Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo

Anonim

Alu i fafo ma se tinamatua maʻi, na fai lea a matou e fai taotoga, matou te leʻi iloaina e le gata i fomaʻi, ae faapena foi i le fesoasoani faalelagi. I totonu o le malumalu, maiseao e leai ma o tatou tulaga, sa tuuina atu e le ositaulaga le gagana Bhat Barbara, lea na tausia ai e le tagata mamae mama le apamemea.

"O le fafine leoleo lea o le a le tuua lou tinamatua i le taimi sili ona faigata i le taimi sili ona faigata i lea taimi, i le minute e tuʻu ai lenei olaga," o lana tala lea.

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_1

Soifua o le Ola Ma Le Malosi o le Paia o le Paia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le amataga o le lona-lona tolu seneturi i totonu poʻo le inisiua (i le teritori o le Suria o le Suria i le taimi nei, o se teine ​​iloga na fanau mai.

Na vave lava ona maliu lona tina, o loo totoe i le tagata faigata ma malolosi o lona igoa o Diosk. Ia, tamaoaiga o ia ma faapaupau ma le faapaega, fausia se vaega maualuga, tuʻu ai lona afafine i se tasi o ona 'ologa. O lea na ia taumafai e puipui o Ia mai mea leaga uma faalelalolagi ma faaosoosoga.

Mafaufau i le lalolagi mai le maualuga o lona nofo ai, na miti le teine ​​e malamalama po o ai na faia uma lenei matagofie. Na saunoa auauna a Tama ia te ia e uiga i le Atua faapaupau, ae sa le talitonu Barbars, o le Custotive Ears Elesalema ma mea uma.

I le aluga o taimi, na ola ai o ia ma avea ma lalelei. Sa fiafia le teine ​​i tagata fai falelii, ae na musu e faaipoipo. O le malamalama, e le mafai ona ia mafuta lona afafine i le tuusalao seia oo ina faateteleina lona ulu, Discope mai ia te ia. Sa ia faamoemoe, sa talanoa i se teine ​​tamalii, na vave lava ona fausia Barbara ma se aiga.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_2

Ae na tupu le lima: sa feiloai ai le teine ​​ma Kerisiano ma lona agaga atoa na fasiotia lo latou faatuatua. Ma ina ua malaga mai le Diosscope, sa ia foliga mai ua faapea ona ia foliga mai. Ina ua mavae lena, sa tuina o ia i le fale, o le auauna a tama na, na faatonuina nai lo faamalama e lua i le fale ona fai le Tolutasi.

Ina ua aʻoaʻoina o le mea na tupu, na ita tele le tama o le teine. Sa ia faalogo i lana tama teine ​​ae tuu atu i le taitai o le aai. O le mea mulimuli na faatosinaina le Barbar mo se taimi umi i tupulaga tuai, na ia teena ai, ona oso atu lea i le mafatia, ma nofoaga o taia.

O le po lea na iai Iesu Keriso ia te ia, lea na te lagolagoina le teine.

O le numō i luga o lona tino e leai ni faailoga o le fasi.

I le vaai atu o lenei vavega, o le isi foi Kerisiano faalilolilo (o lona igoa o se fiafiaga) na auai foi i suiga, foi filifiliina foi e aveese se falaoamata mo Lona Atua.

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_3

O teine ​​na feoaʻi solo i se 'aʻai, ma na muaʻi fusifusia i le laʻau ma pied: Na latou fasi le tumutumu i luga o le ulu, afi, faaputuputu ma matau. Peitai o le a tumau le loto i lo latou agaga.

Ina ua mavae lena, o teineiti lava. O le ulu ulu o Valvara o lona lava tama. I le taimi o le maliu o le au paia na o le 16 tausaga.

Ina ua maeʻa le tapuaiga, na aumai ai Sipala mai le lagi, paʻi atu lenei tagata saua ma liliu lona tino.

Relics o le Saint Barbara i le Malumalu o Kiev

Muamua, na lupe le au paia i lona nofoaga.

I le 6 senituri o le 6 tausaga, na siitia ai le Relick i tagata malepelepe. Na masani ona sosola ese tagata i lenei malumalu, sese pe mo le mataupu o lo o tuuaia e solitulafono. Na talitonu e mafai ona puipuia se tagata faamaoti se tagata mai le oti vevesi.

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_4

I le amataga o le 12 senituri, o le afafine o le tupu o Roma, lea sa taʻua foi o le Barbara, na sau ia Kierev e avea ma faletua o perenise. Sa ia aumaia ma ia le mana o le paʻia, o le na tuʻu i le Mikhalovsky naʻua. Lenei latou te malolo ai le tasi le seneturi. O tiutetauave na matua manatu ofoofogia, ua o mai tagata mo le puipuiga ia i latou i le taimi o le Clelea ordemics.

I le kanesa ma le faasologa, na faapaiaina ai le mama. Ua talitonu tagata ua puipuia i latou mai faʻamaʻi, ma afai o le a faia e mama mea fou, o le a malosi a latou faaipoipoga. Aemaise lava o se talivagana sa ofuina e le masiofo a Anna Ionannovna ma Elisapeta, Hetman Ivan Mazepa, Pot Ossip.

I 20s o le seneturi talu ai, na taia ai e le falelotu le au faioloa, ma na tupu i luga le fale.

O le mea e lelei ai, na mafai e Kerisiano ona sefe le sili ona taua - o tali o le paneta paia Barbara. I le taimi nei e mafai ona latou punou i le Vladimir Cathedol.

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_5

Mea Moni Moni e uiga i le aikona o le Barbarian

  • I le tele o ata, o le au paia ua faʻaalia i se pesini i le lima lima. O se saoasaoa lea o le Ekalesia, o se pesini mo setalanoaga. O le faʻailoga lenei o le filemu ma le toʻafilemu o Kerisiano le maliu o Kerisiano. O le mea malie, tusa ai ma talitonuga lotu, naʻo oe e mafai ona paʻi atu i le patele, e le tatau ona popole le tauilea. O lea, o vali ata okona o loʻo faʻamamafaina ai le maualuga o le tulaga o le tagata faʻatau, e latalata i le Aliʻi.
  • E mafai foʻi ona faʻaalia i le pale, ma se pelu - o se mea faigaluega o le faʻatinoina. I luga o ni ata, ia faapaiaina o ia i lona lima, i isi - ma matapogia i vae. Katoliko foi e faʻailoa mai ai le varvarnu ma Pavlin (o se faatusa o le ola e faʻavavau).
  • I luga o ni aikoo, e mafai ona vaaia ma lona ulu o ia. E talitonu se tasi o le Gjlav o le Euru Region. O isi e finau o lona ulu o varia e faaalia ai o le sili atu faamaualuga o le a faamamalu le teine.
  • I Rusia, Barbara o se Patroner of Barrile Broop. I luga o faʻasologa taʻitasi o loʻo i ai lona faʻailoga. Ae le gata i lea, o le aikona mai le aai o Samara na malaga mai i se lalolagi lata ane. Ma i luga o le teritori o le auvai faavae autu, na fausia le malumalu i le faamamaluina o lona fautua.
  • E faʻapea foi, o pailate-blom e mafaufau i le paso ma lona faʻaaogaina. E toʻatele i latou na e totoa mea manogi ma lana aikona.
  • E le gata i lea, o tusiata, tufuga, ala aʻe, fugalaʻau, faʻatoʻaga, o loʻo tatalo tagata gaosi i le Gyrotenics i le vavau.
  • O le tele o tagata uma e fesoʻotaʻi ma le afi ma / poʻo le lagi e togafitia. O lo o ia, ona o le tamā-o le tamā-o le tama taulepala na vave ona fasiotia vave le uila. O le mea lea, o lenei mau Paia ma fusiua ma le toefuataiga.

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_6

O le a le mea e fesiligia ai i le matuitui sili

  • E uiga i le puipuiga, lagolago.
  • A le o le tuuina atu le agaga i le Atua e aunoa ma le mafutaga. Foi i luma o le ikison, latou tatalo ona o latou aiga na oti, ma e leai se taimi savali ma tauva.
  • Mo se fesoasoani mai le tiga o le ulu, i manuʻa o le ulu, ae leʻi faia le galuega (a o le teine ​​na feula i luga o le ulu ma isi sauaga).
  • I luga o le faʻaleleia atili o le malamalamaaga o le aiga (aemaise lava i le va o tamaiti laiti ma matua.
  • O le le fiafia i le faʻanoanoa ma le manaʻo e mafua mai i le faʻalataina (pei ona faalataina e le tagata naʻo le tagata moni - tama).

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_7

O a upu e tatau ona tatalo ai le varvar ilopolskaya

Afai e te le amanaia tatalo faʻapitoa, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma le Au Paia i au lava upu.

Ae ui i lea, afai e te tatalo e masani atu i le au paia, e sili le fesootai i lea:

Paia Martr Tenter Drivara: Ola, Tatalo 4809_8

O Le Isi Tatalo a le Mattedy To 11 Oe o le a faʻalogo i lenei vitio:

E tasi tatou tatalo ile Tesema 17 o le aso tusi a le Ekalesia e manatua ai le maturo. E talitonu foi o i latou uma o le a avea i lenei aso o le a oʻo mai i le variana lava ia.

Ma i le faʻaiuga o le mataupu, tatou te faʻatinoina aloaʻia se ata lafoia lima e uiga i le maturo, lea e mafai ona vaʻaia ma le tamaititi. Aua le tuu le pepe i luma o le komipiuta lava ia.

Verra e le o se faafiafiaga, na iloa uma e le tamaitiiti ia malamalama. Ma ina ia faamanino uma taimi e le malamalama ai i tamaiti, ma oe, o oe, atamamai ma agavaa ma agavaa ma agavaa.

Faitau atili