Tatalo cyprican mai le faʻaleagaina o mata, mata leaga, faiga faataulaitu

Anonim

I nai tausaga ua mavae, na le mafai ai ona sau se feʻe uliuli i loʻu olaga: maʻi ogaoga e leʻi tatala, tele o taimi na leiloa ai se tele o tupe, ua mou atu. Na sau le mafaufauga: Atonu na latou mafua mai ia te au? Ua faateteleina loʻu mafaufau i ai. Na ou manatuaina o le amataga o le Black Band na muamua atu i se misa ma se tasi tagata le lelei.

Ina ia fesoasoani ia te ia lava i se taimi faigata, na ou filifili ai e tatalo i le Mus Rivert Cystr, aua na ou iloa o lenei sa paia fesoasoani i se leaga pe le lelei mata.

Talu ai ou te le o le mea o le mama, sa ou faitauina se tatalo mo le 40 aso. Na faasolosolo malie lava ona ou lagonaina lelei le tagata a le Alii na faalogoina aʻu ma sauni e fesoasoani. Na atili ai ona ou alu atu i le malumalu, fesootaiga.

I le iʻuga o le 40 aso, sa ou lagona lelei tele! Na ofoina mai ia te aʻu se galuega fou, na pasi le faʻamaʻi. Ae o le mea sili ona taua - o lea ua ou talitonuina o le malosi sili lona malosi ma aʻu, ou te le tuʻua aʻu i se faʻalavelave. O le mea lea, a ou fautuaina tagata uma e lagonaina Mega o Faʻanoanoaga, e masani ona masani ona fai i le malumalu ma faitau le tatalo i le Calponn.

Faailoga o mea leaga pe fai togafiti

O tala e fesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻaleagaina e faigata i taimi uma ona faʻamaonia. Lenei e mafai ona tatou faʻalagolago i luga o tatou manatu - pe a fai o se mea e matua teteʻe ai i le olaga ma o loʻo ia te oe se ogaoga gasegase-sili ona leaga, e mafai ona e manatu i faiga faataulaitu. O le faʻailoga autu o soʻo se mea leaga o le maofa i le leaga o le leaga, faapuʻupu o toilalo. E tele naua faigata mai eseese ituaiga o le ola:
  • Mou atu le ola maloloina;
  • Ua faaumatia o mafutaga;
  • Ua leiloa tupe;
  • Faalavelave na tupu;
  • E i ai faalavelave matuia i le galuega.

Afai e faapena se mea e tupu ia te oe, e mafai ona manatu e mafai ona tatou talanoa e uiga i faiga faataulaitu. Toatele o loʻo faʻavave e foia ai lenei faʻafitauli mai le "malamalama" tina matua, ae o se fofo leaga lava lea. I lenei tulaga, na o le Atua e mafai ona fesoasoani i lana au paia. O le faʻatamaina o le agavale, e manaʻomia le tatalo tele pea, alu mo le tapuaʻiga, moliaga.

O le tatalo o le Aso Sa Learni mai Leaga, Mata Leaga, Moliga Faigaluega

O le tatalo sili ona malosi mai le faʻaleagaina, o le faʻatauvaʻa ma le tuʻuina atu o le maoaʻe o le tatalo a le tatalo i le Au Paia Tele o LayPin ma Welinin.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O tatalo a le au paia ua tuuina i ai tatalo tatalo a Orevora. E mafai ona lolomiina pe toe tusi mai le lima ma aʻoaʻo atu i le taeao ma le afiafi i luma o fuaitau o maturo orty.

I le tele o ekalesia orthodox, e iai le aikona lea o le cypcean ma le USTNanceha ata. E manaʻomia le sau i le malumalu, tuu le tatalo i o latou taeao, ona ia faʻaauau loa lea i le sauniga.

O loʻo faitau le tatalo o aiga i le auala lava e tasi faʻapena ma soʻo se isi.

  • Faʻatau le faʻatusa o le Au Paia CyPanan ma le Faʻaola.
  • Faatau moligaoga i totonu o le Ekalesia.
  • Moligao moli i luma.
  • Saunia le tatalo tusitusi.
  • Faitau le tatalo, sauni o le au paia e faalogo i au talosaga.
  • A uma ona tatalo, fai atu i le Au Paia ia lava au upu e uiga i ou faafitauli ma masalosalo faalemafaufau.

O le tatalo cycean e manaʻomia e faitau 40 aso i le laina.

Tatalo cyprican mai le faʻaleagaina o mata, mata leaga, faiga faataulaitu 4686_1

Talafaʻasolopito o le Au Paia Credit Soteea ma Weveninti

Aisea e fesoasoani ai nei Au Paia i faiga faataulai? O le mea moni o le cyt nentin cypon, sa nofo i le uluaʻi senituri o le faʻa-Kerisiano, na avea ma tagata faataulaitu. Na ia iloa le auala na leaga ai oe ma faia ana poloaiga. O agaga o le leaga sa usitai atoatoa ia te ia, ae le lava le malosi na la feiloai ai ma se agaga talitonu moni e le fia faaipoipo i se ofisa talitonu. O lenei talavou faapaologa na faafaigaluegaina cypfatan ina ia na te faamalosia le matagofie e malilie i le faaipoipoga.

O le malosi o lona faatuatua na matua tele ai le mafai ona feagai temoni. Na faateia e Cytara. Na ia mafaufau e uiga i le auala e mafai ai e se teine ​​talavou ona faʻatasia agaga malamalama o le leaga. Ma ua iloa ai le malosiaga taulaitu e sili atu lo latou malosi nai lo na temoni ia pulea.

Sa tumu ma faaiuina curcean ma faaiu. Na sau i le Ekalesia Kerisiano ma tatalo mo le faamagaloina mo le tele o aso o lenei aso. Na vaaia e le ositaulaga ou loimata ma le salamo o cypern ma talitonu ia te Ia. O Cytaran na avea ma tiakono i le malumalu, ae le mafai ona galo i lana faamanatuga - tatalo ma le agaga faafetai i le Atua mo le faamagaloga.

O CyPan ma Nana na maliu o Amino o ni tagata faamaturoina - sa puʻeina e Roma ma sauaina mo se taimi umi, i le faamagaloina o Keriso. Ae o Kunisi ma Tinasia na filifili e oti, ae aua le lafoai lona faatuatuaga, sa matua malosi lava. Ina ua mavae le maliu o le Au Paia latou te puipuia i latou na mafatia mai i aafiaga faaletagata na mafatia ai.

Tatalo cyprican mai le faʻaleagaina o mata, mata leaga, faiga faataulaitu 4686_2

O Le Manatu o le Ekalesia

Na taʻua o le toʻatele o ositaulaga o loo teʻa le avanoa o faiga faataulaitu ma tau faaleagaina. Latou te talitonu o na aafiaga e mafai ona tupu na o tagata e lē lava faʻatuatua - ua taʻua o le tele o tusitusiga ma vitio.

Mai lea manatu o le manatu e te manaʻomia e malilie iai. Ae e aoga o loʻo latou iloaina o loʻo iai faʻafitauli faigata i olaga pe a ave e le 'au malosiaga o le leaga. Masalo e mafua ona o le leai o se faʻatuatua ma le amiotonu o loʻo ola. Ae i soʻo se mea e te maua ai i tatou lava i se tulaga faigata, matou te manaʻomia le lagolago. O lenei lagolago e mafai ona avea ma tatalo mo i tatou i le na o le kapeteni.

E mafai ona amata i le tatalo tatalo ia cypian (le tusitusiga o le tatalo e aofia ai i le tele o oa orthodox Ae a uma ona e maua sina mea lelei, e manaʻomia le suia lou olaga, liliu i le faʻatuatua ma le lotu.

Tatalo cyprican mai le faʻaleagaina o mata, mata leaga, faiga faataulaitu 4686_3

Faaiuga

O lona iʻuga, ou te fia faaiʻu faaiu: o le Alii le Atua atonu o le sili lea o puipuiga mai le leaga. Ina ia faatatau i le Atua mo se fesoasoani pe a faatiga, oe manaʻomia:

  • Faamalosia le faatuatua;
  • E masani ona asiasi i le malumalu o le Atua;
  • taʻutaʻu;
  • koma;
  • Faitau le tatalo mai faiga faataulaitu o le cyppan ma Wenitii.

Faitau atili