Ofoofogia malosiaga o aikona o le mea uma o le a fesoasoani ia te ia?

Anonim

Masalo ua e iloa e iai le tele o fuainumera o le tina o le Atua o le Atua. Ae e iai ata faapena o taupou, o le e vavae ese mai le aofaiga atoa ona o a latou ofoofogia ofoofogia o meatotino. O se tasi o ata o lenei fuafuaga o le aikona o "uma fesoʻotaʻiga", e uiga i le togafiti ou te fautua atu i ai ou te talanoa atili ai.

aikona

Tusi Faamaonia o le Tusi Faamaonia e uiga i le aikona o le tina o le tina o le Netzaruta

O le tulaga paia o le taupou o le tane, o loʻo faʻavaeina e le "tagata uma" (i le gagana Eleni o le pantanas), e mafai ona maua i le itu i sasaʻe o le faletalimalo. o le faitupu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

ua faailoga ese le faailoga o loo i le faataamilosaga laiti, ma, e tusa ai ma talatuu, sa ia tuuina atu lona faamanuiaga i a toeaina Afonov Iosefa Ishast, le tufatufaina atu o ona soo. O le foliga o le nofoaga e aofia ai i le sefulu ma le fitu senituri.

O le autu e faʻaalia mai ai i matou i le tina o le Atua, tapuni i totonu o le ofutino o se tamai lanu, e oʻo i luga o le malo malo. I ona lima, na ia uuina le asini uamoa o Iesu, o le sa totoe pulumu lanu laupapa, ma le palasitika taumatau - faʻaalia se faʻamanuiaga.

Vrgo Maria ma lona lima taumatau o loʻo faʻaalia ai Lona Alo, foaʻi mai le malamalama o ia o le faʻaola o le lalolagi atoa. I tausaga lona lua, e mafai ona e matauina le ata o le lua o ituaiga meaola, fiafia ponesi ma o latou apaau paia mamalu.

O le tautalaga o le taupone, ua faamamaluina e pei o tagata o latou ane a a aneo, ma mamao ese mai ana tapulaʻa. O lenei aikona e mafai ona faʻamalolo tagata o loʻo maua ai le faʻaaogaina o le masani - o le sili ona leaga o tusitusiga o aso nei. E i ai le tele o mataupu e uiga i luga, o ai le faʻamaʻi ua tuua ina ua latou tatalo mai le luko o tagata uma. Ma faia le faailoga o loo aveese o le naunau i faiga faamaneta, aveesea e le faalagolago o talavou mai mea malosi ma nakoti.

O le aoga o le aikona o le mea uma, o le a se fesoasoani

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na asia le vavega e uiga i le afnovsky ua leva ona matua Iosefamatua na i ai ona soo i le Mauga o Athos.

O le aikovana o le paia o le virgin Maria ", e taʻua foi o le" tontanasa ") e taua tele le uiga o le lotu Kerisiano ma tagata uma orthodox tagata.

  • E i ai autu o le faʻamaloinaina o tagata na puapuagatia i le ogaoga o manatu;
  • O le faatusa i ai se meatotino e faaosofia ai tagata e tuu le galuega o mataupu agasala (faamaneta, upu leaga);
  • I le faaopoopo atu, o le Agaga Tina o le Atua e mafai ona ia faatonuina se tagata i le faamaoni ala ola, e faamalosia ai le faatuatua ma le faatagaina oe e le faamafanafanaga mai faafitauli;
  • Le meatotino faamalologa autu o le faailoga o le aveesea pathologies oncological. O le mea moni, i le poloaiga mo le mana o le etoeto e moni faaalia lava ia, o le a ave le faatuatua, ma e malosi tele. E na o faatasi ma le fesoasoani o le faatuatua moni ma le tatalo e mafai ona aveesea o so o se fasi laau.

O le faatusa o le foi aikona o le Allzaritsa Pantanass tuuina atu igoa o le "Saolotoga", e faavae i luga o lea avea malamalama lona mana mamana moni.

Talafaasolopito o le faamalologa ofoofogia ma le fofoga o le matuai leai se aoga

O le taimi muamua i le mana faagaeetia o le Taupou o le tagata Taupou matauina le tele o tausaga ua mavae. taʻu atu e le tagata le matua o Iosefa Isihast e uiga i lenei mea ofoofogia na i ai se faailoga o loo vaaia o loo faamatalaina e ala i le fofoga. Taimi e tasi, ulufale nisi alii talavou le ekalesia ma le manao e faia se aufana o le faailoga, ae faafuasei faaauupegaina luga o le Taupou i le ala lava lea e tasi ma le uila, ma sa lafo i le alii talavou i le laueleele malosi vaaia.

Ina ua toetu mai ai, ia fai atu lea toāʻi le ositaulaga, lea na lē tausisi i le olaga amiotonu ma faataulaitu galuega faia. E oo lava i le faamoemoega tonu lava o Lana asiasiga i sa e siaki nofoaga faafaifeau Watopedic le mana o lona faamaneta i ata paia. Ae i lalo o le uunaiga a le fesoasoaniga matagofie o le Tina o le Atua, o le alii talavou ua lava aia leiloa i faamaneta, matuai suia ai lona olaga ma liliu atu i se tagata e mataʻu i le Atua.

Faailoga aveesea e le manao e faiga faamaneta

Ina ia e vaai i lenei faailoga faavavega ma o latou lava mata, tagata mai uma i luga o le lalolagi ua fasiotia o ia. Ma e uiga i le mea moni e faapea o le faatusa e mafai ai ona e aveesea o faamai oncological, ua lauiloa mo se numera tele o mea moni ua faamaonia e fomai. Ou te fautua atu e talanoa e uiga i latou auiliili:

  • O lenei tala na tupu i le Kiev-Pechersk Lavra. Se teineitiiti latalata atu i le faailoga o le Amuia Taupou ma sa latalata atu i le tatalo, talu maofa lona uaua vaaia e le kanesa. sa talosagaina o ia mo se fesoasoani mo se fesoasoani i le faailoga mo le tele o aso, ma iu ai ina ia talosaga vevela na faalogo - se auala ofoofogia toe foi ona vaai ia te ia, e ui lava ina faapea mai le fomai e leai se avanoa o ia.
  • Afai o loo e fiafia i le mea e te mafai ona e maua le Faailoga o le Allzaritsa i Moscow, ona ou faalatalata lou mafaufau i le mea moni e faapea i le 1995 faamanuiaina Archimandrite Efrem o le tusia o le ata tonu o le Tina etoeto o le Atua. O lenei lisi na aveina i Moscow i le talosaga a le Sosaiete o Mercy, faauluulu i John Kronstadstsky (tu i se falemai oncological o tamaiti). Faamaoni taimi, e toatele fanau amata ona lagona sili atu ona lelei.

Ma e ala i le faamutaina, o se ulugalii o le masina, mo le Kerisimasi, sa amata ona faasoasoa le fofoga o le taupou o Maria le lalolagi, sa na o se ulugalii o droplets, o lē na mea uma o loo siomia ai manogi lelei. filemu toe faitauina mo le faamanatuina o le faatomuaga o le Ekalesia o le Agaga Taupou.

  • Se isi vavega ofoofogia tuuina atu e le Faailoga o le Tina o le Atua i le Malo o Rusia i ai i le faamaloloina o le alii talavou, mo se puapuaga taimi umi mai faalagolago o fualaau faasaina. Mulimuli ane, sa mafai ona ia lafoaia atoatoa lona mausa faataumaoi ma toe foi atu i le olaga e masani ai.

O le a talosaga e mafai ona ou faafesootai le faailoga o le Mary Taupou?

I le olaga o faamalologa ofoofogia i luga o le tele o le faatusa paia o le Taupou Mary faiga, faafouina faamauga o le alofa tunoa Paia a tagata uma o loo talosaga atu i ai mo se fesoasoani.

Aemaise lava, o le tele o le Taupou le tele e masani ona talosagaina e tuuina atu le fesoasoani nei:

  • faamalolo i le kanesa ma isi pathologies mamafa;
  • aveesea o le faalagolago o le tagata mai le amioga lamatia - ava malosi ma vailaau nakoti;
  • tulia temoni, Aveese le mālie, le i ai o le puipuiga e faasaga i le taulāitu atoa ma fesootai ma le faamaneta;
  • Matua e fesili mo se fesoasoani mo a latou fanau, ina ia le tuu i le Agaga Tina o le Atua i le ala saʻo, o se foafoa lelei.

A mea e mafai ona faatuatusi mai i le tatalo i le Taupou o Maria, e mafai ona e aoao i le faaiuga o le tusiga, iloiloina o le vitio o le ofoina atu o le tatalo o le Taupou. I le taimi nei, ia tuu atu o le saili po o fea e mafai ona e maua ai le etoeto o Allmans i le teritori o le Malo o Rusia.

O le faatusa o le Allzaritsa Pantanass i Rusia

Le taimi muamua, ua uma ona tatou talanoa e uiga i le mea moni e faapea i Rusia le etoeto o le Taupou o le lauiloa o le aikona, lea latou te faia ai se fesoasoani i le faamalologa mai pathologies oncological. I le ala, o le kanesa o le atoatoa e le o se aafiaga matautia fou (e pei ona manatu o tagata), o loo i ai pea papyrus sēleselega vine tuai o Aikupito anamua 1600 i lo tatou vaitaimi, e tau atu e uiga i mea taufaafefe uma o lenei pathology faigata. Ua uma ona i na taimi mamao, oncology taia uma e lua o se tagata matua faitau aofai o tagata ma le pepe.

I le 1991, i Moscow i se a le falemai le kanesa fanau (tu i luga o le auala televave Kashirskoye), sa matauina e se tasi teine ​​le manu mai o se susulu ofoofogia mai le "Commary uma" aikona. Sa taʻu atu e le fomai ma lo latou atunuu moni e uiga i lenei aafiaga matautia.

O le mea moni, o tagata matutua na iloa lava le talitonu i lenei tala, seia oo ina matauina le malamalama e ala i isi gasegase laiti. Ma ona latou iloa lava matutua. E ofo ai, ae ina ua mavae lena, sa amata ona togafitia malie le maʻi tuugamau o le teine. Matua ma le fomai e le mafai ona maua se faamatalaga mo se mea ofoofogia.

Ma le laititi mulimuli ane, o le a le alofa o le nuu o le alofa mutimutivale i le Hoom's Conficmarection Faclectment i Moscow na faia le lisi muamua o le REKA "Commoss uma". Na ia tuuina atu ia te ia le faʻamanuiaga o le abbot o le vaʻavaʻaia o Montoped Ormattery o Armm, ma le ata na ia tusia ai se ata o Rusia i le mafaufau o Rusia.

Talu mai lena taimi, o tali poto masani mo pepe leaga ma o latou aiga. Ma sa i totonu o lenei falemaʻi o se tele tele o tagata e mafai ona maua ni faʻailoga sili ona matagofie mai le maualuga o malosiaga.

Laitiiti, na faaliliuina se litic ofoofogia i le Ekalesia o tagata uma (o loo i totonu o se nuu fou), o le igoa nei o Alekseevsky Nakisseeky. Ae o le faʻatusa o le "tontangass" o loʻo toe faʻafoʻiina lava i le Incological Hotinal e faʻataunuʻuina ai le Matagaluega o tatalo.

O le aikona o mea uma o le mea o i totonu o Moscow

Afai e te nofo i le taulaga o Moscow ma e fia tatalo mai i aikona, matou te fautuaina oe e te asiasi, muamua o le sanalcod setete Iunivesete.

I le malumalu mulimuli, na amata ai le lisi ma le aikona i le 2005, na fola atu i le Ekalesia i paneta e toe foi mai i le kisama o Athoms. Talu mai le taimi lena, tatalo ma Akathit o loʻo faia i taimi uma e faia iinei - faʻatasi i le masina i le Aso Lua.

I le NIVAS Zaisstery, o le lisi mai le lusi "o le aumea uma" sa i le 1997. I le 2000, na tupu se vavega - na amata ona e vave faalotolotolua ia vavega, ina ua uma ona maua se molimau o Ai e tautala ai e uiga i le Faamaloloina. I le malumalu i aso uma na latou faitau ai i le Aveloa na i luma o ni foliga manaia, ma o se sauniga tatalo e faia i Aso Sa uma.

aikona

A o le a Alekseevsky ovastery (tu i totonu o le maka mumu I le tulaga, afai e tatau ona i ai se aso malolo tele, tatalo i le tolu i le aoauli.

O lea ua e iloa le uiga o le ikona o le taupou o le au uma, faʻapea foʻi ma le mea e maua i rusia, aemaise, i Moscow.

Ma le mea mulimuli, saili le ata lautele ma le aiga tatalo o le uma:

Faitau atili