O le taua o le auala lanu ma hummingbird ua i ai

Anonim

Ia tafao faamasani, ou te matua faigata lava ona ou ofo ai le tattoos o le tino. E mafai ona vaʻaia atoa i latou, i nuʻu o 'eseʻese o tausaga, social shimmer, faʻavaveina ma seisi olaga tulaga.

Taʻitasi o pine e iai se faʻamatalaga faʻapitoa ma le malamalamaaga o le mea lea e faʻafaigofie ai le filifilia o le peʻa talafeagai mo ia lava. I totonu o lenei tusitusiga o le a ou aumaia se auiliiliga o le aoga o le tau o le tattoo o samala.

Tattoo ma le ammingbird ata

Talaʻaga Faʻasolopito i Hummingbird Bird

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loʻo iai le nofoaga o le laʻititi ma le matua manaia le suauʻu kolibert - Mo le tele o itulagi, mo lenei tala tuai, o Amerika tuai o tagata i matu ma Amerika. Ae i le taimi lava e tasi, e toʻatele i latou, ma o le tusi o faʻamatalaga o tala o loʻo faʻailoa mai i aso uma na faitauina i aso anamua.

O le a tatou vaʻavaʻai pe faʻapefea ona latou taulimaina o le ofu mafanafana i tagata eseese o ponesi a le olaga atoa.

I le itu i matu o Amerika

I ituaiga o Initia Mojave, latou taʻu atu i le leʻo, tusa po o fea tagata na masani ona ola i le tulaga o le laueleele, o le mea na fesoasoani ai le pammy.

Ma e tusa ai ma le tala o le malo, Hopi Kphi na faasaoina se ituaiga o maliu maliu. Ona alu ai lea o sui matutua o le ituaiga e saili meaai, ma tamaiti na tuua nisi. O se tasi tama na sau e mafaufau i le manatu o le tipiina o se laupapa laupapa humrybird, ma le teine ​​e togi i le lagi, ma le tele o ola.

O aso uma, na amata ona aumaia e le māta ia te aʻu, o le a latou puipuia tamaiti mai le oti o le fiaai, ona seʻi lea ona ou toe feiloaʻi ma le malosi o le lalolagi. Na savali atu le tagata a le Atua, pe na faaolaina tagata.

Ma o le pueblo ituaiga ua i ai lona lava siva a le teine. Faʻapea foi, o le faʻaiʻuga o nei tupe, o manulele e faʻaaogaina Shaman, taumafai e mafua ai le timu. E i ai le talitonuga o le hummingnderbirds lafo feʻau o tagata o le tina tele, faʻapea foʻi ma le mea e sili ona aʻoaʻo ai tagata suamalie i le tofacocourgia, e fesoasoani ai i le faʻamamaina o tagata.

I le Mayan ituaiga

I se tala o Me, matou te aoao ai auala na faaali mai ai le lua manulele e lua hmmimisbiel i luga o le fogaeleele. Na faia i latou e le itu maualuga maualuga mai pyne na totoe pe a maeʻa le Foafoaga o isi manulele.

Na fiafia tele le Atua i a latou sauniga fou ofoofogia, o lea na latou faʻatulagaina ai se olaga lapoʻa o le olaga: O le ala i le fata faitaulaga na tumu i le matagofie o vaʻalele. Lata latalata i le fata faitaulaga o le teine ​​faʻaipoipo ma le faʻailoga e lele ai se numera tele o le tele o le tele o pepe.

O le ma lea o tagata, pei o, i mataupu silisili, e tele tagata o Mesomerics, sa i ai le talitonuga o manulele a le pamu i le alofa.

O le mea lea, na faia e le manufenia manu i aso anamua, sa faia au talimalo e fai le sao o le alofa moni. O le tu masani na sao mai i lenei aso, o le aso e mafai foi ona e feiloai ai ma le taufaafefe o le styreb nuu na gaosia i foliga o Agele.

I se faʻaopopoga, alofa faʻapitoa o loʻo gaosia e le a leaga a le tupu, o mea nei o le mago o le fatu.

I le aztec

O nei malo na faia e teuteu ai le lavalava o le elite o le toatolu ma le fesoasoani a le moli malamalama i luga. Na mafai foʻi ona faʻamalosia lalafi o ositaulaga ma le suʻele o manulele, ma i taʻitaʻi na mafai ona latou vaʻavaʻai i faʻamaufaʻailoga o manulele.

E i ai le tala o loʻo taʻu mai ai e uiga i le sili sili sili ona lalelei molimau, lea e aliali mai i luga o le malamalama o foliga polo. Na ia tauivi ma le viiga, taumafai loa e puipui ona tagata, ae sa tigaina foi i lona taua ma na ootia faatofuina. Ona amata lea ona paʻu lona tino ese mai i se numera tele o feitati o manulele na faataʻitaʻi i le lagi.

Na talitonu Azteka o agaga o maʻa lapataʻi na toe faʻatutu i le faʻamaualuga, ina ua latou toe lavea, ona latou togafitia lea o manu ma le faʻaaloalo uma ma le faʻaaloalo uma.

O le nei faamatala o lenei faailoga o lenei faailoga

E aoga lava o le masani o le Humbybird Ma Tattoo o le a tutusa lava mo teineiti taʻutaʻua, ae, o le sui foi o la latou filifiliga tutusa.

Lenei e mafua mai i le mea moni o tagata i sili atu o faʻafitauli tulaga ua sauni e faʻaaoga ia ata pupula ma matagofie ia i latou lava, e sili atu le le mafaufau i ai, e sili atu le atamai.

Ma o le a le uiga o le a avea ma tattoo ma se manulele hirybird?

  • Alofa. E le mo le leai o se mea o lenei manu matagofie o tagata anamua o mesomers e fesoʻotaʻi ma se lagona o lima moni o le alofa. O le mea lea, o le tuʻituʻi atu o le hummingbird o le a avea ma se ituaiga o le ammut a ua mamanuina e fesoasoani e tosina ai le alofa i le pule.
  • Fesoasoani. O le mea e sili ona taua, e ui lava i le minith parameta, ae e matua toa, aua a puipuia ai lona teritori ma chips, e matua togi e oo lava i manu felelei tele.

Hummingbird - laititi, ae o le manulele lototele

O le mea lea, o uiga o Spane o Loma o le Gramimebird e mafai ona faʻailoa le lototele ma le naunautaiga e puipui lona tulaga i soʻo se tau. O lenei tattoo ua mamanuina e faʻaalia ai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i fafo le feololo ma le agamalu o le amio ma vaivaiga ma le le puipuia.

  • Saolotoga. O lenei uiga e talafeagai tele mo tagata uma penite. O le agavaʻa e lele ai maualuga i lalo o ao talu ona faʻatusa mai le saʻolotoga o le saʻolotoga ma le avanoa pe a tatau ai ona faigofie ona avea ma se nofoaga ua faʻatagaina ma se nofoaga ua faʻatagaina.
  • Malosi. O le tele o tagata laʻititi o ituaiga o hummingbirds e mafai ona faia i le 100 laʻei apaau i le sekone. O manulele e le o faʻamalosi e oʻo lava i le faiga o le faʻaaogaina o meaai, aua ua latou tafafao i le ea, ae le paʻu i le palapala. HummingBirdvali o le aveeseina o le tele o le auala.

Ma o le aoga o le hummingbird o le a faʻamatala e uiga i le iai o le tele o le malosi malosi o lona master ma o le a faʻaalia ai le musu e nofo i le tasi nofoaga. Tattoo ma mea malie o loʻo faia e tagata o loʻo faia se olaga malosi tele.

  • Malamalama malamalama tumu i le fiafia. Afai o le fugalaau na o loʻo iai muamua i Tattoo ma le Grandono ma le avanoa o le mea faʻamafanafana ma avanoa e maua ai mea uma.

Ma o le tamaimmingbrderbord e iloga i se lelei tele fiafia ma mafai ona 'ai sili meaʻai i luga o le aso nai lo mamafa. O ona foliga e mafai ona faʻatusa mai le taulaiga i le olaga matagofie ma le manaʻo e i ai ni mea o le a lafoina atu i le vaega o le faʻateleina.

  • Fesootaiga i le va o lalolagi vaaia ma e le vaaia. O lenei uiga e alu i ona aʻa i talitonuga o Initia i le mea moni o le mea moni o agaga o tagata oti o le hummingbird. O manulele manulele e amio ai o ni ituaiga o tagata o loʻo i le va o tatou mea moni ma le isi lalolagi.

Stylistics ma le tuufaatasia tattoo ma hummingbirds

O se lanu lanu matagofie o manulele ua faʻaalia ma le vai o le vai. O lenei sitaili e sili ona lelei mo le tusia o se tamai manu felelei. Ona o le lamolemole suiga o ata o ata, o le faʻafaigofie o le alualu i luma o loʻo pasia saʻo ma apaʻau o le paʻu i le ea.

O galuega faapena e i ai se lanu manaia ma agamalu, ma ona o le foliga pei o le tele o gatasi ma tagata sola ese, o le ata e sili atu muamua lava. O le laʻititi o ata o le hummingbird o manulele i totonu o le ua poʻo le tapulima o loʻo i ai se aulelei tele ma le taumatemate. Ma o le galuega o se tele fua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le hummitybirds, o le taʻoto i luga o le fugalaʻau, sili ona saʻo i le tauau o tauau poʻo le itupa.

O le vaʻaiga o le tuai ona tuai i luga o mea moni o loʻo faʻaalia ai le sili ona maualuga le foliga tutusa ma mea moni foliga. O lea mea, e mafai ona faia lea o se polofesa faʻapitoa faʻapitoa i lona mataupu. E masani lava, o le mea e tutusa lava e faia o loʻo faʻaalia i le ituaiga o laufanua atoa e mafai ona vaʻaia le matagofie o le hammisbird.

Valivali Tattoo ma le ammmingbird ata

E foliga mai e lanu lanu o le mea moni, o se pato tele-lapoa, apalai i le vae.

I le tele o mataupu, tattoo ma le amummingbird ua mamanuina ma lanu, ae le uliuli ma paʻepaʻe, lea e sili ona faigata ona momoli atu ai le matagofie o latou manava.

E ui o nisi taimi e mafai ai ona faʻamalieina filifiliga mo lenochrome galuega. I le avea ai o se tulafono, o loʻo faʻaalia i le ituaiga o tamai ata e le masani ai.

Ioe, o se tattoo i le lanu o le a iai se sili atu masani masani masani, lea e sili atu lona aoga, ae o ata uliuli ma paʻepaʻe e le vave maua i le la, o le a le sili atu ma le umi o le la.

O le uiga lea o se tamai afifi manaia o le samala e tatagi i le utu o le tattoo.

Mulimuli ane, ia mautinoa ia faamasani i le ata sili ona manaia o lenei mataupu:

Faitau atili