e se tagata le faʻatulagaina o lona faiai ma lona manatu.

O se mea sili atu le taua o le asticaty e atoatoa pe o se vaega o le use tomai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le manatu faʻatasi ai ma le feoaʻi o fugalaʻau na le mafai ona aua ua laʻititi le pe lua, ae ona e te le fiafia i foliga o le au tuai. Ma e sili atu le faigata ona filifili le galuega, aua e te le mautinoa tele i mea sili.

Faʻataʻitaʻiga ma POTS ua soona faʻateleina ma e le aumaia oe tele afaina. Ae mafaufau po o le a le iʻuga o le tulaga o le taimi e oʻo ai i le galuega poʻo le olaga atoa. Afai o le tagata e masani ona faʻamalosia e faia le mea e le fiafia i ai le mea e leai sana tali mai, o le a amata ona ia paie pe mulimuli ane. O se auala le mafaatusalia lea.

A maeʻa mea uma, pe a tatou talanoa e uiga i le mea moni o le mea moni pe a uma le galuega ma le sili ona manaia galuega mo matou, e tatau ona e faia se mea fiafia, pei o le faʻataulaitu o loʻo aliali mai. Ae a o mea uma lava o le faʻafeagai, e faigata ona feagai ma le musu. AE moni, e faigata tagata uma mo i matou e sui mai lau gaioiga e te fiafia i ai e le masani ai.

Na o le gaioiga e pei o le faaosofia ai

O le a le faaiuga na tatou o mai ai? O le paie e faaosoina ai i le mataupu autu o le mafaufau, ae le o le tino. E moni, e le mafai ona talanoaga i na mea pe a le mautonu tagata pe a le fiafia tagata ma aua le manaʻo e fai se mea ona o le faʻamaʻi.

Vaʻai i faʻataʻitaʻiga sili atu pe a lelei mea uma, ae ou te le manaʻo e fai se mea. Ma le paie e mafai ona manatu o se maualalo maualalo o le tagata lava ia-faʻalapotopotoga ma le le lava o le loto faʻaalu.

E mafai ona foia lenei faafitauli? Ioe, o le mea autu, ma le faamaoni lava.

Faʻafefea ona aveʻesea le mafiafia o taimi ma faʻavavau

Mo le maeʻa o le faʻaaogaina o le faʻamatala o le osofaiga o le a manaʻomia le aʻoaʻoina o le mafaufau ma le loto. Ile iuga, o le fomaʻi o mafaufauga na atiaʻe ni metotia talafeagai (aga).

Faʻataʻitaʻi 1 - Filifili Wedge Wedge

O le a le uiga o le muamua faamalositino? Ina ia mafai ona osofaʻia le faʻaaogaina o le atoatoa le mafaufau! Peitaʻi, o loʻo iai foi ona aiaiga: ua faʻasa ai le moe, matamata le TV, faitau, faʻalogo i musika, talanoa i luga o le telefoni feaveaʻi pe faʻaaoga. E le faatagaina foi e nofo ai.

Lagona se naunautaiga malosi e nofo ai mai le galuega? Mulimuli i ai ma under. Avea i soo se aotelega o lou fale, pe a uma ona tape uma mea o tekonolosi, aofia ai ma le telefoni. O lau galuega o le na o le na o le masani ai ma mata matala ma leai se mea.

A maeʻa ona e, o ni nai minute, e te manaʻo e faʻaleaga oe lava i se mea: nofo i lalo, liliu i luga o le Smartphone, fusi ma talanoaga a se tasi. Ae e le mafai ona avea! O lea, faaauau pea ona "fiafia i" fiafia i "le paie. O le manaʻo e faia se mea e otometi lava ona mou atu pe a maeʻa le 20-30 minute.

O le a le autu o faʻataʻitaʻiga? E tatau ona i ai se manaʻoga sili ma le manaʻomia o se lesona. E mafai ona malolo i le faamalositino i taimi uma o le galueaina o galu ma e faigata ona faʻamalosia le tusi o se lipoti poʻo le faʻataunuʻuina o isi gaioiga talafeagai.

Ae e taua aua le tuuina atu ia te oe lava o se satauro i le le itiiti ifo ma le faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi poʻo komepiuta. E iloa e tagata uma o le le mafaufau loloto i luga o le pito i luga poʻo le fesuiaʻi o auala i luga o le TV e tele le taimi taua. Peitai e lē aumaia se penefiti.

Faʻataʻitaʻi 2 - Faʻaosofia oe lava

Tele taimi, o le faʻataunuuina o lenei faʻatinoga o se mea e sili ona sili ona sili ona sili ona faigata, ona e sili atu faigata ona sailia se faʻamalosi nai lo le mauaina mai fafo. O se faʻatonuga o le lautele e faigofie ai, na tulei o ia e se isi e faʻatino gaioiga. Ae e sili le lelei. O lea, aoina le loto i le fomai ma o atu e suesue mo musumusuga.

Lenei e mafai ona e galue i ni auala se lua.

Metotia 1. (Failauga le sili ona aoga): E tatau ona e nofo i luga o le moega, tape uma masini ma aveese ni leo sili atu. Tapuni ou mata ma faʻaosofia oe i le lumanaʻi, o loʻo faia ai le galuega o loʻo faia i luma o oe ua uma ona maeʻa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faigata ona e faʻaosofia oe e sauni mo oe e sauni mo le suʻega, ona vaʻaia lava oe i ou lima (pe o le tipiloma uma lava. Lagona le lagona o le nofoaga ma le fiafia, fiafia mai le pasiina o le suʻega, faʻapea foi ma le mitamita o oe lava.

Faigata ona fai i le faia o galuega? Ona e mafaufau lea ua maeʻa lelei galuega uma, o vaʻa na filifilia ai lou viiga ia te oe, ma e te faia oe lava ma le faʻatauina o mea taua mo le maua o mea taua.

E le filifili e amata faamamaina? Vaaia lou fale mautotogi, lagona le tofo o le fou i totonu. O loʻo tusia i luga o faʻataʻitaʻiga i luga o faaosofia e matua aoga lava ma fesoasoani i le vave faʻafefeteina ma le le faʻamoemoeina o le paie.

Vaai faalemafaufau i le manuia taunuuga o au taumafaiga

Metotia 2. Maua mai i fafo. O le mafaufau o mafaufauga ma manatu o mafaufauga, tusi poʻo ni faʻamatalaga e o mai e ogatasi. Ioe, mafaufau o le aafiaga o lenei metotia e le lelei e pei o le muamua.

Aisea? Ioe, ona o le amata ona masani ai i na 'au po o tusi laiti poʻo tusi, o le toʻatele oi latou e le maua se mea manaia mo i latou lava. Ma mataala e leai se uiga faʻapitoa e faʻaalu lou taimi i luga o le matamata vitio poʻo tusitusiga pe a e faʻamalosia e au lava taumafaiga.

Faʻataʻitaʻi 3 - Faʻaopopo le fiafia

Faʻafefea ona faʻavaveina le faʻatinoina o le galuega? Ioe, faia ia manaia mo oe lava. O lenei faiga e tuʻuina mai ai faʻaiuga sili i tamaiti laʻiitiiti. Mo i latou, e faʻaoga i le faiga o aʻoaʻoga i le taʻaloga taʻaloga. Ma o le tusitusi tusa lava pe mafai ona tusia tusitusiga pe a fai o le pepe e faia ma ana lanu lanu e fiafia iai.

A o le tagata matutua, aua o ia o le faamalositino o se mea faigata. Ae afai e te manaʻo e manaʻo tele, e te mafaia se mea! O le mea lea, liliu lou mafaufau i le atoaga o le collil ma amata: mafaufau i le siva pe a fufulu fola, sau i luga ma saienisi pe a tusia se lipoti.

Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia o se mea manaia o le toe faatulaga, o le tuai mataupu amata ona faatino ma se fou fou lafo. Afai o i ai sau mafaufauga i lou ulu e te valea, vaʻai tele, o le mea sili ona taua o le laveaiina lelei o lagona ma faʻateleina ai le lelei o le galuega.

Faʻataʻitaʻi 4 - Faʻagataloina oe lava

O le aano o lenei aʻoaʻoga ua faʻaiʻu ina ia mafai ai ona tuʻu se tulaga i ou luma, pe a fai e ese oe. O le metotia e maua ai ni iʻuga lelei mai le gamebling.

E taua le faʻamaoniaina o galuega faavaeina. O le tagata faigata ona ausia le sini, o le tele foi o le maelega e tatau ona faʻaalia. O le luitau atonu o loo afaina ai soʻo se olaga o le olaga: Galuega, mea fiafia, tupe maua faʻaopoopo, ma isi.

Fai e te leiloa? E faʻatagaina ona faʻatautaia le lagolago mai. Faʻafesoʻotaʻi lau aiga poʻo uo i lenei faiga. Taʻu i ai i lou manatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e setiina oe lava ia e faitau se lomiga mo le masina. I le faaiuga o le upu e te manaʻomia e talanoaina ai se tusi ma lau uo.

Taimi taua. Tagata ei ai se maualuga-faʻailoga ma le maualuga maualuga o le iloa o le iloa o le a le faʻaseseina i latou lava. E faapena foi, na o tagata vaivai vaivai e o mai.

Faʻataʻitaʻi 5 - Ou te mautinoa

Afai e te manatu o lau mataupu e masani ona faalauiloa ma paie e faʻasaʻo lelei i lou tino, faʻaaoga le auala lata mai. E talafeagai o ia pe a le naʻo le tagata e le mafai ona faʻaoʻo atu ia lava le fale mautotogi, fufulu ipu pe tusi ai se tusitusiga.

E faasino i lea tulaga i le tulaga pe a le faia e le tagata se mea mo le tele o aso. E tele taimi e tupu ai i mea e malo ai pe i latou na paʻu'ū i totonu o le atuatuvale.

Maualuga maualuga o link

E tatau ona manatua o le faʻaiuga o le betting i luga o tupe poʻo isi mea taua ua uma ona faʻasino atu i le vaega o amioga leaga. E mafai ona malaia i faalavelave. O lea, e tatau ona fai i lenei faiga masani e se gataaga i se iuga manifinifi, pe a fai o le lipine ma aptay rut i lou olaga atoa.

O le a le uiga o le faamalositino? E tatau ona e folafola i se tasi mai lou siosiomaga e faʻataunuʻuina ai se gaioiga faʻapitoa i se taimi patino. O le a le mea o le a iai - filifili i luga o le faavae o le tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, folafolaga e tusia ai se aʻoga galuega mo le isi Aso Gafua. Ma aumai vave se aofaiga o tupe o se faamaoniga o lau folafolaga.

I lalo o tuutuuga o le feuiaiga, e tatau ona e uma le galuega i luma o le taimi ua malilie, a tupu lenei mea, o le a toe foi mai le tupe. O le mea sili ona taua o le metotia o le metotia - e mafai ona e faʻailoa atu ma lou siʻosiʻomaga vavalalata (ma sili atu ma ou matua), ina ia tumau ai oe mai le taufaasese.

A tuua e linning se tagata, e i ai se toe faatulagaga moni. Ua suia se tagata, ua atili ai ona lelei lona olaga, sili atu ona manaia, mauoa, i luma o ia te ia sini fou, fou faʻafitauli, o le a amata ona ia buzz mai le mea e fai. Ma pe a avea o se masani, e le mafai lava ona e faʻatagaina oe lava i le lumanaʻi ma le faʻamaoni o loʻo taʻoto i le sologa mo le aso atoa.

E te iloa isi auala e aveese ai le paie? Faasoa i latou i manatu ina ua mavae le tusitusiga!

Ma "mo se meaai mama", vaai i le manaia vitio. Vatuge:

Faitau atili