Alofa i le tina o le Atua

Anonim

Alofa i le tina o le Atua o se tasi o ata sili ona malosi i le lalolagi orthodox lalolagi. E masani foi ona ou faʻatopetope ia te ia i tatalo pe a ou manaʻo ia maua le faʻamalologa, tumu i le faʻamoemoe poʻo loʻu loto. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻu atu ia te oe le uiga o lika paia, e uiga i mea e aoga ai o ia ma mea o loʻo faʻafesoʻotaʻi ai o ia.

Talafaasolopito Ocons

Aisea o le manatu fiafia o le ofuina o se igoa faapena? O le mea moni o loʻo i luga o le tablevas e le gata i le sili ona luluina o taupou, ae o agelu foʻi oe pisia mea i o latou lima, o faʻailoga o le tao, toto ma telefoni a le Atua.

O le amow e i ai lona lava tala, lea e faamatala ai le amataga o le Ata Paia. I taimi na sili mamao, na nofo ai se fafine na igoa ia Catherine i se tasi o nuu o le Nizhy NonvGorod eria. Na mafatia ma mafatia ma mafatia ai ni temoni. O lona tino ma lona agaga na fefefe e le tele o agasala matuia, lea na leiloa ai le atamai e mafaufau ai ma le iloa le mea na tupu.

ICON fiafia ata ma uiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le fafine ua manava o loʻo sailia uma ituaiga o auala e faʻafetaiaʻia ai ma lenei sasa. I ana tatalo, sa ia apili atu i le tina o le Atua, ma se talosaga ina ia faʻasaoina ai o ia mai le tiga tiga. I le fesuiaiga ai mo le faamaloloina, ona ia loa lea ona taofiotuli atu i totonu o le Nuna. Sa faanoanoa mai ana tatalo, ma ua faamaloloina Catherine.

Ae e leʻi taunuʻu le folafolaga ma e leʻi manaʻo e alu i le natia i le na o le faia o se vavega. Na fiafia le tina o le Atua ia Catherine ma faafalepuipuia ia te ia i se miti. Virtua Maria na faʻatonuina ina ia faʻamalieina i tagata ma se tala e uiga i le mea na tupu ma fesili e faʻasaʻo ai le ola agasala.

Ma o le taimi lea, ua lē amanaʻia ai e Patetemi se gaoioiga ma taupou, lea na faʻasalaina ai o ia. Na solia e lona tino pipili, ma ua tupu ese foi o ia i le alofa. Ona toe amata lea o le fafine ona tatalo, moni lava i le moli mulimuli na fai mai ai le faʻamalologa.

Virgon Maria e faailoaina le faamaloloina o le faamaloloina i le faafesuiai mo se talosaga. Na faatonu e Catherine e saili se tagata vali ata na faia i le pese pese paia o taupou, ma liliu loa i tatalo agai i le ata. Sa faatino e Catherine le finagalo o le taupou ma le faamaloloina mulimuli ane.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Mai lava i le taimi lava lea o le aikona na taʻua o le "fiafia" ma amata ona mafaufau i se vavega.

Faaliliuina mai le Staroslavlyansky "alofa" o le mafatia. O lona uiga, ua tumu lenei aikomon i se faʻapitoa uiga ma ofo se tasi o galuega sili atu faʻaleagaga. O ia foi o se faʻamanatuga o mea uma na tupu i se faʻafiafiaga naunau. Na faaali e agelu i le IXon e peiseai na valoia ai le tau, faauta o Iesu, ma le pepe e fou e fefe i le tina, e fia maua le puipuiga ma le fesoasoani mai ia te ia.

Fiafia i aikona

O le tamaloa lava e tasi e tumu i le faamaulalo o le loto maulalo, ma sa ia uuina ma le toʻa ma le oti o le Atua, ia faʻataunuʻuina le finagalo o le Atua. E te iloa le lotomaualalo ma le nofotaloto e usitai i le mea maualuga.

Faaiuga: I le fiafiaga i aikona - o se faʻailoga o puapuaga o tagata, aua le faaleagaina, ma faʻamaloloina lona agaga, ona foai atu mo se faʻamagaloga. Ma o le faamanatuina o le tagata sili na aumaia e Iesu i tagata i luga o le fogaeleele.

O lona uiga o le naunau i aikona: O le a le fesoasoani

Talu mai o matou taimi, ma o matou aso, o le auro paia o le taupou i luga o se lagona fiafia e manatu faafuasei. Na te tuulafoai lava lea ia ua faamalolo ma fesoasoani ia i latou uma e faaaogaina i le faatusa o le taupou o Maria ma tatalo faamaoni.

O le a le mea e fesoasoani ai ikomoni:

  1. Faʻamamaina mai ituaiga uma o faʻamaʻi e aʻafia ai le tino o le tino o se tagata ma le mafaufau.
  2. Foaʻi i le faʻamafanafanaga i se tagata ua tumu i faʻanoanoa ma puapuaga.
  3. Ava avatu i ia te ia le faatuatua, le Atua, tagata. O le aumaia le faʻamoemoe mo le ola sili, faʻamalosia ai le malosi o le agaga o le tagata.
  4. E fesoasoani e tuia ai temoni, faʻamalolo se manatu faʻaalia, aveese mafaufauga le lelei, aofia ai ia SUICIDAL.
  5. Tuu atu i le malosi mo se olaga filemu, amiotonu ma le leai ma se agasala ma le maitauina o poloaiga a le Atua.

Tagata liliu i le gagana i le vanimonimo i soo se faalavelave, tatalo ia puipui i latou lava, ie pele ma o latou fale ma isi mala le aiga, lologa, gaoi ma isi manu felelei.

O se mea manaia: Ina ua mavae le afi na tupu i le taimi o le nofoaiga leaga, sa pau ma le pa ma le afi na maua ai le afi faavavega.

O le a le tatalo liliu i le aikona:

Alofa i le tina o le Atua

E taua tele le liliu i le faʻatusa i au lava talosaga, Tao le loto, ma le faʻamaoni e mafai. E le taua tele ma le taʻutino vave le tatalo faʻaalia pe faʻafefea ona lagona Lona uiga. E mafai foi ona e tautala i au oe lava upu. O le mea autu o oe o loʻo tumu i le faʻatuatua ma le faʻamaoni.

Siaki le vitio e uiga i le ofoofogia o le tau o le taupou:

Tatalo Vaeaoa

Ae tele, o tagata tatalo i le Atua ma ikona, manao e maua se mea. Ae tele o itula o tatalo tatalo e apoina, ma o le tagata e mafai ona matua le fiafia i lena mea sese.

I Orthodoxy, e i ai ni tulafono e fia iloa e toaitiiti:

  1. O le tatalo e ao ona sau mai le loto ma le loto, ae le mai le mafaufau. Faʻalogo i leo o le leo, ae le o le o taumafai e faʻafetaiaʻi ma auiliiliina. E sili le faʻamatalaina o fautuaga e lua mai le "ia lava", ae faʻamaoni lava nai lo le le toe faia e le au aʻoaʻo tusitusiga o le tatalo.
  2. Afai e te ole atu mo se mea mai le Atua, Folafolaga ma aumai se mea. Leai se tasi ua faaleaogaina tutusa tulafono. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te ole atu mo le faʻamalologa, fai oe ma se alofa moni, fesoasoani i se tasi ua manaʻomia. Ma o le malosiaga o lau tatalo o le a faateleina ai le sefulu taimi.
  3. Aua le fesuiai tiute i le Atua mo mea uma e tupu i lou olaga. Aua le faʻatali mo le mea e te ole atu ai, o le a paʻu'ū mai le lagi. Tulafono, fai se tiute mo mea uma e tupu ia te oe lava, ma talitonu o mea uma o le a i se auala sili ona lelei. Ona e sili atu nai lo le fesili atu, ma e leai se malosi.

Aua nei galo le salamo, mulimuli i poloaiga, taumafai e ola amiotonu, e tausia tulafono o le maualuga atu, ma o le a ese lava lou olaga.

Faitau atili