Tatalo Atino mo le Au Paia e uiga i le faafoliga ma fanau o fanau

Anonim

Tamaiti o le fiafia, ma faʻaipoipo uma faʻaipoipo soʻo pe mulimuli ane filifilia latou e maua. Ae paga lea, e le o mea uma e mafaufau e manatu lelei ai i le tamaititi, ua faapaleina ia manuia mo mafuaaga eseese. Ae o le a le mea e fai pe a fai o fomai e o latou lima, ma o le miti faapelepele e le o faia?

E fautuaina le au talitonu e saili se fesoasoani i malosiaga maualuluga. E le mafai ona ou maʻitaga mo se taimi umi ma toeititi lava, ae o tagata lelei na fautuaina aʻu e alu i le tama mai le Atua. O le aso o aʻu o se tina fiafia fiafia ma manaʻo e faʻasoa ma oe i lenei tusitusiga e uiga i tatalo e fesoasoani ia te aʻu.

Tatalo mo le Maitaga

Faʻafefea ona tatalo mo maʻitaga?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O tatalo, Toe foʻi mai i le ulagi Musika, e mafai ona faʻatinoina mea ofoofogia. Sa faifai pea ona latou fesoasoani i tagata maitaga e oo i fafine na ua sailia i le lē valeina. O le mea autu o loʻo fia talitonu i se vavega ma faʻaaoga uma taumafaiga e maua ai le manaʻo.

O nisi taimi e le tuuina mai e le Alii i tamaiti se ulugalii faaipoipo ona o nei tagata atonu e sili le taua o le misiona i lenei olaga - ia mafai ai ona faia se taliaina o se taulaga. E le seasea ona tupu pe a uma le matapogia o le tamaititi, o le a faʻafuaseʻi ona maʻi se fafine, ma fai togafiti ma fomaʻi ua taʻu atu e uiga i le le atoatoa o manatu masani. Ae e tatau ona manatu foi e le avatua e le Atua i fanau mo ni isi mafuaaga, o loʻo mafua mai i le sili ona manino o tagata. O le mea lea, o matua lumanaʻi, e muamua lava o mea uma na tatau ia latou agasala, ona ave le fesoʻotaʻiga, aveʻesea le leaga ma le afaina ai.

E fautuaina le faitau i le tatalo I le 21 tausaga, ae leʻi fautuaina e tausisi i le pou o le 7 aso. E le gata i lea, e tatau ona alu i le malumalu ma tuu se moligao i luma o foliga o lena Au Paia o le a talanoaina ai. Afai e leai se avanoa na, e tatau ona e faʻatauina se aikona ma fai se fata faitaulaga i le fale.

Ioe, e le manaʻomia le talitonu o le manatu o le a tupu le tupu i le uila - mo lenei mea e te manaʻomia le taimi. O le mea autu o le tele o le fesili atili i le fesoasoani maualuga ma loʻu loto atoa e talitonu i se vavega. E tatau foi ona amanaia, o tala tusitusia uma e manaʻomia ona filifilia e leai semoni, ma le naʻo le faʻamoemoe mo le malosi sili.

Talosaga i Matron

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na manatu le tina Matata e lafoai le pepe ona o se tulaga iloga, ae leʻi fanau mai o ia o se faʻailoga na faia lona ia faia i lana faʻailoga. Na fanau le teine ​​e faʻapitoa - sa leai ni ona mata. I le taimi o le tusitala, sa fai le tina o lana tama na auina mai e le Atua ma i lona olaga atoa. O lea na tupu.

Pe tusa o le 7 tausaga, na mauaina e Mattorona le meaalofa o Cubraineo ma aʻoaʻo e faʻamalolo ai tagata. Ua amata ona savavali tagata mo se fesoasoani ma fautuaga e savavali ai, e tele lava na fafine, na te maua le fiafia o le olaga matua. Aʻo leʻi maliu o ia, na folafola atu le lagolagoina o ia e fesoasoani i tagata uma e faʻafesoʻotaʻia o ia mo se fesoasoani ma tatalo.

O se fafine e manaʻo e maʻitaga e tatau ona alu i le Ekalesia ma le aikona o le Aupaia e avea se paʻu o fugalaʻau, o le numera o fana e tatau ona ese. Ona usu lea o le moligao ma faitau le tatalo. O tusitusiga paia e manaʻomia e aʻoaʻo e le loto ma toe fai pe a i ai i aso uma. Tatalo Toroni o Moscow e uiga i le faʻalogo o le tamaititi e pei o faʻamanatu:

Marona 1.

E i ai foi le isi tatalo aoga i le au matua e uiga i le faʻalogo o se soifua maloloina o le tamaititi, lea ua fautuaina i aso uma e faitau latalata i aiga o le st.:

Marona 2.

Tatalo mo le manuia o le taupou

A oe iloa, o le sili ona paia, na tuuina atu e Iesu ia Iesu ina ia avea ma fetuu, e faapea foi le taua o talosaga. Lalo o le tatalo sili ona malosi mo le maitaga, e tatau ona e faitau i luma o le taupou.

Taupou 1.

Na fesili foi e uiga i le tamaitiiti, O Marpopopoble Coan e fautuaina i luma o le aikona, lea e taʻua o le "le lelei o le olioli." E mafai ona e faia se talosaga mo mafaufauga i au oe lava upu pe faitau i le tatalo lea:

Taupou 2.

E i ai le ofoofogia okona, taua o le "faamalolo", e faaalia ai le tina sili ona paia o le Atua. Na ia fesoasoani ia tatalo i tamaitai vave maʻitaga i le maʻitaga. Faatasi ai ma lona fesoasoani, o le fiafia o tina ua maua le faitau afe o tamaitai, e le mafai ei tamaiti i lalo o tusi faafomaʻi. O le tatalo i luma o lenei aikona e manaʻomia ona faitau i le tele o taimi e mafai ai.

Taupou 3.

Tatalo i Ksenia Peterberg

E tele tala faʻatupu ma ni tala e uiga i olaga o Kusiaia, ae o le upu moni o ia o se teine ​​faigata tele. Ina ua mavae le maliu o lona toalua, sa i ai o ia i tafafao ma le ma- fesootai ma le Alii na fesoasoani ia te ia e avea ma faanoanoaga. Mo lona tuuinataia ai i le Silisili Ese ma le mafatiaga o Kausia na mauaina le meaalofa o le Crarismoyocey, ina ia amata ona aoga i tagata le fesoasoani. Ma le isi, i fale uma na ia auai, na mamai manuia, o le alofa ma le filemu na pule foi.

Na tanumia Kausia i St. Petersburg, o lea na ia mauaina ai le igoa igoa Petersburg. Sa i ai fale falelauasiga i le falelauasiga, lea, e tusa ai ma alofilima, e tutupu ai vavega moni. I luga o le fanuapau o loʻo i ai i latou o loʻo manaʻomia se fesoasoani, pei o le faʻamalologa mai faʻamaʻi, mauaina o le alofa, e faʻatuina ai le alofa, e faʻavae ai le alofa, e faʻavae ai le filemu, e faʻavae le filemu, E masani lava, o ulugaliʻi ma ulugaliʻi ona tuʻu faatasi tamaʻitaʻi ma toʻalua o lo oi ai i le Au Paia ma se talosaga mo le faʻaogaina o le manatu ma le fananau mai o se pepe soifua maloloina. Ina ia faia lenei mea, e le talafeagai ai le alu ia te ia i le tuugamau lea ma ua lava ia e asiasi i le Ekalesia, ona e avatu le moligao e tusi ai lana ata ma faitau le tatalo.

Ksenia petersburg

Tatalo mai le le fiafia i le le lelei e ala i le ofoofogia

Sa tuuto e Roma lona ola e auauna ai i le Atua ma fesoasoani i tagata. Na fesoasoani Ana Tatalo e toatele fafine e maua le maʻitaga ma fanauina se tamaititi maloloina. Sa ia faamaloloina ma le matuia ma lona fesoasoani ia i latou na saoloto. Mo i latou e miti o se pepe, e tatau ona e faʻatauina se aikona o le tala lelei (Asthy), faʻafesoʻotaʻi ia te ia i aso uma ma se talosaga o le tala lea:

Roma ofoofogia

Talosaga i Felronia ma Peteru

O Cricinely Chett Peterthed Skyronia o se ata o se ulugalii. Alofa, faʻamaoni, malamalama lelei ma le le iʻu o le tuʻuina atu i le latou mafutaga. O lo latou olaga faʻalesolopito o talaʻaga e sili ona matagofie ma lelei. Latou te fesoasoani mai lava i aiga manaʻomia ma e oʻo lava i le olaga nei e faʻaauau a latou amio lelei. O Peteru ma le Feliva o loo tatalo ia i latou e fia maua le fiafia faaleaiga, aemaise lava, e fananau mai ma fanau mai se tamaititi. Liliu i le Paia, e tatau ona e tuʻuina atu lau maʻitaga poʻo le pepe fanau ma faitau upu nei:

Peteru ma Fevronia

Sailia e uiga i le pepe le Luka

Ina ia fai atu i maamalu paia o le uunaiga o fanau, e tatau ai le faia o se laiti konafesi:

  • faatau se aikona ma lona foliga;
  • faʻatau 9 moligaʻoga a le Ekalesia
  • Ave vai paia ma sasaa i totonu o se ipu;
  • faʻamalamalamaina moligao latalata i ai i ai o ata ma tuʻu se ipu tioata i lea vai;
  • Faʻasolo lou manava ma sauniaina o le maitaga na oʻo mai, faitau se tatalo faʻapitoa.

Saint Usutua

A uma ona faitau upu, e tatau ona e sopoia ma inu le vai paia.

Tatalo Nikolaya faamolemole

Nikoholay leitio (o le poto) - aiga fautua. E togafitia mo se fesoasoani i soo se tulaga, aofia ai pe a le mafai ona faʻaeteete se tamaititi. O tatalo e aufaatasi i lenei Au Paia, o se vavega lava. E le gata i le Ekalesia, ae foi i le fale i luma o Nichlalas.

Nikolai fiafia

Tafai i le Alii.

Aua neʻi e fua, o le Alii le Atua ua pule aoao, ma vaʻavaʻai i ai i tulaga eseese. A o taumafai lava le lava paga e te mafaufau lelei ai i le tamaititi, ma fomai le mafai ona fesoasoani i le sili ona maualuga. O se fafine ua manaʻo e vave maitaga pe a ma le afe tausaga o e te salamo ai i le malumalu e salamo mo se maʻitaga, fai atu i upu nei:

Le Alii 1.

E i ai foi le tatalo mo le nanaina o se tamaititi, o lea e tatau ona faitau ai ulugalii i le taimi e tasi.

Le Alii 2.

E masani lava, faigata i manatu o loʻo tulaʻi mai mo le mafaufau o le mafaufau - O se fafine e le o sauni e avea ma tina. E mafai ona miti o se aiga, ae i le taimi lena na ia te manatu e faapea ina ia aua neʻi faʻafetauia tiute fou, ma e le tele le itu tau tupe. Ae e te leʻi filifilia se laasaga mataʻutia, pei o le fanau mai o se tamaititi, e tatau ona e mafaufau lelei. A uma mea uma, e mafai ona faia se suiga o suiga i lou olaga. Ma o le taimi na sau ai le "mulimuli ane e sau ma le fatuga, leai ni faʻafitauli o le a tulaʻi mai.

Faitau atili