Aʻoaʻo le Auala e Avatu Ai i Mady-Ard Crusis

Anonim

I lou olaga atoa, tatou te feagai uma ma faʻafitauli eseese, ma e tupu tele lea, amata i le matua o tamaiti ma faʻaiʻu i le matua matua. Ae o le sili ona lauiloa ma e masani ona taʻua o, o le mea moni, o le le masani ai "o le matua vevesi", e le o fai mai naʻo le paie. Auala e te ola ai i le ogatotonu o le ogatotonu e aunoa ma ni faʻailoga tagata e aunoa ma se faʻailoga ma le atuatuvale? O le a ou taʻuina atu ia te oe i le taimi nei i lenei mea.

Ogatotonu o le vevesi i alii ma fafine

O le a le ogatotonu o le Cordis, o ona auga

Togafitiga Tausaga Faafefes Faia se umi-taimi lagona lagona (loto mafatia), o loʻo faʻamalosia i le mea moni o se tagata e amata ona sili atu le poto masani i le ogatotonu o tamaiti ma miti talavou ua leiloa (poʻo ni miti matagofie ua leiloa (pe ono maua ai ni miti o tamaiti ma miti talavou. Ma o le faalatalata atu i le ua leva tausaga ua le o toe manatu i ai o se mea e tupu ai, ae o se moni moni vaaiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei setete o loʻo faʻaalia i le tele o faʻailoga, igoa:

  • lagona le mautonu;
  • alofa i le tagata lava ia;
  • lagona gaogao i totonu;
  • lagonaina o se tagata e pei o se mailei;
  • O se lagona o le le tonu o le olaga.

O faʻailoga ua atili faʻateleina pe a suia le tulaga o se tagata: o le mamafa faʻateleina, e faʻaititia le tumau, o paʻu muamua o loʻo aliali mai, ua faʻaititia ai le manaʻoga i sui o le isi itupa.

Mai i fafo faailoga o le ogatotonu o le ogatotonu, e mafai ona e tufatufaina:

  • Ua musu se tagata ia mea na ausia, tusa lava pe latou te iloaina isi;
  • Fiafia fiafia i le tele vaega o le olaga, e taua tele mo ia;
  • O ana faʻamatalaga e suia, ona amata ai lea ona ia soona faʻamamaʻi ai le tagata e pele ia;
  • Totogi taiala suiga;
  • Tagata amata ona amio sili atu le malosi, eccentric.

O le a se tulaga tiga?

O le autu autu o le ogatotonu o le vevesi

O tagata saienitisi a Amerika na filifili e iloa ai le faʻalauteleina o le faʻafitauli o le ogatotonu o le olaga. E tusa ai ma a latou faʻamaumauga, na o le 23 pasene o le potu aʻoga ua faʻatulagaina ona faʻailoga. Ma o le tele o le faitau aofai o tagata e matua toʻafilemu (i soʻo se tulaga) copes ma le tulaga faʻapitoa. Faia e le tele o itu, o le autu autu o ni manatu patino.

Sei o tatou vaʻavaʻai atili i mafuaʻaga autu mo le ogatotonu o le Cordis-Ard Crisis i le tane ma le fafine.

O le a le iʻuga o le ogatotonu o faʻafitauli i aliʻi?

Mo le tele o sui o le malosi itupa, o le osofaʻiga o le tolu-fitu-fasefulu tasi tausaga o se taimi le tumau o le taimi. E foliga mai ua ese lona olaga, o le mea foʻi na tupu foʻi, ma na i ai foi le tele o togi ma pa'ū, a o le taimi nei ua avea le tulaga ma se kamela o lona ala.

Faaosofia lenei tulaga o mea taua

  1. Leaga o le soifua maloloina . O le aofaʻiga o le malosi faʻaititia, o le anoanoai o malae o tulaga o loʻo tupu, o le soʻotaga o feusuaiga e mafai ona luluina. Tusa lava pe leai ni faailoga leaga ae tutusa uma, ua faʻasolosolo lava ona amata suia le tino faitino e masani ona le faigofie ona talia le amio mama.
  2. Malo suia . O tamaiti ua matutua, ma sa manaʻomia e se tasi lava lona toʻalua fanau, e aofia ai se faiga sili atu muamua. E le o tagata uma e iai manaʻoga e ave na o ia lava.
  3. Tamaloa o le tagata i lona lalolagi i totonu . Amata ona mafaufau pe faʻapefea ona pasia le afa muamua o le olaga? E te moni lava? Ma e sili ona taua - o fea na faia ai se tagata ona o faʻaiuga ma gaioiga na faia aʻo leʻi oʻo mai le iʻuga? O le mea lea, o le tele o mea uma i le eleele o atagia mai ai le vaivai o ia, pe a latou iloaina latou te le o faia mea uma.

Uiga uiga o le ogatotonu-matua crisis i alii

I le vaega tele o le ogatotonu o le ogatotonu, o le afa o le faitau aofai o le faitau aofaʻi o le faitau aofaʻi o le toe manatua o lona lava agafesootai ma le manuia. E talisapaia e se tamaloa le manuia o lana galuega ma mafai ai ona ia fiafia i le mataupu silisili? I le taimi lava lea e tasi, o tagata galulue faʻatasi i a latou vaʻa na sili ona mafatia i faigata, ae le ausia ia te ia. E ui o le pau lea o le mafuaʻaga o le faʻaletonu o le faʻaletonu: o le tulaga o loʻo faʻaleagaina i le aofaʻi o le faʻasoasoaina o totonu ma le voltage i le tele o mea o le olaga.

O le Cour-Agdy Crisis ua tufatufa atu i alii

O le manatu o le faigata o le fasefulu tausaga i le ogaoga o Gender e alu i se tasi o lua vaaiga:

  1. Lagona o se malosi o le malosi . O le mafuaʻaga autu mo lenei tulaga o se galuega poʻo se olaga e le faʻataunuʻuina atoa o le mea. Ona faʻaola ai lea o le teteʻe i setete, aganuʻu, atuatuvale faʻapaʻiaina, e nafa ma le mea e sili ona faigata.
  2. Atoatoa toe iloiloga o le ola ola Na te tautua i le isi lomiga o le atinaʻeina o mea na tutupu. I lea tulaga, o se naunautaiga masani e amata muamua le olaga muamua, o loʻo faʻaalia ai se atoa i totonu ma fafo atu o le perdika.

Peitai e le o se mea ou te fefe ai i le faʻafitauli o le tele o tausaga, aua e leʻo mafatia uma tagata ona ia tigaina ai ia te ia. I ni la taimi o nei ia, o lenei vaitaimi e atinaeina maoaʻe, ma na tele foʻi nisi na fuaina foi tulaʻi mai. E faaosofia i latou e faia suiga iloga ia latou galuega, avea ma faufautua ma tagata atamamai ma ua sauni e i ai i latou fale faigaluega, lolo atu i le "lona manava".

Fautuaga Auala e Taʻitaʻia ai le Punaoa

E le manaʻomia e taua le Cide-Ardis Crisis e faʻailoga tiga. E mafai ona faigofie ona fesoasoani mo se saoasaoa o lenei vaitau.

  1. Aveina auiliiliga ma ave lou moni. O le a le mea e aunoa ma ni faatosinaga. O le mafai ona ave le taimi ua ou maua ai i luga o avanoa fou i le lumanai. Faʻamolemole vaʻai o le vaetamaina e le tatau ona fesoʻotaʻi ma le iloa. Na ona e faia le tulaga o loʻo i ai nei i le taimi nei, ae o le a le mea o le a tupu i le lumanaʻi o lau lava filifiliga. Taofi le tuuaia o oe ma alu i tua i le taimi atoa, i le taimi ua tuanai. Nai lo lea, tatou fautuaina oe e iloilo uma le a lelei ma mea sese na faia muamua, ma agai atu i le lumanai.
  2. Faapipii au lava taua . Iloa ai le faʻalavelave o ogatotonu tausaga o se avanoa e toe faʻafouina ai au mea taua. O le suiga i le taimi mulimuli e mafai ona tupu i tausaga e mafai ona tupu i tausaga, ma o lea lava e fesoʻotaʻi ma le filifiliga o le mea masani. I le taimi lava lea, o taimi uma e i ai le faʻataʻoto i le lava lava tuputupu ae ma le faʻamaoni, ae faʻaopoopoina le taua o mafutaga ma isi, o le tomai e maua ai ni tomai faʻapitoa i le siosiomaga ma faʻaalia a latou lava tomai. Mafaufau e uiga i mea sili ona aoga ia te oe ma le auala e mafai ai ona avea ma olaga atoa?
  3. Saili le paleni Laki Faʻafetai i le faʻataʻitaʻia o vaega eseese o le olaga, e te lagona le faʻatonutonu atoatoa i lea tulaga. O le mea lea, e tele ai le taimi ma ituaiga 'aʻai, o uo, o loʻo' ai, ae i le taimi e tasi e le taumafai malosi ia i latou.
  4. Matamata lou manuia . Afai e soʻo se mataala, e taua tele le vave ona faʻaaogaina i le falemai. O le setete o masani ona suia i le lagona, o le resuredent poʻo le faʻamalosi e masani ona faʻaosofia ai le faʻaititia o le testosterone. Ma e manaʻomia le saini mo le fautuaga i le marologist. I se tulaga lautele, e fautuaina ai le faʻaauau o olaga lelei o le ola maloloina, faʻatatau i gaioiga feololo.
  5. Faaleleia lau mafutaga . E leai se faalilolilo e taulimaina ni faʻafitauli, e sili atu le faigofie pe a e maua le lagolago mo e. I se faʻaopopoga, fesoʻotaʻiga ma isi, matou te otometi faʻaititia le maualuga o mafatiaga i le tino. O lea la, o loʻo talanoa i ou pele, o se mea manaia tele le masani ai o taimi, fesili mo se fesoasoani ma fesoasoani le tasi i le isi Ua taua nei foʻi.
  6. Alu i le mauaina o sini fou . O le sini fou e fesoasoani e sui le aut¯a o lona mafaufau. O lea, ua taofi lemu le mafaufau i aso ua mavae, faamafanafana ia te oe lava ma ni tala pepelo: Ae, tuu le mea moni ma alu e ausia.
  7. Ua ou mafaufau i lau fiafia . Masalo o le a fesuisuiai mai ia te oe, ae o tatou tuʻufua o tatou gaoioiga i aso taʻitasi, ia laʻititi le ao le tele o tatou iai. Ma o le umi umi o le ardictictioctiocutes o le ulavale fuligi ma e tau atu i le atuatuvale setete. O le mea lea, aua le toe teʻena au mea fiafia e mafai ona maua ai le tele o le fiafia ma le malosi.
  8. Aua le taofia lou atinae . A o faʻaalia i tamaiti laiti, faʻaalia ai le fia iloa ma le fetuʻutuʻunaʻi i le siosiomaga. Faaleleia ou tomai i le taua tele o olaga. Teena le valea o tagata valea e fesoʻotaʻi ma le mea moni o oe "tuai ona faia se mea" pe o le "tagata fou o tagata talavou." Manatua o lau talavou moni moni lava e faʻalagolago lava i lau mafutaga, ae leʻo le aso fanau i le tusi folau.

Tausaga - na o se numera i le tusi folau

Aisea ua tupu ai le ogatotonu o le Cornit-Ardis?

O le le tusa ai ma le talitonuga malamalama o lenei feteenaiga e aafia ai na o le malosi o le fola, e afaina foi fafine i le matutua. I le taimi lava lea, o sui o le Sosori Amiliki Lelei e tulaʻi mai i le amataga muamua - o se tulafono, e matua mai lava le tolusefulu i le fasefulu tausaga.

Ma o lona manatu autu o:

  • Suia foliga . Ae ui i le tolusefulu tausaga, e le afaina tele e tausia foliga vaaia, mai nei nei e sili atu le taua. Tele tamaitai e oʻo i le tele o tina ma le faʻaeteeteina o latou tausaga pe natia o ia. O le mea moni o mea uma, e moni i latou ua le maua se taimi e faatulaga ai o latou lava ola e amata ona faavaivaia ma fiafia i ai i le aiga, o se tamaititi. Mo i latou, o suiga suia e iloa o se lamatiaga tele i lona fiafia totino.
  • Faʻalavelaveina o histhalwestwards, faʻaleagaina o le lautele lautele . Ua manaʻomia nei le tino i tua o le tino sili ona malosi tele nai lo le taimi muamua. E taua foi le suesueina masani e masani ona fomai. E i ai le faʻaititia i le malosi paleni atoa atoa.
  • Olaga mo le tagata lava ia, o le ola patino, suia mea e faamuamua . Saunia e Talafaoga ma alii, o loʻo auai tagata i le suʻesuʻeina o o latou olaga: sue pe na la faia mea na manaʻomia, na faatonuina ai le ola? I nisi tulaga, o nei manatunatu itu e faʻatatau i le pito i tua atu o le tulafono poʻo le vaitaimi uma, pe a fai o le fafine ua faʻamalosia, toe faʻaleleia lana galuega. E mafai ona i le saogalemu, le fefe e leai se taimi e faʻasaga i talaʻaga o nisi talavou talavou.

Ma o se vaitaimi matagofie, i se tasi taeao matagofie, e mafai e se fafine ona avea ma amanaʻia lelei ai o latou aiga ma tamaiti, aʻo leʻi faʻatautaia o latou foafoaga pe faʻamalosiʻau faʻapitoa. Ma o nei mafaufauga e matua afaina ai. O lea, i se isi itu, na agaʻi uma le malosi i le faʻagaioiga, ona faʻaalia lea o se lagona o le faʻanoanoa.

E mafai ona liliuina le le fiafia i o latou nifo lona lua, o fatuga e masani ona liua i masini ma le mānava, malulu, tape.

Faʻafefea e le Cent-Ardy Crisis

Mo le 2/3 o sui auai lalelei, manaʻoga e suia ai se mea i lona olaga i le taimi i lona olaga i le va o le tolusefulu-fitu ma le fasefulu tolu tausaga. E toatele tagata e mananaʻo e fananau mai se tasi pepe poʻo le auai i se suiga tele i le lalolagi o le a latou galuega.

O isi fafine na fefefe e faia le taotoga i le sala tupe, amata ona nana ai lo la matutua, aua e faigata ai ona fetuunai le suia i le tafega masani o taimi. I le fasefulu-lima - limasefulu lima tausaga, o le osooso e sau. O le tele o fafine o loʻo vaaia le taimi lea o le muamua moni o le moni ma faʻalatalata atu i le matua. O suiga o loʻo tupu mai i tua atu o tala, lea e le mafai ona aʻafia ai le lagona ma le lautele. E le o le aofia ai le le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona foia i lagona mamafa, nofoaga faʻanoanoa, ita tele ma le popole.

E masani foi ona tigaina fafine i le faigata o le averesi tausaga

O le mea moni, ae le o tagata uma o fafine o lenei vaitaimi e faigata tele. Ia ane, a talia atoatoa e le fafine o ia lava, lona tino, faʻatuatua ma lagona le lava o le alofa ma le faʻaeteete ia te ia, e le mafai lava ia te ia lava. vevesi cruis.

Fautuaga aoga pe faʻafefea ona faʻatoʻilaloina le faʻafitauli

  • Ia lava mafaufau i lou soifua maloloina. . Afai e te amata matauina lagona le pulea o lagona, lea e leʻi faia muamua, o se mafuaʻaga manino e asiasi ai i lau gynecologist-spoccrinologist. O le tagata faapitoa o le a mafai ona pikiina togafitiga talafeagai mo oe i luga o le faavae o auiliiliga faia. Aua le faʻatuai i le fomaʻi - O lenei ua manaʻomia ma tausia lou tino, ma o lau galuega o le foaʻi atu lea ia i latou.
  • E taua le talisapaia ma faalogo ia te oe lava . Aua le taumafai e avea ma atoatoa, - faʻafetaia ma alofa ia te oe lava pei o oe. E tele taimi e lagona ai se sui o le fofoga o fofoga o le fofoga o fofoga o le foaogā ma taua pe a fai e tautua i isi: o lona toʻalua poʻo fanau a fanau. Ma o taimi o fanau (ma fanau a asoa) ua uma ona ola ma ua le toe mauaina se gaioiga e manaʻomia mo le tausiga, o lona uiga o se fafine e le manaʻomia ma gaogao. E leai se mea! Ia manatua o oe o le manatu tele i mea taua, e aunoa ma ni gafa. E mautinoa e tatau ona e fiafia, lagonaina le fealofani ma le filemu. O lea aʻoaʻo e faʻalogo ma faʻalogo ia te oe lava ma alofa ia te oe lava mo le mea o oe!
  • Maua oe lava Hobbies . Talitonu mai ia te aʻu, tusa lava pe sili tausaga o lou olaga alu e suʻesuʻe, galue ma tausi tamaiti / fanau a fanau, e mafai (3 "e mafai ona e maua ai le fiafia mo oe. O le mea lea, e le o se meli. Alu i le potu siva, yoga potu poʻo le master vasega i luga o le ofi ma le kolosi e pei o oe.
  • O le autu o foliga e taua tele, ae le taua . Taofi le mafaufau o oe na o ou foliga vaaia. Ioe, o foliga taua e taua tele, ae le o le mea sili ona taua. E taua le totogi pea o lou lava tausiga ma foliga, ae le ofi atoa ai. A uma mea uma, o le malosi sili atu o lo oe tuufaatasi i le mataupu o foliga vaaia, o le sili o le mamao o le ola ma le le paleni o isi vaega.
  • Auai i le faʻaleleia o mafutaga . Talosia ia iloa e tagata taugofie tagata. Ia lava le mafaufau i lau aiga aiga.
  • Saunia lau tagata lava avanoa . Tuʻu uma vaega o lou olaga i le faʻatonuga, ae i le taimi lava lea e tasi lava e maua ai le taimi faʻapitoa mo oe lava. Matou te masani ona alu i aso ma oe lava - i totonu o le cafe, matagofie salon pe na o le paka. Palele oe lava ma mea e fiafia ai, totogi ia te oe lava le tausiga.
  • Aoao lau popolega tetee ma mafaufauga lelei . I le taimi o le Crisis o le ogatotonu o le tausaga, e taua le faʻaaogaina o le lava le faʻaaogaina o le psycho-lagona. Tele taimi i lenei vaitau, e toʻatele tagata na feagai ma lagona o loʻo loto vaivai. Afai na tupu lenei mea ia te oe, e tatau ona e malupuipuia se malologa atoatoa. O loʻo sau foi i le aʻoaʻoga o lau aotelega o lou mamafa mamafa ma taumafai e faʻatumauina le faʻamoemoeina.

Manatua o fafine i tausaga uma e na o le lelei

I le faaiuga o le autu

  • O le Cornity-Arding Crusis o se masani masani i alii ma fafine i le vaitaimi mai 30 i le 41 tausaga.
  • O le mafuaʻaga o le faʻafitauli e masani lava o le le faʻamalieina o le ola ola, ae le o miti, o le faʻaitiitia o le malosi ma le mataʻu i le a latalata mai o ou tausaga.
  • E mafai ona e faʻafetaui i le faʻafitauli, pe a lava le taimi e totogi ai oe, tausia le ola maloloina, faʻaleleia sootaga ma lau pele, ia fiafia ma vaʻai i ai ma lau pele.

Ma le mea mulimuli, ou te fautua atu ia te oe e vaʻai i se ata manaia tele. Vatuge:

Faitau atili