Le Auala e Tu Mamatalaina ai se Tamaititi mo Le Kale a le Ekalesia

Anonim

O le filifiliga o le igoa o le tamaititi o le lumanaʻi o se faʻafitauli sili ona talafeagai mo le tele o matua. Ina ua uma, ou te manaʻo i le igoa o le milimilo ma le uiga lelei, ma e mafai lava ona puipuia le tamaititi mai soʻo se faʻafitauli.

A e solia lou ulu ile sailiga o le igoa talafeagai mo lau pepe, ou te fautuaina oe e suʻe le tamaititi mo le kalena a le Ekalesia, mai i le Kale a le Ekalesia, Mai lea mea. Ae muamua tatou malamalama pe o le a le igoa i le faʻavae.

Filifilia o se Igoa mo Tamaititi

O le a le igoa o se tagata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa e galue o se suafa tuʻufaʻatasia, o le tofi o le tagata, lea na ia mauaina, faaali i le malamalama a le Atua. O le igoa foi na aʻafia tele le amio, faʻapea foi ma le amio a le tagata, ma faʻatulaga lelei, ma mo lona ola mulimuli ane.

Ua tatou masani i le leo o o tatou lava igoa, lea e te augani i aso uma, ina ia le toe mafaufau i lona uiga moni. E ui i lea, e taua tele.

O le au makoʻe o le asā asoanuʻu na talitonuina i luma o se faʻapitoa sootaga i le va o le igoa o le tagata ma lona ita. Ma atili ai - Na latou talitonu o le igoa sili ona aafia ai le lava o le taunuuga o le tagata.

Ma o le toatele o tagata poto masani o nei onaposo na fautua mai o le igoa ei ai le aafiaga i le natura, ae o amioga a le tagata i sosaiete lava ia.

O fea e maua mai ai le tu masani mai le kalena a le Ekalesia?

Ina ua amata ona le aloaia le Tusi Paia i le perenise Vladimir Jedil Ry

E tusa ai ma tu masani, o le pepe i le Rusia anamua na tatau ona papatiso i le 8 aso talu ona sau. Ma i lenei vaiaso, sa filifilia le tamaititi, e faavae i luga o le Ekalesia kalena faamatalaga.

I le tulaga lava lea e tasi ina ua fai le aso o le faanaunauga o le lalolagi, "I le vaitaimi o le Au Paia) po o le igoa o le Kale a le Ekalesia na toe malosi, na ofoina mai e le au ositaulaga O igoa o na Au Paia na talafeagai i aso nei e tolu.

Na aʻoaʻoina foi e le Feloiti latou te maua ai le avanoa e taʻu ai i le vaitaimi o lena tamā, o lona igoa lea ua tulaʻi mai o ia.

O le faʻavaeina o le Orthodox Monisselle (poʻo le Orthodox Callerar o igoa, pe a leai, e pei lava o lea e tupu ai, "O Le Au Paia") na tupu i le tasi seneturi, ma ia solo ai i le aso o le tasi seneturi, ma ia faaauau pea seia oʻo i le isi taimi.

O le aganuu e faasaʻo mea fou ma suafa o le Au Paʻia e lauiloa i aso nei i le tele o atunuʻu o le atunuʻu. E oo lava i le taimi o le anoanoai, e toʻatele tagata sa leʻi faʻaseseina le faaleagaga ma faaauau pea ona ona o atu i tu ma aga tuai anamua.

Ma aisea e te musu ai o lau tama ona laei igoa-aulelei? E sili atu nai lo o la matou fua na mamao, tuu atu ia latou fanau o igoa o Initia e mulimuli atu i le faatuatuaga i le moni o loo fuafuaina ia tatou.

Tele matua o loo sailia ni igoa talimalo

O le isi taimi o le lelei o le foai atu o a latou fanau i igoa o le Au Paia na faʻaali mai ia i latou i le aso lava lea (pe ma se isi mea i ni nai aso). Ma le ma le papatisoga, e le manaʻomia le suia o le suafa o le lalolagi.

Lisi le lelei o lenei metotia mo se taimi umi. Peitai, o nisi agavaʻa e saili ma faʻaletonu e valaʻauina a latou fanau i fuaitau ma le kalena a le Ekalesia. O tagata tetee o lenei metotia talanoa e uiga i le monomolity o le Orthodox igoa. O le mea moni, o se lomiga lea e le o moni. Na o se vaega o le le faʻaalia ituaiga o igoa e le faigofie ona taliaina mo le olaga o aso nei, a o se tamaititi e mafai ona ia faʻailogaina uiga ese.

Peitaʻi, o lea e mafai nei ona tatou talanoa e uiga i le toe faʻaleleia o le masani a latou faʻaleagaina ai le kalena fou i luga o le kalena a le Ekalesia. Peitai, e le o matua uma e mafai ona malamalama i lona uiga moni. Faatuatua i tausaga talu ai nei ma o le tele o tausaga ua atili ai ona maua i faatosinaga aafiaga ma ua le toe lagona moni.

Ma e avatu e mātua ia te a latou lava "mafaufau lelei" mai le Kaleʻa a le Ekalesia e tutu i fafo mai le toʻatele. Ma o faʻapena, e maua e le pepe le igoa, na taumafai le faʻailoga o le afiafi na ia taumafai ai e aua nei faʻaaogaina mo le aufaʻatauaʻiga ona o ni mafuaʻaga.

Faʻafefea ona valaʻau se tamaititi mo le kalena a le Ekalesia?

I le gasologa o le filifilia o le upu, e alagatatau ai ona faatatau i aso uma, ina ua fiu le Au Paia mo le fanau mai o se tamaititi.

O le kalena e tasi e maua ai matua o se igoa uiga ma se tasi aso o le igoa.

I le mataupu e tasi, peʻa oʻo atu le aso o le pepe o le pepe, e toesea le filifilia o igoa talafeagai o le iʻa ma e oʻo atu i aso nei.

Au Paia - o le a lea?

O le pepe pepe, a tupu le papatisoga, mauaina le igoa o le Au Paia o Orthodox, o lē na tau- ola e le Ekalesia. O lea, na aliaʻe ai le Faʻamanatuga i Ua latou tutupu. O le Au Paia e faatino o se kalena (o lena lava o se lisi o tagata uma o le Au Paia).

I le le atu i le au paia o le Au Paia ma tagata maturo, i le Au Paia e mafai ona e mauaina ni mau e uiga i le aso o le loto manatuaina, ae o le uiga lautele o igoa uma.

O le a le pepe le igoa e faʻavae i luga o le aso e tusa ai ma le kaleota o Orthodox, lea na ia fanau mai ai.

Filifilia o le igoa o le Scashints

Faʻafefea ona valaʻau se teine ​​a le Ekalesia?

O lea ou te fautua atu ia te oe e te iloaina pe faapefea ona tuʻuina atu se igoa talafeagai mo lau tama teine ​​e faʻavae i luga o le kalena a le Ekalesia.

Afai ua e faʻalavelave i le fesili o manatu o Monotonian, o lea e te le popole i lenei tupe alu, Talu ai o le Church Calenda sili atu foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo feagai ma le Ekalesia.

O tagata (o le isi igoa o le Orthodox Kalena) faʻatagaina oe e filifili le naʻo se igoa mo lau pepe, ae e te mafaia ona puipuia le tamaititi i lona olaga atoa.

I le tuuina atu o lau filifiliga o le kalena a le Ekalesia igoa o le Ekalesia, mulimuli ane e le tatau ona e feagai i le suiga i le lalolagi o lona suafa.

Faapefea ona taʻu saʻo le tama tama mo le kalena a le Ekalesia?

Afai e te faia oe lava ia o se sini e valaʻau lau pepe i le kalena a le Ekalesia, ona e tatau lea i le muamua ona aʻoaʻo le olaga ma le faʻatapulaʻaina o le au paia.

I se tulaga lautele, i le Strinition Strieltion, o loʻo faʻailoa mai e Slanders se igoa o le Ekalesia mo aso uma, o soʻotaga mai le Tulafono Lautele o le Ekalesia Silisili Ese o le ekalesia. O loʻo iai foi le Au Paʻia, ma loʻo vaʻaia e tagata nofo maumau e na o se tasi o itulagi.

I se aotelega, o le au paia uma, o le a faamamaluina i lo tatou tulaga, e mafai:

  • Tagata Lusia;
  • lautele;
  • Fou-faalauiloa.

O le tele o matua o e ave i latou fanau igoa o aso tuai o le Ekalesia Tulafono i luga o le faavae o masani masani - igoa anamua o le o atu i le tumutumu o le lauiloa o le lauiloa. O lea, o loo i ai le lona lua o le fanau mai o le tele o igoa.

I le taimi lava e tasi e lauiloa ai i aso ua o mai ai, e tusa ai ma le masina o le Ekalesia, ua faamamaluina e alii paia, sili atu le masani ai nai lo i latou pe a o fafine. O le iʻuga, o le faʻaiuga o le igoa mo tama, o se tulafono, e leʻo se faʻafitauli.

E masani lava, o filifiliga mo aliʻi igoa o loʻo iloga i se leo o leo o leo, o lea e i ai se eseʻesega o latou ma masani masani igoa.

Igoa mo teine ​​i luga o oka

A o le filifilia o le igoa mo tamaiti, o matua na masani ona feagai ma paso, aua o le numera o fafine i masina taʻitasi e matua itiiti ifo nai lo le toʻatele o tagata.

Faavae i luga o lenei mea, o le Filifiliga Igoa Loia mo le Aoa teine ​​E masani lava lava o lona manaomiaina o se fautuaga ma se ositaulaga. O le a mafai e le Tama Paia ona fautua, o se mea sili ona saʻo e galue, o loʻo filifilia se igoa mo lana falelotu.

Ma le isi tulaga, o igoa o le Ekalesia a le Ekalesia e matua mataʻutia lava e fai e matua le ave o le la tama teine ​​faʻalua - O Lē o Kalena.

Ma i faʻafitauli tulaga, o nisi taimi o teine ​​e tuʻuina atu le fafine o igoa o aliʻi igoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia e le igoa Olga mai le aliʻi vaega o Oleg.

Ile tulaga o loʻo valaʻaulia ai e matua le la tama tama, ae o lona (poʻo ia) e leai se faʻatusatusaga i le Au Paia, lea e mafai ona e mauaina se igoa e tutusa lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, loʻu tama o Yong, faʻavae i luga o pa, o le a taliaina le igoa Ioane, ma le teine ​​o Zhanna - John ma isi mea.

I le faaiuga o le autu, ou te fautuaina oe e vaʻai i ai le faʻaaogaina o oloa:

Faitau atili