Saili pe mafai ona e alu i le lotu i le aso o maʻimāsina

Anonim

o le Masina se vaega taua o le olaga o uma fafine maloloina matutua. E mautinoa lava o le tele o talitonu popolega i le fesili, e mafai ona e alu i le lotu i le masina? I lenei mea ou te manao e fesoasoani ia te oe feagai ma ia. Ae muamua liliu a itiiti i le Tusi Paia, e pei o, i le foafoaga o le lalolagi e le Atua.

Foafoaga o le tagata muamua ma tamaitai

Afai e te manao e aoao i le ala o le Silisili Ese foafoaina lo tatou lalolagi, e iloiloina ai lea e tatau ona e faaeteete i le Feagaiga Tuai. O loo faamatala mai ia te ia o le uluai tagata na foafoaina i le aso 6 e le Atua i le faatusa ma le faatusa o ia ma maua ai le igoa o Atamu (tagata) ma Eva (Tamaitai).

O se taunuuga, o le liliu atu muamua sa mama i le fafine, sa leai se masina. Ma le faagasologa o le maʻitaga ma le fanau mai o fanau e le tatau ona e mafua mai i le mafatia. I le lalolagi o Atamu ma Eva, lea na pule ai le atoatoa atoatoa, sa leai se nofoaga mo se mea e le mama. Na faatumulia e le mama le tino, mafaufauga, faatinoga ma le agaga o le tagata muamua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae peitai, e pei ona e iloa, e pei o se idyll umi se taimi umi. taliaina le tiapolo faitogafiti le faatusa o le gata ma amata ona tofotofoina Eva e tofo i le fua faasaina mai le laau e iloa ai le lelei ma le leaga. O le taui, ua folafola mai e le fafine ina ia maua le mana ma le poto e sili atu. Ma sa ia le tetee - taumafai le fua lava ia, ma tuu atu foi e tofo i ai i lona toalua.

faasesēina Eva Atamu e tofo i le fetus faasaina

O lea la, o le agasala, lea e salalau atu i le genus tagata atoa. na e faavavau tulieseina Atamu ma Eva mai le Parataiso. na malaia i le fafine i le falaoamata. Sa fai mai talu mai lea o le faagasologa o le maʻitaga ma le fanau mai o fanau o le a laveaiina puapuaga ia te ia. Talu mai lena taimi, o le fafine, e tusa ma le Tusi Paia, ua manatu le mama.

O le a faasaina ai le Feagaiga Tuai

Mo o tatou tuaa mamao, o tulafono faafoe ma tulafono o le taalo i le Feagaiga Tuai se matafaioi tele. E le aoga ona i lena vaitaimi o le taimi, na foafoaina se numera tele o malumalu, na taumafai ai tagata e faavaeina fesootaiga ma le Silisili Ese, ma ua faaee atu faia foi.

A o le sui o le isi ituaiga matagofie, sa le manatu tagata atoatoa o le lalolagi, ma tuuina atu i le tagata. Ma o le mea moni, e leai se tasi galo e uiga i le maitaga faia e Eva, ina ua uma lea sa ia amata maʻimāsina. O le, o le taimi i masina taitasi i le taimi lena sa i ai se ituaiga o faamanatu o le auala ua agasala le fafine muamua i luma o le Atua.

I le Feagaiga Tuai, sa matua manino lava, o le sa i ai, ma o lē e tonu e asiasi i le malumalu paia o le Atua. O lea, o le faasaina o le faitauga na tuuina atu i tulaga nei:

  • luga o le natia;
  • I le taimi o paleni fatu;
  • Mo i latou o tauivi i ē ua maliliu;
  • Mo i latou na puapuagatia mai le palamoni baleperage;
  • Mo se fafine i le taimi o le masstruation;
  • Mo fafine na fanau mai le tama, e oo i le fasefulu aso, ma mo tagata na fananau mai i le teine ​​- i le valu sefulu aso.

I taimi, ina ua uma le Feagaiga Tuai, na iloa ai mea uma mai se itu i le tino o le vaai. Na fai mai le tino oomi o le tino e leaga lona pule.

Na faasa ona sa faia le savali i le Ekalesia, ma i nofoaga foi e toatele na tutupu. Sa faasaina le toto masaa i nofoaga paia.

O nei tulafono na faagaoioia e faatatau i foliga ia Iesu Keriso ao lumanai le taimi, ina ua amataina le feagaiga fou.

Na faatagaina e Iesu Keriso e asiasi i le malumalu ma le masina

Na faia e le Faaola le autu autu i le faaleagaga, taumafai e fesoasoani i le iloaina o tagata le mea moni. I mea uma lava, na sau o ia i le lalolagi mo le togiolaina o agasala uma a tagata, aemaise lava, ma le agasala o Uave.

Afai e leai se faʻatuatua e leai sona faʻatuatua, o lona uiga, o ana gaioiga uma na pa'ū otometi ona o le le mautonu. O le i ai o mafaufauga uliuli na faia ai se le mama, tusa lava pe o le a lona mama ma faigata ai lona atigi tino.

Ua le toe manatu le malumalu o le lagi o se nofoaga faapitoa i le lalolagi, ae na liua i agaga o tagata. Na faamautinoa e Iesu tagata e moni o loo iai le agaga ma o le malumalu o le Atua, o Lana Ekalesia. I le taimi lava e tasi, sa iai le tutusa ma le aia tatau o sui o tagata uma e lua.

Ou te manaʻo e faʻamatala se tasi tulaga na oʻo ai i ositaulaga uma. Ina ua i ai le Faaola i le malumalu, e tasi lava le tausaga na afaina ai mai lava tausaga na mafatia ai i le motu o tagata ma latou te lagonaina ai ni ofu.

Na lagonaina e Iesu le leaga, na liliu atu ai o ia ma faapea na ia Faamamāina le faafetai i lona faatuatua. Talu mai le taimi lena, i le fiafia o tagata, o se mea faitino na tupu: o nisi o tane e mautinoa le faʻamaoni i le tino (oe na faʻailoga i le malumalu O le vaega lona lua na faʻalogologo i aʻoaʻoga a Iesu Keriso (usitaʻia le Feagaiga Fou ma le Malosiaga Fou, lea na amata ona faʻatagaina lenei faʻasa).

Ina ua faatatauina le Faaola i luga o le sa sopo, na ia faia faatatau i le feagaiga fou, tusa ma le toto i le toto na amata ona faailogaina i faailoga fou.

Na Faia e Iesu Keriso le Feagaiga Fou

O a ositaulaga e talanoa mai i lenei pili?

A o le sui o le Ekalesia Katoliko, ua latou umi maua le tali i le fesili mo i latou lava, e mafai ai i le lotu i masina taitasi. Maʻimāsina i lenei tulaga ua manatu e pei o se aafiaga matautia atoatoa o le lalolagi, o lea e leai ni faasaina mo se asiasiga i le ekalesia i le taimi o ia. I le faaopoopo atu, e le i irrigated toto mo fola le lotu mo se taimi umi e tatau ai i le afioaga o se vaega tele o le tumama.

Ae le mafai ona maua ai le tama paia Orthodox se filifiliga saʻo i le lomiga lenei. O nisi ua saunia e aumai se miliona finauga, pe aisea e le mafai ai ona alu i le lotu faatasi ma le masina. Ma isi finau i le asiasiga o le malumalu e leai se mea nofosala afai e te manao tele lou agaga.

E i ai se vaega lona tolu foi o taʻitaʻi lotu oe faatagaina le afio atu o se tamaitai i le malumalu, ae ua latou faasaina ai e auai i se faamanatuga paia, e pei o le papatisoga, faaipoipoga, taʻutaʻu atu.

Le a le mea ua faasaina e faia i le malumalu pe a maʻimāsina

Bans faatatau faapitoa i taimi faaletino mama. O lea, e faavae i le iloiloga le tumama, e le tatau ona alu ifo tamaitai i totonu o le vai, ina ia le faatuatuaina isi, o le auala e fefiloi lona toto i le vai.

Le faagasologa o le faaipoipoga e umi lava, ma le a mafai ai ona tino vaivai fafine uma e tetee atu ai i le iuga. Ma o lenei, i le taimi, o le faatumulia i le matapogia, ae faapea foi - vaivaiga ma dizziness.

Pe a faamaonia ai, o loo aofia ai se vaega psycho-lagona, ma, e pei ona e iloa, o le sui o le itupa vaivai i le maʻimāsina se vaega itiiti o tulaga le atoatoa (ma amio e tusa ai ma). O lea, afai o le a filifili ai se tamaitai e tautino atu i lenei taimi, sa lamatia e pogai mai ai le tele o superfluous, o le mea o le a ia mulimuli ane salamo. O se taunuuga, e tauia le lafoaʻia o le taʻutaʻu atu i le taimi o aso taua.

Lea e mafai ona alu i le lotu i masina taitasi pe leai?

I le lalolagi i ona po nei, e le o masani pe a palu faatasi o le agasala ma le amiotonu. E le iloa e soo se tasi e fausia le faasaina i lalo o le iloiloga. iloa uma e tagata le faamatalaga i le pepa faatumu o loo latou e sili ona talafeagai e fai ai.

O le ekalesia o se nofoaga, o le tasi e pei ona sa i ai le taimi o le Feagaiga Tuai. O lea, ia faaauau inertia uma e tausisia le tulafono ua faavaeina ai. Ma taumafai e aua e asiasi i le malumalu faatasi ai ma le masina.

Ae o le tele o suiga na faia i le lalolagi faatemokarasi nei. Afai muamua le agasala autu i le asiasi atu o le Ekalesia i le masina, o le toto sasaʻa i le malumalu sa i ai i le malumalu, lea o le aso e mafai ai ona atoatoa feagai ma lenei faafitauli - ua fausia lava o le soifua maloloina (tampons, moa), matagofie toto popoga toto ma le tuuina atu i salalau i le semi o nofoaga paia. O lea, ua le toe manatu mama i le fafine.

Ae peitai, ei ai se itu faafeagai foi o le pine. A maʻimāsina i le tino le fafine, e tupu ai le faagasologa o le tagata lava ia-faamamāina. Ma o lenei auala o le fafine ua manatu pea le mama ma ua faasaina e alu i le malumalu.

Ae o le feagaiga fou o loo i le itu o le sui o le isi ituaiga lelei. E tusa ai ia te ia, pe afai e te lagonaina le manaomia faaleagaga e faaosofia ai le maota tapuai, e tumu i le lagolago paia, ona asiasi le ekalesia ma e oo lava fautuaina!

Ina ua maea uma, e maua ai e le Faaola ona fesoasoani ia i latou oe faamaoni e talitonu ia te ia. Ma le auala e mama o lou tino, e le afaina tele. O le mea lea, o le liliu atu o le e le o faasaina adherents o le Feagaiga Fou e alu i le lotu i le taimi o aso taua.

Ae peitai, ei ai nisi teuteuga iinei, i luga o le faavae o lea, afai e le ekalesia ma le malumalu o le Atua o le agaga lava ia, e matua le talafeagai o le a ia auai i nisi o nofoaga faapitoa, e le manao ia maua se fesoasoani. E tusa ai, e mafai ona talosaga i se fafine i le manuia lava i le tatalo i le Alii ma mai lona fale mautotogi. Ma afai sa faamaoni i lana tatalo, ma le faamaoni, o le a faalogo lava, ma le tele vave nai lo le mea na tupu o se asiasiga i le malumalu.

o le a faalogo i le tatalo faamaoni mai i soo se mea

I le faaiuga

E ui i lea, e leai se tasi e mafai ona avatu ia te oe se tali sao i le fesili, pe ua faatagaina le ekalesia ma le masina. le a faailoa atu lona manatu o tagata uma i luga o lenei. Ma i luga o le faavae o lenei, o le tali e tatau ona saili i le fesili e le o le tusi ma mataupu faavae, ae i le taele o lona lava agaga.

Le faasaina mafaia nofoaga uma ave ma toesea. I le taimi lava e tasi, ua totogi se uiga taua i le faamoemoega ma le faamoemoega lea o le a le tamaitai e alu i le malumalu. Mo se faataitaiga, pe afai o ia mananao e maua le faamagaloga, salamo o le le atoatoa faia, lea o se asiasiga faatagaina i le ekalesia i soo se taimi. O le sili le mea taua o le tumau pea mama pea le agaga.

I se tulaga lautele, i le vaitaimi o le maʻimāsina, e manaomia e mafaufau e uiga i le gaoioiga e te faia. E masani lava o nei aso e le lagonaina o le fafine i le mataupu faavae a manao faapitoa e tuua o latou aiga. O le mea lea, o le a tatou otooto e asiasi atu i le malumalu o le Atua i le taimi o maʻimāsina ua faatagaina, ae faapitoa lava pe afai e moni e manaomia lenei mea e ala i lou agaga!

I le faaiuga o le autu, tatou fautuaina e matamata i le vitio thematic:

Faitau atili