Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo

Anonim

Ina ua maʻi loʻu atalii, ma ou alu ma loʻu toalua e galulue ma lou ulu ina ia faia se tamai tamaititi faʻatau ma faʻafitauli. Na alu Tina i le malaga. Na ou aumaia se kopi o le lauiloa poto mai iina, sa tautau lana moega o lana pepe ... ma na toe amata ai loa le togafitiga umi. Ma ina ua manumalo atoa le ataliʻi, na matuā vaivai le aiga atoa ma se maʻua le mapusaga, na amata lava ona ou naunau, o le a le ituaiga ata e tele? Sa ou sailia ni faʻamatalaga i mea uma - na ia ole atu ai i le Ekalesia, tusi i luga o le lotu ma lotu, ma naʻo Google. Ma o le mea lena na ou aʻoaʻoina ...

Talafaʻasolopito o lana tusitusi ma foliga mai i Rusia

Fai mai aga masani: O lenei ata tusi na tusia ai le aposetolo o Luka ia lava . Ma o se faavae, na ia faapogisa ai le laupapa laulau, ma mulimuli ane mai le la tama a le Atua ma lana tama. O le vaai atu i Ikotala, na fai mai Maria: "Ia mou atu loʻu ma mai mai ia te aʻu, o lona na fanau mai ia te aʻu."

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le amataga o le 12th seneturi, o le uluai aikona sa i Connoninele. Ina ia mafai ai ona faʻamalosia le faʻauo ma Kerisiano Rusia, mai i le ata na faia ai se lisi na siitia i Kiev . Na feiloaʻi le aliʻi ma le mamalu ma faʻatonuina e tuʻu i totonu o se morodorny oreas.

Ae paga lea, e le o lelei mea uma i le atunuʻu ma luga o le nofoalii. O le taulaga na pueina Yuri dolgoruky. O atalii o le perenise na latou finau i taimi uma, aoll o le maliu o le tofi. I le faaiuga, o Konyzach Andrei i le 1155 na filifili ai e faʻavae se isi faʻatasi, o le setete i le itu o le kiev nofoalii. Ina ua alu iina, sa ia tago faalilolilo ia te ia le ata o te ia.

Taofi i VLadimir e malolo ai, e leʻi leva ae filifili Andrei e alu atili. Peitai, sa faafuaseʻi ona le toe pala o le solofanua i le alu. Ma e oo lava ina ua suia solofanua, e lei gaoioi le caravan.

Na amata ona tatalo Konanzhich e tatalo i le taupou Mary, ma ou faaali mai ia te ia, o le a tuua lona ata i Vladmir, ma le isi.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na faalogo i Andrei i le afafine faalelagi ma tumau i Vladimir, e faalauiloaina le aai o le muamua-ad. Ole mea lea na tumau ai le selau nai tausaga, poo ai ma maua lona igoa.

Ma i le 1480, na feoai ai le aikona i Moscow i le taupulepulega . Ae o le VLDImir Candimral e le o le matuaoti - iinei na totoe se lisi mai le aikona, o le tusitala o le Andre o ia lava.

O masovi e manaʻomia se ata paia ma le gauai ma le faʻaaloalo. I le nofoaga na tali ai le aai i le ata, na fausia foi le sarensky monastery , faaigoa mai le Upu "fonotaga."

Ina ua maeʻa ona fouvale, o le manatu o le manatu O le mea e lelei ai, o le tausaga anamua na le mafai ona mumu, ae saʻi sao, ma faʻamaonia le galuega a le tusiata. Sili atu Na aveina atu o ia i le Dritykov Gallery.

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_2

O lenei, i o tatou aso, i le 1999, na toe foi ai le ata i le Lono o le Ekalesia - i le malumalu o St. Nicholas (Tolmachi).

O a ni vavega o loo i ai lenei accon?

  • 1237 Tausaga. Na faoa e Khan Batya le aai, sa susunuina le falelotu, o totogi o leconon ua vela. Ae o le lupe paia o le masiofo o le lagi na tumau pea ona taofia.
  • 1395 tausaga. Ia puipuia Moscow mai 'au o Khan Manamea, mai le vladimir na aumaia ai se aikona (moni, o lea o mucovites ua manatu o ia o lona taunuu malosi). Uma le mea sa ave i luga o Ona lima ma tatalo. Ma na tupu se vavega: E leʻi osofaʻia e le 'autau le aai, maatasia. E tusa ai ma le tala masani, Korni na i ai se fafine lalelei na taʻitaʻiina se autau tele latou te tautau lana 'autau.
  • 1451 tausaga. Na lamatia Mo Moncow o le tathar Army i lalo o le taʻitaʻiga o le Negait Maliti. Moscow Routropolina faʻatulaga se faʻagasologa i le taulaga ma le faʻailoga o le ma matou tamaʻitaʻi i le ulu, ma ua solomuli i fili.
  • 1521 tausaga. Na toe aumai e le tina o le Atua Momescow ma le taimi nei - mai Khan Makhmet-Gerrya, o lona autau e le mafai ona faoa le aai.
Ona o nei mea taua e tolu (e moni o le mea moni o faʻamalosia o mana o le lagi i luga o lima o le lalolagi na sili atu, e sili ona taʻutaʻua) Vladimir Lady Tina e faamamaluina e le puipuiga a tagata uma Rusia.

Ae o lenei aikona e iloa ma tele Lelei malu.

  • O taitoalua o le perenise Arei, na iu ina matou faaigoa Bgoulyumky, sa faigata. Ae a fesiligia o le matou tamaʻitaʻi i na aso i na aso le ofoofogia o le mea e afifi ai le vai ma o loʻo aumai le vai o le alo tamaʻitaʻi.
  • Ae o le isi maʻitagaa foʻi, ua oʻo mai ai le toʻalua o le ositaulaga, sa tatalo i lenei ikona, ina ua na faʻaola e le tina o le Atua mai le solofanua ma se solofanua.
  • O le faʻamuamua o le manuʻaga na aumai i le vai, lea e fufuluina i foliga o aimo lea - ma sa faʻamaloloina o ia ma tauaso.
  • Fafine e igoa Efmoia mo le umi o tausaga uumi tigaina i le fatu fatu fatu. Ua aʻoaʻoina e uiga i mea ofoofogia o le viddiar ikona, na ia auina atu se agalelei agalelei mo ia - tele o mea taua. Ina ua ma faafetai mo i latou, o le faitaulaga na aumai lana vai paia mai le ikona. I le inu ai, na faamalosia e le ua mafatia.

Ma e le o se lisi atoa o vavega.

O le mea malie, e le gata o le Uluai Vladimir icon, ae o loʻo tusia foi i totonu o le faʻamalologa i le matagofie o le faʻamalologa.

Le taua o le ata

E tusa ai ma le ituaiga o faʻataʻitaʻiga (tusitusi), o lenei ikon o "Oleisa", o lona uiga, ". Na faʻaalia le le soifua i le va o le taupou ma lana tama.

O sea ituaiga o foliga e le mafai ona le mafai ona afaina ai le mamalu.

O le loloto o uiga o le ata: O le masiofo faalelagi o le agaga matua, o le fiafia ma le faamaoni fesootaiga ma le Alo o le Atua.

O le Ocons ma le taupou o loʻo tusia foi i lenei auala:

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_3

O le a se mea na ia fesoasoani mai ai i a tatou taimi nei?

  • Fesoasoani e fai se faigata fofo, saili le auala saʻo i le le mautonu o le olaga.
  • Faʻamalosia lona lava faʻatuatua, maua ai faʻatu faʻaleagaga i taimi faigata.
  • Puipuia mai tagata le fiafia, mafaufauga agasala.
  • Fesoasoani i le togafitia o faiga faʻaʻaisa, aemaise fesoʻotaʻiga ma okeni o le faʻaaliga poʻo le cardiovascular system.
  • Faafaigofieina le fanauina o le fanauina.
  • Puipuia sootaga po o se faaipoipoga mai feeseeseaiga.
  • Ua tatou manumalo mai i faalavelave, le maliu.

Faʻapefea Ona Tatalo i A Le Afiafi?

O le mea moni, o le toʻatele tagata e suʻe i le maoaʻe ma a latou lava upu.

Ae e iai foi faʻamatalaga faʻapitoa na fausia mo aiga nofoaga umi ma se aikona. O a latou tusitusiga:

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_4

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_5

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_6

Ma o le tatalo lea mo tamaiti. O lona aiga na faitau ia te ia:

Ata o le Vladimir Tina o le Atua: Ata, o lona uiga o lona fesoasoani, tatalo 4780_7

Ae o faʻafefea lava ona tatalo i le Ekalesia: i lenei vitio e te lagona le leo o se faʻaeaina ma le lelei ambathist (pul-faʻafetai i vine a le Atua.

O fea o iai o lenei foliga matagofie o le matou tamaʻitaʻi i le taimi nei?

Nofoaga tumau o aikona - Ekalesia o St. Nicholas, o loo i totonu . Na te au i le Tertyakov vaega o se ekalesia lotu. E iai tusi a tagata i fafo atu, i totonu foi o le Faigamalaga o le malumalu.

I se auala, i lenei nofoaga e mafai ona ifo atu i isi vaega taua o lo tatou faatuatuaga. Mo se faataitaiga, "To threi" Andrei riblli.

Ma i le nofoaga fou aso malolo o lotoa agai i totonu Moscow manatu o le manava (Kremlin).

Aso o le faaaloalo ata

  • Me 21 (ma pe afai o se fou sitaili, ia Iuni 3) . Ile aso lea, ua manatua le aimo i le faamamalu o le manumalo i le faiā o Roaki i luga o le tatata-mongol khan mehmet-gyrey.
  • Iuni 23 (po o Iulai 6) . Vivii atu i le manumalo i luga o le tatoa i le pito o le 15th seneturi.
  • Aukuso 26 (po o Setema 8) . Ma o lenei aso e lua mea taua e lua i le taimi e tasi: Manumalo i luga o le Teamelane ma le gaioiga o le aikona o muscovites.

Tatou otootoina: O le mea sili ona taua i le tele o nei mea

  • Vladimir Ata o lo tatou Lady o se lisi o ata na faia e le Au Paia ua ia te ia lava. Na faia le lisi o lenei lisi sa i le au faʻatonu i le amataga o le 12th senituri faʻapitoa mo le kiev perenise.
  • Andrei, le atalii Yuri Dolgoruky, aveina le ata i Vladimir. Na i ai se vavega vavega iina - O aino na manaʻo ia nofo i lenei aʻai. Faafetai i lenei mea, na ia mauaina lona igoa.
  • O vavega e fesoʻotaʻi ma lenei Lykomoos lick: o le solomuli o 'au a le fili, ofoofogia le faʻamalologa o tagata.
  • Lenei aso, e mafai ona punou le aikona i Moscow: pe o le Ekalesia a St. Nicholas (Tolmachi) pe i le KMAMING)

Ae aua nei galo o se mea tuai e le gata i le faaleagaga, ae foi o le aganuu faʻalenatura o tagata. O le auala lea e vaʻai ai tagata e vaʻai i lenei ata:

Faitau atili