Sarasvati: o le a lenei atuatuvale ma le auala e fesoasoani ai i tagata

Anonim

Initia ponheon o lo o faatusaina e se tele o atua. I totonu o le atoa au o le Heru Terura, e manaʻomia le togiina ai se teine ​​lalelei i se ofu paʻepaʻe - o le atuatuvale o Sarasvati. O ai e fiafia i ai uiga ma o afea e mafai ai ona ou faʻafesoʻotaʻia mo le fesoasoani? E uiga i nei mea ou te manaʻo e taʻu atu ia te oe i laʻu mea.

Atua fafine Sarasvati.

O ai o le matagofie saraswati

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le atua fafine e tele naua igoa: o lona uiga, e taua o Vaak, Vagshvari, Wagdevi, Ragea.

Manaia faamatalaga! I le igoa o le Peraimeri, o loo i ai se loloto sili: O le "Sa" faʻaopopo e fesoʻotaʻi ma le amataga, fausiaina lelei i le malosi o meaʻai, "

Sarasisdati o le ava a le Atua o Paka, na ia foafoaina le lalolagi. E faʻaalia o se agalelei agalelei, agaalofa ma matua faamaoni.

O ia e nafa ma le poto, o le eria o aganuu, faatupulaia mea na aʻoaʻo mai e ona pepe, e pei ona taua ai i le faʻailoa o le saito o saito ia i latou ma ausia se seleselega atoatoa. O le galuega a le atua fafine o le mautinoa o tagata e fiafia i le malamalama i le faatuatua lelei.

I nisi o punaʻoa, e mafai ona faʻamalieina le igoa o le davy davy - o le paia o lana tautala, le tina o le Au Paia. Ua manatu o le lelei o le aʻafiaga o le vak-saua lea na faʻatagaina ai le tautala o isi atuatuvale ma matagofie.

O le Masiofo o atua ua tuuina atu se suiga tele i se numera o filosofia ma mea lilo:

  • Buddhists Torshi o ia o se faletua o Lusjuschi;
  • Hindu tagata aʻafia e mafua mai i lona fesoʻotaʻiga ma manaʻoga o Brahma, Vishnu ma Gaunesha.

Ma o le lalolagi paia, ma mo tagata masani o Sarasvati ua faileagaina ai sa latou mafanafana, faauo, e faafaigaluegaina le mama ma tamalii.

Sina mea e uiga i le amataga o le atua

O loʻo umi lava le faʻasolopito o le fanau mai o se atua e tele na ia tusia ai se numera tele o tala eseese. E tusa ai ma le tasi o faʻamatalaga, o FrahA o le tama muamua lea, na mulimuli ane foʻi ma lona toʻalua.

O isi talatu a Saraswati sa faaigoaina o Durg ma shiva.

Taua faamatalaga! O taimi uma lava e faʻafoʻia lava le Atua e tolu sivili: o se galuega tautaua, pulu.

O le pito maualuga, na ia faia foi i le tuina atu o faatufugaga o faatufugaga, o tusitusiga ma faaipoipo i Le na faia le pepelo o le araene. Ae o se tane le mafai ona aumaia se fatuga moni a le Atua.

Atua Sarasvati

I le talanoa ai e uiga i vaitafe-Sarasvati, e tatau ona e iloa ai o loʻo oʻo mai le au faʻatuatuaga i le sailia o le malamalama ma le faasaolotoina mai i o tatou olaga le lelei.

E ui lava e tele vaitafe e iai le fesoʻotaʻiga ma mea e mafai ona tafe mai ai i le afioʻaga o Initia, o le vaitafe o Sarasvati-River, e manaʻo e maua le saʻolotoga. Peitai, i le amataga o le 19E, na amata ai ona saili le vaitafe, a o taumafai le aʻoaʻoga mo le poto faaleagaga, tuliina le penefiti tagata.

Ona filifili ai lea o Sarasvati e toe taunuu i le vaaiga ma na fanau mai i se tama mai le fesili, faaalia ai se naunautaiga faateleina mo saienisi. Na maua e le alo se igoa i le faʻaaloalo i Lona tina tele. E tusa ai ma le talitonu, o i latou na toe filifilia le aʻoaʻoga ma le lautele o aʻoaʻoga i Initia i Initia.

I le faʻaopopo atu i le aveeseina o tapulaʻa, o le vaitafe o le Atua faʻatusa:

  • Uelefea ma tele. A faʻaalia, amata ona fafagaina le eleele, e maua ai le malosi lelei. I le tala faatusa ma lenei, e tuuina atu e le saienisi le alofa tunoa.
  • Mama ma le mama. Na faʻapena foʻi, uma o loʻo tamoʻe i totonu o le vai, ma o saofaga fai saienisi i le faʻamamaina o le mafaufau tagata mai le mea moni ma le faʻamaoni.

Foliga mai o le Atua

Sarasvati sa le leiloa lo latou lauiloa seia oo i le aso. O loʻo ole atu pea mo se fesoasoani mo se fesoasoani, o le tele o aʻoaʻoga o Yoga. Mo lenei mafuaʻaga, o ona foliga e masani ona faʻaalia i vasega vasega o lenei aʻoaʻiga.

O le atua fafine o le tagata ma ua ofoofogia le aulelei, i a latou gaioiga o lo o iai le alofa tunoa. E masani ona puʻeina o se galuega i le Workflower i le kiona paʻepaʻe (o le faʻailoga moni o le poto). I totonu o tulaga e seasea, o lanu samasama e faʻaopopoina i le laʻei - totoa lanu.

Se mea manaia. I le feagai ai ma le atua o loʻo i ai ni taugofie e faia ai o faʻamatalaga taua. Ua suia i latou i fugalaʻau paʻepaʻe, faʻaalia le taua mo Sarastati faʻaleagaga ma le poto i le lalolagi.

O le atua fafine o lo o teuteuina i luga o le pogisa, e ao ona molimau atu ia te ia ma le vaega o meaola ola uma ma mautu lona lua o le lagi.

Mai isi uiga iloga o le Sarasvati, e mafai ona e telefoni i le auai o lima e fa. E tofu i latou ma e talafeagai ma le itu faapitoa o le tagata:

  • atamai;
  • gaioiga;
  • prolenipetua-preherol;
  • ego.

E moni, i ni vaega o tagata e faia ai le Atua ma le 10 po o le 10 lima.

O le ata o le Atua Hoperswati

Faʻafefea ona ole atu mo se fesoasoani?

Sarastiati o se atua agalelei agalelei, ma e mafai ai e tagata ona ole atu mo fesoasoani ma faamanuiaga. Peitai e oʻo lava i lona agalelei atoa, e na o le a tatalia i latou e leai ni mea leaga, o lona loto e matala mai i tagata ma le lalolagi. Ma i latou e ufiufi a latou mea taua mea taua ma uiga lelei, faʻatalitali mo le faʻasalaga.

O fea la le tulaga, o le atua o le a talosaga e fesoasoani?

  • Ina ia ausia le tulaga o le fealofani, ia sili atu ona poto;
  • I le mauaina o le poto - ia faʻaleleia le mafaufau ma faʻateleina le fesoʻotaʻi o mea totino;
  • Ina ia atiaʻe failauga;
  • Manaʻo e maua le toʻafilemu male vaivai.

Faʻafefea e Sarasvati ona aʻafia le ola o le tagata

Faatasi ai ma le Aunana savomi amother E le gata i lea, o lona Pulega e aoga ile SPCREMs.

TAUA TAIMI! O le mana o le Atua na faafoliga o ia lava ma le fesoasoani a vales po o Fng Shou - Saiepi e uiga i le nofo i le olaga, lea e sili ona lauiloa i le tele o atunuu o le lalolagi.

I ni mea, ua tofia e Saragavati i le lalolagi ole tagata ona o se siʻitaga a tagata i pepelo, lotoleaga, fouvale ma ita. O nei uiga le lelei uma e mafua ai le solia o le fealofani, o lo o i luma o tagata uma o tagata i le sosaiete atoa. Naʻo mataupu e faʻaletonu, e faʻamalosia tagata ia faʻaaloalo ma faʻaaloalo ma le tialosi ai le lagi.

O i latou ua laki le i ai o lona alofa tunoa, e maua ai le faigofie le nofoaga ma le mafaufau i isi tagata, aua e sili ai le lelei o nofoaga o le olaga.

O le lelei o le atuatuvale o le atua faʻasaienisi ma mea e mafai ona faʻamoemoe ai ia i latou o loʻo faia ni taumafaiga mo le tulaga lautele i le atulaulau. Saraswati faia le poto, poto, alofa, alofa mutimutivale, faʻateleina le lagona o le alofa i le lalolagi o loʻo latou tuaoi.

Peitaʻi o ē na ō i lototoa, ae i le malosi mataʻutia e taoto ma pepelo, fai mai e leai se malosi, ma amio lelei, ma lo latou malosi.

Ua maeʻa le tuʻuina atu o le Vitio:

Faitau atili