Tatalo Diredonton Trimafysty e uiga i le soifua maloloina ma galue

Anonim

Ina ua maʻi o matou uo faʻatonu, na fautuaina le uo aʻoga e tatalo atu ai i le toʻilalo o le marstridon. O le tatalo a le Holsontor Trimaftrenty e uiga i le soifua maloloina o lana tane i Ona vae ina ua tigaina i maʻi matuia. O nisi taimi o fomaʻi e le mafai ona fesoasoani i le gasegase ma lo latou manaʻo uma, ua i ai i taimi faapena, o se tagata e talosaga mai i le lagi. I le tusitusiga, ou te talosia ia te oe le maofa i le marwredelet, o lana aga sili ma fai mo le soifua maloloina ma galue.

Tatalo Diredonton Trimafysty i luga o le Toast

O le olaga e gaioi

Na faʻauʻuina le Faʻamaliʻaga o Faʻamasinoga i le San San i Lona soifua Atua e paia ma le Atua. Sa masani ona avea o ia ma taʻutaʻua fanua, ae ua ia foaʻiina i se vaega maualuga o le Ekalesia mo lona loto maulalo ma le faamaoni i le Alii. Peitai e leʻi tupu tonu lava lea uiga i uiga faʻalelei: na faʻaauau pea ona auai le tulafono faaleagaga ma tuufaatasia galuega faalelalolagi ma tulaga faaleagaga. Na maliu o ia ma se au paia ma le tatalo i lau laugutu, o lona agaga e pupula malie i se tino malepelepe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E tele o vavega na faia ai le Faʻalelagi P oona mo lona olaga, ae leʻi fiu e faʻafetai i le Atua mo le meaalofa. I se taimi na sau ai se tina ia te ia ma se pepe ua maliliu i ona lima. Ua tatalo le faifeau mo le pepe, ma sa ia o mai moni lava i le olaga mai tagata uma i ona mata. Tagai o se vavega faapena, na leiloa ai e le Tina ni lagona. Ona tatau lea ona toe faafoi mai e le Au Paia i le ola.

O tausaga uma lava o mau a le au paia ua suia i ofu fou, ma o tagata matutua tuai na tutuli i ni vaega. O tausaga uma lava, ua ofuina moli fou e paʻia ai, ae a uma le tausaga na toeititi o latou.

E talitonu Kerisiano e aunoa ma le fiu o le Preddodon e aunoa ma se faaeteete o savali ma fesoasoani i tagata i faafitauli uma ma le le mautonu.

O fea e mafai ona ou ifo atu i ai mau o le Predon Passpodon? E mafai ona e alu i le pisinisi i Eleni ile Istic Island. I Rusia, vaega o mautotogi ma o le pitonuu o le shoe o loo i ai i le Mayolov Monastery. Ia faamamaluina foi le SVT. Prustadon ma novgorod.

Tatalo Preyson Trempufysky e uiga i le galue i le lelei

O a ni mea e fesoasoani

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

I taimi faigata, e faʻaosofia ai e le tagata ona faʻalogo ona mata i le lagi, aua o loʻo i ai lona faʻaolataga. E oʻo lava i Aʻa atamamai e uiga i ai, o lea foʻi le "amiotonu o loʻo i ai" ua faoa ai ni fomaʻi ma matutua o tagata faʻatau. Ua avea nei ma mea moni i aso nei. O le tagata e mafai ona teʻena le Atua i le mea mulimuli, ae o le peleni e vaʻaia i totonu o le kapoti.

I totonu o le Authodox Au Paia, o le tele o fesoasoani i mataupu tau soifua maloloina, ae e matua faamamaluina le Itumalo paia e aoga tele i lenei eria. I lona olaga, na ia galue ai vavega a le Agaga Paia ma le oti e fesoasoani i mafatiaga ia maua ai le ola maloloina ma le manuia.

Aso o Marking Saints - Tesema 25.

Talu mai le laʻititi, talu mai le agaga paia, talu mai lona olaga atoa, taʻitaʻiina o le ola lima o le Atua, o minute uma o minute e uiga i le Atua ma tatalo. Mo lenei, sa ianegia nisi meaalofa a le Atua:

  • faamalosia e tulinia temoni;
  • Meaalofa e faamalolo le Susu;
  • Toetu e oti.

O faʻamatalaga e uiga i le meaalofa faʻafiafia o le au paia na vave fofoa i taulaga, na sau mo le fesoasoani ma fautuaga. E oʻo lava i le i ai o le Epikopo Hiniman sa faʻaauau pea ona taitai atu ai Protendion i le olaga masani, na ia tausia ai ma le musu e mauaina le mafatiaga. O se faʻataʻitaʻiga o le lotomaulalo ma le paia, lea na faʻatulaʻi i tupulaga.

O le itumalo na togafitia e le gata mo le faʻamaloloina o maʻi o le tino, ae e faʻatonu foi i le faʻatuatua. O le ANTs aʻoaʻo o le agaga soifua maloloina e manaʻomia mo na o le tafafao ma le tele o faʻamaʻi e mafua mai i le maʻi faʻaleagaga.

Tatalo mo le Soifua Maloloina

O le faa-Misiona Paia na avea mae vavega, pei o St. Nicholas. I Lona soifuaga, na ia fesoasoani ai e aveese e agaga leaga, ua faamafanafanaina le puapuaga ma fesoasoani ia i latou e le tagolima. Ma o nei aso, ua liliu le au talitonu i le fuaiupu:

  • Ae le i taotoga;
  • mo mea faamalolo;
  • Ia faamalosia le faatuatua;
  • i le foia o mataupu i totonu o le aiga.

O tatalo o le magafagafa ma mea faalelotu e mafai ona fetufaai i totonu o le Ekalesia ma i le fale ao lumanai le aikona. Peitai, e tatau ona 15yusia e uiga i feagaiga a Keriso ae le o le inoino ma le ita i tuaoi. Ua faaali mai e le Alii o outou loto, ona faamaualu lea o mafaufauga agasala. A uma lena, ia mafai ona e faitauina le tatalo mo le soifua maloloina.

Tatalo Diredonton Trimafysty e uiga i le soifua maloloina ma galue 4913_3

Tatalo Diredonton Trimafysty e uiga i le soifua maloloina ma galue 4913_4

O loʻo iai foʻi le fasefulu e uiga i le soifua maloloina o itumalo oona. E ese a SOROCHosts i tatalo ma tatalo a fale i totonu o lea 40 aso, e faitau e ositaulaga e 40 aso, o le a faitau e ositaulaga ma manu felelei mo le tagata faatuatua. I le itula na fa, o le faoa faamalosi o le pepelo ma le faatofuina i le pesini o le toto o Keriso (uaea lelei) tupu. E na te faitauina le tatalo le tatalo mo le faamagaloga ai o agasala a tagata talitonu, ona ave lea o le apa paʻia mo tagata faʻatuatua.

Manatua! E naʻo lava le taimi nei ona faʻatonuina perokosts ma tatalo e naʻo le faʻatonuina o ni tagata talitonu.

O le aveesea o tuʻuga mai Prosphora o loʻo iai lona faʻailoga: latou te talotalo ma le ofo i le tino o Keriso. O lea, o agasala a se tagata e anapuna e faia le leona e fufuluina atoatoa e le toto paia o Keriso. O lenei, na o tagata papatisoina e mafai ona tausia i le sauniga, lea na latou talia ma le mautinoa sa avea ma Keriso e saunia lo latou Faaola ma avea ma tagata o le Ekalesia.

Sorokoust e uiga i le soifua maloloina o le itumalo

Faʻafefea ona faia le faʻasologa o sorokos? E manaʻomia le oʻo atu i le faleoloa a le Ekalesia ma fesili poʻo le a se ituaiga o tatalo i lenei Ekalesia. Afai e faʻaalu le sili ona lelei o le itu taumatau, e tatau ona e tusia se tusi ma faamaoti - e uiga i le soifua maloloina. O lenei e tatau ona faʻamaninoina ona o olo o loʻo faitau e uiga i le malologa. I le fuainumera, e mafai ona e faʻailoa ia i latou uma e manaʻomia le tatalo apili. E manaʻomia ona e tusia igoa igoa o le faʻamimi, o lea ua faigofie ia avea ositaulaga e faitau i le taimi o tatalo.

Tatalo e uiga i le Galue

Ua faʻamamaluina le Faʻalenatura Paʻia e le Matua Matua, e togafitia mo fesoasoani i ni isi manaʻoga:

  • aiga;
  • faʻamasino;
  • tautupe;
  • meatotino;
  • solitulafono.

O loʻo finau ai ua finau o le Fesoasoani Paʻia e oʻo i se mea e manaʻomia e oʻo mai ai le faʻaletonu o le leiloa. Afai ua e galo ia fale po o atotupe i le fale, e mafai ona e talosaga ai mo se fesoasoani mai le Paʻiana. Tulaga o le a ou fiafia iai, ma o le a foʻia le faʻafitauli i le tele o faʻavavevave auala.

Faigofie tatalo Prestyon:

Tatalo Diredonton Trimafysty e uiga i le soifua maloloina ma galue 4913_6

O le tatalo a le Faʻamaoni Ata o le Faʻamaoni e uiga i le galuega, e uiga i le manuia tele. Ma Lona paia i lona olaga, na te le mumusu e manaʻomia le manaʻomia ma ni fautuaga lelei, ma ia olaola le tele o tagata talitonu.

Tatalo e uiga i le galuega:

Tatalo Diredonton Trimafysty e uiga i le soifua maloloina ma galue 4913_7

Ina ua maeʻa ona fofoina au fesili, aua neʻi galo e faitau i tatalo faafetai o le au Faʻamaoniga Trummify poʻo le faʻatulagaina o se talavou i le Ekalesia (o sanastery). Afai na e setiina se fesoʻotaʻiga tumau ma le ofoofogia, o le a avea ma au fesoasoani tumau ma o se faufautua. E leai se faʻafitauli o le au paʻia e le mafai ona fofo. Peitaʻi, ia manatua e fesili mo le faʻasalaga o fili ma moomooga tagata o faʻafitauli e le taliaina. Muamua lava, e manaʻomia le faʻataunuʻuina o le faʻatonuga a Keriso "ioe alofa i le tasi i le isi."

Faitau atili