Ata o le tina o le Atua - Ata ma le faʻamatalaga ia i latou, o lona uiga

Anonim

Orthodox Na toe fausia i totonu o le faʻatuatua ua leiloa i totonu o ata eseese o lo tatou Tama. Le a le ituaiga ata e tatau ona e tatalo ai ma le mea e fesili ai? I lenei tala o le a ou taʻuina atu ia te oe i mea uma ma faʻaalia ai le anoni o le tina o le Atua, ata ma faʻamatala ia mea.

Ina ua uma ona faitauina le eseese o le taupou o le taupou, o le a le le mautonu e tu i tafatafa o le Icnonossis ma mate poo le a le ituaiga apili i. O lenei tulaga, o laʻu uo fou na faia, o le na faia le maʻau i le uluaʻi vaai i ai-i ai. Na matua faaosofia o ia ma toetoe lava o lona tulaga ese mai le leai o se manatu. O lenei tulaga le lelei e mafai ona puipuia e le malamalama.

Ata o le tina o le Atua ata ma faamatalaga

Fa ituaiga o ata o le tatou langy

Afai e te vaʻavaʻai i le Orthodox Kalena, e mafai ona e vaʻaia le tele o tafaoga mo le tapuaiga o taupou o taupou. Na tumu le Ekalesia Orthodox i ni masaniga fou ma vaai i le tele o vavega o le agaga paia. O le mea na tutupu ua tele na o ia i aso nei, ua faigata tele ona folau le au faʻatuatua i tu ma aga fou uma o upu maʻoti. O le a matou malamalama po o fea ata o le taupou o iai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ata o le taupou:

  • odigitria;
  • Elyus;
  • Oanci;
  • Akafiste.

O le ituaiga o ata "Odihhhrius" e iloga i le mea moni o le tina o le Atua o faʻailoa mai se tagata o le Atua. Faʻaliliuga mai le Eleni "Odigitria" o lona uiga "taiala". Lautele o ata o le "Odimitrity" - SMolensk, Georgian, Kazan.

I luga o ata o le "Elyus" sitaili, o le taupou o loʻo fusi lemu le boggonman, o lupe o le luko. O ata masani ia ole tina ole ATUA, e le tuua e se tasi le tagata le fiafia. Na faaliliuina e le Elyus mai le Eleni Denotes - Milic. Ata tele o "Elyus" - Donskaya ma Vladimiya.

O le ituaiga o ata o Orana ua iloga ona iloga i lima o lima o taupou o se tatalo. O le ata sili ona faʻaalia o lenei sitaili o se pesini faʻamalosi. Faaliliuina mai le upu Eleni "o Montaina" faʻailoa "faʻailoga". O le tina o le Atua e aoga mo le tagata mafaufau, tuʻulafoaʻi agasala a tagata i luma o le Aliʻi. E leʻi uma ona fanau mai le Aiga Atua, o loo i ai pea o ia i le manava o le tina. Ma e faʻapea foʻi, o lenei faiga o faiga o faiga e aofia ai le faʻatusa o Yaroslavl o Panana.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Akafisite ituaiga o ata e musuia e tusitusiga o le talalelei. I luga o nei aʻoaʻoga, o le taupou ua aʻafia i le olaga o lona Alo. Lautele ata o lenei ituaiga - o se lagona le mautonu, le le fefe.

Oloa fotokone o le manuia le taupou o manu

Faamatalaga Ata

O totonu o la tatou tane e mama malosi ai aafiaga i tagata talitonu ma e oʻo foi i anotesa. O le faatusa o se fafine na ia tuuina atu le Alo Na ia tuuina atu le manulele mo le manuia o le faaolataga o tagata, le mafai ona tuua se isi tagata le popole. O le tina o le Atua na taitaia le unaʻiina o le aigaʻaga sili, o loo latou togafitia i taimi sili ona faigata ma matagofie i le olaga. O tala fou o mea ofoofogia na fausia ai ana ata ua leva ona oʻo i le tele o itulagi o le paneta.

Vaʻai i le faʻatusa o lo male o lo tatou Tapuaʻiga, ua lagona uma e le agaga talitonu lona alofa mafanafana, alofa mutimutivale ma le faʻamagaloina o agasala. O lenei A Uberga O Atu faamamaluina e avea ma ma Toa o Iesu Keriso lava ia. Ma, o le lalelei o lona agaga ma le na paia na iloaina e ala i Le Foafoa o le atulaulau.

Le Toe Maua Le Ua Maliliu

A o le i alu i lenei auala, o loʻo latou tatalo ai mo tuusaunoaga faʻaleagaga ma faʻalemafaufau, e uiga i le faʻamalolo, e uiga i le faʻatagaina o le faʻatuatua ma eseese. E mafai foʻi ona e fai atu i le taupou i le faʻamalosia o le faʻaipoipoga pe a amata ona pala.

Feodorovskaya

O le ata e faasino i le ituaiga "Elyus", na mulimuli atu lemu le Tama Faalelagi i le tina, ma na te molia foi o ia i lona tino. Ua tatalo le tina o le tina o le Atua mo se fesoasoani i le fanau mai o le tamaititi.

Tikhvinskaya

E tusa ai ma le tala, o lenei na tusia le evangeelist o luka tusa lava a o le manatu o le taupou. Saili le lexon faigofie i le tusi o le lima o le lima o le pule o le bog. O le tatalo o le aimoa mo le soifua maloloina o tamaiti, le toe mafai o le faʻaaliga o vaʻai ma le feoaʻi o soʻoga. Ma i le fesoasoani a ia punou ai temoni.

Vladimiykaya

O lenei aikona e mafai ona vave iloa ai le tasi meli - vaaia mulivae a itiiti o Iesu. O le aikona o loʻo manatu o le patroe o Rusia, o le laufanua autu o le atunuʻu. O le aikona o vladiomerkaya siitia e Molbo e uiga i fili, faalelei o le le taua, puipuiga mai hesres.

Sprispers

O lenei aikona e patino i le sitaili o le "Odigitria" ma se mea e pei o le tikhvin. O lenei ata o loʻo tapuaʻi i ai le faʻavave, ma o lona faʻailoga e faigofie tele le tali atu i talosaga o mafatiaga. Molves i le faʻamaloloina o le vaʻai, malolo ma chromoty ua siitia i le aikona. Ma, e maua mai foi e le ata le faasaolotoina ai latou mai le tagata faapauina, mai soo se vaisu. I taimi na tupu i le aikona, na tausia ai aioiga e uiga i tagata na paʻu'ū i le vaavaaia.

Feusuaiga

O lenei ata e sili ona faamamaluina i le Orthodox tagata talitonu. I le fatafata o le taupou, o u o le a mafua ai lona tiga. Ole tele o le fitu fetufaaʻaseloina, o nisi oi latou ua taua o le "faʻamaulalo loto leaga". Molupi e siitia i lexon e uiga i le faʻaleleia o le taua, laveaʻiina mai fili ma faiga mataʻutia.

Le tina o le Atua o ata uma ata

  • Ostrarm icon - puipuia le faaipoipoga.
  • Le tau le taua-puipuia meatotino mai le afi.
  • O le faailoga o le sili ona paia OOtokos - leoleo mai puapuaga, puipuia fanau ma maua ai le fiafia.
  • O le aikona o le Manatu o Donskony Vavega mo le lalolagi, puipuiga mai le fili, faʻamalolo mai manuʻa ma vaisu.
  • I le ata o le manatu o le sili ona paia o tagata atamamai, 'aiga e aveese ai le oti fefe, faʻamalologa, mo le faʻamaonia o le faʻatuatua ma le mauaina o le loto maulalo.
  • E tusa ai ma le tatalo a le au faiupu o tagata sili ona paia i le au mea e tatalo ai le falepuipui mai le falepuipui, e uiga i le manuia o tala, e uiga i le faaaogaina o vaipuna tau-faaleagaga.
  • O le ata o le Iverland o le matou tamaʻitaʻi o loʻo taʻua o loʻo taʻua o le "Pule Faʻatonutonu". O loʻo tatalo le aikona mo le tuusaunoaga mai o faʻamaʻi, puipuiga mai fili, puipuiga mai le teena, puipuiga mai mala faʻafuaseʻi.
  • O le axon ext o se auala sili ona fiafia i ai. Seraphim Sarovsky. Ua faasino i le vale i le vavega, ma o lisi uma na aumai mai ai e iai se faigata malosi faaleagaga. O le tatalo o le tatalo mo le fanau mai, puipuiga mai i le tagata poto masani, uiga i le leleiga o femalagaiga, i le malosi o le faʻaipoipoga ma tele isi faʻafitauli ma le tele o isi faʻafitauli ma isi faʻafitauli.
  • O le Oraon Mist Centaples o loo avea ma faʻafitauli faʻafitauli aiga, fiafia i le faʻatuatua, e gafa ma le loto maulalo, ma le loto maulalo.

Virgin Hiy ata

Tulaga okona

O siama bonding O tala e fai ma faatusa o le lotogatasi o le Atua ma tagata soifua. Sa faamamaluina le fafine faalelalolagi e fanauina le vaomatua tele, lea na ia ua aumaia ai le faaolataga i faamamaga uma. O le faʻatusa o le taupou e matua malamalama lava i tagata uma, aua e faʻatusaina o le tina. O tagata uma e manino e naʻo le tina e mafai ona e faʻamagaloina ma faʻamagalo le tama. E pei lava o le tamaitiiti e leai se aoga, tusa lava pe o le a lona mateina, o le a ia maua pea le mafanafana i luga o le fatafata o le tina.

I le faʻatusa o le tina o le Atua, e tatau ona e faʻalataina ma se loto faataualalo, ae le o faʻatagaina le faʻalavelave poʻo le le talitonu. Naʻo le loto faʻamaoni o le a mafai ona faʻalogoina ai le taua tele o vineta ma o le a mautinoa lava le faʻamafanafanaina o le mafatiaga, ma le faʻanoanoa. O le lalolagi faʻavavega o le taupone ua aʻoaʻo ai le loto maulalo, i le Atua, ma le mama. E taua i soo se tulaga le tumau o se tagata ma tausisi i tulafono a Keriso: "Ioe alofa le tasi i le isi."

Faitau atili