O le a tagata Asia i Yoga ma pe faʻafefea ona faʻatinoina lelei

Anonim

O Yoga o se faʻataʻitaʻiga anamua o le faʻaleleia o atigi uma o le tino ma le faʻaleagaga o se tagata. Ma o le a le mea a Asana i le Yoga ma o le a le tulaga e mafai ai ona e fuafuaina le manuia o lona fasiotia? I le taimi muamua, e amata ona fesili mai se tagata ai ma le au lotu. I totonu o lenei mea ou te fia faasoa atu ia te oe ou lava mafaufauga i lenei mataupu.

Taua i le yoga

Manaia e uiga i yoga

Pe tusa o le 2500 tausaga talu ai, na tusia ai le rish o Pashinjlue e le Tegsise "Soga-STRA", lea na otootoina ai le malamalamaaga o le iloa i lena taimi vaitaimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae o le taimi nei, e foliga mai e masani lava, o le faʻagasologa o le malamalama na tuʻuina atu na faia faʻapitoa - mai le faufautua i le tamaititi aʻoga. Aoga ma le mea na faia e le magafagafa, 2 ona fesoʻotaʻi sao ia Asasa. E foliga mai e foliga ese o le muamua ma le taua o tusitusiga e uiga i le Yoga Underations Asana, ae e fetaui lelei mo nei mea aoga mo latou.

"Yoga-STRA" e taua Asana o se "tumau ma fetaui lelei." Ma tatou te leʻi faia se faʻamatalaga manino pe faʻapefea ona e mauaina le mea saʻo: "Ua maeʻa Asana pe a uma ona faʻaaoga le au malosiaga ma sili atu.

E oʻo mai i le tafaaga, faʻapena uiga, ma e ono oʻo mai lea o le tagata Tananjal e faʻamalosia i matou ma tagata uma. O le asana e mafai ona avea ma se tulaga le mafaamatalaina? E moni, a uma a tatou faʻataʻitaʻi le yoga, e amata lava ona tatou teteʻi, ae ui lava i le faigofie mangas.

Isana o se tulaga mafanafana? Afai e te avea 1000 ana e tusa ai, ona naʻo le iunite o le a faʻamautu latou te lagona le mafanafana i le faʻagasologa o le faʻatinoga. Ioe, ma e mafai ona e vavae sina. A o amata, soʻo se mea, e oʻo lava i ai, e oʻo lava i televise ma le televise - liligi, deflection po o le faʻailoaina o tagata faʻa soʻona

O le a le tala a Patanjili lena? E tele manatu ia. O le faigofie o latou - o Yega e le aliali mai i le aafiaga, ae o le gaioiga. O lea la, e le mafai ona mafaufauina se lagolago ma le agaga lelei a le taimi ua tuuina mai ma ausia loa taimi uumi, ae o se sini. Afai e te faʻamatalaina ese - o lea o le asana o loʻo tumau ma faʻafiafiaina, e tatau ona faia mea uma i tulaga.

E aliali mai o le alualu i luma i Yoga vasega e le o le taimi e te le talitonuina ai taumafaiga i laugutu i luga o tulagavae i luga o vae o le tiga. O le alualu i luma o le taimi na e aʻoaʻo ai le auala e te lagona ai le isi tulaga mafanafana i Asanas, ae e te leʻi tuʻuina mai na o oe lagona le lelei.

O lenei mea e suia ai le malamalama o le yoga, talafeagai i le itu i sisifo. I mea uma, o le aganuu a Initia fai mai o loʻo fai mai ai le faalauiloaina o le aufaʻatasi, faʻataʻitaʻiga, mo Maopona. Ma faʻalauiloa o le a faʻasaʻoina i le tulaga i le sili atu o le ono mafai ona manava ma le faʻaaogaina.

O le faʻagasologa o le manava ua mafai ai ona toʻafilemu, ae o le mea tonu lava lenei o le autu autu o Yoga faʻataʻitaʻi. Ua toe amatalia e Asana le fesoasoani i le atinae o tomai puleaina i luga o lona mafaufau.

I le taimi lava lea e tasi, e tutusa lava ma mea uma ua ola,; e le na o ia se apili mo le poto, ae o loʻo faʻaalia foʻi totonu. E oʻo lava i Asana e leʻi atoatoa, e mafai ona e fiafia i ai. Ma pe a e pulea lau manava ma lagona i totonu o Asan, o le mea la lea ua le atoatoa le tasi i fafo.

E leai sau faaosoosoga e faʻaalia ai le fetuʻutuʻunaʻi sili atu nai lo lou tuaoi. Peitai o le faaosofia o le sili ona saogalemu ia le faʻataunuuina o le Asana o loʻo teuina mo le fiafia i mea uma mai ia te ia.

Ile noatia i lenei faiga, o loʻo galue foi galuega i luga aʻe o lona "Ego", e aveese e se tagata le manaʻo e avea ma mea faʻapitoa i le itu i fafo o Asasa. I le talitonuga maupimita o Asan, e i ai foi le manatu pei o "vaaiga i apili", o lona uiga, o lona uiga o se vave taunuuga i luga o le fala. O le tulaga atoa o lena pe a e uia mafaufau i le mafaufau, ma ua toesea foi le manaʻo e faʻatino se faʻamalositino i soʻo se tau.

O le mafaufau o le mafaufau e sili ona taua

A eseese Asia

E mafai ona faʻavasegaina mea uma a tagata uma e faʻailoga e faʻatatau i ituaiga ituaiga:
  • tulaga;
  • nofoa;
  • pepelo;
  • mimilo;
  • mimilo;
  • Asana ma Adolons;
  • Asana i paleni.

I le ituaiga o le faʻaalia i Asana o:

  • faaloaloa;
  • mimilo;
  • mana;
  • lofituina;
  • Oomiina;
  • Faatalanoaga Tele Sini.

Mo Faamoemoega:

  • mafaufau loloto (faʻataʻitaʻiina le maualuga maualuga tulaga o yoga);
  • O le fuafuaga a le fomai (o le i ai o se itu o le mafaufau ma le physiothotitic aafiaga i luga o le tino).

Ua faamatala e Gorashshi se manatu i Asan: "O loo i ai ni numera o Asale, e fia tagata o ola i le lalolagi. Na taua Shiva e valu miliona selau afe o Asasa, ma na latou iloa na o Ia. Mai le numera faʻapitoa na filifilia o le valusefulu ma le fa o Asa, lea o loʻo faʻasino i le lona lua e taua tele ma aoga. O le a avea ma Siddha, Padma, Simha ma Bhadra Asana. "

Le taua o le manava lelei

E mautinoa o le tele o tagata e le masani ai e amanaia le faʻamafanafanaga i le faʻagaioiga o vasega ma e talitonu i lena mea, tiga ma le maʻitaga faʻamalosi. O le mea moni, o le faafeagai faʻavae faʻavae faʻavae i le yoga.

O le tulaga sili ona faʻamaoni o Asuna o le ai lea lava o le a e lagona ai le faʻamafanafanaga. O lo tatou tino e iai le ogatotonu o le kalave o loʻo i ai i le fanua o le samoa. O le faatinoina o soʻo se tagata Asana o le ogatotonu o le kalave, a o le avega ua toe faʻataua i se auala e mafai ai ona ausia se tulaga paleni.

I le taimi nei, e le mafai ona e mauaina se paleni, nofo i se tulaga o le maso popole, ma o lea ia lagona le faaletonu. Peitaʻi, i le taimi lava e iai ona maso o loʻo i le tulaga talafeagai (ma e fetaui ma oe e faʻasaʻoina i totonu), o le a le toe manaʻomia e le talosaga fesoasoani e teu ai lou tino i Asanas. Ma e mafai ona e faia se mea e sili ona faigata i ai, e oʻo lava ia sili ona faigata ona faʻamalosi ma le faigofie, e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Ioe, mo se taimi lava, o le a e lagona ai nisi lagona o le le lelei o le faʻamalieina ma le faʻatinoina lelei o tuʻuga, aemaise pe a faʻamatalaina gaioiga faʻamalositino. Ae le manaia lagona o le a le avea ai ma se malosi tele, o le a le lagona le tiga, faigata po o avanoa.

Vaega o le saʻo o le faʻatinoga o Asan

Tele tagata ma le tutoatasi faiga o Yoga e tele mea sese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o le faʻatinoga o Asana, Ah Mukha Svanasan (o le tulaga o le maile, o le mussole o loʻo faʻaalia atoatoa i le ata ).

Mai lea o loʻo i ai se malosi malosi o le pito i tua o le pito i tua o le suilapalapa, poʻo le aplimetal ma Achille. I le ulu o faʻataʻitaʻiga, o le mafaufau e mafai ona aliali mai e uiga i faʻaupuga faapena ma latalata atu i lona faʻasaʻoina.

A e sau i vasega ma se faiaʻoga, e te ofo tele i le mauaina o le tulaga faʻapitoa e tatau ona leai se malosi malosi o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito i tua o le pito O le tulaga sili ona taua o Asana o loʻo taofiofi (aʻo se physisiolonical, ae le o le manoa, laititi) ma le mafanafana atoa o le pito i tua, ae le toso vae.

I le tulaga pe a fai e le mafai ona faʻasaʻo le tino i le vae atoa ma vae saʻo, ua faʻatagaina ona gagau le mulivae mai luga ma le lima laititi. I le taimi lava e tasi, o le mataʻitu tele ile Adan o loʻo totogi pea i le atunuʻu o le pito i tua.

E aliali mai ina ua e faia se uōʻiga o lou mafaufau, e leʻi mafai ona momoli mai le mea maualuga, o le taumafai e toe fai le mea maualuga na faʻaalia i le ata. Ae o le mea moni, o le upu moni, afai o oe o se mea moni asoa, ona e leai lava se avanoa e faʻataunuʻuina ai Asana o loʻo faʻailoa mai ai.

Asana taifau muzzele i lalo

E pei foi o se isi faʻataʻitaʻiga lelei, asana urrhwa Mukhu Shavasan (po o le tulaga o le maile, o le muszole o le mea o loʻo faʻailoa atu i le pito i luga). A faʻatino e tusa ma faʻatonuga, e foliga mai, o le a e feagai ma se voltage i le nofoaga o nonogatupe. Ma afai e iai faʻafitauli i tua, le fiafia o le a tausia mo se isi taimi pe a maeʻa le aʻoaʻoga.

I vasega o taimi a kulupu, tatou aʻoaʻoina i le faiga o le faʻataunuʻuina o lenei Asana, e fautuaina e faʻatonutonu le tauau o le fatafata (ae faʻatasi ma tua), ma le pito i tua), ma le mulivae o le a taunuʻu. A o le fausiaina o ia feteʻenaʻiga, o le leai o se pelvis o le pelvis i luga o le fola e faʻatagaina, ma e te le o lagona se faʻalavelave i le pito i lalo o le vaega pito i lalo.

O le a le taʻuina atu ia te oe le faʻatonuga ia te oe i le saʻo o le faʻatinoga o Asana, o le a le manatu o le tagata tutoʻatasi o le taimi saʻo o le taimi saʻo pe a na o se suiga i le tulaga o lou tino.

E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina i luga, masalo na mafai ona e malamalama i lena mea, e aunoa ma le faia o le tomai faʻapitoa agavaa, o le a faigata tele mo oe le tulaga saʻo, e aunoa ma le afaina o lou tino . O fea la e mafai ona e mauaina ai le fesoasoani talafeagai?

Faʻafefea ona Aʻoaʻo le Faʻasaʻo Faʻatinoina o Asasa?

O le faia o lenei mea, o le a e manaʻomia ona faia ni togi se tolu, o le a ou taʻuina ia te oe sili atu faʻamatalaga.

Taimi muamua - Sailia o se faiaoga

O le faiaoga agavaa ma le poto masani o le a mafai ona faamatala atu ia te oe o loʻo mafai ai ona e lagonaina feteʻenaʻiga, ma i se mea e sili atu, malolo. Faʻapea foi ma le fesoasoani a le faiaʻoga, o le a e faʻatonutonuina le metotia o le manava lelei ma "malosi lokaina" o le faʻamalosia gaioiga o totoga i totonu.

Le itiiti ifo i le faʻasologa o vasega, e mafai lava ona e fai atu ia te ia se fesili, ia malamalama pe e te lagona le saʻo i soo se tulaga, pe tatau ona e lagona le tetee.

Lenei e tatau ona silafia ese, e le mo mea uma Yoga e faʻasino i le yoga ei ai se faʻailoga maualuga ma le ato o le poto ma tomai talafeagai. Ma o lea, o le a e onosai ma matamata i amioga a le Yoga faiaoga. O faʻailoga o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani e faʻailoa ai se tagata poto masani.

  • E faamalosia o ia e fau lou tino, faʻasaʻo uma Asias na faia e oe, ma taʻu ia te oe foi e uiga i na lagona e tulaʻi mai i lalo o le saʻo faamalositino. Afai o lau faiaoga na faʻaalia Asana, i le taimi lava e tasi e le tuua lana fala, ona mafaufau lea o le a le mea o alu i ai i vasega? O le tele o le mea e sili atu le tamaoaiga o le a faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa poʻo le vaʻai i luga o le youtube.
  • E faʻamalosia e tuʻuina atu 'upu i au mataupu uma. Afai o le faiaoga o manatu e leai ni lagona o loʻo aliali mai i le tino i le faʻagasologa o le faʻatinoina o lena Asana, e le mafai ona e tuʻuina atu ia te oe le aufono atamamai, ona e mafai lea ona avatu ia te oe se aufono atamamai, ona mafaufau lea o oe o se aufono atamamai? atoatoa lelei.
  • O fesoʻotaʻiga ma Ia e le tatau ona faʻaosoina ou lagona le lelei. O se tagata e mafai ona i ai se ato tele o le iloa ma tomai, ae i le taimi lava lea e tasi lava le leaga lava i le tulaga o fesoʻotaʻiga ma aʻoaʻoga o le a e lagona le le fiafia i ana galuega.

O le mea moni, o lea e mafai ona e faapau ese le mea e le taua tele i uiga o le faiaoga, ae le mafai ona ou faʻamaoni i mafaufauga le lelei, ma e le mafai ona tatou faʻaaogaina le au Pereni. A uma, i so o se tulaga, o lō e tatau ona iai ma le fiafia, ae le o le mamafa, a ea?

Le taimi lona lua - talitonuina i ou lagona

Afai e te manatu o le saʻo le faʻatinoina o Asan e faʻapitoa lava i le kopiina saʻo i latou mai ata, ona e mafai lea ona e faʻaaogaina le faʻata. Peitai e toatele tagata e talanoa e uiga i le mea moni o le faʻata, i le e ese mai, ona o lenei mataupu e te manatu ai i le mea o loo e lagonaina.

Ma o loo taalo tele lava le mea aoga: O le faiaoga o le a faʻailoa mai ia te oe poʻo a ni lagona e tatau ona e oo i ai i le auala o le faʻataunuʻuga faamalosi, ae tatau foʻi ona e pulea ou lava lagona.

O le apoapoaiga o le manatu o gaioiga saʻo gaioiga o le a fesoasoani ia te oe e fai e aunoa ma le auai o le faiaoga, ae i totonu o lenei tulaga o le a sili atu lou mafaufau i le faʻataʻitaʻiga.

O le taimi lona tolu - vaʻai o lou setete pe a maeʻa.

Afai e te manaʻo e malamalama pe e te talafeagai mo se ituaiga taʻaloga, faiaoga poʻo aʻoaʻoga metotia, e aoga le faʻalogo i lagona i le tino pe a maeʻa vasega

O lea, ina ua maeʻa le yoga, tausi se tulaga ese i le tino, faʻaaliga tiga, i nei lagona, lagona o le malologa, faʻamalieina, ma isi mea. Faailoga foliga o lau setete i totonu: O mafai ona e teena le 'au mo' au pe, i se isi itu, lagona le moliaga o le fiafia ma le malosi?

O loʻu lava manatu i lenei mataupu - pe a fai o faamalositino e aoga mo oe, ona onosaʻia i latou e te lagona lelei. Afai e lagonaina lou tino pe a maeʻa ni toleniga e pei o se moli ma malamalama, Ma e te lagona le faʻamatutuina o le malosiʻaga, malosi, o lona uiga e mautinoa lava le aʻoaʻoga ma e leʻi mafaufauina oe ma e le o mafaufauina.

A maeʻa ona faʻamalositino e tatau ona o mai i totonu

O lea la, e fautuaina ai le mataituina o lou tulaga i le taimi o faʻataʻitaʻi ma mataala e oʻo lava i suiga laiti i ai. Ma afai na sese se mea, taofi le galue pe vaai mo le isi faiaoga Ya Ya.

O lea ua e iloa le mea o loʻo iai Anana, faʻafefea ona latou faʻatinoina lelei ia mea ma poʻo le a le mea e faʻaalia i le faʻatinoga o faʻagasologa. Matou te faʻamoemoe o le faʻafetai i nei poto, o le a sili atu lona malamalama lelei lau faʻataʻitaʻiga!

Ma mulimuli ane, ia mautinoa e toe iloilo le ata tifaga manaia:

Faitau atili