Auala e Taʻutaʻu ai ma le Mea e Fai mai Tama: Faataʻitaʻiga

Anonim

E le toʻatele ona taʻutaʻu atu ma le Tama. O le a ou fai atu ia te oe ma matua avea ma faʻataʻitaʻiga o le tautalaga mo le salamo ina ia mafai ai e le rite ona o le mea e mafai ai ma mafai ona maua ai se faʻamanuiaga. E mataʻutia le alu i lenei laasaga mo le taimi muamua. A uma ona e iloaina le mana paia atoa o le konafesi, o le taumamafa o le a alu ese, ma le faʻatuatua i le Atua o le a faʻateleina.

O le a le taʻutaʻu?

Toeitiiti lava o tagata uma na loto i le taʻutaʻu atu, ae naʻo nai iloa pe faʻafefea ona taʻutaʻu atu i le Lotu, maeue uiga i lenei faʻatasiga paia.

Auala e Taʻutaʻu Atu ai i le Ekalesia

Le uiga o le taʻutaʻu atu o loo i le faʻamamaina o le agaga, ae faʻapea foi i le taimi lava e tasi mo le isi taimi. Na te fesoasoani i se tagata e aveese oloa o Ana agasala, maua ai le faamagaloga ma e aliali muamua i le Atua latou te faʻamamaina atoatoa: o mafaufauga, gaioiga. O le taʻuleleia ua matagofie o se mea lelei lotu lea mo ai e manaʻo e faʻatoʻilaloina i latou, aʻoaʻo e faʻalogo o latou mataina ma salamo ola atoatoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E taua le iloa a faia e se tagata agasala mamafa, e mafai e le ositaulaga ona tofia o ia se faasalaga - i le epides. E mafai ona faʻaoloto i tatalo malosi tele, faʻaitiitia pe aloese mai tagata uma faʻalelalolagi. Faasalaga e tatau ona talia ma le lotomaualalo, iloaina e fesoasoani ai i lou agaga e faamamaina ai lou agaga.

E silafia o soʻo se soliga o tulafono a le Atua e afaina ai le soifua maloloina faaletino o se tagata, ma i le malo o lona agaga. O lenei mea e manaʻomia le salamo - Ia maua ai malosiaga e tatau ona mafua ai faʻaosoosoga o loʻo ma faʻaosoosoga, ina ia taofia le agasala.

A o le i taʻutaʻu atu, e talafeagai le malamalama i le tusia o se lisi oa latou agasala, faʻamatala ai mo se talanoaga ma le Tama.

Se a se mea e talanoa e taʻutaʻu atu ai i le ositaulaga: Faʻataʻitaʻiga

E tatau ona e iloa le mea e liligi ai loʻu loto i le Tama ma salamo ia tatou agasala i auiliiliga uma e le tatau ai, i se mea e le manaʻomia! Na o sina vaʻai i lenei lisi o agasala ma tusi i fafo le uiga faʻapitoa ia te oe.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Auala e Taʻutaʻu Atu e Fai ai le Tama

O agasala uma lava i le olaga atoa, lea e tatau ai ona salamo, fitu:

  1. Matauʻa ia manuia ma ausia, penefiti o isi tagata.
  2. Faʻafuaseʻi, o loʻo faʻaalia lava ia lava i le egosm, o le tala a na o ia te oe lava le talitonuina o le tagata lava ia ma le alofa.
  3. O le menu faʻanaunauga, o le autu ole manatu tiga, o le vevesi, o le paie ma le faʻaumatia o lona malosi, le le lava o le faʻatuatua i lo latou lava malosi.
  4. Srebroobie, o le a le gagana faaonapo nei matou te telefoni i le matapeʻapeʻa, leaga, o loʻo vaʻai na o le penefiti mea. A faʻatulagaina e le tagata ia se sini, na o le faʻamalosia, ae le mafai ona totogi se minute o le taimi e atiaʻe ai le taimi e atiaʻe ai le taimi e atiaʻe ai le taimi faʻale-agaga.
  5. Ita e faatatau i tagata. E aofia ai i soʻo se faʻaaliga o manogi manogi, le fiafia, tauagafau ma le tele o mea.
  6. Fua faatatau - Faʻaopopo i lana paʻaga, o le tele o suiga o feusuaiga paʻaga, faʻamaoni alofa i manatu, upu poʻo gaioiga (e le gata i gaioiga o gaioiga).
  7. CZOCECODA, Gluttton, tele le alofa mo meaai ma le le lava o tapulaʻa uma i meaʻai.

O nei agasala, e leʻo le faia fua "tagata" o puapuaga "- Latou te taʻitaʻia pe a le maliu o le tino faitino faaletino o le taimi lea o lona agaga. I taimi uma, i lea aso ma lea aso, faia o nei agasala, ae ua iloga lava se tagata mai le Atua. Na ia le toe lagonaina lona puipui, lagolago.

Na o le salamo a le salamo mo le taʻutaʻu atu o le a fesoasoani e faʻamamaina mai ia mea uma. E tau le malamalama tatou te le o se agasala. Ma e te le tau faʻasaʻoina oe lava pe a e aʻoaʻoina oe lava i lenei lisi. Naʻo le Atua e le sese, ae o se tagata masani e le mafai ona mafai ona taina ni faʻaosoosoga ma faaosoosoga, aua le faʻatagaina le leaga i lona tino ma lona agaga. Aemaise lava pe a i ai se vaitaimi faigata i lona olaga.

O se faataitaiga o le mea e mafai ona faapea atu: "Oi le Atua, sa ou agasala i luma o oe." Ona lisi lea o agasala a se lisi muamua saunia. Mo se faʻataʻitaʻiga: "O le faʻamavaega, ona ia faʻapea atu ma lona tina, ma ita pea i lona toʻalua." Faamaea le salamo i luga o le fuaitau: "Ou te salamo, Atua, ma alu ma fiafia loʻu tagata agasala."

A i ai le taulaga e faʻalogologo ia te oe, e mafai ona Ia tuʻuina mai se fautuaga ma fesoasoani ia te oe e malamalama pe faʻafefea ona e galue i se tulaga faʻapitoa e talafeagai ai ma tulafono a le Atua.

E mafai ona e matua faigata lava ona taʻutaʻu atu i agasala atoatoa. Lagona le kalave, atuatuvale, paluga i le faʻa, loimata - o soʻo se tali o loʻo masani ai. Taumafai e manumalo ia oe ma taʻu mea uma. O le a le faʻasalaina oe e Blaysushka, aua o ia o le tagata o se tagata e 'auai mai ia te oe i le Atua, ma e leai lava se aia e tuʻuina ai suʻesuʻega.

Vaʻai i le ata e aʻoaʻo e uiga i upu e amata faʻaalia i le Tama:

Faʻafefea ona tapena mo le taʻutaʻu atu

Ia tapena le Rite Crite sili atu muamua ina ia sologa lelei mea uma. Mo ni nai aso, filifili le Ekalesia O le a e alu, suesue i le vaavaaia lana galuega, tilotilo i le taimi o lona uiga o lo o faia. Tele taimi i totonu o le faasologa mo lenei, o le faaiuga o le vaiaso poʻo aso malolo o loʻo faʻaalia.

E masani ona i ai i lea taimi i le malumalu e tele tagata, ae le o tagata uma e mafai ona tatala o latou loto i tagata lautele. I lea tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia lou tamā ma fesili atu ia te ia e tofia le taimi mo oe pe a na o oe.

O Le Mea e Taʻu ai i le Faʻaasa i Aʻoaʻoga Taʻitaʻiga

A o leʻi faʻaali, faitau le salamo ua salamo, o le o le a faʻasalaina oe i le saʻo atoa ma leai mafaufauga mai mea uma. Ia tusi i se mea muamua le lisi o agasala i luga o se isi isi 'eseʻese, o lea la, o le aso o le taʻutaʻu atu' aua le suia se mea mai le fiafia.

I le faaopoopo atu i agasala laiti e fitu, o le lisi e ono avea ma:

  • "Alaga a fafine": o se fofo e fesoʻotaʻi ai ma le Atua, o loo faitauina o se tatalo "i le masini" e aunoa ma le faʻaaogaina o mafaufauga, le lelei i faʻailoga ma tagata. talitonuga faasolopito, faaleaogaina i mea tuai, faapau ese o amioga, le faalagolago i le ava malosi ma fualaau faasaina, le musu e fesoasoani i le tagolima.
  • O Fanua a Aʻu ": O 'upu tuʻinanau e tau i le Atua, o le le lava o le faʻatuatua i le Atua, latou, o loʻo siomia ai, sauaga o le vaivai i le' au, pepelo Ma le taufaaleaga, lagona faaosoosoga ma faaosoosoga, gaoi o mea a se isi tagata, le migao, le le pulea, matapogia, lagona o le inoino.

Aisea e taua tele ai le taʻutaʻu atu? Tatou te fufuluina e le aunoa o tatou tino mai le palapala, ae galo ia i tatou foi e feʻamoʻe i le agaga i aso uma. Faʻamama le agaga, tatou te le o faʻamagaloina foʻi le mama, toʻafilemu, ma le malosi, atoa le malosi ma le malosi.

Faitau atili