Aso Fanau ma Taʻu mai

Anonim

O se tulaga masani o le vavaeeseina - "le malilie e tagata." Ona o ia, ua tele ai le maasiasi o ia, e tele mea e mafai ona valoia mai i le lumanaʻi ... mafai ona nofouta i le amataga ma le suafa o loʻo nofomau. O ia lava ia, faʻapea foʻi ma faʻailoga o le Zodiac ia alofa i le tausaga ma le aso o le fanau mai ma le igoa o le a tatou iloiloina i lenei mea.

O le fetaui lelei e faaigoa ma le aso fanau

O ai e manaʻomia le fuafuaina o le faʻavae o paʻaga?

I aso nei, sili atu nai lo se isi taimi, o le faʻafitauli e aoga pe a mapu i se taimi umi lava o le foliga matagofie o kalave ma Faʻalapotopotoga e amata ona poto masani i le tasi ma le isi. O feeseeseaiga e le gata ma le feeseeseaiga e faafuasei ona faaumatia ai mafutaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se tulafono, o le mafuaʻaga o lenei gaioiga le mafai (pe le manaʻo i se tasi o paʻaga e talia ma malamalama i le tulaga o le tagata faigaluega lona lua i fesoʻotaʻiga. A faʻatumauina le tagata e toatasi le leoleo o ona ola mataupu faavae ma ae le amanaia tagata ese, ae faʻapena ona vaeluaina.

E masani lava, i nei tulaga, e le lava faigofie faigofie i le va o paaga. Tagata e le fetaui lelei le tasi ma le isi e tusa ai ma foliga o latou amio poʻo le fale o le mafaufau o le mafaufau.

O i latou na ua i ai taimi e foliga tutusa i o latou olaga saili e puipuia i latou muamua mai le toe faia o mea sese tuai ma amata ona pikiina se paʻaga e ala i le aso Fanau mai ma le igoa.

Faʻafefea le metotia o le fuafuaina o le talafeagai i se paga?

Matou te miti uma o le sailia o latou agaga mate, o se alofa moni e mafai ona o faatasi ma oe i le olaga atoa. Afai e te manaʻo e iloa lelei pe o se tagata faʻapitoa e fetaui lelei ia te oe pe sili atu le lelei o le a le faʻasusu ma ia, matou te fautuaina oe e pasi le suʻega mo le tele o le taugofie. Faavae i ona iʻuga, o le a e malamalama i le lelei o le lumanaʻi ua folafolaina le avea ma au mafutaga ma o le a le avanoa o se olaga umi ma fiafia faʻatasi.

Ia e mafaufau i lou mafaufau! E ui lava o le faʻatusatusaga i le va o ni tagata se toʻalua o se vaega taua lea ma fiafia tala ua leva, ae e tatau foi ona e manatua o nisi taimi, tusa lava pe oʻo atu i le lumanaʻi mafutaga i le lumanaʻi aii .

O le tutusa o igoa ma le aso o foliga i luga o le malamalama o se numera numera, o le faavae o le auiliiliga o le tulaga taua o le olaga. NumErologists ua leva ona faʻavaeina o fuainumera taʻitasi e fesoʻotaʻi ma a latou uiga faʻapitoa faʻatonutonu e le aʻafiaga o le tasi paneta o le la

  • Iunite - tumu i le malosi malosi.
  • Lua - e fetaui ma le malosi o le masina.
  • Troika - e faasino i le Marin Malosiaga.
  • O le lona fa o le malosi o mekuli.
  • Lima - E talitonu ma le malosi o Jupiter.
  • Ono - faʻaalia o le atua fafine o le matagofie ma alofa venus.
  • Fatu - soalaupule ma le malosi o le paneta.
  • Valu - o le tagata o le tagata o Uranium malosi.
  • E iva - sa ia pulea le paneta neptin nettune.

O lenei tulaga, o le aafiaga o fuainumera o le a ese mai le faavae o le nofoaga o le olaga lea e galue ai le sini a le vavalo. I le numera faʻaaliga, e mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i tomai taufaʻamataʻu, teuina, karimic galuega ma, moni, o le sili sili ona talafeagai mo oe i le alofa ma mafutaga.

Fuainumera o le a faamatala e uiga i le karika mafutaga

Faʻafefea ona fuafua le tapulaʻa i le aso fanau ma igoa mo le leai

Muamua o mea uma, mo le saunia o se paaga faʻafetaui auga mafuaʻaga, o le a e manaʻomia e fuafua le numera o numera o le olaga. O le faagasologa o le fuaina o le mea mulimuli e aofia ai le aumaia o se igoa i se numera numera.

I lea tulaga, o mataʻitusi faʻapitoa o le alafapeta e fetaui ma numera taʻitasi, faʻapea:

  • Unit - Compettes ma tusi a, ma, s, b.
  • LUA - ma Linu E, Th, T.
  • Troika - e fesoʻotaʻi ma mataʻitusi i totonu, k, y, b.
  • Fa - Tali Thetera G, L, F, E.
  • Lima - Faʻafetaui ma mataʻitusi D, m, x, Y.
  • Ono - e fesootaʻi ma tusi a, n, c, i.
  • SEEON - O loo tali atu o ia e tusi a, oh, ch.
  • Valu - U- soalau ma tusi f, p, Sh.
  • E iva - mafua ai le alofa ma tusitusiga z, r, Sh.

Mafaufau i le faaaʻoaʻoga o le igoa Alesanata.

O le igoa lava Alexander o le tagata o le tagata o le numera o numera:

1 + 4 + 6 + 1 + 6 + 9.

Masalo e te iloa e uiga i le mea moni o numera taʻitasi o loʻo i se numera o loʻo i ai i se faʻailoga tasi. O lea, o le numera o le igoa Alexander e tutusa ma 9 (3 + 6).

Ae e le lava faʻamatalaga e iloa ai le faʻavaeina o paʻaga i le aso o foliga ma igoa. Ina ia maua se faʻamatalaga sili ona saʻo, o le a manaʻomia e faʻailoa ai seisi aoga. Ia faia lenei mea, e tatau ona e otootoina numera uma o le aso fanau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faia mo se auala aso fanau:

05/11/1995

Ona matou maua ai lea o le numera o le sala e pei ona taua i lalo:

1 + 1 + 0 0 + 5 = 3 + 1 = 4.

Ma ia maua le numera o le olaga atoa, e tatau ona e faʻaopopo le aofaʻi o le tau i le numera o le taunuuga ona tatou maua lea:

Aofai o Igoa (9) + numera o le Fate (4) = 13 = 1 + 3 = 4.

Decoding o le alofa maualuga numera

A e fuafua i lou tagata le numera o le ola faʻatasi ma le numera o lau paʻaga, o le a e mauaina se avanoa sili ona lelei e faʻamautu ai lou ono mafai ona ofi mai i le tele o manatu. O se manino manino - i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e fuafuaina le talafeagai o igoa i le faʻaipoipoga ma le alofa i le aso fanau atoa.

E tatau ona e aʻoaʻo poʻo fea o le olaga o le olaga e sili ona lelei ma isi numera numera.

O lea, faagasolo:

  • Unit - faʻapea foʻi le fesoʻotaʻiga o loʻo iai le iunite o le itu lona lua, faʻapea foi ma le troka, fatu ma le iva. Mo le lima pito i luga ma le ono, ona sili atu lea o le agalelei faauo e mafai ma i latou. Faatasi ai ma le lua, o se vevela vevela mafai mafai ona solia, lea, o le mea lea, e le o se taimi umi lava. O le sili ona fiafia filifiliga o le taimi o le iunite o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tolu tolu: o mafutaga e sili ona aoga, aua o sui o le natura e fou o lo latou natura e fananau mai i lo latou natura e maua ai le tele o le natura.
  • Lua - o loʻo fai ma sui o le finauga i le faʻailoga ona o aʻafiaga o le paneta o le masina. Mo mea patino i lenei numera, e iloga lava i le pa'ū i le alofa, ae o loʻo masani foi ona palu i ou lagona. Lua ni isi mafutaga ma le amio mama uma tagata, atoatoa na o ese ai i o latou lagona ma manaoga (mo faʻataʻitaʻiga, valu ma le fa).
  • Troika - O galuega o se faʻailoga o le fatufatu malosi, ae i le isi itu, e afaina ai faʻailoga ma aʻoaʻoga. Ma i luga o le faʻavae o lenei, o le tagata troika e sili atu ona filifilia le fa ma luga o paʻaga. Ae o le Trouri lona lua o se pele na te le fetaui ia te ia.
  • O le taua o le lona fa e le leaga i le kamupani o mimilo, tovine ma iva. I le galulue faatasi i le iva ma le fitu, feeseeseaʻila e mafai ona finagalo i ai faigata o le aiga e taofi le fofo.
  • Tagata-pito o Foafoa o faamafanafanaga ma le mafanafana, o mea uma o loʻo lisiina maualuga atu e faʻafetaia tagata i Laki foi o le a avea ma le va ma se tolu. A o iunite ma fatu - ma latou foliga mai e ono faʻavae ai se fesoʻotaʻiga malosi.
  • Ua le ono - numera, o le sili moni moni lava o le alofa moni, e mafai ona tosina mai ai lona atoatoa ituaiga o lagona o le faaaliga. O le faʻailoga lea o le faʻailoga o le matua naunau faʻatasi ma mea uma lava i lona ala. E tatau ona maitauina o ni au saofau e mafai ona fausia gataifale o gatasi a le au paia e toetoe lava o isi uma numera.
  • Fitu lelei talafeagai le fatu lona lua ma le tasi. Sootaga ma le iva, o le ai ai faʻatusa o mafutaga a tamaiti aʻoga ma faiaʻoga: Mo teine ​​ma le ola, fitu uiga o le manaʻo e aʻoaʻo mai sui o se feusuaiga malosi ma le tele o le tolu. Ma tagata e masani ona alofa i le alofa, ae le o le salamo.
  • Mo le valu, e fiafia tele alofa i mafutaga e sili atu i le fuafuaga lona lua, aua o le latou mata latou te tautau i taimi uma. O le mea moni, io latou olaga, latou te feagai ma le alofa io latou olaga, e masani ona muta vave. I le faasaoina o le valu sootaga, o le leai o ni lagona matagi fesoasoani fesoasoani.
  • E iva - mo le numera mulimuli i se faʻasologa numera, o le lua paʻaga-iva o le sili ona talafeagai. Faʻatasi faʻatasi, iva o le a faigofie tele ona faʻamatuʻu ma fetuʻunaʻi i manaʻoga o uo uo.

Ia amanaia foi le tala na tuʻuina atu i luga o le ata o foliga vaaia i le aso o Vaʻaiga ma lona igoa e ala i isi igoa. O le tapulaʻa saʻo o le saʻo o le a mafai ona tuʻufaʻatasia naʻo le Astroller pe a maeʻa le auiliiliga o le faʻafanua o le faʻafanua o tagata uma.

Mo le saʻo o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le astrologer

O se iloiloga o le talafeagai i le alofa ma le faʻaipoipoga i le aso o le foliga vaʻaia ma igoa

Ina ia mafai ona faʻaaoga le auala faʻapitoa, e tatau ona e muamua fuafuaina le tulafono o le fanau mai - o lou lava tagata ma lou tagata pele, fetaui ma e te siakiina. O lenei o le tulaga tulaga lua, ua uma ona e faia lenei gaioiga i le taimi ua tuanaʻi - mo lenei o le a manaʻomia e faʻaopopo uma numera o ou foliga i le malamalama seʻia maua le numera o le a mauaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faia mo se faʻataʻitaʻiga aso o le fanau mai ia Fepuari 8, 1981.

Ma o le fuafuaina o le fanau fanau o le a pei o mulimuli mai:

8 + 6 + 1 + 1.

Ae peitai, e pei ona tatou masani ai, uma numera o numera i le tele o talaʻiga e tatau ona faʻaitiitia i le aʻoaʻoga, ma o lea tatou te maua ai le: 2 + 9 + 1 = 2 = 1 = 2.

O le aofai o le olaga auala na lomia 2. O lenei ua e iloa lau ata o fanau, e tatau ona e faʻatulagaina le tuʻutuʻuga fanau mo lau paga, ona mafai lea ona e faʻauiga iuga o faʻavae.

Lua iunite. Sa i ai se ogaoga o se paga fiva paga lea e tagata auai uma e tagata e auai e le manaʻo e le manaʻo e faʻafaigofie ni fofo fofo. Galue i le le leotele, pe a e manaʻo e laveaʻiina ni mafutaga.

Iunite ma lua. E tutusa foʻi ma le filifiliga muamua, i lenei paga, paʻaga foʻi ua faʻapea foi ona tau mai mo le alofilima o le siamupini. O le fautuaga e mo oe - e masani ona tuʻuina atu o le lumanaʻi o loʻo i lau mafutaga.

Tasi ma le tolu. E sili atu filifiliga nai lo le tutusa fesootaiga i le va o tagata, ma o le a latou maua se mea sili atu, e foliga mai e le tatau ona faitauina.

Iunite ma le fa. Faʻapea foi ma le le manuia tuʻufaʻatasiga mo le alofa, ae i le va o sui o nei faʻailoga numera e ono mafai ona faʻavaeina ai ni fesoʻotaʻiga pisinisi.

Tasi ma le lima. Mafutaga i totonu o lenei paga e mafai, ae o le a latou le mautu ona o le faateleina o lagona uōʻiga. E ui lava e iai lagona ma le naunau i lenei faʻatasiga, ae latou te faʻaalia mai lava i tulaga le lelei o lo latou avea ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Iunite iunite. Lenei e mafai ona talanoa e uiga i le maualuga sili i le alofa. O se ulugalii taʻutaʻua o loʻo iai ni lagona faʻamaoni, ma le malamalamaaga.

Iunite ma le fitu. Filifiliga o se paga lelei. O ona auai e iai sini masani ma faʻapena foi uiga i le olaga. O le a latou maua se faaipoipoga lelei.

Iunite ma le valu. E aunoa ma le agalelei o tagata atamamai i ni faiga faʻapitoa, ae a pe a fai o le fiafia e aʻoaʻo e faamalieina ma o latou mea.

Iunite ma le iva. Lelei le lelei: O oe o loʻo iai lou malamalama faʻatasi ma le aunoa o le isi.

Lua lua. I lea tulaga, e mafai ona e talanoa faʻapitoa e uiga i se fesoʻotaʻiga faauo.

E mafai le faauo, ae le o le alofa

Lua ma le tolu. Le tuʻufaʻatasiga faʻaleagaga na faʻailoa ai e numera numera o se lumanaʻi manuia. E le mafai ona e masalosalo e fausia se aiga ma fanauina fanau fanau.

Lua fa. O se filifiliga sili atu le malamalama. I le tasi itu e tasi, e mafai ona mataala se vaaiga lelei, ae afai lava e mafai e tagata uma ona fananau i le faʻatasiga.

Lua ma le lima. O le fesoʻotaʻiga lea e aunoa ma le tautinoga, ae le o soʻoga e oʻo i le fiafia.

Lua ma le ono. O le tuʻufaʻatasiga atoatoa i le le mautonu, o le lumanaʻi o meaola o meaola, va o soʻotaga e tumu i le alofa, agalelei ma le malamalama Mumutaʻo.

Lua ma le fitu. Na auai uma i laʻua o le mafutaga le tasi i le isi, ae atonu e ono taua tele sootaga faʻaaloalo.

Lua ma le valu. O se ulugalii malosi, o le alofa o le alofa ma le faʻaaloalo faʻaaloalo - o tagata e fiafia uma e sauni e liliu mauga i le tasi ma le isi.

Lua ma le iva. Maualalo le talafeagai i totonu o le fuafuaga a le aiga Fraration.

Tolu Troika. Filifiliga o le ofoofogia le talafeagai. Ma o le a le fiu tagata i le tasi ma le isi, ona ua moni lava "mānava" ma la latou pele. I le aluga o tausaga, latou te maua le fale fealofani.

Troika ma le fa. E ui lava o tagata ma matua ese lava o tagata o loʻo i ai pea i le va o latou lava fatuina alofa alofa i mafutaga.

Tolu pito i luga. Ole tuufaatasiga tuufaatasiga e iai ni sini moni ia, o loʻo iai, o mataupu faʻavae e tasi. Paaga le manava le tasi le isi.

Troiti ma le fitu. Manuia sootaga ma le maualuga maualuga mo faaipoipoga.

Troika ma le fitu. Ae e le lava le laki lenei ulugalii. O paʻaga uma e iai le manaʻo e aveese se tiute i la latou mafutaga. Latou te fai atu sili atu nai lo le faia.

Troika valu. Filifiliga faigata ma fesootaiga faatauvaa. I taumafaiga, o se tasi o paʻaga e le o taumafai ma le faʻaeteete i le ausia o saʻolotoga, ma o le lona lua e le manaʻo e usitaʻi.

Troika ma le iva. Sili ona lelei e faʻavae i luga o le masani ai fiafia ma olaga. Papepu, pe a manaʻomia, o le a mafai ona fausia se aiga sili ma agaalofa.

Lona fa ma le lona fa. O se tuufaatasiga a le finauga: I le tasi itu, o le mafutaga e mafai ona lelei, ae, i le isi itu, o le a tigaina le tasi paʻaga i le leai o se faʻalogo ma le alofa.

Fa ma le lima. Filifiliga o le atoatoa le mafaufau. O tala e le mafai ona oʻo atu i le dynaminics ma tala i se mafutaga e tasi e faia se gaioiga, o le lona lua - saili e maua le filemu ma le filemu.

Lona fa ma le ono. E iai le lumanaʻi fiafia i le va o tagata ma le numera numera numera.

i le va o le paaga moni fiafia i le lumanaʻi

Lona fa ma le fitu. Matagofie fesootaiga ma se mea ma se uo ma se uo uo.

Fa ma le valu. I lenei paga, fiafia e matua mafai lava, ae naʻo le a tuʻuina atu o le a le mafai e paaga ona 'toso le palanikeke ia i latou lava. "

Lona fa i le iva. Maʻeu "faʻaoso", ae a fai o le areto, ona vaʻaia ai lea o se lumanaʻi fiafia.

Papa ma le lima. E le o se ulugaliʻi paga lea e leai se fiafia.

Fiafia i luga. Ina ia mafai ona o mai se mea, o le faʻaaogaina o taumafaiga sili ona manaʻomia o le a manaʻomia.

Podtssi ma le fitu. O le eseese o le manuia le mafai ona fiafia faatasi.

Podtshots e valu. Maualalo le talafeagai i tulaga o amio, e puipuia ai le atinae o le alofa.

Fanyers ma le iva. O se tuʻufaʻatasiga lelei o le agaga faʻaleagaga.

Ua oo i le ono ma le ono. O se ulugalii sili ona faigata, lea na faaleagaina ai le tutusa o paaga ma feteʻenaʻiga ma feeseeseaiga.

Uso i le fitu. O le tuʻufaʻatasiga o le loto ma le mafaufau e le iloga i le malosi.

Uso ma le valu. Lata mai le talafeagai. Ona o ni tulaga taua o le olaga, o le a le mafai ona maua e paʻaga le malamalama o le malamalama.

Uso ma le iva. Le tele ogatasi "limasefulu-limasefulu". I totonu o lenei paga, e faalagolago mea uma i manaʻoga ma soʻotaga faʻapitoa.

Fitu fitu. O le eseese o le faamalieina talafeagai. Lona tulaga, i se paga O mea uma e le leaga, ae o le le mafai a le fealofani.

Fitu valu valu. O se puupuu-umi a steam. I totonu, o se tasi paaga e mafaufau i lana galuega, ma o lona lua e uiga i aiga ma fanau.

Fitu ma le iva. O le faʻatasi atoatoa e mafai ona faʻatamaia faʻapitoa e le aiga faigata.

Valu valu valu. O le vavau o se pito sili ona matagofie, ae mafai e mea uma ona faʻaleagaina tamaʻi faʻafitauli.

Valu ma le iva. O lenei le le mafai ona le aoga ona o le eseʻese o le olaga ma tulaga.

Iva ma le iva. Ulugalii matagofie tumu i soʻo ma lagona faamaoni.

Faitau atili