O Le Tatalo Po o Seraphim Sarovsky Mo Le Agaalofa

Anonim

Ou te matua fautuaina uma le au paneta e mulimuli i tulafono a Seraphim Sarovsky. O le aso nei o le a ou fai atu ia te oe o le a le aano moni, ma aua le tele foi na te taofi atili i le talafaasolopito o lenei Au Paia.

Saint Seraphim Sarovsky

O Seraphim Sarovsky o se tagata sili ona taua ma faʻamalosi i le faʻakerisiano, talu ona taua i lenei Au Paia ni vaega taua tele i le atinaʻeina o la matou tapuaiga ma lona faʻalauiloaina i lautele lautele. Na ia tuuina atu lona olaga atoa i le atinaʻega faʻaleagaga, ma na te le vaʻai i se auala i le Atua, ae na Ia fesoasoani mai i soʻo se auala e fai.

O Le Tatalo Po o Seraphim Sarovsky Mo Le Agaalofa 4661_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O lenei tamaloa ua soifua i le olaga amiotonu moni ma manatua tagata i a latou mea tau amioatua ma le poto. E ui lava ina oti se oti, ae na te le o tuʻua ese puapuaga ma manaʻomia ai lana tausiga muamua, faʻafetai i le fofoga o le au paʻia, na te mafaia foʻi ona toe foʻi atu i na tagata o loʻo manaʻomia mo lea mea. Ina ua uma ona ia tuʻua le tele o meaalofa, ia tagata uma i le tulaga o ana faama-, ona o le tulafono ma le faaeteete le pulega a Sarosky Serapi;

Faamatalaga puupuu o le olaga o lenei toeaina

I le fanau mai, o Seraphim Sarosky na mauaina se igoa ese atoa o igoa - Prokhor. Na tupu aʻe aʻe i luga o se aiga mauoa ma maʻi le aiga ua maʻimau ai, ona o lona tama o se faʻatautaiga ma galue lelei i fefaatauaiga. Peitai, o le tamaoaiga ua le auai i le tama a le tausaga, na ia malamalama ia i le taua o le atinaeina faaleagaga ma le tuuto i lana lava tapuaiga. Na toaga le aiga o Prokkor i uiga lelei mo le fausiaina o se falesa i kauk, o lea e i ai i le lava faʻataʻitaʻiga i luma o latou mata.

I le matua talavou (o nisi punavai finau o lenei mea na tupu i le sefulu tausaga) na faʻataʻitaʻiina le tama e le ogaoga o lona maʻi, ma le fafine moni, na o se pepe i tagata na faia o se vevesi. A maeʻa, le fanau mai na toe tu, ma ua tumau pea le ola. O sea ofoofogia na matua foliga na foliga mai na faʻailoa mai e le tama lona tulaga o lana galuega tele, ma sa matua loloto lona malamalama e malamalama i mataupu o lotu ma le faʻatuatua.

O serapiment tuu atu lona olaga atoa i le Alii i le Alii ma i taimi lava e tasi e tauivi uma ana fale puipui. Na te le faatagaina lavae "mea faigata i le tasi o meaai, pe i se feoaʻi ma totonugalemu. O le faia o lenei mea, ua faateleina atili ai e le toeaina le taua o le atinaʻe o le agaga, ae aua le faʻamalieina le tele o manaʻoga ma tuʻinanau.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O Le Tatalo Po o Seraphim Sarovsky Mo Le Agaalofa 4661_2

O tagata o Orthodox, faafetai i le faʻataʻitaʻiga a Sarafi o Saroviy, e tatau ona mafaufau loloto i a latou lava mea faʻale-agaga ma o mai i le olaga le mautonu o anatū o ana vaega.

Musumalu i tamaoaiga ma mea ofoofogia, Na alu atu le au paia i le Napantery and Nation toetoe o le toetoe o taimi uma o tatalo ma talanoa ai ma malosiaga sili ona maualuga. Ioe, e leʻo tagata uma ia peteni faʻapitoa, aemaise lava mai le tulaga faaonapo nei lalolagi e taʻu mai ai manaʻoga atoa ma le vave tele le olaga i aso uma. O le mea autu o le mea lena e tatau ona e onosaʻia, o le mea lea o mea taua o loʻo faʻaputuputu i luga o le lalolagi ma tupe o le a le mafai ona e mafaia ia te oe i le lagi. O le a latou muai vaaia i luma o le Atua ma paia, oe na o mea ua latou mauaina ma atiaeina ia i latou lava i luga o le fuafuaga faaleagaga. O le mea lea, ia malamalama i le taua o le apili i aso taʻitasi i le Silisili Ese ma le vaʻaia o Tulafono uma a le Atua. Ina ia mafai ona faʻafaigofie le soifuaga o le Orthodox Tagata, o Seraphim ma tuʻua lana tulafono mo le leo.

Mo le mea e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga o le faʻamanatuina o le tatalo

O le mea autu o loʻo e manaʻomia ona e manatua ai tagata uma o loʻo naunau i le malo o Ieova, o le taua o tatalo masani o tatalo masani. Peitaʻi, e le manaʻomia lenei mea pe ona o le fefe i le faʻasalaina, ae mai le mafuaʻaga lelei, e savali ese mai le loloto o le fatu. O le faia o lenei mea, e tatau ona e maua le olioli ma le alofa tunoa, e le gata i la, e le gata i, o se tagata moni o loʻo tulimatai atu i le taimi na ia maua ai le litaea faʻaleagaga. Afai e leai sana mea, ae tatau ona e le faʻatigaina ma pa'ū i se lagona, aua e te manaʻomia le faʻailoa ma le faʻaeteete lou malamalama ma le Atua ma tali le faʻamaoni i lenei mea.

Seraphim Sarovsky tauagavale e sili ona malosi tele, ae i le taimi lava e tasi o se mea sili ona faigofie o le a faʻatagaina ai oe e suʻe le taimi sili ona maualuga ma lou agaga i lalo o soʻo se taimi. O le malosi o le Tusi Paia O lo o iai le tolu puupuu, ae e sili le malosi o le mau, ia faʻataʻalia i le auala manaʻomia ma faʻaalia ai le manino o le faʻamaoni o le faʻatuatua.

O Le Tatalo Po o Seraphim Sarovsky Mo Le Agaalofa 4661_3

Tele o Kerisiano atamamai e faaauʻomia i aso uma i faatonuga a le St. Elder, e mafai ai ona latou olaola tulafono a le Alii ma tausia ai le aiaiga o le faaleagaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tagata tatalo tulafono i tagata orthodox

I le taimi mulimuli o soifua ai, na talaʻi ai se tagata faifeau i ona soo ma Alaga le taua o le masani ai o aga masani faaleagaga. O le mea e sili ona taua na ia le taʻuina naʻo tagata e uiga i le ala i le faʻamaoni i le auala na faʻaalia ai ia i latou. Na faamalosia e le autalavou e faapea, i le faitauga i le taeao o le taeao ma le afiafi, e o mai ai e tagata le poto masani io latou agaga, ae le o le tele o taimi.

O lea, o le a le mea na fautuaina ia avea ma sili ona lelei aʻiaʻi Seraphim narov i totonu o ana tulafono:

  • I le mavae ai o le ala fagua, o le mea muamua o le faia lea o se tagata, ae o le mauaina lea o le faʻamanuiaga a le Aliʻi mo le aso o le afio mai i le aso ma le fuafuaina o mea uma. E manaʻomia le faia i le taeao aʻo leʻi amataina le masani masani o le tino masani, aua i lenei ala o le a e faʻaalia ai ou tulaga e faʻamuamua i lou olaga i lou taunuuga.
  • E fautuaina e faitau le tatalo i luma o le aikonostas ma se moli moli.
  • Ia mulimuli i taimi uma lava se faasologa o ma faʻaopoopoga o tusitusiga paia. I le amataga moni, o le tatau ona faitau faatolu i le autu o le faaKerisiano "lo tatou Tama!". Ona faitau lea e le tatalo le pese le tatalo a le PRROY ". I le faaiuga, o le "faatusa o le faatuatua" o loo i le taimi lava e tasi.
  • I le aso atoa, aua neʻi galo foi e vaai i le Alii i le Alii, o oe lava e mafai ona filifilia faʻamatalaga tatau. O le mea autu o le faʻamanatu ia te aʻu lava i le uluaʻi nofoaga mo le Kerisiano e tatau ona avea ma faʻataʻitaʻiga moni, ma o mea tau i le itu tau pisinisi.
  • A iai sou avanoa ma le manaʻoga, e mafai ona e toe fai le tatalo o le aulotu o le tagata tafafao i le taimi nei. E le tatau ona faia muamua o le aikona, o le a lava pe a e maua se nofoaga tuufua ma le leoa.
  • Manatua ia e faitau uma tatalo i le faasologa tutusa ma le tutusa numera o taimi.

O le faʻamanuiaga na e fiafia ai o loʻo faʻatagaina se tagata e maua se tagata e ausia le atoatoaga atoatoa, i le mamao e mafai ai, i le tino agasala. E tatau foi ona manatua o amio lelei ole olaga amiotonu o se Kerisiano, pei ole aioi. O le toeaina sa faʻaalia lana faʻataʻitaʻiga o le alofa mama ma le faʻaleleia oa o le tamaoaiga o loʻo iai i le tagata faʻapitoa o se auala amiotonu lea e iʻu ai i le filemu faaleagaga ma le alofa tunoa.

Aisea o nei tatalo i le pule ma e mafai ona suia i latou ma isi

O lenei tuʻufaʻatasiga o tatalo e filifilia e le pei o mea faʻa-agaga loloto, aua e leai se mea na galue ai le toeaina ile fausiaina o ana tagata faigaluega.

O LE Uiga o tatalo taʻitasi i le Pule o le Sili o Elder Seraphim o Saroscmy:

  • "O lo matou tama" o se misiona taua, aua o nei upu na faʻaseʻe atu ai ia i tatou mai le Alii Silisili Ese o le foloina o Iesu Keriso.
  • O le tatalo lona lua o le Meaalofa o le Foafoaga paʻia o le sitaiʻu o Archange Michal.
  • O le tusi mulimuli o loʻo iai uma le maile autu o Orchodoy, o lenei e manaʻomia ai le iloa faʻapitoa pe a faitauina.

O se pulega puʻupuʻu puʻupuʻu e le fautuaina i se suiga, talu ai laasaga taʻitasi ua filifilia ma se uiga faʻapitoa. Faaaoga tatalo taumatau e pei ona asia e Servrim Sarovsky.

Faaiuga

  • Faʻaaoga soo le tulafono, faʻalua i le aso e te tuʻuina ai le taimi i faʻataʻitaʻiga faaleagaga. Aua le aveina ni faʻalavelave ma inu oe lava, iloa ai e taua tele ma manaʻomia e pei o le tumama o le tino.
  • Aua le suia le numera ma faʻasologa o upu tatalo. E le o se mea taua le Mose i La Tofi latou manatu faataulaʻi, ona o le tatalo o le tulafono e i ai le uiga faʻapitoa.
  • Faʻaaoga nei tatalo ae leʻi oʻo i le aoauli pe a fai o ia te oe i lenei taimi. Ma o le taimi o le aso e faasino puupuu i le Alii, ina ia aua nei galo lou faaleagaga.
  • Fausia se siosiomaga faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga faaleagaga. Faatulaga le fale occonostas, susunuina le moli po o le moligao. A uma ona tatalo e mafai ona e 'ai lauulu ma fufulu ma vai paia. Ioe, e mafai ona e faia se mea, ia manatua, e manatua lena sili atu le tali atu ua e fesoʻotaʻi ma le Silisiliese, i le malamalama ma le malamalama o le a taunuuga o le taunuuga.
  • Aua nei galo le taua o le masani ai i le masani ai ona asiasi i ai faaleatuaga a le Atua. Alu i le malumalu po o le Ekalesia i Aso Sa taitasi ma aso malolo a le Ekalesia.
  • Ia e alofa i le suafa o le Alii. Manatua o lou amiotonu e tatau ona faʻaalia o le lava o tatalo, ae faʻapea foi i galuega lelei.

Faitau atili