Atalii Tatalo o le Toatasi Mamalu Atua - O le tusitusiga o le tatalo faʻavave

Anonim

O le tatalo auro i le Orthodox tusitusiga ua manatu o le "Fro" o le Ricom Rupnisi Mary, e tele o Orthodox o loo iloa. Peitaʻi, e le o tagata uma o loʻo taumate, o le a le uiga moni o sea igoa matagofie. Taimi uma ma i taimi uma mo se tagata o se miti sa taua tele lona vaega o lona tagata.

E masani ona maua ai la latou miti manatunatu loloto, manatu lautele e uiga i le mafaufau lata ane. Ma mo le taupou miti - o lana vaaiga o le lalolagi, i tagata, mo lo la lumanaʻi. E aofia ai, o lenei o se avanoa e suia ai itu sili ona leaga i le sili. O le isi o le a faʻamatala puʻupuʻu pe faʻafefea ona faʻamatalaina nai miti, faʻafefea ona lafoaʻi atu tatalo a le tina o le Atua.

Atalii Tatalo o le Toatasi Mamalu Atua - O le tusitusiga o le tatalo faʻavave 4662_1

O le ola amiotonu i le seneturi ua mavae ua masani ona ia fuafuaina le tautoga o le tatalo. Tagata o le Afioga a le Atua na alu atu i le nuu lea, faia uma mea taua i mea taua ma amioga taua ma le malamalama paʻepaʻe na tuua i le tatalo. E masani lava, i le taimi lava e tasi, na latou siaki ai le ituaiga o musika o lo o afifiina - "miti" o le taupou, mea sa iai 77 tusitusiga paia. Taitoatasi oi latou taitoatasi lona faamoemoega. Na tusia tagata uma ina ia fofo ai ni faʻafitauli taua. Tusa lava, e foliga mai, ma le leai se avanoa, o tagata i le faamoemoe ma le faatuatua na liliu atu e fesoasoani i nei tatalo. E masani lava ona latou iloiloina pe a tatau ai:

  • puipuia oe lava ma latalata i le leaga;
  • aveese o le maʻi;
  • teena le fili;
  • Aua neʻi faʻatagaina le afi, ave o le fili.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le fitusefulu o tatalo uma e iloga o se tasi o le sili ona malosi. Na suia le tupulaga i le isi, ae o tusitusiga e paia e aumau i manatuaga tagata. O loʻo latou taumafai e feʻaveaʻi i tamaiti ma fanau a le fanau a fanau. Muamua, o le faʻasilasilaga o tuʻufofoga, ona tusia lea. O le poto o ou tuaa na faasaoina o loo ia tuuina mai i taimi uma se tagata le faamoemoe i le faʻataunuʻuina o se vavega, lea e na fesoasoani ia te ia.

Atalii Tatalo o le Toatasi Mamalu Atua - O le tusitusiga o le tatalo faʻavave 4662_2

Faʻafefea ona faitau le Orthodox "miti" o le taupou

Ina ia puipuia ni mea sese pe a faitauina miti, o taimi e tatau ona amanaia ai taimi. O le mea taua: o nei mau e le faamalosia e faaleoina i le maota o le Atua. Peitai, ona o lenei, e le aoga le mafaufau i la latou agasala. I le isi itu, o loo ia i tatou tusitusiga mamana o taimi anamua. O a latou galuega e masani ona faia i le tausiaina o tagata mai le eseese leaga. E fesoʻotaʻi foʻi ma sea talitonuga faʻapitoa o le tagata lea e tele lava a taunuʻu i le aoina uma o le 77 vaega o "miti" o le sili a le "miti o le sili ona paia, o le a avea ma Mr. O le a ia maua lona taui fiafia, o le a nofo i luga o le fogaeleele mo se taimi umi. Pe a tupu Lona vaitaimi o le a feiloai i ai ma afio mai Lana agelu agamalu ma e pei foi o le Alii.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E pei ona taua i luga, e tele ai tusitusiga. O nisi oi latou e sili atu ona taua, ma ua talitonu tagata talitonu ua faaauau pea ia i latou nai lo le vaega o totoe. Afai e te lafoina latou o se lisi, o le a maua lenei ituaiga:

  • "Moe" o le taupou mai puapuaga - mea uma e faʻatatau i faʻafitauli o aiga, o le tamaititi e sili ona lauiloa.
  • "Moʻeina" o le taupou i soo se faʻaolataga - ua faʻaaogaina i soʻo se tulaga le lelei, matou te faʻaaloalogia o le sili ona malosi.
  • "Malo" Mo soo se faʻamalologa - mo le igoa e taʻua o Ia lava, e faitau i soʻo se faʻamaʻi, e tusa lava poʻo le a le mea e fesoʻotaʻi ma ai.
  • "Malolo" e faʻataunuʻuina le manaʻo - Ia maua le faʻamoemoe mo le lumanaʻi ou te fia vaʻai i le tatalo, fesili mo oe ma e pele ia te oe lava ma e pele.
  • "Moe" o le taupou - (talosaga-tatalo) - puipuiga mai mea leaga uma mo tagata e sili ona lauiloa.

Atalii Tatalo o le Toatasi Mamalu Atua - O le tusitusiga o le tatalo faʻavave 4662_3

Le tomai o le faitauina "moe" o le Right Rightin

Ina ia faia lenei rite ma se iʻuga lelei mulimuli ane, e sili atu le le toe solomuli mai i le soviets:

  • Filifili se potu e mafai ai ona e nofo toatasi mo se taimi umi;
  • Faʻamuta mea uma o le atunuʻu;
  • Tapuni toa malosi, muamua le lapataiga o aiga e tausi lemu;
  • taulai atu i lana talosaga;
  • malamalama lelei;
  • malolo ma faʻatali pe a oʻo mai le oona i le masani ai;
  • ma le aufana e fesili atu ai ia te ia le tina o le Atua faamagaloga mo ana gaioiga uma;
  • Faitau i totonu o se musumusu (3 taimi), malamalama i le faitau;
  • Afai e te amata teena lagona, ona maua lea e le loto i ai;
  • Atoa le tatalo ma le le leoa i lalo i le moega.

Ua maitauina pe a faʻamuta le tutusa o le faitauina o se tatalo, i le isi vaega o totoe ma le faigofie. Faatoa amata ona ia maua lona agaga e saoloto ma faaona ai le faanoanoaga ma le faitotoa o le faapalepale na alu i se mea. O le mea taua o le talitonuina o le tina o le tina o le Atua, ona o le a oʻo mai le fesoasoani.

E tele faʻamaoniga e faʻamauina faapitoa i luga o pepa ma alavai faʻatagaina e faʻamaonia ai o "miti" o le taupou o le taupou. E toatele faalavelave ua ola fiafia, ma o le toatele o tagata na laveaiina. Na toe foi le tagata na leiloa, o isi na le talitonu ia i latou lava, ma fiafia i le filemu o le mafaufau. Lagolago tatalo lagolago. E i ai le manatu na o nisi o nei mea uma. Peitaʻi, afai e tupu, ua pa'ū le le mautonu, ma e le fegalegaleai le tulaga o le leai o se fesoʻotaʻiga, o mea uma e le toʻafilemu. E sili atu lona liliu i upu faavavega. O le a latou fesoasoani e toʻamalie i lalo ma faia se filifiliga saʻo.

Soo se tasi e le tusa ai ma le toe mauaina o nei upu taufaasese, ua le toe masalosalo i lo latou malosi, tusa lava pe na muamua faia mea uma. Latou te aumaia le laveaʻiga, fesoasoani ia maua le malosi ma e naunau tele i le mea tuai, valaauina le puʻupuʻu, ae o le upu e pei o le upu "o le olaga."

Atalii Tatalo o le Toatasi Mamalu Atua - O le tusitusiga o le tatalo faʻavave 4662_4

Filifilia Tusitusiga o Miti

O le faia o se faʻataʻitaʻiga o tusitusiga uma e le talafeagai ai, ae ma poʻo nisi, sili ona taʻutaʻua ma i manaʻoga sili ona taʻutaʻua ma i se manaʻoga, e faʻatagaina foi ona masani ai.

Faaiuga

Ua talitonu o le tatalo ofoofogia "ou te moe" o le tau o puapuaga o le manuia, Maea le faafitauli o Kerisiano. E i ai lona lava foliga:

  1. O se aotelega o Tusitusiga Paia;
  2. le faitau i le malumalu;
  3. E mafai ona e aveeseina se isi vaega mo le lautele;
  4. O miti taʻitasi o loʻo faʻamoemoe i se itu o le tagata;
  5. E i ai miti lautele oe faitau i le tele o mataupu.

Faitau atili