Siaki o le tina o le Atua "iversyaya": tatalo, talafaasolopito, o lona uiga, o a mea e aoga

Anonim

Ua leva na ou tatalo agai i le Alii e uiga i le fale fou e uiga i le fale fou, o le a tele le avanoa mo tamaiti uma. Ma mulimuli ane - o le ua leva ona faʻatalitali! Ae na avea le fale ma fitafita tele, ma i luga o fola e lua ou te masani ai - i se tasi o fale mautotogi, i le lalolagi atoa.), Ina ua uma ...

O faitotoa o le tatou mautotogi ua le tapunia! O taimi uma e faʻatuatuaina na puʻeina uma ai le Atua na ou aafia i le natura, na sauaina ma faʻaalia ia le faitotoʻa, e leʻi faʻatumauina le tausiga.

O lea, sa ou fesili i le patele e faʻamatala pe le mafai foʻi ona tautau nikono i le faitotoʻa ina ia i ai le puipuiga faalelagi mai tagata asiasi le fiafia i tagata asiasi. O lea na ou feiloai ai i le aumea i le matou tamaitai.

Siaki o le tina o le Atua

O le talaʻaga o le faʻatupu o lenei faʻailoga

E tele igoa o le ICON, o nisi o tagata o le fok: Capkekeper, Gatekeeper, Portatitis tutusa (ae faaliliu mai le Eleni).

Na ou mauaina loʻu igoa autu i totonu faʻafetai i tagata paia o tagata, lea, o le: O le a o le athos o loʻo i le monaniva o manutanu.

O le talaʻaga o lenei aikona e mafai ona otootoina e le tele o faʻailoga:

  • Ua matua le ata. Ua talitonu na tusia e le aposetolo o Luka, ina ua ola le tinvage o Iesu.

Siaki o le tina o le Atua

  • I le 9i seneturi, na tuuina mai lea mea i le faatafunaga o mea uma i ai. O sea meaola sa faʻamataʻu ai o le ulumatua o lo ma lelei foliga o lo tatou Tama, ae o le fafine na sau, e latalata tele, na mafai lava ona nana o ia i lona fale. E moni, ae o le matui o lenei mea, ma e leʻi pine a ia te ia lava le faitotoa. Sa latou taumafai e filifili le ata. O se tasi oi latou na lavea i le aikona o le tao, taia le alafau o le taupou. Mai le nofoaga tuʻia amata ona faʻaminoina le toto.
  • Na avatua e le tane le tane ua manua ma taufetuli i le sami. Sa ia malamalama e tusa lava pe na o se ofuʻau na tupu i le gagana, ma le sauaina i le ala - o se mataupu o le taimi. O le le lava le iloa o le mea e fai, sa ia tuu i lalo le aimoa i galu, ma avatu i le finagalo o le Alii, ma sa folau atu. E leʻi i ai se tasi na faʻalogoina e tusa ma le 200 tausaga.

Siaki o le tina o le Atua

  • O le tupe o le Ivever o le Idornen Geornin Nasuster na vaaia se afi afi afi. O lenei aikona na vaaia i lona pito i luga. Sa iloga lona o le tupua muamua o le samoa o le nati (lenā fafine ua oti lana tane) i le taimi e tasi na faʻamatala ai lekona lava ia, ma le manuʻa i tamaʻitaʻi o le taupou. O le ata o folau i le sami, ae na le mafai ona tupu ana kapeki. Ma na o le taimi, i le taimi lava na alu se tatalo a le Atua, na o mai ai le tina o le Atua i loʻu tuagane e se tasi ma faʻatagaina e ave se aikona, e mafai ona latou maua.
  • Na tatalo uso, Faafetai i le Atua mo le tulaga mama o le faata paia, ma ia avea i le malumalu. Ae o anafea i le taeao na ou ala aʻe i luga, e leʻi ofo mai: sa tautau ai i aimoa: O lē na tolopoina o ia i ai iina, e leai se tasi e. Fefefe o le a faʻapopoleina e le stine le la ma timuga, toe nana eena Mon ... ma na ia toe foi atu i lona tulaga.
  • O se tasi o sanoks, Gabriel Sivogogort, na sau ai i se miti na tea faalelagi, toe fai mai o lea o le aikona e tatau ona puipuia le faitotoa i le nanimasi.

Siaki o le tina o le Atua

  • E leʻi faʻatuatua le au tafafao maimoa i le Alualu i tua, ma o loʻo tumau pea le aikona i nofoaga lava e filifilia lava. E ui lava, ioe, latou te leʻi tautau i le aikona, latou te leʻi foaʻiina, ma faia se ekalesia gaugau faʻapitoa, lea na latou lafoina ai le maota. E leʻi toe alu ese mai iinei: o manuki e talitonu o le a tuʻua le faʻatusa ia o le mauga na o le lona lua o Keriso.

Nofoaga Tapuai i Ata

O lana chtut ma orthodox, ma kahoclics.

I totonu o a tatou ekalesia ua latou itagia:

  • Fepuari 25 (pe, pe a fai e tuai le sitaili, Fepuari 12).
  • O le Aso Lua, Seleghtatitma Stedatma (o le maliu o le Eseta tafaoga, lea ua faamanatuina ia Aperila).
  • 26 (13) Oketopa.

O mea ofoofogia na faʻaalia ai le le fiafia o le matou tamaʻitaʻi

  • I le nofoaga na muamua ona tautau ai manuki i le aikona, na sikoa ai se punavai o le vai, mama ma suamalie. O loo i ai pea. O le sao i le puna e pei o lenei:

Siaki o le tina o le Atua

  • I le taimi sa lamatia ai le menu: tutuli ia te ia mai le sami. Sa amata ona fesili atu Manuks i se aikona e uiga i le fesoasoani - i le aso lava lea e tasi, ua soloia ai efsms afa, o vaa uma o osofaiga, ma sa faasaoina vaa o osofaiga, ma na faasaoina vaa o osofaiga ma sa faasaoina.
  • O le tasi aso, o se tagata na manaʻo e faʻaalu le po na tuʻituʻi i le monastery. Peitai o le tausaga na fiaai, na faaofuleina uso mo i latou lava, ma sa fesiligia e le Gatekae le malaga e totogi ai le po. Sa le mafai a ia, ma e le faatagaina o ia. Ina ua maeʻa ni matapeʻapeʻaa, oloa uma i le mataʻaga sa faʻaleagaina. O le tagata mativa na feiloai i se fafine (o le taupou o Jomes), o ai na avatua se tupe. Na toe foi atu i le monastery e totogi ma faaalu le po. O lea na iloa ai e Aufai mea sa ita mai o latou fautua ia i latou, ma e leai lava se totogi e tasi mo le po o pili atu i lenei aso.
  • O le aikona e masani ona tautau le lamepa. A amata loa ona ia aau e aunoa ma se mafuaaga, ua iloa e le au uso paia: E leʻi leva mai le i ai se faalavelave po o se mala tele i le lalolagi. Ma ao leʻi amataina le amataga o le uluaʻi mea a le lalolagi, e oʻo lava i le fofoga o Iesu i luga o le aiga na suia: o se tamaititi maoaʻe, na ita.

Iver-hawaiia ikon:

Siaki o le tina o le Atua

O le tasi o lisi o le ata o le taupou na avea ma fale taupou i totonu o le Orthodox. Na iai i le 2008, sa taumafai pea o ia i le faia o falesaʻo e mafai ai e tagata ona paʻi mai i lenei mea toʻafilemu o le Atua.

Ma o le faafiafiaga filemu o le agaga na manatu o se mea matagofie. O lenei lisi na faia i luga o Athods i le 1981, na ia faaigoaina i le 15 tausaga. Sili atu e uiga i lenei i fafo, ae toetoe lava a toetoe a le Rusia orthodox vavega e mafai ona e aʻoaʻo mai lenei vitio:

O le a le mea e fesoasoani ai le Iverskaya Gifmether

  • Leitioa a taʻua o le tagata leoleo: okapi e mafai ona puipuia le fale mai asiasiga le manaʻomia. O loo sosoʻo foi ma le puipuiga puipuiga mai le fale mai isi gaoi, afi, lologa. O le a fesoasoani foi o ia ia puipuia fili.
  • Tele na ia fesoasoani e puipui pe faʻamalolo mai le maʻi. Faavae ma mafaufau o le mafaufau o lona uiga.
  • O tagata i totonu o nuʻu e fesili i lenei aloaʻia e avatu ai ia i latou le seleselega lelei.
  • O le a ia fesoasoani e faʻafiafia se aliʻi e pipii i luga o le auala sese.
  • Mulimuli ane, o loo fetalai le faamau a le Atua mo Grace Eseese i se faafitauli ma le faanoanoaga. Ma sa tatau ona fesili mo oe lava, ae e sili foi le pele. E aoga foi i tusi i le Upu ma le Mativice o fili.

Faʻafefea ona tatalo i lenei aikona

Lenei o se tatalo faapitoa mo le fesoasoani a o le aikona o loo faitauina i se itula faigata:

Siaki o le tina o le Atua

Tele o tatou tupulaga, ua faʻaosofia e tele i lenei aikotala e faʻavae i luga o le Pomeli. E aliali mai e faamaoni ma matagofie:

Siaki o le tina o le Atua

O fea e lafo ai se aikona i le fale

Tele taimi, o loʻo tuʻuina pe sili atu le faitotoʻa o loʻo i le faitotoʻa, poʻo le faʻafeagai o le faitotoa, ina ia tilotilo atu le taupou o Marisi i se mea o soo se mea.

O le mea moni, o loʻo tautau le ikona, oe manaʻomia e taʻuina i le aiga e uiga i ai, ma tamaiti foʻi. Mo tamaiti e malamalama lelei i le aano o le anā, e mafai ona e faʻaali ia i latou iinei o le atigipusa, tusia faʻapitoa e uiga i le Meleland tina o le Atua.

Masalo o ia e le mo ni malaga agalelei, ae mo le tele o tamaiti, pe a maʻea tele o tagata matutua e pei o tagata matutua - Tatou fai mai, o le autu o filifiliga. Po o le a lava le tulaga, vaai atu i tamaiti, ona o le a tele fesili o outou, tagata matutua, ua uma ona iloa tali:

Faitau atili