Tattoo e tele: tau ma decoding

Anonim

Ou te manaʻo e aua neʻi ou fesoʻotaʻi ma tagata ei ai le tato ma le oreva i luga o le tino, aua o le oreva i luga o le tino, aua o le uiga o sea ata e masani ona talanoa pea i le faʻamaʻi. O le manatu lea o le Tattoo ua tele na faʻamalosia ai uiga ia, o le faʻailoga o ia, o fesoʻotaʻiga ma se tagata faapena foi e mafai ona matua le lelei tele. O le a tatou malamalama atili i ai.

Tattoo Talafaasolopito

Talu ai o aso anamua, e teuteuina e tagata le latou tino i ata o manu ma manulele. O le mea la e maua ai se faʻailoga ma lona uiga ma lona uiga, o loʻo i ai eseʻese aganuu e iai lona lava uiga.

Raven Tattoo alii mo tamaloloa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga o lenei faʻailoga mai malo eseese:

  1. Le amio a latou tagata e feoaʻi ai i le faʻatusa o le motu o le taua mai le atua fafine o taua ma le oti o Mortinan. Na latou talitonu o le faailoga lenei o malosiaga o le pouliuli, o isi folafolaga na salamo, ma e mafai foi ona agaleaga feoai ma le Tiapolo.
  2. Celts na mafua ai le agaga o le tele o le tele o faʻasologa ma iloa ai le lumanaʻi. Sa talitonuina o lenei manulele na mafai ona faamatala e uiga i mea na o mai, na uiga i le iʻuga o taua taua.
  3. O le faitau afe o tagata o Aferika o le a latou faamamaluina le lolotu, mafaufau i lona agaga ma e sili atu lona fesoasoani paia. O le fasioti tagata o le manulele o se mea taua e folafola mai le leaga o le tau ma le seleselega o le oti. O lea, na latou faia le lafitaga ma latou te leʻi faʻatagaina se tasi e faasese ia i latou.
  4. O tagata Scandinavavia o loʻo iai le ata o le matuitui i le Atua odin, o le tutō o leoleo o le militeli. O Raven na faʻataʻitaʻia mo i latou i le maualuga o le mafaufau, sili ona manatuaina ma le le talafeagai ma le poto.
  5. Aborigine o Amerika na faʻaaogaina le taʻele i le shanash tini. E tusa ai ma le tala a lenei tagata, o le manulele o se tasi o tagata o le galuega a le tagata.
  6. I Roma anamua anamua, sa fai si faatusa i le faatuatua ma le faamoemoe. O o latou tuaoi, o Eleni foi faʻapitoa le manulele, mafaufau i ai e le Paloʻaga o faifaatoaga, o se faatusa o le fefiloi ma le tele.
  7. Mo tagata Aikupito, o le avega ua telefa o le ituaiga mataga. Na latou talitonu e mafai e lenei manu ona aumai na o le faalava ma le leaga.
  8. Sa mafaufau le gagana Saina le korona o le manulele o se malosi ma malosi, e tusa ma lona malosi faʻatusatusaga ma le la. O se faʻailoga foʻi o le umi, malosi, faʻafefe ma fiafia le alofa.
  9. O tagata orthox sa fefefe i se manulele uliuli, ma fai se faʻailoga o le ofoofogia ofoofogia, mafua mai meaola. Na talitonu o Ia aumaia tiga, le fiafia ma puapuaga. Anetiphede lupe, manulele o le lalolagi.

Le isi, o le a matou fuafuaina poʻo le a le uiga o le tattoo ma le faʻatusa o se malosi uliuli uliuli i mea moni.

Tattoo Tau

Faʻauiga i vaega eseese e uiga i faʻamatalaga eseese. O le tau o le peʻa o le a faʻalagolago i le mea moni o le fola o le o le manu o loʻo faʻaalia i luga o le tino.

Raven tattoo

O le a le uiga o le tattoo ma le raven po o se motu o le fafine:

  1. Faamamafaina le pule o le pule o le pule. E fetaui lelei i tagata o loʻo nofoia tulaga matua faʻatonutonu pisinisi. E tele naua faʻatosina, atonu o le saua ma le le agavaa.
  2. O le fafine o tamaʻitaʻi o se faʻailoga o le faʻatasi, ae i le taimi lava e tasi cunning ma togafiti. Talanoa i nuu o lana pule, lana vaai fiafia ma mafaufauga. E le o le sili ona gafataulimaina.
  3. E masani lava, o peʻa ma manu felelei o loʻo faʻaaoga i le tino o loʻo i ai agavaʻa e agavaʻa tomai. E tele foi o "uliuli tagata atamamai", o loʻo i ai i le ova o latou aganuu e le tutusa i ni auala pogisa e ausia ai le manaʻo. I lea tulaga, o Raven o le tagata faalilolilo o le malamalama faalilolilo ma se fesoasoani malosi i aganuu masani.
  4. O Raven o se faʻailoga o le malamalama matagofie. Ua fautuaina e le faʻailoga e te le nanaina se mea mai se tagata: Na te vaʻai i mea o loʻo siʻomia moni.
  5. O nisi taimi o le faʻatusa o le taʻele o le taʻele ma le le mama, na faʻasalaina le tagata ua faʻasalaina. O aʻa o lenei taua e alu i faʻa-pili a le Tusi Paia.
  6. Ata Tattoo ma Raven E mafai e tagata ona miti o le olaga mo se taimi umi, aua o le manu o se faatusa o le umi. Ae aua nei galo o ia o ia o le 'inoʻino foi - i le mafutaga, e mafai e se tagata ona "inosia" le malosi o tagata na omai i ni faʻamoemoe.
  7. O se naifina - o se faʻailoga o se aiga malosi, umi ma fiafia, o se faʻaipoipoga faʻaaloalo poʻo se mafutaga mafana ma le mafanafana, ma le mafanafana.

TAUA: E tatau ona manatua o le peʻa e le naʻo se faʻamalosi i luga o le tino, ae faʻapea foi ma malosi malosi e ono aʻafia ai le lumanaʻi i le lumanaʻi atoa o se tagata. O lea la, ole filifiliga ole tusi tusia e tatau ona faʻatonutonuina ma le tiute atoa.

Aoga i le sone

I le falepuipui, o a latou tulafono: O le tataina o pagota e masani ona faʻaalia lo latou tulaga, tulaga i le "tagata gaoi".

Tata taua oreva

O le a le uiga o le taua:

  • Faʻailoa mai o le solitulafono o le gaoi. Raven - "gaoi ia.
  • I le taimi lava lea, o le Oren o se faatusa o le ita. O lenei auala e aveesea ai se tagata i se pallium talitutusa mai meatotino isi tagata ma tupe, aua ua latou inoino i latou.
  • "I le lelei o sea tatto e matua mataʻutia lava, o solitulafono malosi, e le uma ona faʻamasinoga e masani ona faʻalavelave i ai ma e masani lava ona faʻalavelave i le sili ona faʻamalosia ai.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Decoding Tata

E mafai ona eseese le tau o le peʻa ma faʻalagolago i le mea tonu o le manulele.

Faataitaiga:

  1. Afai e tusia i le faamoega pe latalata i ona tamai moa lele, ona o se tamaloa e saili i le mafanafana faanoanoa o le aiga.
  2. Raven i le faigamalaga - o se faʻailoga o se tagata malosi o loʻo fanau mai e osofaia. Uma lona olaga, na ia tuliloaina vaivai ma le puipuia e mafua ai ona tiga ma puapuaga.
  3. Raven i luga o le lala - o se faʻailoga, o se faʻatusatusaga ma le loloto o le tuuatoatasi. O se tagata o loʻo i ai i le tagata o le tagata e le aoga lagona i le sosaiete, saili e faalatalata atu mai tagata uma ma e masani ona naʻo faʻatasi ma ia.
  4. Manulele ma se paʻu o le sili ona mataʻutia filifiliga. O le amio a se tagata ma se peʻa e matua ita tele ma mataʻutia. Mai ia o Ia e mafai ona faʻatali mo se uiga, e mafai foʻi ona tupu le fasioti tagata.
  5. O le paga o Raven Man Fola - o se faʻailoga o le latalata i uo. Tele mea o se tasi o le tane faatusa. O sea tagata e faʻamoemoe i faiga faʻapaʻaga malosi e le mafai ona faʻatagaina o ia i taimi uma i se tulaga faigata.
  6. O le lafu o le ravan poʻo le naʻo le manulele o le manu - o le faʻailoga o le malosi ma lona lava manaʻoga i isi. O lē e ona se ata faapena i luga o le tino e talitonu e sili le lelei o isi, ma e toetoe lava lava pea. Ae e mafai ona ia faia pea i lona faʻaagaga ma maua le tele o fili, o lea e te manaʻomia le matua faʻaeteete i se tagata faʻapena.

E ese lava le fautuaina le faia o tattoo ma teine ​​pale. Na latou faaleagaina atoatoa le feminity ma le agamalu e le o le fafine i le fogafale lima, liliu i latou ma fafine le manaia ma taufaamatau uiga.

Faitau atili