Metotia mo le fuafuaina o le talafeagai i le aso fanau i le alofa ma le faʻaipoipoga

Anonim

Tele tagata o loʻo iai se mafutaga umi (aemaise, ioe, o le mea moni, teine), moni lava e fia iloa le tele o lo latou fetaui ma le paga ma o mea o loʻo fuafua e te i ai.

Afai o lenei autu o loʻo i ai foi ia te oe, ona ou fautua atu lea ia te oe le iloa i le aso fanau i le alofa ma le faʻaipoipoga ma lau pele! Ae muamua o le a tatou tagofia ituaiga o tulaga o iai i le mataupu faavae i le eforetic.

Alofa i le fetaui lelei i le aso fanau

O ituaiga o fegalegaleaiga i le esompic

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A o le i agai i ni metotia faʻapitoa mo le fuafuaina o le talafeagai, seʻi tatou mafaufau i ituaiga autu o le alofa mafutaga ma latou faʻailoga.

O lea, o le union e lua o le taʻele atonu e pei ona taua i lalo:

  • "Faaleagaina." Ile paga lenei, o paʻaga o loʻo tutusa uma paʻaga: E tutusa lava ma fafo, ma e tutusa foʻi o foliga, tutusa foliga mo le olaga. E masani lava, i luma o mea fiafia masani, o sini ma faanaunauga. A o le tulafono, o le a amata mai lagona mai le muamua minute o tafaoga faamasani.
  • "Fatte" . O le mafutaga o lenei ituaiga e ono feteʻenaʻi e tulaʻi mai e le vave. O se uiga na muamua fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi i le tulaga o uo poʻo uo, ma e leai ni lagona faʻamafanafana. Ma na faafuaseʻi ona latou pa'ū, ma ua latou iloaina e le tasi le isi o latou agaga. I le tele o mataupu, o nei faasiteiga e malolosi tele. I le taimi lava e tasi, o tagata uma o le Uni e sili atu mafatiaga aemaise lava lona fesoʻotaʻi ma le faʻafiea uma o le isi ma o loʻo Atilalaina faʻatasi.
  • Kalomiga sootaga. E mautinoa lava o le sili ona faigata filifiliga. I lea tulaga, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le le mafai ona lagolagoina le le puleaina o le lua tagata o le tasi i le isi. O fegalegaleaiga e ono tupu se tiga, e ui ina faapaumuina, "faamalologa", o loo i ai le fealofani ", o loo i ai le fealofani ma taua. Mo mimic feagaiga, e masani ona faʻafiafiaina e manaʻomia e tagata ona galulue faʻatasi nisi lesona mai olaga i taimi ua tuanaʻi, ma pe a latou faia, latou mafai ona faʻatupe ai le olaga mo le olaga.
  • PULEGA FANUA . O lenei filifiliga e sili ona le mafaamatalaina, ona o lea tulaga, e le afaina ai le mafutaga le mafutaga po o karma, ae o paaga lava latou. Ma le faʻafetai ia latou faʻatinoga ma gaioiga, e mafai ai i le faia o le faia o se ulugalii fiafia ma le popole, faigata mafutaga e le aumaia le fiafia ma le fiafia. O le filifiliga e tumau mo oe ...

Alofa i le tau e ala i le aso fanau: o le auala muamua

E manaia le faigofie o aʻoaʻoga, aua, pe mafai ona auiliiliina le faʻatonutonuina o le Nuʻusi Nu. O faʻamaʻi o le a faʻamatala mai ai malosi ma vaivaiga o le uiga o uiga o uiga masani ma fesoasoani ia malamalama lelei i amioga a se tagata.

Ma talu mai le faitauina o loʻo i ai ma le mapusaga faʻamaoni, ona faigofie lea o le hroscope le alofa i le alofa e matua talitonuina.

O lenei ou te manaʻo e faʻaali ia te oe le lava faigofie, ae i le taimi lava e tasi o se alofa e iloa ai lou alofa i le aso o foliga. Mo ia, ia mautinoa ia ou iloa le aso na teufaasolo ai i tagata uma o le Iuni.

Ou te fuafua e mafaufau i se faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Faapea na aliali mai le teine ​​i luga o le malamalama 08.02.1981 o le tausaga. E manaʻomia le gagau uma o le numera o le aso fanau:

0 + 8 + 0 + 2 + 1 + 9 + 8 + 1 = 29. Faʻaauau le faʻaopopoina i le lisiti o se numera sili ona le fetaui lelei: 2 + 9 = 11, 1 + 1 = 2.

I le tala faatusa, le aso fanau mai o le tamaloa ua fuafuaina. Ave o se faʻataʻitaʻiga aso 05/15/1980:

1 + 5 + 0 + 5 + 8 = 0 = 29. O le numera na oʻo mai lava i le tulaga muamua, o lea ua tatou iloa ai e tutusa lava le 2.

O lenei o le a tatau ona e piilima numera uma: 2 + 2 = 4.

O le numera na liliu ma faʻatino o le numera o le faigofie o lau paga. Ma o lenei ua oʻo i le taimi e talia ai mo lona decoding e saili poʻo le a lau faʻatasiga o loʻo i ai ma le alofagia e tusa ma le NuMBology. Faʻafetai i nei faʻamatalaga, e mafai ona e valoia le ono mafai ona atiaʻe au fegalegaleaiga.

Uiga masani

Numera 1. Ulu e uiga i le faiga faʻapaʻaga. I se vaega taua, o lona tagata aʻoga atoa na i ai mo i latou lava o le sini, lea e ausiaina e ala i taumafaiga tuʻufaʻatasi.

Latou te fiafia e fai faʻatasi mea uma, o se fetuunaiga e maua ma le faigofie. Ma taumafai foi mo le faʻaauau o le atinaʻeina ma le faʻaleleia o latou lava.

Ae i leai se auala e mafai ona i ai le atoatoa, i le auala lava e tasi i totonu o lenei paga - o paaga uma e i lana paga malosi. Ma o lea, e fusi ai uma e tagata o le pule, tatala lona mafaufau.

O lenei mea e le mafai ona mafaufauina o se mala - E tatau ona e aʻoaʻo le fetuutuunai fetuutuunai ma amanaia manaoga o le tasi ma le isi.

Uiga lua

I lea la, e mafai ona matou talanoa malosi e uiga i le malosi o tagata auai sa i ai i le Uni mai mea uma. Maualuga maualuga le ono o le faavae o le paga o se mea mea.

E le o le aofia ai, faʻaipoipoga, faʻaipoipoga e ala i le mafaufau loloto, i faʻatasiga manuvaʻa o loʻo tuliloaina. Lelei pe a fai o tagata taʻitoʻatasi e auai ua sauni mo na mea ma o loʻo leai ni a latou tagata faʻatau uiga.

I se tulaga lautele, atonu o se malologa matagofie, e pei foi o paaga e lagona le gatatu ma le tasi ma le isi, o loʻo i ai le faʻaaloalo ma le vaetamaina o manaoga o le tagata lona lua.

I le tulaga o se pisinisi pisinisi poʻo nisi isi soʻotaga, e mafai ona maua ni tupe mamaʻi ma e oʻo lava i le faʻaalia o le alofa i se paga faapena.

I le taimi lava lea e tasi, e le tatau ona manatu se tasi i se tagata ita, ae e ese lava le manaʻo e faʻatuina le talitonuina ma le lava fealofani.

Uiga troika

O paʻaga uma e manaia tele fatufatu. Latou te le lagonaina le popole i le sosaiete a le uo uo uo, ae i le taimi e tasi e tatau ona galo pea ia i latou e uiga.

I tua atu o le vevesi misa e le tatau ona le toe faʻafifilea, i se mafutaga e mafai ai ona talanoa e uiga i lagona moni, malosi lagona o nisi taimi e sili ai.

O nei mea manaia ma naunau i fegalegaleaiga

O se faʻatusatusaga o le faʻatupuina o le atuatuvale o le a tupu, peitaʻi pe afai o paʻaga e lua o loʻo galulue i fegalegaleaiga ma oti a latou egosm, ona iʻu ai lea o mea lelei.

Uiga uiga

I ia itu itu, e lagona ai le mafanafana o le tasi i le tasi ma le isi. Latou te taulaʻi i le filemu ma le mautu.

I totonu o lenei paga, o ona vasega uma e lua e lua faʻasao, masalo e oʻo foi monochmome, ma o loʻo mafua ai le umi o le latou mafutaga. I le taimi lava e tasi, o le mafutaga e tutusa lelei - E mafai ona matou talanoa e uiga i le moni moni faaleagaga i le va o le alofa. Latou te taumafai e faʻatumu e le tasi le isi ma o latou mafanafana faʻaleagaga, tausiga ma le faʻalogo, saili e faʻaleaogaina le tele e mafai ai mai le le lelei.

Uiga o le pito i luga

Lima Faia le numera o le alofa. E faʻaalia mai ai o matou o se paga fiafia, fiafia lava i ai, o loʻo iai se malosi malosi i le va o tagata.

Afai e manuia PI LE MEA LELEI I LE FUAFUAGA, ae faapea foi faalemafaufau lelei, ae foi le lelei o le mafaufau, ona mafai lea ona tatou talanoa e uiga i le atinae lelei o fegalegaleaiga.

O se tulaga taua - paaga e tatau ona galo ia latou eygosm, aʻoaʻo e faʻalogo lo latou tagata pele, ae ia amanaia ona manaʻoga i manaʻoga ma manaʻoga ma manaʻoga. E na ona tatou talanoa e uiga i le fiafia ma le nofotoatasi.

O le lima e masani lava o fegalegaleaiga e uiga i le mea e ave ai ata matagofie e uiga i le alofa. Latou mafua ai le lotoleaga ma fiafia i ai, ae aua le taumate e tagata uma e uiga i lo latou itu pogisa, e masani lava onatia mai isi.

Luile uiga

O tagata auai o sea faʻalapotopotoga e faʻapepepepepeʻapegaina tulaueleele ma le moni. Latou te taulaʻi mausali tu i luga o latou vae ma aua le faʻatauaina a latou teuga.

Mafai ona liliu i pisinisi matagofie pisinisi, ae i mataupu o mafutaga e masani ona mafatia i le leai o se lagona.

E sili atu le saʻo pe a tele ni fesoʻotaʻiga i le va o latou i lo le alofa, talu ai i le a lava le alofa, o le a puʻupuʻu pea ma sili atu le faʻaaloalogia.

Uiga e fitu

Faia le sili ona manaia o le paga. I lea tulaga, e mafai ona e talanoa e uiga i le paleni atoa - paaga ma fealofani, ma agavaʻa lelei mo feusuaʻiga, latou te masani ai ona faʻatinoina e le tasi le isi. Ia tausisi i taimi uma i nei folafolaga.

Ioe, o faigata foi na tupu i totonu o la latou tuufaatasiga, ae ua matua manuia latou te ia ia i latou. O le siʻosiʻomia e mafaufau loloto i se paga o se aiga lelei.

O se faʻataʻitaʻiga o se aiga faʻapitoa

Uiga o le valu

O le tamaloa ma le fafine e tiga tele le tasi i le isi, e taua o lenei faanaunauga, e le o se leaga, aua mo se tuʻufaʻatasiga o le tutusa o le taimi e amata ai le tasi paaga i le lona lua. E mataʻutia naua, aua, taulai i se isi tagata, e le mafai ona faʻaititia lou lava uiga.

O le iʻuga i lenei mataupu o le a matua le fiafia lava, ae valoia: I le amataga o le mulimuli ane o le auʻaunaga faalagolago o fegalegaleaiga o fesoʻotaʻiga, o le a masani ona faʻamutaina i se tulaga lelei o fesoʻotaʻiga.

I le tulaga lautele, o le ituaiga o le "G8" o le mafutaga e ese lava, e tusa lava ma le tulaga ese. O se tuʻufaʻatasiga e le fetaui ma e masani ona taliaina tulaga faʻapitoa ma mautinoa e mafua ai tagata o loʻo soifua i lagona.

Uiga e iva

O sea filifiliga o le iuninevate e seasea lava, feiloai i ai - o se laki tele. I totonu o lenei lava, o paaga uma e galulue faʻaletino faʻapitoa tagata e saili e saili se paleni ma le fealofani i mea uma.

Afai o lenei paga e le o ni faʻafitauli tautupe, ma le maualuga maualuga. O lea foʻi, o le alofaʻaga o faʻateleina faʻateleina, ia tuʻu mai le tamaloa e nafa ma le itu itū o le olaga, ma o le fafine e ave ai ia ia ia lava se aiga, fatufatu, ma le tino i le fale. O se ituaiga ese lea o le aiga tupu.

Faapitoa Faʻateleina Suʻega: Lua Filifiliga

E i ai le isi filifiliga e fuafua ai le talafeagai i fegalegaleaiga i aso fanau. Ou te fautua atu ia te oe nei nei taumafai e fuafua le taunuuga o lau mafutaga i luga.

Muamua, tusi i se laina o numera o le aso fanau o lau ma lou lua afa ma gagau i latou.

Mo se faataitaiga, tatou fai mai se teine ​​na aliali mai 05/25/1994. , ma alii 05/11/1995 , ona tatou maua ai lea o se numera numera:

6 + 5 + 1 + 1

Mai le amataga o numera e tatau ona e ave ese 22. I lenei tulaga, o le numera e sau 44.

O lenei, pe a fai o le amataga o le numera e sili atu 22, ona toe ave lea 22. Seiloga matou te mauaina se laititi foliga. Ona faʻatautaia lea o le tau o le numera o le decoding numera o loʻo faʻapipiʻi i lalo.

Numera 1. . I fegalegaleaiga, paʻaga o taimi uma o le "tau" mo le matafaioi a le taʻitaʻi.

Ae afai o le manaʻo uma e faia tuʻutuʻuga, e mafai ona atiaʻe se atinaʻe lelei o mafutaga.

Numera 2. . O le a faʻailoaina se tasi o sili sili ona malosi ma faʻamaoni ulugalii faʻavae i luga o le mafaufau loloto ma le lagolago. Mai le uluaʻi sekone o fesootaiga paʻaga na maua ai se faʻaaloalo o le tasi i le tasi.

Numera 3. . O mafutaga e masani ona muta i se faʻaipoipoga lelei. Mo le faʻapotopotoga, mautu, o le malosi ma le malosi o le ola o faʻailoga.

Numera 4. . I se paga, tuʻituʻi e susulu atu i le tapulaʻa. Ina ia faʻasaoina le mafutaga, e taua le taofiofi o lau egoss ma e le o faʻataʻitaʻi i faʻataʻitaʻiga ma faaosoosoga.

Numera 5. O le a ia taʻuina i tulaga lelei o loʻo lafo ai se tasi o le paʻaga i mea uma. Manatua e uiga i le taua o le malamalama lelei malamalama ma le vaetamaina.

Numera 6. Aiga e faavae i luga o le alofa ma le fealofani. Mamanu e mafai ona fai ma vaisu. Ia aloese mai lenei, e manaʻomia le tausisia o le mafanafana ma le faʻalelei sootaga.

Numera 7. O lenei Iunin ​​o le a iai le tele o faigamalaga, malaga ma mamao. O faigata i luga o le eleele o le vavaeeseina e le aofia ai. O le a manaʻomia le faia o se filifiliga saʻo.

tuueseese - le fili autu o ia mafutaga

Numera 8. O lenei lava taimi o se filifiliga o pisinisi faʻalauiloa. E taua le faʻamautuina o le faʻamaoni o lau paaga, ma a faʻapea, ona e leai se mafuaʻaga o le fiafia ai.

Numera 9. I se paga, e toatasi le tagata o le a tuʻu toatasi. E manaʻomia le toe mafaufau faʻatasi, e te manaʻomia moni ea mafutaga?

Numera 10. Fiafia tele sootaga, feeseeseaiga lea e seasea seasea.

Numera 11. O se vale o le faigata o mafutaga lea e le aofia ai le menuon.

Numera 12. O fegalegaleaiga e te manatuaina lelei mo le ola, o le a lava le - o se mea lelei o se mea e sao ai pe o se faaipoipoga tele.

Numera 13. E le sili le fiafia tele numera o le a taʻu atu e uiga i le lamatiaga i le alofa mafutaga. O le mea lea, e tatau ona tau le mataala.

Numera 14. O le mafutaga umi o le a faʻamautinoaina i le i ai o faʻafiafiaga masani ma tuʻufaʻatasi.

Numera 15. O se filifiliga e le o se lelei lelei lea o le mea e tasi o le a tigaina ai le tagata i lona olaga atoa ma mafaufau na faia le filifiliga sese.

Numera 16. O lenei filifiliga e leʻo ogaoga sootaga lea e iai ni misa ma feteʻenaʻi.

Numera 17. O le mafutaga e te matua malamalama ai i se ulugalii, ma sili ona lelei, latou te faʻamalosia ai malosiaga maualuluga.

Numera 18. O le a faʻatumuina mafutaga i faʻaseseina ma taugofie.

Numera 19. O se faʻatasiga lea na fanau ai se fanau tele - lua pe toʻatolu tamaiti o le a le o le tapulaa.

I aiga faapena, o le toʻatele o tamaiti

Numera 20. I le uluaʻi vaega o mafutaga o le ai ai le faigata ma le alofa i le uo a le uo i le uo, ae a pe a faʻaauau pea o ia, o foliga o le fealofani ma malamalamaaga o le fealofani ma le malamalamaʻaga o ia.

Numera 21. I lea tulaga, o loʻo matou talanoa i le saoasaoa ma le po o le po uila, ma i le po. O le tausiga o se uo o loo i le tulaga muamua i sea luni.

Numera 22. I sootaga, e alofa i le taimi atoa o le a teuteuina ai le fesili: "O le a le isi ola o loo liliu mai ai?" E i ai le fiafia ma le lotogatasi.

O i tatou uma e manaʻo e fai se filifiliga saʻo, fausia se ulugalii. Afai e te manaʻo i le mafutaga ia faʻatuatuaina, umi taimi ma fiafia, amanaia, ma aua neʻi galo le tino, ae aua neʻi e galo le faiga o mafutaga, faʻaitiitia ai lau ulu.

Ona leai lea o togafiti a le tau o le a le mataga ia te oe, ma o le a faʻaauau ai lou alofa mo le tele o tausaga (ma atonu mo le ola!).

I le faaiuga o le autu, matou te fautuaina le matamata i se mea manaia o le saatoc video. Vavae:

Faitau atili