Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora

Anonim

O le olaga o Orthodox e le mafai ona mafaufau i ai e aunoa ma ni mea pueata, o loʻo mafuta faʻatasi ai i le tele o tagata. E aofia ai le vai paʻia ma le prosafora. E talitonu o le muamua o le alofa tunoa o le Atua. E fesoasoani ina ia faʻamamaina ai le agaga mai le leaga, ma o le mea sili ona talitonu i manaʻoga o le faʻaolataga.

Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora 4724_1

O nei tuutuuga e sili atu. E tusa lava Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora Mo le orthodox tu masani. O le a la latou te faaigoaina i latou? Tasi ua faʻaaogaina mo le mafutaga faʻale-paia, moli falaoa. O le isi - faamatulologa vai i totonu o le Ekalesia. O loo faaaogaina ma le amataga o le Feagaiga Tuai o loo faamatala ai le faamanatuga ma vai paia. E le gata i lea, e tutusa lelei ma le papatisoga a Iesu Keriso.

O a ni mataupu ma aisea e taofia ai le vai paʻia ma faʻamafanafana

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora 4724_2

Le vai, pe, pei ona taʻua o le, Amu Mama, faʻatasi ma le Grouble Brort Brort e tatau ona faʻaaogaina i le taeao, ae leʻi 'ai. O le mea lea, o le itu itu faaleagaga o lona faaleagaga ua faaeaina, ma o mama ai le tino. E faitauina i le tatalo lenei. E tele naua mea e gata ai le Kerisiano, ae e le gata foi i le amio lelei, malulu mai le malosi o le malosi. Oloa o ni faatusa o le faigofie: Afa e ola, faʻamalosia le malosi, ma le vai faigofie ona faʻafaileleina. O elemene uma lea, na faapaiaina i totonu o le Malumalu, tuu le talitonu o le malosi faaleagaga.

O le aufaatasi o le Ekalesia e tutusa ma fatu faatamaia, lea e tele ai molts o falaoamata mo falaoa. Toe foi i le Peraimeri mama e tupu e ala i le vai paia, o lo o manatu o loo avea lava o ia e fai e se tagata i se tagata na avetaavale. E leai se mea faigata i le faʻaaogaina o le amamas ma Prosphora. E pei ona taʻua, latou te aveina i le taeao, o se gaogao le manava ina ia leai se toe faʻafefiloi ma meaʻai masani.

O le a le prosara?

Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora 4724_3

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E masani lava, o moli moli e faaaogaina i le taimi o tapuaiga. I le taimi o se mataupu masani, fasi ma nutimomoia o se faʻailoga o le manatuaina o le soifua maloloina poʻo le malolo o loʻo taulia. I aso ua tuanaʻi, o nei falaoa falaoa na faia e le au Paʻaga o i latou lava, ma aumaia i latou i le auaunaga. Na sau le upu 16 i le gagana Eleni ma ua iai le taua o le ofoina atu. Auauna o Luga o le tatalo, aveese, fesili atu i le Atua ia i latou na pipii i ai ma aumai.

O le aso, ua saunia ai Pisiona o loʻo saunia ni ekalesia poʻo faʻamanuiaga a saiefa e oʻo ia falaoamata Ou te le tau aveina i fafo o le fale. O le tele o seneturi-matua o le faʻaaogaina o le falaoa i le taimi o loʻo totoe ai le malamalama. O nei fasi Kerisiano foi e tau fai mai ai i tusitusiga. A maeʻa ona faʻapaʻiaina le Manatu, e mafai ona tuʻufaʻatasia pe a sogi i le satauro. I nisi o malumalu, ua tuu i tua o se pusa mo moliga, lea e ono ave ai e se tasi le tagata. I isi mataupu, sa taliaina i latou na sa faʻaiʻotatala a latou Faʻamatalaga i le faʻamaopoopo. E tupu i areto paia o falaoa na tuuna falaoamata po o isi foai. Ile faʻaiuga o faitauga, o le vaega o le falaoa (antidier sa ave ma i latou.

Toe Fuatia Reformer

E i ai le tagata masani.

  • E manaʻomia le faʻaʻaiʻesea o le Pama o le satauro, ina ia i luga le taumatau.
  • Ave se prosa.
  • Sogi atu le lima o le Waryashki, o nisi i le taimi e tasi e maua e manumalo ai lo latou mitamita.
  • Aai i le anufe ma inu le vai paia i le itu i le Ekalesia.

Aumai o au meaʻai mai le malumalu i le fale, o loʻo tuu i lalo o le Icnonossas i le mama mama. Ae e te leʻi tuputupu aʻe falaoa, ia faitauina le tatalo.

Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora 4724_4

E faaliliuina le tagata i le Alii i le Alii ina ia faamalosia ai lona agaga ma le tino. Faʻasusu le faaleoleo, e tatau ona e mulimuli i ai, ina ia aua neʻi paʻu i se gasolo lelei. Luha suia se ipu po o le solosolo. E le faatagaina e sasa le fasi mea paia i le fola. Mai lava mea uma, o loo i ai se uluai talitonuga. A faʻapea e le talitonu se tagata, pe a lesitalaina, sa le manaʻomia e ia se ProSfora. Le aoga. O mea na oso mai ai le falaoa, susunuina i tua atu o le fale.

O le areto e paia e aofia ai vaega eseese. Muamua, e filifilia i latou taʻitasi, taʻitoʻatasi. O le tasi o le faatusa lea o le natura o le Faaola, ae o le isi, o le pito i luga, o le ata lea o le taupou poʻo le koaki faʻakerisiano. Pei o se tulafono, ua maeʻa tusia le tusiaina faʻaaoga ai se lolomiga faʻapitoa. O sea tuʻufaʻatasiga o le falaoa o se faʻailoga o le tuutuʻuga o tatou taʻitoʻatasi i luga o le agaga ma le tino. O vaega uma e lua o le amiosaʻo o tagata.

Manatu o le toe faia

Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora 4724_5

E toʻatele māg ¯ o o mataupu uma ua tapenaina lea toʻaff. O le mea moni, e tele lava o 5 ituaiga. E tofu lona lava tulaga.

  1. O le tina o le Atua e foliga tutusa ma le tafatolu, e mafauigaina ai le Tina o le Atua poʻo le tala ia te ia. Faatulaga i luga o le ipu. Auauna atu mo aso malolo i totonu o le malumalu.
  2. O le mea na ala ai i ai le pepa kupita. Faatusa o le tino. O ata e mafai ona i foliga o le koluse ma se tamai mamoe.
  3. E iva e avea ma faatusa o le mamalu o le Au Paia ma perofeta. E na o 9 fasi mai ai.
  4. Le puleaina - o le igoa lava ia e talanoa mo ia lava. E vaevaeina i le va o uma i le tautua.
  5. Sufofoa - 'ai i le pito i luga na o le puipui o le malumalu mo e ua maliliu. E le mafai ona malepe ma 'ai i le tuugamau.

Amisma - vai paia

Tatalo mo le vaetamaina o vai paia ma le proschora 4724_6

O le a lauiloa tagata uma - Papatisoga. Mo se faaiuga o se vai, o le vai na aumai e tagata Kerisiano i le malumalu po o le puna tuusao. E toʻatele e talitonu o loʻo fuafua mai maʻi uma. Faatasi ai ma lea e mafai ona e finau, ae o le mea moni na lamatia le vaitu ma le afaina ai, o se mea moni. E tatau ona manaʻomia i totonu o le fale ma inu se gaogao manava.

E manaʻomia le faʻaauau ona o loʻo latalata i le ICONODSUSIS. Faʻaaoga le faʻamaoni i lenei maota e faʻasaoa ai o latou aiga, faʻauʻuga, i le faʻamamaina.

O le a le mea e le mafai ona faia i le vaipuna ma paia

E i ai faʻalavelave e iloa lelei ma taumafai Kerisiano uma ia aua neʻi paina.
  • E le mafai ona 'ai se prosara, pipili se mea pe inu le le vai paia.
  • Ae le i amataina, e tatau ona tatalo.
  • E le mafai ona pau le nutimomoia.
  • Aua le faaaogaina le Aso Faraile lelei.
  • E le mafai ona 'ai fafine i le vaitaimi o le palapala.
  • Teu e aunoa ma se mea e fai ai le ato po o le ato.
  • E le mafai ona lafo ese.

Afai e le mautonu le areto, e sili atu le susunuina pe lafo i le tafe vai. Na o le togiina i le eleele, ma e sili atu foi i le lapisi e le mafai.

Faafefea ona Faitau Atu i le Tatalo

O loʻo faitau tatalo se tasi o tatalo i le vaetamaloina o tagata faʻatupu ma le vai paia, o lona au tusitusiga ua tuʻuina atu i luga. Peitaʻi, e le lava le faitau pe tautala upu, tusa lava pe o oe o le loto. Pe a iai le faʻatuatua o le faʻataʻitaʻiga i le Alii ma o le a tuʻuina atu mea uma ia i latou i le taupega atoa.

Inu o vai paia, e le gata na taia se tagata, ae e latalata atili ai i le Atua, ua aumaia i lona alofa tunoa. Afai e iai se falaoa na fua, o le mea lava e tasi e tupu, ona o mea ia uma na ogatasi i le taimi e tapuai ai.

Faitau atili