O le ofoofogia o le au paia, o le a se mea e mafai ona ia fesoasoani ia te oe

Anonim

Saint Tagata Totofia: Faapafulefu Faapamanatu - O le a le mea ma e faapefea ona e fesoasoani ia te oe i aso uma o le olaga? Ma faʻapea foi ma le O le tatalo lea i le faʻatuatua ia Sabbrsenga - pe o le a sili atu lena o le a e aʻoaʻoina pe a uma ona faitauina lenei mea.

O le Ata Au Paia

O ai le Saint Schebel

Mo le taliina o lenei fesili, e tatau ona e matua loloto i le talafaasolopito ma manatua le tama paia o le Ment - o le tama talaʻi ma nofo i Lepanona. O le taua o le faʻaupuga ua faʻasao i le aso, talu mai le tele o tausaga, tusa lava pe selau tausaga ua mavae.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le Sount Scabel o se maronite starenie ma se monk. Sa soifua mai i le aiga mativa o Kerisiano i le taulaga o Bekaa Kaf (e faasino i Matu Lepanona). Pe a faia se sauniga o le faamalo samu, sa tuuina atu se igoa i le faamamalu o St. Iosefa. Ina ua oʻo i le tolu o le matua, na le toesea e le tama lona tama, ma mulimuli ane, o loʻo 'alo i luga o le la umatua ma lona tuputupu ae.

Ina ua luasefulu tolu tausaga o ia, na ia ulufale atu i le momanters of St. Marone (Antaiya). Ile faʻagasologa o le aʻoaʻoina i totonu o le seminare o loʻo i lalo o le faʻapotopotoga o St. Nimattulla Kass-Hardimini. O Shhabe e faia ana tautoga fou i le 1853 ma talu mai le 1875 o loo ia gaioi i le taitaiina o le hischloloric olaga.

Sa tuu i le lalolagi e le Saint Swarsh [le lalolagi pe a uma se faatoaga o le Kerisimasi, Tesema 24, 1898.

Mea ofoofogia o St. Schalbel

Faʻaliliu mai le Irapi anamua, o le igoa "Scharbel" o lona uiga "Atua". Sa mafai ai i Sele le lalolagi, sa mafai ai e Steboard ona sili atu le 12 i le 12,000 vavega i le tele o setete, o Peretania, Farani, Aferika, Aferika, Aferika, Aferika, Aferika o Amerika).

I aso nei, a o le vailaʻau faavae o loo i ai se maualuga maualuga, o mea ofoofogia uma o le faʻamalologa e aliali mai i se aʻoaʻoga faʻa-lotu, i le faʻagasologa o faʻatalanoaga faʻaleaganuʻu, atamamai. Ma pe a maeʻa ona faʻailoa mai ai faʻamatalaga o le faʻamalologa, o le faʻamalolosi ua masani ai i se mana faapitoa, sa tuuina atu ai e le ekalesia le suafa o le Au Paia. Na faia Tama Hushackel se suafa paʻepaʻe ia Oketopa 1977, mai i lenei taimi e maitauina ai o le paia.

O le ata faavavega o St. Schabel

O le tele o tala e iloa e uiga i le ala na fesoasoani ai le ata ma le Saints Chabebe i le taimi puʻupuʻu e faʻafetaiaʻia ai ma sili ona mamao.

O lea, e tasi le tausamiga e taʻu mai ai le tasi aso na maua ai se avanoa e taoto ai i le falemaʻi, ma ma lana ata o St. Scharb, ao ia iloa e uiga i Ana meatotino ofoofogia. Na ia lapataia e uiga i se tala ofoofogia, a o se tasi o ona tuaoi ma le faʻanoanoa toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai le ata o Scharb i le ata mata ma mafai ona faitau atoa.

O le isi tuaoi na mafatia i le tui - na ia tuputupu ai i se maa ata i lona lima. Na amata foi ona ia faʻaaoga se ata matagofie, ma a maeʻa aso e lua, o le fau oloa.

Oi se tasi na tigaina i le tiga i lona lima, matua malosi e mafai ona e siitia lona lima na te ia. Na amata ona ia faaopoopoina ata i se nofoaga ma ua uma ona atoa, sa ia matauina ina ia mafai ona sisi ma toafilemu, ma le lagona tele le tiga.

O le faʻamaonia o le matagofie o faʻamalologa ma se falemataaga na tuʻuina atu ai i le Schharb, o loʻo faʻaalia ai e tagata ni paʻu faʻapitoa, o loʻo sosolo seevae o manu. Ma o le ola-uta liki faaleleia lana misiona ofoofogia e faamalolo ai se tasi e mafatia mai faʻamaʻi o le tino ma soliga o le setete o le mafaufau.

OASALAME i le taulaga o Annaiya, na manatu ai le autau le fuafuaina a le Au Paia e sili atu nai lo le miliona tagata mai i le lalolagi atoa. Ma e toatele ni tagata na faamaloloina i luma atu, sui.

Faailoga faasaienisi o le faamaloloina o ata mosses

Na fiafia saienitisi i se faʻaeʻena faʻafeagai ma amata ona suʻe i le faʻaogaina o ni masini sili ona maaleale e mafai ona faʻamalosia vaitafe o electromagnetic galu.

O fua na faatinoina i le tele o taimi, ae o le taunuuga mulimuli o le: O le ata na amata ona faatepoleina ai e le Bart Schobbel ia lava taimi na latou o mai mai togafitiga masani!

Lenei e mafai ona manatu i se mea sili atu nai lo le sili ona moni vavega: O le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na feiloaʻi o le taimi na faʻamaonia ai o le ata o le tuai o le autoto o le au partromagnetic.

Faʻafefea ona galulue ma le faʻafefe? E leai se mea faigata tele iinei. O tagata maʻi faʻamaʻi o le a tatau ona saunia le ata o le au paʻia ma amata lava ia faʻaaogaina e le aunoa i ana nofoaga o maʻi. E faia i le lotomaualalo, ao e tatau ona e ole atu i le Paia e uiga i le fesoasoani.

E taua tele lou taimi ua faʻamaoni ma e manaʻomia lava le mea tatou te ole atu ai.

O lau tatalo e tatau ona faamaoni

A maea le sauniga, ma mulimuli ane ia mautinoa e faailoa atu lou faafetai faamaoni i le Agaga, e tusa lava pe afai e te maua na o le faamalologa vaega. Ina ua maea uma, e mafai ona fai lava si matuia au faamai, e pei, mai lea e na o le le mafai ona aveesea o se tasi o sauniga.

Fautuaga i le auala e sao le faaaogaina o le faamaloloina Feagai o St. Schabel

ua ave le fautuaga o loo i lalo mai le tusi ma e tusa ai ma le iloiloga o gasegase oe na taimi ina ia mautinoa lo latou aafiaga i le malosi ofoofogia o le faatusa.

  1. Faaaoga Scharbel Feagai i le eria malolosi o outou mo se vaitaimi o le tolusefulu minute e 2 itula e, e faavae i luga o le diskforgettable squeezes oo i ai. fiafia nisi gasegase e faaleleia le faatusa i le le po nofoaga tiga.
  2. o le faatuatua faamaoni i licking St. Schalbel taua.
  3. Nisi ma le tagata lava lea e tasi e le tatau ona faaaogaina le faatusa lava lea e tasi, e pei pathologies masani ona fiafia i le tasi le isi.
  4. tagata filemu o loo i ai le taimi e maua ai se eto mai St. Schalbel ua fautuaina, faatinoina o le sauniga o le faamalologa, e feagai ma le foafoa e ala i le fofoga paia ma tatalo mo se toomaga. Ma mai o tatou loto uma faafetai uma mo le fesoasoani ma le faamalologa.
  5. Ma afai e te tuu ai e le au paia i le eria onosai, ae o le iloaina o le lē amanaiaina, faatauemu, e matua le mautinoa o le ae fesoasoani ia te oe. E na o le a lelei le afioaga o le loloto o le faatuatua.
  6. I le faaopoopo atu, o le toatele gasegase fai atu afai e te manao ia i ai se filifiliga i luga i le vave e mafai ai, fai atu i le faatagata i faamaloloina outou i le taimi lava na o mai se tasi o nisi ituaiga o faamaʻi, e tusa lava pe o loo i ai moni lava le tele o le latou. Muamua, aveesea tasi pathology, oomi lea o se ulugalii o aso ma ave i luga o le togafitiga e mulimuli ane ai.
  7. Ma e sili ona taua - onosai. Ia manatua e le mafai ona vave faamalolo ai maʻi. I nisi o tulaga, e mafai ona oo mai moni lava le fesoasoani ina ua mavae le luasefulu-tolu sefulu minute o togafitiga, ma e manaomia e faamoemoe i isi i totonu o le itula ma e oo lava aso. O mama taitoatasi mea uma.

O le mea lea, afai e te manaomia moni lava se eto, faamaoni talitonu i le mana faavavega o le St. Scharbel, tatalo atu ia te ia e uiga i le faamaloloina o lona agaga ma le tino.

Ma le auala e tatalo saʻo, o le a taʻu atu ia te outou le vitio sosoo ai:

Faitau atili