Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga

Anonim

O le manuia o le olaga e tele lava faʻavae i le lagolago aiga. Ina ia iai lea o se faavae maufaatuatuaina i lalo o lea, o le Orthodox e masani ona fesili atu mo se fesoasoani mai le Au Paia. O le a fesoasoani e suʻe le tatalo a le apoapoaʻi pe a vaʻavaʻaia, pe a fai e aulelei e faʻatatau i se aiga lelei mo ia poʻo se tagata moni.

Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga 4687_1

E lauiloa foi i le fanau mai i tupulaga usu e faavavau, e oo ane i talofa e tuaoi ma tuaoi, i lona talavou. E masani ona taʻua i latou pe a, faʻafetai i tagata fiafia, o se olaga fiafia o aiga na faʻamautuina pe faamalieina.

Faʻafefea ona ole atu mo se fesoasoani i le manuia o le Kensenia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Faamatalaga Faatautau i tausaga amata o le olaga o le matagofie St. Petersburg, toetoe a leai se faasao. E ui i lea, e leʻo se augatupulaga e iloa e se tasi le talaʻaga o ana vavega. I le tele o tausaga talu ai, e i ai i latou e aoga i fesoasoani ma fesoasoani. Latou te tatalo atu i le paia e maua se faamafanafanaga pe faataunuu ai la latou miti o se aiga.

O le faaipoipoga na avea ma amataga o le tausamiga o le tausamiga o le tausamiga o le tausuaga na mafua mai, ae o le fiafia ia se tamaitai talavou ma lona toalua pese pese. Mo lenei mafuaʻaga, o le foaʻi a Kasenia Petersburg i le faʻaipoipoga, o le masani lea o le saʻo o le talosaga a teine ​​ma fafine na o ese.

Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga 4687_2

Se fea mea e oti ai le fafine o le fafine o le asā a le 26 o le fafine O se tamaʻitaʻi talavou na filifili e faʻatautaia uma lona olaga o totoe i le ALIʻI ina ua mavae le maliu o lona olaga o totoe. I le aso na afio mai ai o ia i ofu o le tagata, ma faamatala mai Aneturavarovich. O le amataga, na amata ai ona latou manatunatu i le gasegase na valea le faʻanoanoa. Ma, na tulai le upu paia, fai mai e le o toe i luga o le paʻepaʻe malamalama. Na manaʻo o ia i ana gaioiga e poto mai le Atua, o le faʻaolataga o le agaga o lona toʻalua, na alu ese lenei lalolagi e aunoa ma le salamō.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E tusa ai ma Keriso, e aunoa ma le mauaina o lona lava aiga agalelei, o alii paia mo isi. O le tagi matuā lelei na fai ai lana tagi. Na te aumaia le faʻamoemoe i tagata uma e asiasi ile falesa i le faʻauluuluga, oi latou e apili i lana faʻatusa i le fale.

Ia maua le lagolago, e tatau ona e iloa tulafono ma faatino:

  • Auina au tatalo i luma o le aitala mai le Ekalesia, ma e le faatau i se mea i le taimi.
  • Upu o le tatalo ia tauloto, o se taimi mulimuli, tusi a latou lava tagata i se laupepa pepa.
  • Faitau ma le fiafia ma le alofa i le olaga, pei ona fetaui lelei ma ou aiga.
  • Matau le taimi faʻatulagaina: 07.00 - 08.00 H (taeao), 17.00 - 19.00 H (afiafi).
  • Faitau e aunoa ma fafo ma faamatalaga, sili atu i le nofo toatasi.

O le a le sili ona paia xeneta St. Petersburg

Le sili ona tali atu o le paʻia i Moluba e uiga i le fiafia o le aiga ma maua se paga lelei. O mea uma lava, na matuā leai lava o ia, e pei lava o le toʻalua ua latou seʻeina e aunoa ma le salamo, o le misionare lava na ia totogiina lenei aitalafu mo ia. Mo le aso atoa, sa ia faaaluina le taimi i le Ekalesia. O nisi taimi, pei o malosiaga vaivai na fesoasoani e fausia le malumalu. Sa iai o ia i tatalo, na ia alu atu i tala atu o le Aai ma na fesootai ai ma le Alii.

O nei amioga uma na aumaia i le manatu sa faigofie ona ia iloa o tagata o Kasena le alofa o le Atua. O lē na talanoa i le tagata, ma se loto agalelei, ma e te masalosalo na faʻatuina lana galuega, na faʻaleleia lana galuega, na atili ai ona faʻaleleia e le aiga.

Tatalo mo le Soifua Maloloina o Tamaiti

O loʻo iai i lalo o le taualuga o le fale ma lana taʻamilosaga tamaiti, sa ia ave lona faʻamalogaluga. Mo le mafuaaga lea, na amata ai ona latou uʻia le soifua maloloina o le tamaititi, lea ua afaina matuia.

Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga 4687_3

Tatalo mo le Faasaoina o Aiga

Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga 4687_4

Afai na faʻafuaseʻi ona sau le teine ​​i totonu o le olaga o le teine, na lagona o ia o lona sulufaʻi poʻo le ulugaliʻi na amata vaʻavaʻai, ona amata loa lea ona faia le gaioiga. E manaʻomia le faitauina o le tatalo mo le faʻasaoina o le Aiga fatufaʻaiga i luma o le aikona o Kussenia Pensedburger. Fesoasoani ia e feagai ma faigata o aiga ma faafitauli o aiga. E masani ona fai mai e masani ona toe faafoi le tane na tuua le tane na tuʻua le aiga, ua aʻoaʻoina le toʻalua moni na lafoa.

Tatalo mo le Faaipoipoga

Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga 4687_5

Tupuar Monson e le tuua e aunoa ma le auai o le tatalo o tane nofofua e uiga i le fesoasoani i le sailiga o latou lona lua afa lona lua ma le faaipoipoga. O ia o lo latou tino, ma e masani ona taapatilo i manatu faapena.

Tatalo e uiga i le Galue

Tatalo a Kaucian Petersburg: E uiga i le fesoasoani, faaipoipoga, manuia aiga 4687_6

I le olaga e tupu ai le faʻamalosia, galuega ua leiloa, poʻo se galuega e leʻi faʻamalieina uma. I le tulaga lea, latou te liliu atu foi i le au paia, fesili mo se fautua i se itula faigata. Latou te tatalo ia maua ni galuega vave, fesili mo se fesoasoani ma ni gaioiga faigata tele.

Peitaʻi, e manaʻomia ona amanaia lea talosaga mo ia lava ni mea, ae sili atu ona tamaoaiga ai, ae faʻaletonu. I mea uma, o Koneiana ia lava sauniaina, toese ai le tane a le tane, tufatufa atu meatotino uma. O nisi na talie ia te ia ma fesili i fesili faigata e uiga i le le fefe e feoti ma le fiaaai. Na tali pea le fafine i taimi uma, ina ia ia talitonu e le avatua e le Atua ia te ia e oti le oti matau fiaaai. O se tatalo e tatau ona tautala muamua, na saunia fesoasoani e atiaʻe ai o latou lava faigata e ausia ai le sini.

Faaiuga

Naʻo le fafine a le fafine, na taʻutaʻua i le Au Paia o le Faakerisiano mo le Meleniuma i Rusia i Rusia, o Kaunia Petersburg. O nisi taimi e mafai ai ona e feiloaʻi i seisi tusitusiga: Peterburger, ae e fesoʻotaʻi ma le talanoaga. Peitai, ia faitau le faʻanatinati uamea a o leʻi faia lenei mea. E paia foi o ia, o le na malamalama i lona olaga, ma talu mai i lena taimi, talu mai le moni o le Petersburg, o le Orthodox St. Petersburg e le galo. E tusa lava pe na i ai se sauaga lotu, o loʻoitū i ai i se Grata e maua ai le tuʻuga.

O le taimi nei, o le au malaga e masani ona i ai i le smolenk o fanuatanu (St. Petersburg). Latou taumafai e fai se tuugamau pe le itiiti ifo e faalagolago i le masani ai. O pa puipui uma o le falesa e lavea ai ma tusitusiga ma talosaga vevela. Na te tatalo:

  • E le afaina tamaiti;
  • E faʻatuina ai faʻafitauli a aiga;
  • O le faatiga o le agaga na tuua se tagata;
  • Ia manuia ma fiafia fiafia.

Faitau atili